Canım Allah yardımcın olsun inşallah. bende 21ini bekliyorum inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırızAllah bin defa razi olsun iyiki varsiniz imsallah oyle olur cumayi iple degil halatla cekiyorum hayirli.saglikli temiz sonuclar olur insallah
Bendede oluyor, tuvaletten kalkarken, arabadan inerken, koltuktan kalkarken fln basınç hissim oluyor. Normaldir inşGünaydın kızlarYa sizde de vajinanın olduğu kısımda tam atrif edemiyorumda çevresinde falan hareket ederken ağrı oluyormu misal yataktan kalkarken yatarken vs
inşallah canım yaBendede oluyor, tuvaletten kalkarken, arabadan inerken, koltuktan kalkarken fln basınç hissim oluyor. Normaldir inş
OluyoGünaydın kızlarYa sizde de vajinanın olduğu kısımda tam atrif edemiyorumda çevresinde falan hareket ederken ağrı oluyormu misal yataktan kalkarken yatarken vs
Benim 1 hafta öncesi çok şiddetliydi sanki kırılmış un ufak olmuş da iyileşiyo gibi bu aralar baya azaldı ya birşeylerin eksikliğinden yada çok hareketsiz kalmaktan kestiremiyorum artık doktora sordum normal karşıladıGünaydın kızlarYa sizde de vajinanın olduğu kısımda tam atrif edemiyorumda çevresinde falan hareket ederken ağrı oluyormu misal yataktan kalkarken yatarken vs
14,5 kilo da benimAynen aynen :)) 7.5 kilo da benim var. İç bacaklarım birbirine değiyor
Aynen cnm, bana da öyle dedilerCanim Penti magazasina gittim bizde hamile giyim yok dediler
Yok canım iç göstermiyo ama ben yinede estetik açıdan popomu yarım kapatacak şeyler giyiyorum, karın kısmı ve kumaşı çok çok iyi bence. Yaz geliyor o ayrı amaBende bakmıştım o markanınkine ama çorap gibi gelmişti iç göstermiyo mu canım
Arkadaşlar cok fena bronşitim nüksetti sabah 7 de yatakta öksürük krizine girdim ve nefes alamadım ciğerlerim nefes alırken sizliyordu çünkü
yarim saat sürdü sonra düzeldi ama cok fena balgam var uzun suredir boyle doğal şeylerle geçirmeye çalıştım ama geçmiyor daha önce doktora gittiğimde kortizonlu iğne vermişti vurulmadım bebeğe hisey olcak diye tavsiyeleriniz var mi dr gidicem ama gitmeden geçiren var mi
Devlet hastaneleri konusunda ben de aynı fıkırdeyım. İnsan gibi muamele kalmamıs artık.Doktorlar bile buraya geldiyse mecbur zaten diye insanın resmen ustune geliyor. Ne zaman gitsem donusunde aglaya aglaya ozele gıtmısımdır.Belki bir kaç hastane iyidir o da bashekim insandır müdürü adamdır da o yüzden çekip çevirmiştir. Ama istisnalar kaideyi bozmuyor.Yeri gelmişken bu polemik konularından banım yeni kalktı ve ben şikayet edene diyecek söz bulamıyorum madem burada helalleşip konuyu kapatıyoruz şikayet neden.Karakolda barısıp solugu mahkemede almaya benziyor bu ve hem komik hem abes. Dilerim bu topic biraz sakinleşir ve yanlış anlamalardan biraz arınır. Çünkü ben böyle bir şey görmedim 2017 Kasım 2017 Ekim annelerinde de aktifim bir kere boyle seyler olmadı.Hayretler içindeyim
Günaydın kızlarYa sizde de vajinanın olduğu kısımda tam atrif edemiyorumda çevresinde falan hareket ederken ağrı oluyormu misal yataktan kalkarken yatarken vs
Hem de nasıl canımGünaydın kızlarYa sizde de vajinanın olduğu kısımda tam atrif edemiyorumda çevresinde falan hareket ederken ağrı oluyormu misal yataktan kalkarken yatarken vs
Canım senin boyun kaç? Maşallah hiç göstermiyorsun çünkü. Ya da giyinmeyi çok iyi biliyorsun14,5 kilo da benim
Bidaha asla böyle olmayacaklar :)Ay kızlar size bir şey söyleyeyim mi
Benim memişlerim taş gibi oldu ya bakmaya doyamiyorum. Tam hayalimdeki memişlere kavuştum çok mutluyum
Sızlama gibi mi elektrik çarpmış gibi mi bende tarif edemiyorum bazen oluyorGünaydın kızlarYa sizde de vajinanın olduğu kısımda tam atrif edemiyorumda çevresinde falan hareket ederken ağrı oluyormu misal yataktan kalkarken yatarken vs
Detaylida makat geliş duruyordu bende endişelendim ama ne zaman nereden tekme yiyeceğim belli olmuyor galiba ilerleyen haftalarda önem kazanır bu durum büyüyüp donemeyecek pozisyona gelinceSendromsuz pazartesiler hanımlar:) Cuma gunu ayrıntılı usgye gırdım. Her sey normaldi şükür ama bebeğim baş aşagı duruyormus canım sıkıldı kafama taktım. Bugun tekrar gıdecegım hastaneye iyice baktırayım rahım agzına falan. Sizde bebeği bas asagı duran var mı acaba
Bidaha asla böyle olmayacaklar :)
3 kg da bendenAynen aynen :)) 7.5 kilo da benim var. İç bacaklarım birbirine değiyor
Acaba ikiz oldugumuz için daha çok çatlar miyiz14,5 kilo da benim
75 di benim de yok gibiydi şimdi yuvarlak yuvarlak çok Şükür sütyen doluyor su an içinAy kızlar size bir şey söyleyeyim mi
Benim memişlerim taş gibi oldu ya bakmaya doyamiyorum. Tam hayalimdeki memişlere kavuştum çok mutluyum
Yaa 3 kilo ne güzelmiş3 kg da benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?