2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar Ya sizde de vajinanın olduğu kısımda tam atrif edemiyorumda çevresinde falan hareket ederken ağrı oluyormu misal yataktan kalkarken yatarken vs
Bendede oluyor, tuvaletten kalkarken, arabadan inerken, koltuktan kalkarken fln basınç hissim oluyor. Normaldir inş

Günaydın kızlar Ya sizde de vajinanın olduğu kısımda tam atrif edemiyorumda çevresinde falan hareket ederken ağrı oluyormu misal yataktan kalkarken yatarken vs
Benim 1 hafta öncesi çok şiddetliydi sanki kırılmış un ufak olmuş da iyileşiyo gibi bu aralar baya azaldı ya birşeylerin eksikliğinden yada çok hareketsiz kalmaktan kestiremiyorum artık doktora sordum normal karşıladı

Ilk gebeliğimde yaşadım kış ve mikrop aylarıydı. Ilacsiz gecirmeye calistim ama gunden gune o kadar kotu oldum ki en sonunda hastaneye yatirildim vucudumda oksijen seviyesi dusmus megerse. malesef kortizonsuz iyilesemedim.

Çok direnç gösterme. Dogal yollarla geçmiyorsa ilaca başvur doktoruna güven. Benim şimdiki aklım olsa kendimi o duruma dusurmezdim

Ya hiç sorma ben de eski üyeliğimde iki grupta yer aldim hala da gorustugum arkadasalrim var. Burda gördüğümü ıkisinde de görmedim

Hele en ufak bir polemikte yönetimi haberdar etmek aşırı basit ve anlamsız bir hareket. Bunu yapan köstebek kim bilmiyorum ama mümkünse benimle muhattab olmasın. Ispiyonculari hiç sevmem.

Çok hareketsiz kaldığında ya da çok ayakta durduğumda oluyor. Ofiste zaman zaman masamdan kalkıp hareket ediyorum bu yuzden

Hem de nasıl canım Bir de benim kasığımda yırtık var. Bebeğin baskısıyla birleşince, yatakta diğer tarafıma acılar içinde dönebiliyorum. Bugün kontrole gideceğim. Tekrar sorarım senin için de.

member: 923037"]
Gynoferro aldıktan sonra kalsiyum almayın, mide bulantısı yapıyor deniyor bir de :S Valla arkadaşım ben hiç umursamadan ne yediğimi, saatlerine dikkat ederek alıyorum. Decaviti kahvaltıdan sonra alırsan, gün içinde sana enerji sağlar canım.
[/QUOTE]
Bu ara en çok ihtiyacım olan şey enerji birazdan içeyim o zaman :)

Detaylida makat geliş duruyordu bende endişelendim ama ne zaman nereden tekme yiyeceğim belli olmuyor galiba ilerleyen haftalarda önem kazanır bu durum büyüyüp donemeyecek pozisyona gelince

14,5 kilo da benim
Acaba ikiz oldugumuz için daha çok çatlar miyiz
Ay kızlar size bir şey söyleyeyim mi

Benim memişlerim taş gibi oldu ya bakmaya doyamiyorum. Tam hayalimdeki memişlere kavuştum çok mutluyum
75 di benim de yok gibiydi şimdi yuvarlak yuvarlak çok Şükür sütyen doluyor su an için ama doğum ve emzirmeden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…