2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım benim hamile taytım yok ipekyolun 2 tane taytını almıştım büyük diye giyemiyordum şimdi tam oluyo defactodan pantolon aldım s beden elbiselerimde oluyo kilotçu çorap falan geçiştiriyorum öyle
şimdi salopet ve 2 tane daha elbise sipariş edicem havalar ısınıyo rahat olayım diye

Mesela demiri kahvaltıdan 1 saat önce alıyorum. Decaviti kahvaltıdan sonra, magnezyumlu öğle yemesinden sonra :)
Gecenlerde okudum ben gynoferro kullanıyorum da hiç dikkat etmemistim onu aldıktan 2 saat kadar protein tuketmemek gerekiyormuş emilimi için bende hergun yumurtayla yapıyorum kahvaltımı fix arası 1,5 saat falan suruyodur Max diğer magnezyum decavit aspirin hepsini akşam yatarken içiyorum peşpeşe:/

Ben daha hiç hamile pantolonu, taytı giymedim. Sürekli külotlu çorapla elbise giyiyorum:) Basenlerim o kadar büyüdü ki, pantolon denemeye cesaretim yok :S

Gynoferro aldıktan sonra kalsiyum almayın, mide bulantısı yapıyor deniyor bir de :S Valla arkadaşım ben hiç umursamadan ne yediğimi, saatlerine dikkat ederek alıyorum. Decaviti kahvaltıdan sonra alırsan, gün içinde sana enerji sağlar canım.

Samira34 sana bulaşma ihtimali yok 6. hastalığın, çocukluk dönemi hastalığı, aşısı da yok, 3 gun yuksek ateş ve sonrası döküntü seklinde geciyor. Oglum 9 aylıkken gecirdi biz de, toplu oyun alanından bulaştı. Ama bu el ayak ağız hastalığı diyorlar yetiskinlik doneminde de yakalananlar var..

Ben sabahları ilaç torbamla geziyorum:) önce troid 1/saat sonra kan sonra kahvaltı sonra coraspin vitamin tansiyon
Canim bana kalirsa tiroid ilacini sabah kullaniyo.isen kan.ilacini vs aksam kullan doktorum bana oyle soylemisti cunku tirod ilacinin emilimini diger ilaclar zorlastiriyomus. Ben sahsen aksama birakiyorum.

Canim bana kalirsa tiroid ilacini sabah kullaniyo.isen kan.ilacini vs aksam kullan doktorum bana oyle soylemisti cunku tirod ilacinin emilimini diger ilaclar zorlastiriyomus. Ben sahsen aksama birakiyorum.
Kanla troid arasında 1 saat olmalıymış yeterli diye biliyorum uyanınca içiyorum bir iki saat sonra kanı içiyorum.aç olmak lazım diye aksam içmiyorum

Kanla troid arasında 1 saat olmalıymış yeterli diye biliyorum uyanınca içiyorum bir iki saat sonra kanı içiyorum.aç olmak lazım diye aksam içmiyorum
Ben hamile.kalmadan once folik asit.kullaniyodum ona bile dahiliye doktorum aksam ic diyo.idi. Ama Oyle diyo.isen dogrudur bilemiyorumkan ilaci da hap seklinde olan degil mi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…