bana troidle kan hapını aynı anda içebilirsin yarım saat sonrada kahvaltını yapabilirsin demişti canımKanla troid arasında 1 saat olmalıymış yeterli diye biliyorum uyanınca içiyorum bir iki saat sonra kanı içiyorum.aç olmak lazım diye aksam içmiyorum
Canim Penti magazasina gittim bizde hamile giyim yok dedilerAa pentiye sordum yok dedi kız, sallamış demekki banahamile kilodu giyiyorum(gobekli?) large olmuyo, xl şimdilik idare ediyo ama yakında o da olmaz :)) kaçta yaptıracaksın tahlili cnm
Canım zor olacak ankarada da burda evimde olayım istedim sonradan Dorukta var çünküEvet canım Ankara'da yaparım belki diyodun senin içine neresi siniyorsa öyle olsun tabiki
Aynen her doktor ayri bir sey soyluyo :)bana troidle kan hapını aynı anda içebilirsin yarım saat sonrada kahvaltını yapabilirsin demişti canım
doktorlarında kafası karışık :)
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
ağır bi grip atağı başladı ağrım sızım yok gözüm kulağım akıyo sanırım cumartesi hastaneden kaptım şifayı
geçmiş olsun güzel sonuçlar al inşallah75 gr ogtt başarıyla gerçekleştirilmiştir
sağol canımGeçmiş olsun canım
Devlet hastaneleri konusunda ben de aynı fıkırdeyım. İnsan gibi muamele kalmamıs artık.Doktorlar bile buraya geldiyse mecbur zaten diye insanın resmen ustune geliyor. Ne zaman gitsem donusunde aglaya aglaya ozele gıtmısımdır.Belki bir kaç hastane iyidir o da bashekim insandır müdürü adamdır da o yüzden çekip çevirmiştir. Ama istisnalar kaideyi bozmuyor.Yeri gelmişken bu polemik konularından banım yeni kalktı ve ben şikayet edene diyecek söz bulamıyorum madem burada helalleşip konuyu kapatıyoruz şikayet neden.Karakolda barısıp solugu mahkemede almaya benziyor bu ve hem komik hem abes. Dilerim bu topic biraz sakinleşir ve yanlış anlamalardan biraz arınır. Çünkü ben böyle bir şey görmedim 2017 Kasım 2017 Ekim annelerinde de aktifim bir kere boyle seyler olmadı.Hayretler içindeyimBu konuda artik konusmicam gerçekten çok skldim kendimi ifade etmeye çalışmaktan.
Biz bu şartlardaki devlet hastanelerinden bahsetmedik . Hem fiziksel şartları berbat, hem 8-9 kişilik koguşlu, hem personel yetersiz hem doktorlar felaket yüzlerce devlet hastanesi var ülkede. Ve bunlara gitmek zorunda kalan binlerce kadın. Biz bunlardan bahsettik ve iyi niyetli şekilde keşke hiçbir kadın O şartlara mecbur kalmasa dedik. Sürekli ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin artik gerçekten canım skldi burdaki bu meselelere
Ben de ayrıntılıya girdiğimde en başta doktor başı aşağıda dedi. Diğer kontrollerini yaptıktan sonra sordum başı aşağıda dediniz normal mi diye bu haftalarda sürekli hareket halinde bebek dedi tekrar bakalım dedi baktı şimdi de ayakları aşağıda dedi :) sanırım o daha ileriki haftalarda önem kazanıyor.Sendromsuz pazartesiler hanımlar:) Cuma gunu ayrıntılı usgye gırdım. Her sey normaldi şükür ama bebeğim baş aşagı duruyormus canım sıkıldı kafama taktım. Bugun tekrar gıdecegım hastaneye iyice baktırayım rahım agzına falan. Sizde bebeği bas asagı duran var mı acaba
Ben üşenmiştim yazmaya hay allah razı olsunBu konuda artik konusmicam gerçekten çok skldim kendimi ifade etmeye çalışmaktan.
Biz bu şartlardaki devlet hastanelerinden bahsetmedik . Hem fiziksel şartları berbat, hem 8-9 kişilik koguşlu, hem personel yetersiz hem doktorlar felaket yüzlerce devlet hastanesi var ülkede. Ve bunlara gitmek zorunda kalan binlerce kadın. Biz bunlardan bahsettik ve iyi niyetli şekilde keşke hiçbir kadın O şartlara mecbur kalmasa dedik. Sürekli ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin artik gerçekten canım skldi burdaki bu meselelere
Bende bakmıştım o markanınkine ama çorap gibi gelmişti iç göstermiyo mu canımCanım birazcık şişti yüzümde ama olacak o kadar. Aldığım kiloya göre o kadar şişmedi bencede :)
Hamile taytını ben hamileliğin ortasına doğru calzedoniadan aldım, kalitesi on numara. Hala haftada 3-4 onu giyiyorum, başka taytlarımı giymiyorum. Şuan hala en büyük bedeni oluyor(larga ya da xl) ama daha büyük bedeni yok, denemen lazım karnına göre.
Geçmiş olsun bazen diretmemek gerekiyor canım ilaçsız geçmiyor malesef bebişine zararı olan ,lacı da vermez zaten hiç bi doktor.Arkadaşlar cok fena bronşitim nüksetti sabah 7 de yatakta öksürük krizine girdim ve nefes alamadım ciğerlerim nefes alırken sizliyordu çünkü
yarim saat sürdü sonra düzeldi ama cok fena balgam var uzun suredir boyle doğal şeylerle geçirmeye çalıştım ama geçmiyor daha önce doktora gittiğimde kortizonlu iğne vermişti vurulmadım bebeğe hisey olcak diye tavsiyeleriniz var mi dr gidicem ama gitmeden geçiren var mi
Bana da oyle dedı ama erken dogum rıskım vardı onceki bebeğim de bunda da boyle bir sey olabilir diye tahmın edıyordu doktor. Progestan kullanıyorum.simdş boyle olunca baya korktum cunku hareketler cok asagıdaBen de ayrıntılıya girdiğimde en başta doktor başı aşağıda dedi. Diğer kontrollerini yaptıktan sonra sordum başı aşağıda dediniz normal mi diye bu haftalarda sürekli hareket halinde bebek dedi tekrar bakalım dedi baktı şimdi de ayakları aşağıda dedi :) sanırım o daha ileriki haftalarda önem kazanıyor.
Benim iki bebeğimde baş geliş pozisyonda duruyor drum sorun görmedi. Benim de erken Doğum riskim var rahim ağzı yetmezliğinden dolayı. Daha dönerler diye düşünüyorumSendromsuz pazartesiler hanımlar:) Cuma gunu ayrıntılı usgye gırdım. Her sey normaldi şükür ama bebeğim baş aşagı duruyormus canım sıkıldı kafama taktım. Bugun tekrar gıdecegım hastaneye iyice baktırayım rahım agzına falan. Sizde bebeği bas asagı duran var mı acaba
Canim zaten 20. haftadan sonra bebegin en sik aldigi pozisyon baş aşagi pozisyonuymus. Canini sikma derim . Doktorun bir sey soylemedi miSendromsuz pazartesiler hanımlar:) Cuma gunu ayrıntılı usgye gırdım. Her sey normaldi şükür ama bebeğim baş aşagı duruyormus canım sıkıldı kafama taktım. Bugun tekrar gıdecegım hastaneye iyice baktırayım rahım agzına falan. Sizde bebeği bas asagı duran var mı acaba
Sendromsuz pazartesiler hanımlar:) Cuma gunu ayrıntılı usgye gırdım. Her sey normaldi şükür ama bebeğim baş aşagı duruyormus canım sıkıldı kafama taktım. Bugun tekrar gıdecegım hastaneye iyice baktırayım rahım agzına falan. Sizde bebeği bas asagı duran var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?