2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın herkese. Bebeğimin suyu fazla diye diet yapıyordum 2 hafta 100gr almamıştım haftasonu yeğenimin doğum günüydü, pazarda eşimin kuzeni geldi dışarda yedik hep kızartms fln, 2 günde 800gr almışım. Benimki yine şekeri görünce çişini bol bol yaptı heralde. Birkez daha anladım ki şeker ve kızartms bana göre değil

Kanla troid arasında 1 saat olmalıymış yeterli diye biliyorum uyanınca içiyorum bir iki saat sonra kanı içiyorum.aç olmak lazım diye aksam içmiyorum
bana troidle kan hapını aynı anda içebilirsin yarım saat sonrada kahvaltını yapabilirsin demişti canım
doktorlarında kafası karışık :d

Arkadaşlar cok fena bronşitim nüksetti sabah 7 de yatakta öksürük krizine girdim ve nefes alamadım ciğerlerim nefes alırken sizliyordu çünkü
yarim saat sürdü sonra düzeldi ama cok fena balgam var uzun suredir boyle doğal şeylerle geçirmeye çalıştım ama geçmiyor daha önce doktora gittiğimde kortizonlu iğne vermişti vurulmadım bebeğe hisey olcak diye tavsiyeleriniz var mi dr gidicem ama gitmeden geçiren var mi

Devlet hastaneleri konusunda ben de aynı fıkırdeyım. İnsan gibi muamele kalmamıs artık.Doktorlar bile buraya geldiyse mecbur zaten diye insanın resmen ustune geliyor. Ne zaman gitsem donusunde aglaya aglaya ozele gıtmısımdır.Belki bir kaç hastane iyidir o da bashekim insandır müdürü adamdır da o yüzden çekip çevirmiştir. Ama istisnalar kaideyi bozmuyor.Yeri gelmişken bu polemik konularından banım yeni kalktı ve ben şikayet edene diyecek söz bulamıyorum madem burada helalleşip konuyu kapatıyoruz şikayet neden.Karakolda barısıp solugu mahkemede almaya benziyor bu ve hem komik hem abes. Dilerim bu topic biraz sakinleşir ve yanlış anlamalardan biraz arınır. Çünkü ben böyle bir şey görmedim 2017 Kasım 2017 Ekim annelerinde de aktifim bir kere boyle seyler olmadı.Hayretler içindeyim

Sendromsuz pazartesiler hanımlar:) Cuma gunu ayrıntılı usgye gırdım. Her sey normaldi şükür ama bebeğim baş aşagı duruyormus canım sıkıldı kafama taktım. Bugun tekrar gıdecegım hastaneye iyice baktırayım rahım agzına falan. Sizde bebeği bas asagı duran var mı acaba

Ben de ayrıntılıya girdiğimde en başta doktor başı aşağıda dedi. Diğer kontrollerini yaptıktan sonra sordum başı aşağıda dediniz normal mi diye bu haftalarda sürekli hareket halinde bebek dedi tekrar bakalım dedi baktı şimdi de ayakları aşağıda dedi :) sanırım o daha ileriki haftalarda önem kazanıyor.

Ben üşenmiştim yazmaya hay allah razı olsun

Aynen böylelerinden bahsediyoruz.
Gidin istanbuldaki bakırköy kadın doğum evine bakın devlet hastanesi görün öpün başınıza koyun o hastaneyi valla :)
Geçen hafta arkadaşım erken doğum riskiyle yattı istanbulda bi devlette kızın ilk doğumu zaten korkuyo bide refakatçi almamışlar dört gün tek başına yattı orda daha kötü durumdaki hastalarla bir arada

İnş anlatabilmişizdir

Bende bakmıştım o markanınkine ama çorap gibi gelmişti iç göstermiyo mu canım

Geçmiş olsun bazen diretmemek gerekiyor canım ilaçsız geçmiyor malesef bebişine zararı olan ,lacı da vermez zaten hiç bi doktor.
ama denemediysen ılık olcak şekilde tereyağı ve pekmezi karıştırıp şurup gibi yutmak iyi geliyor.

Bana da oyle dedı ama erken dogum rıskım vardı onceki bebeğim de bunda da boyle bir sey olabilir diye tahmın edıyordu doktor. Progestan kullanıyorum.simdş boyle olunca baya korktum cunku hareketler cok asagıda

Benim iki bebeğimde baş geliş pozisyonda duruyor drum sorun görmedi. Benim de erken Doğum riskim var rahim ağzı yetmezliğinden dolayı. Daha dönerler diye düşünüyorum

Canim zaten 20. haftadan sonra bebegin en sik aldigi pozisyon baş aşagi pozisyonuymus. Canini sikma derim . Doktorun bir sey soylemedi mi

Bebekler suyun içinde hıçkırıyor dönüyor, pozisyonunun doğuma etkisi yok sadece kanala doğru rahim inmesin yeter, yani rahim ağzı sıkı olduktan sonra çocuk istediği pozisyonda olsun, en rahat hareket ettikleri dönem. Benim bi bakıyorum sol kaburgamda bi bakıyorum vajinamda bi bakıyorum sol kasığımda. Yan ve aşağı hep. Bende diyorum inş baş aşağı olurda normal doğurabilirim. Hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…