Hem de nasıl canım Bir de benim kasığımda yırtık var. Bebeğin baskısıyla birleşince, yatakta diğer tarafıma acılar içinde dönebiliyorum. Bugün kontrole gideceğim. Tekrar sorarım senin için de.
Benim 1 hafta öncesi çok şiddetliydi sanki kırılmış un ufak olmuş da iyileşiyo gibi bu aralar baya azaldı ya birşeylerin eksikliğinden yada çok hareketsiz kalmaktan kestiremiyorum artık doktora sordum normal karşıladı
banada ilk kez verdi canım afedersin idrarın rengini turuncu-kırmızı yapıyo hatta doktor dediki korkma sakın idrarın rengi kan gibi gelebilir dediği gibide oldu
banada ilk kez verdi canım afedersin idrarın rengini turuncu-kırmızı yapıyo hatta doktor dediki korkma sakın idrarın rengi kan gibi gelebilir dediği gibide oldu
İnşallah canım kadın direndi 4 ay ilaç vermedi suyla at kendi kendine dedi demek ki baya baya varmış ki dayanamadı 2 tane ilaç verdi umarım çözüm olur. Nerde yanlış yapıyorum diye düşünüyorum çünkü artık
Geçmiş olsun bazen diretmemek gerekiyor canım ilaçsız geçmiyor malesef bebişine zararı olan ,lacı da vermez zaten hiç bi doktor.
ama denemediysen ılık olcak şekilde tereyağı ve pekmezi karıştırıp şurup gibi yutmak iyi geliyor.
Evet çalışıyorum ben birazda bu duruma katlanmak zorunda kaldım ama geçmiyor hamilelikte de hiç çekilmiyormuş en çok da ben oksururken bebeğe ne oluyor diye düşünüyorum