Öksürürken bebişine bişey olmaz canım o zaten suyun içinde ama sana işkence işte nefes alamamak uykuyu bölmek sürekli öksürmekEvet çalışıyorum ben birazda bu duruma katlanmak zorunda kaldım ama geçmiyor hamilelikte de hiç çekilmiyormuş en çok da ben oksururken bebeğe ne oluyor diye düşünüyorum
Kızlar anlayan var mı. Bişiler olumsuz gbi geldi bana ama anlamıyorum daEki Görüntüle 2247054
Enfeksiyon çıkmış dimi ya. Öfff. Tahmin ediyordum. Daha konuşamadım. Mail attım şimdi. Dönmesini bekliyorum cnmbi tık yüksek mi çıkmış yani canım şekerin yoksa ikiz diye mi böyle doktorun ne dedi ?
Sendede mi enfeksiyon varAy bu bakteriler kahrolsun
Yok gibi canımKızlar anlayan var mı. Bişiler olumsuz gbi geldi bana ama anlamıyorum daEki Görüntüle 2247054
Sonuç iyi gibiKızlar anlayan var mı. Bişiler olumsuz gbi geldi bana ama anlamıyorum daEki Görüntüle 2247054
Valla hiç 14,5 almış gibi durmuyor, demekki çok zayıf halime kaldın anca etlendi vücut14,5 kilo da benim
Gebelik şekeri pozitif açlık 70-95arası senin 95 , 1. Saat ölçümün 180 olması lazım senin 188. Benim geçen sene ikizlerde 181 çıktı diye diyetisyene yönlendirip endokrine yönlendirdi. Şeker cihazı aldım her gün aç ve yemekten 1 saat sonra parmağımdan kan şekeri baktırdım. Dietle devam ediliyor eğer çok yükselirse insülin başlanıyor. Peki ayrıntılıda suyun fazla çıkmadı mı? Normal şeker hastalığında 2. Saat şekeri önemsiyorlar ama gebelikte önemli olan 1. Saat şekerinin kaç olduğu. 75grla yapılan yükleme için konuşuyorumKızlar anlayan var mı. Bişiler olumsuz gbi geldi bana ama anlamıyorum daEki Görüntüle 2247054
Şekere bişey diyemem çünkü ikiz gebelik canım o etkiliyodur bence illaki sanki normal gibi bi tık yüksek yani 90ken 95 olmuş gibiEnfeksiyon çıkmış dimi ya. Öfff. Tahmin ediyordum. Daha konuşamadım. Mail attım şimdi. Dönmesini bekliyorum cnm
Seninkide yüksek doktora danıştın mı? Benim dediğim 75 mg yükleme için geçerli. 50mglık yükleme değerlerini bilmiyorumSonuç iyi gibi
Bende açlık 102
I.saat 216
II.saat 135 çıktı
Sanırım artık şekerli,hamurlu lı şeylerden uzak durmam gerekecek ve sıkı bir diyet
Canım doktorunla görüştün mü biraz yüksek geldi bana amaSonuç iyi gibi
Bende açlık 102
I.saat 216
II.saat 135 çıktı
Sanırım artık şekerli,hamurlu lı şeylerden uzak durmam gerekecek ve sıkı bir diyet
Yok gibi canım
İki saat sonunda benim 150 çıktı şeker az dikkat edelim dedi dr :/
Doktor sorun yok dediyse sizlere, bende de yok gbi o zaman. Şuan meşgul artık gün içinde ne zaman dönerse :)Sonuç iyi gibi
Bende açlık 102
I.saat 216
II.saat 135 çıktı
Canım bakteri var yazıyor evet, hergün hemoroid gbi makatta acı olduğundan artık acıyan, yanan neresi anlayamıyordum. Enfeksiyon varsa çok kötü birşey yazıyordu nette ama burda biçok kişide de var gbi. Ne kadar kötü enfeksiyon olmasıbi tık yüksek mi çıkmış yani canım şekerin yoksa ikiz diye mi böyle doktorun ne dedi ?
Sendede mi enfeksiyon varAy bu bakteriler kahrolsun
4-5 lökosit ve bakteri ile enfeksiyon tanısı koymaz, senden idrar kültürü ister onda üreme varsa antibiyotik verir.Enfeksiyon çıkmış dimi ya. Öfff. Tahmin ediyordum. Daha konuşamadım. Mail attım şimdi. Dönmesini bekliyorum cnm
Evet cnm 75 gr ayrıntılıda birşey çıkmadı canım ama o zaman yediklerime daha çok dikkat ediyırdum, ondan mı acabaValla hiç 14,5 almış gibi durmuyor, demekki çok zayıf halime kaldın anca etlendi vücut
Gebelik şekeri pozitif açlık 70-95arası senin 95 , 1. Saat ölçümün 180 olması lazım senin 188. Benim geçen sene ikizlerde 181 çıktı diye diyetisyene yönlendirip endokrine yönlendirdi. Şeker cihazı aldım her gün aç ve yemekten 1 saat sonra parmağımdan kan şekeri baktırdım. Dietle devam ediliyor eğer çok yükselirse insülin başlanıyor. Peki ayrıntılıda suyun fazla çıkmadı mı? Normal şeker hastalığında 2. Saat şekeri önemsiyorlar ama gebelikte önemli olan 1. Saat şekerinin kaç olduğu. 75grla yapılan yükleme için konuşuyorum
Kızlar anlayan var mı
Doktor sorun yok dediyse sizlere, bende de yok gbi o zaman. Şuan meşgul artık gün içinde ne zaman dönerse :)
Canım bakteri var yazıyor evet, hergün hemoroid gbi makatta acı olduğundan artık acıyan, yanan neresi anlayamıyordum. Enfeksiyon varsa çok kötü birşey yazıyordu nette ama burda biçok kişide de var gbi. Ne kadar kötü enfeksiyon olması
Araştıra araştıra kafayı sıyırdık hepsi de başımıza geldi biri kusur kalmadı ki sağolsun öğrenmeyelimDoktor olmuşuz hepimiz aloo :)) 9. Ayda prof diplomasını asarız duvara
Onu da yaptırdım ama o çarş/perş çıkacak canım...4-5 lökosit ve bakteri ile enfeksiyon tanısı koymaz, senden idrar kültürü ister onda üreme varsa antibiyotik verir.
Hakkaten her kes ne bilgili.Enfeksiyon olması kötü değil kuzum ilerlememesi önemli benim hiç geçmedi geçmiyo yerleşti kaldı lanet ama artınca mecbur antibiyotik başladı doktor. Eğer ilerlerse böbreklere sıçrıyomuş erken doğuma yada sancıya sebep olabiliyomuş şuanlık ilaçlık yani korkulcak hiç bişey yok.
bendede aynı şeyler yazıyo bol epitel görüldü gibi
yok canım benden kültür istemedi gerçi 2 hafta önce onuda yaptırdım ama onu görmeye gerek bile kalmadı bol epitel bol lökosit yazıyodu oww enfeksiyon artmış dedi yapıştırdı 2 antibiyotiği ki benim doktor ilaç canlısı bi kadın değil aylarca vermedi bana bişey olmaz bol su bol su diyerek4-5 lökosit ve bakteri ile enfeksiyon tanısı koymaz, senden idrar kültürü ister onda üreme varsa antibiyotik verir.
Evet canım yüksek maalesef sıkı bir diyet ve hamur tatlı uzak durmam gerekiyorCanım doktorunla görüştün mü biraz yüksek geldi bana ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?