Doğru sen rapor falan yazdığın için bilirsin gerçiEvet canım yüksek maalesef sıkı bir diyet ve hamur tatlı uzak durmam gerekiyor
Doktoruma sordum ama ben bu bölümde çalıştığım için sonucu da yorumlayabiliyorum
lavitabellamk ogtt sonucuna iyi gibi dedim bu arada
Öyle yapacagım canım diyet ve sıkı takipDoğru sen rapor falan yazdığın için bilirsin gerçi
Takip ve diyet dediğin gibi en güzel çözüm genetik yatkınlıkta varsa çıkıyo bu meret Allah beterinden korusun
Anladım canım sıkıntı yok. Teşekkürler :)Evet canım yüksek maalesef sıkı bir diyet ve hamur tatlı uzak durmam gerekiyor
Doktoruma sordum ama ben bu bölümde çalıştığım için sonucu da yorumlayabiliyorum
lavitabellamk ogtt sonucuna iyi gibi dedim bu arada
Annemde de hipogliserini var zatenDoğru sen rapor falan yazdığın için bilirsin gerçi
Takip ve diyet dediğin gibi en güzel çözüm genetik yatkınlıkta varsa çıkıyo bu meret Allah beterinden korusun
Doktorun ne dicek bakalım canım ikiz sonuçta en doğru yorumu o yapar belki normal bile yaniAnnemde de hipogliserini var zaten
Ben zaten hemşireyim çocuk peşine düştüm 2 yıldır ücretsiz izindeyimDoktor olmuşuz hepimiz aloo :)) 9. Ayda prof diplomasını asarız duvara
Okadarını bilmiyorum canım, ama benim sadece 1 rakam yüksekti ayrıntılı suyum fazlaydı hızlı kilo almıştım. Bu yüzden ben şekerden korkuyorum.Evet cnm 75 gr ayrıntılıda birşey çıkmadı canım ama o zaman yediklerime daha çok dikkat ediyırdum, ondan mı acaba
Benim doktorum kültür ve normali aynı anda ister üreme olmadıkça antibiyotik yazmaz canım.yok canım benden kültür istemedi gerçi 2 hafta önce onuda yaptırdım ama onu görmeye gerek bile kalmadı bol epitel bol lökosit yazıyodu oww enfeksiyon artmış dedi yapıştırdı 2 antibiyotiği ki benim doktor ilaç canlısı bi kadın değil aylarca vermedi bana bişey olmaz bol su bol su diyerek
Şifa olsun canım.banada ilk kez verdi canım afedersin idrarın rengini turuncu-kırmızı yapıyo hatta doktor dediki korkma sakın idrarın rengi kan gibi gelebilir dediği gibide oldu
Bende hamile kalmadan önce folik asit akşam içiyordum.bende kansızlık var doktorun özellikle sabah aç dedi troidde sabah aç içilmesi gerektiğinden arayla içiyorum ikisini artık hangisi doğru Allah bilir:))Ben hamile.kalmadan once folik asit.kullaniyodum ona bile dahiliye doktorum aksam ic diyo.idi. Ama Oyle diyo.isen dogrudur bilemiyorumkan ilaci da hap seklinde olan degil mi senin
işte geçmiyo ki geçmiyo yani 15-20 epitelde vermiyodu ilaç falan ama dayanamadı Allah korusun biliyosun erken doğuma sebep olabiliyo vsBen zaten hemşireyim çocuk peşine düştüm 2 yıldır ücretsiz izindeyim
Okadarını bilmiyorum canım, ama benim sadece 1 rakam yüksekti ayrıntılı suyum fazlaydı hızlı kilo almıştım. Bu yüzden ben şekerden korkuyorum.
Benim doktorum kültür ve normali aynı anda ister üreme olmadıkça antibiyotik yazmaz canım.
sağol canım aminnŞifa olsun canım.
Aynen öyle hepsi ayrı birşey diyorbana troidle kan hapını aynı anda içebilirsin yarım saat sonrada kahvaltını yapabilirsin demişti canım
doktorlarında kafası karışık :d
Fazla değil canım enfeksiyonun. Korkulacak kadar değil. Belki tek içimlik toz verir. Ya da bol su iç diyebilir.Sen bendeki enfeksiyonu görsen :)Kızlar anlayan var mı
Doktor sorun yok dediyse sizlere, bende de yok gbi o zaman. Şuan meşgul artık gün içinde ne zaman dönerse :)
Canım bakteri var yazıyor evet, hergün hemoroid gbi makatta acı olduğundan artık acıyan, yanan neresi anlayamıyordum. Enfeksiyon varsa çok kötü birşey yazıyordu nette ama burda biçok kişide de var gbi. Ne kadar kötü enfeksiyon olması
Aynen canım. Benim kızda baya hareketli, hıçkırıklar, taklalar, tekmeler peşpeşeKızlar bebişler nasıl hareketleri falan benim kızım maşallah Bi oraya Bi buraya arka arkaya tekmeler falan iyiyiz şükür sizler ne durumdasınız
Bende oluyor bahsettiğin durumGünaydın kızlarYa sizde de vajinanın olduğu kısımda tam atrif edemiyorumda çevresinde falan hareket ederken ağrı oluyormu misal yataktan kalkarken yatarken vs
Süpürgesi açsa da süpürgenin haznesinde ne toz ne saç olur çünkü sopa yutmuş gibi laylay lom supurgeyi gezdiriyor ben supurunce doluyor o hazne.Oglanlarima her işi ogretcem valla bu ne böyle
Ben de dantelli gecelik vs sevmiyorum.Canım manken fit tabii hamile de olsa☺ Ben xl aldım kendi bedenimden büyük geniş olur inşallah gelince bakayım hoşuma gitmezse iade ederim. Ben o dantelli gecelikleri falan çok sevmiyorum da bakalım ne yapacağız
Bidaha asla böyle olmayacaklar :)
Aminn hepimiz sağlıkla alalım inşallah..Öncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,
Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum
merhaba öncelikle inşallah transferiniz olumlu sonuçlanır. Benim doktorumun bana dediği şuydu embriyo sağlıklıysa sen ip de atlasan at da koştursan o tutunur cunku senin vucudun zaten progesteron salgılamaya başlamıştır ama sağlıksızsa pamuklara da sarsan progestan da kullansan o bir şekilde tutunamaz demişti.Öncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,
Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?