2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğru sen rapor falan yazdığın için bilirsin gerçi
Takip ve diyet dediğin gibi en güzel çözüm genetik yatkınlıkta varsa çıkıyo bu meret Allah beterinden korusun

Doğru sen rapor falan yazdığın için bilirsin gerçi
Takip ve diyet dediğin gibi en güzel çözüm genetik yatkınlıkta varsa çıkıyo bu meret Allah beterinden korusun
Öyle yapacagım canım diyet ve sıkı takip
Ablamda çıkmıştı gebelik şekeri yatkınlık var
Amin canım ,sağlıkla gelsinler inşallah

Doktor olmuşuz hepimiz aloo :)) 9. Ayda prof diplomasını asarız duvara
Ben zaten hemşireyim çocuk peşine düştüm 2 yıldır ücretsiz izindeyim
Evet cnm 75 gr ayrıntılıda birşey çıkmadı canım ama o zaman yediklerime daha çok dikkat ediyırdum, ondan mı acaba
Okadarını bilmiyorum canım, ama benim sadece 1 rakam yüksekti ayrıntılı suyum fazlaydı hızlı kilo almıştım. Bu yüzden ben şekerden korkuyorum.
Benim doktorum kültür ve normali aynı anda ister üreme olmadıkça antibiyotik yazmaz canım.

Ben hamile.kalmadan once folik asit.kullaniyodum ona bile dahiliye doktorum aksam ic diyo.idi. Ama Oyle diyo.isen dogrudur bilemiyorumkan ilaci da hap seklinde olan degil mi senin
Bende hamile kalmadan önce folik asit akşam içiyordum.bende kansızlık var doktorun özellikle sabah aç dedi troidde sabah aç içilmesi gerektiğinden arayla içiyorum ikisini artık hangisi doğru Allah bilir:))

Kızlar bebişler nasıl hareketleri falan benim kızım maşallah Bi oraya Bi buraya arka arkaya tekmeler falan iyiyiz şükür sizler ne durumdasınız

işte geçmiyo ki geçmiyo yani 15-20 epitelde vermiyodu ilaç falan ama dayanamadı Allah korusun biliyosun erken doğuma sebep olabiliyo vs

Fazla değil canım enfeksiyonun. Korkulacak kadar değil. Belki tek içimlik toz verir. Ya da bol su iç diyebilir.Sen bendeki enfeksiyonu görsen :)

Kızlar bebişler nasıl hareketleri falan benim kızım maşallah Bi oraya Bi buraya arka arkaya tekmeler falan iyiyiz şükür sizler ne durumdasınız
Aynen canım. Benim kızda baya hareketli, hıçkırıklar, taklalar, tekmeler peşpeşe
özellikle idrar keseme aldiğım darbeleer

Son düzenleme:
ben 2 gündür boyle karın guruldaması gibi birşey hissediyorum alt tarafta sanırım bebek hareketi :))

Süpürgesi açsa da süpürgenin haznesinde ne toz ne saç olur çünkü sopa yutmuş gibi laylay lom supurgeyi gezdiriyor ben supurunce doluyor o hazne.Oglanlarima her işi ogretcem valla bu ne böyle

Yaa benim oğlum 2 yaşında ve el süpürgemiz onun dolabında rafta. Yerde saç kırıntı görünce gidip alıyo, bana aç diyo. Açıyorum aüpürüyo maşallah dip köşe. Koltuk altları mutfak tezgahı dibi, kalorifer altı.. (Artık kimden gördüyse )
Eşim sağolsun yere mercimek döksen eliyle toplar atar tamam oldu bitti..
Kendileri mutfakta şef temizlikte itilmiş modunda..
Erkek çocukları her işi bilmeli bence de.. Sağolsun oğlum çamaşır asar, kahve yapar, çorba karıştırır her işe atılıyo şimdiden

Ben de dantelli gecelik vs sevmiyorum.
Boyfriend pyjamas denilen gömlek şeklinde takım ve gecelik almıştım oğlumda.Bir iki gün giydim sanırım sonrasında günlük kıyafetlerl oldu hep..
Bu dega temmuza geliyor diye bi’ siyah cepli kolsuz elbise aldım, dışarda giyilebilir.. Eve de kolsuz elbise aldım yakasında emzirme yeri var falan..
Sabahlık konusunda hala kararsızım çünkü fazla sıcak olur gibi geliyor. Belki yarım kol kimono falan..

Bidaha asla böyle olmayacaklar :)

Ya benim değişmedi biliyo musun? Hamileyken irileşip dirileşti, emzirirme 18 ayda bitti ve küçülme ya da sarkma olmadı maşallah..
Büyük göğüslü olsaydın sarkardı diyenler oldu ama alakası olduğunu da sanmıyorum pek..
Bu nasılsa hamile kalır, sönmeyelim arkadaşlar dedi vücut hehalde

Öncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,

Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum

Aminn hepimiz sağlıkla alalım inşallah..
Ben sorun yaşayacağını sanmıyorum hamilelikle ilgili fiziksel bir rahatsızlığın yoksa.
Zumba yapıyorum, oğlumla dans ediyoruz zıplıyorum eğiliyorum. Yani yorulmak dışında bir yan etkisi olmadı ilk hamileliğimde de..
Namaz kılan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir sanırım ama görünce yazmak istedim

merhaba öncelikle inşallah transferiniz olumlu sonuçlanır. Benim doktorumun bana dediği şuydu embriyo sağlıklıysa sen ip de atlasan at da koştursan o tutunur cunku senin vucudun zaten progesteron salgılamaya başlamıştır ama sağlıksızsa pamuklara da sarsan progestan da kullansan o bir şekilde tutunamaz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…