2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet cok haklisiniz, mantigim zaten öyle diyor, Allah ne derse o, bu ikinci Transferim olacak nasip olursa, ilkinde daha namaz kilmiyordum, tuttu ama sonradan kalbi atmadi, simdi aylar sonra tekrardan basladik Tedaviye, ve ilkinden biliyorum, transfer sonrasinda corabimi dahi giyerken icim rahat etmiyordu egildigim icin, o yüzden soruyorum bilgilenmek istiyorum, hayirliisii

mesela benimki ilk aylarda yukarı uzanıp bişey alma ve kendini çok yorarak ev süpürme silme demişti. dikkatli olduğun ve kendini yormadığın müddetçe sorun olmaz inşallah.

Canım bu trendyoldan aldığın nasıl kalitesi falan hoşuna gitti mi? Ben de bu markadan bir iki şey beğenmiştim de kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye.

Can kuşlar merhaba 3-4 gündür giremedim foruma, 100 sayfadan fazla okudum forumu, hepimiz sağlıcakla ve zamanında alalım yavrularımızı inşallah. Normal hayatımda, İki arkadaşımdan, ikisi de ikiz, erken doğum haberi aldım, çok üzüldüm 4 gündür. Daha sonra üzerime çay döküldü karnımın bi kısmı biraz yandı, problem yok ama çok korktum, bebişim de korktu sanırım. Ama şükür iyiyiz. Bu arada da beşik, BabyNest set ve bebek arabası aldım Internetten. Fotoğraf ekleyim bilgi olsun . Bu arada bende tesettür gecelik bakıyorum ama güzel bulamadım hep dantel vs. Hoşuma gitmiyor. Sade bi şeyler istiyorum. Temmuz sıcağında nasıl olacak bilmiyorum ama kv ve kp gelecekler sanırım. Burada da bi bende kalabilirler. Nasıl rahat edeceğim bilemiyorum. Allah sabır versin hepimize anlayışsız insanlardan..

Eklentiler

• Screenshot_20190318-165508.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20190318-165414.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20190318-165405.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 42
Öncelikle geçmiş olsun canım şükür iyisiniz arkadaşlarına üzüldüm Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bebekler versin inşallah.
Bebek arabanı görünce yazmak istedim. Bizim oğlumda aldığımız arabaya o kadar benziyor ki, aşırı kullanışlı çok çokk memnunuz. İnşallah sizin de içinize siner. Bizde ekstra 0-6 ay yatak gibi bi parçası vardı adını bilmediğim ama pek kullanmadık zaten.
Güle güle sağlıkla kullansın bebiş hepsini

mesela benimki ilk aylarda yukarı uzanıp bişey alma ve kendini çok yorarak ev süpürme silme demişti. dikkatli olduğun ve kendini yormadığın müddetçe sorun olmaz inşallah.
Evet ilk transferde banada demislerdi, yukari uzanmak, cömelmek ve ikinmak gibi hareketler yasak diye, neyse en iyisi o gün geldiginde hemsireye sorayim, yinede cok tesekürler

Merhaba tedavin hayırlı olsun şimdiden. Bende tüp bebekle hamile kaldım. Transfer sonrası hep oturarak kıldım namazı. Embriyolog rahim kasılmasın demişti. 23. Haftaya kadar bu şekilde kaldım. Üç gündür yarı oturur kılıyorum secdeye varamıyorum çünkü rahim ağzı yetmezliği çıktı. Allah kabul eder inşallah sonuçta isteyerek olan bir şey değil

Travel sistem konusunda kararsız kaldım ama mecbur ana kucağı olan bi araba olacaktı, kafam karışmasındansa aldım bunu inşallah memnun kalırız. Aminn canım bebiklerimiz sağlıcakla gelip kullansınlar eşyalarını

Canım bu trendyoldan aldığın nasıl kalitesi falan hoşuna gitti mi? Ben de bu markadan bir iki şey beğenmiştim de kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye.
Canım henüz kargo gelmedi gelince seni etiketlerim inşallah yatın gelir sanırım. Fotoğrafta güzel görünüyor ama gerçeği nasıl bakalım
Arkadaşlarına Allah sabır versin canım inşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucaklarız yavrularımızı. Sana da çok geçmiş olsun. Miniğin güzel günlerde kullansın aldıklarını hepsi çok güzel

Çok geçmiş olsun. Şimdi iyisin dimi. Aldıkların da hayırlı olsun. Güzel sağlıklı günlerde kullanın

Canım benim senin içinden geliyorsa kıl namazını Allah hiç sırf kıldığın namazdan ötürü o bebeğe zarar verir mi? Emin ol vermez.

işte geçmiyo ki geçmiyo yani 15-20 epitelde vermiyodu ilaç falan ama dayanamadı Allah korusun biliyosun erken doğuma sebep olabiliyo vs
Benim enfeksiyona şaşırmam çünkü hergün rektal kanamam var yetişemediğim. Silerkende zorlanıyorum, haliyle etkilemiştir bence. Laiykanın dediği gbi kültür de istedi, o 2 güne falan çıkacak. Doktor da yoğun bi tip olunca çok acil olmadığı sürece anca akşama dönüyolar, gıcık oluyorum

Güle güle kullanın
İnsan böyle aldıkça heyecanlanıyo

Aminn Sayecim, teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun. Şimdi iyisin dimi. Aldıkların da hayırlı olsun. Güzel sağlıklı günlerde kullanın
Canımm iyiyim çok şükür, teşekkür ederim, güzel günlerde kullansın kuzularımız

Ben namaz kılmıyorum canım ama senin yerinde olsam ilk 2 gün en azından kesin kılmazdım, sakıncalı olur çünkü mekik çeker gbi hareketler tamamen yasak demişlerdi

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım bende yumurta kaynattığım suyu az kalsın göbişe döküyodum yırttım o korku bile yetti.aldıkların çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…