mesela benimki ilk aylarda yukarı uzanıp bişey alma ve kendini çok yorarak ev süpürme silme demişti. dikkatli olduğun ve kendini yormadığın müddetçe sorun olmaz inşallah.Evet cok haklisiniz, mantigim zaten öyle diyor, Allah ne derse o, bu ikinci Transferim olacak nasip olursa, ilkinde daha namaz kilmiyordum, tuttu ama sonradan kalbi atmadi, simdi aylar sonra tekrardan basladik Tedaviye, ve ilkinden biliyorum, transfer sonrasinda corabimi dahi giyerken icim rahat etmiyordu egildigim icin, o yüzden soruyorum bilgilenmek istiyorum, hayirliisii
Canım bu trendyoldan aldığın nasıl kalitesi falan hoşuna gitti mi? Ben de bu markadan bir iki şey beğenmiştim de kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye.Canım ben lcw dan bir elbise aldım emzirme özelliği var çıtçıtlı iki yanı kolları ve eteği uzun 30 TL’ye düşmüştü mağazada. Birde trendyoldan aldım alt üst emzirme özelliği var onunda 50 lira resmini ekleyeyim onun
Eki Görüntüle 2246858
Üzerine sabahlık alırım dedim. Zaten mümkün mertebe ilk ay erkek kabul etmeyeceğim ben baştan söyledim evde orayı burayı kapatmak in uğraşamayacağım kimse kusura bakmasın
Öncelikle geçmiş olsun canım şükür iyisinizCan kuşlar merhaba 3-4 gündür giremedim foruma, 100 sayfadan fazla okudum forumu, hepimiz sağlıcakla ve zamanında alalım yavrularımızı inşallah.Normal hayatımda, İki arkadaşımdan, ikisi de ikiz, erken doğum haberi aldım, çok üzüldüm 4 gündür. Daha sonra üzerime çay döküldü karnımın bi kısmı biraz yandı, problem yok ama çok korktum, bebişim de korktu sanırım. Ama şükür iyiyiz. Bu arada da beşik, BabyNest set ve bebek arabası aldım Internetten. Fotoğraf ekleyim bilgi olsun . Bu arada bende tesettür gecelik bakıyorum ama güzel bulamadım hep dantel vs. Hoşuma gitmiyor. Sade bi şeyler istiyorum. Temmuz sıcağında nasıl olacak bilmiyorum ama kv ve kp gelecekler sanırım. Burada da bi bende kalabilirler. Nasıl rahat edeceğim bilemiyorum. Allah sabır versin hepimize anlayışsız insanlardan..
Evet ilk transferde banada demislerdi, yukari uzanmak, cömelmek ve ikinmak gibi hareketler yasak diye, neyse en iyisi o gün geldiginde hemsireye sorayim, yinede cok tesekürlermesela benimki ilk aylarda yukarı uzanıp bişey alma ve kendini çok yorarak ev süpürme silme demişti. dikkatli olduğun ve kendini yormadığın müddetçe sorun olmaz inşallah.
Merhaba tedavin hayırlı olsun şimdiden. Bende tüp bebekle hamile kaldım. Transfer sonrası hep oturarak kıldım namazı. Embriyolog rahim kasılmasın demişti. 23. Haftaya kadar bu şekilde kaldım. Üç gündür yarı oturur kılıyorum secdeye varamıyorum çünkü rahim ağzı yetmezliği çıktı. Allah kabul eder inşallah sonuçta isteyerek olan bir şey değilÖncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,
Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum
Insallah cnm senin ne icindi sonucCanım Allah yardımcın olsun inşallah. bende 21ini bekliyorum inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız
Travel sistem konusunda kararsız kaldım ama mecbur ana kucağı olan bi araba olacaktı, kafam karışmasındansa aldım bunu inşallah memnun kalırız. Aminn canım bebiklerimiz sağlıcakla gelip kullansınlar eşyalarınıÖncelikle geçmiş olsun canım şükür iyisiniz ☺ arkadaşlarına üzüldüm Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bebekler versin inşallah.
Bebek arabanı görünce yazmak istedim. Bizim oğlumda aldığımız arabaya o kadar benziyor ki, aşırı kullanışlı çok çokk memnunuz. İnşallah sizin de içinize siner. Bizde ekstra 0-6 ay yatak gibi bi parçası vardı adını bilmediğim ama pek kullanmadık zaten.
Güle güle sağlıkla kullansın bebiş hepsini
Canım henüz kargo gelmedi gelince seni etiketlerim inşallah yatın gelir sanırım. Fotoğrafta güzel görünüyor ama gerçeği nasıl bakalımCanım bu trendyoldan aldığın nasıl kalitesi falan hoşuna gitti mi? Ben de bu markadan bir iki şey beğenmiştim de kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye.
Arkadaşlarına Allah sabır versin canım inşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucaklarız yavrularımızı. Sana da çok geçmiş olsun. Miniğin güzel günlerde kullansın aldıklarını hepsi çok güzelCan kuşlar merhaba 3-4 gündür giremedim foruma, 100 sayfadan fazla okudum forumu, hepimiz sağlıcakla ve zamanında alalım yavrularımızı inşallah.Normal hayatımda, İki arkadaşımdan, ikisi de ikiz, erken doğum haberi aldım, çok üzüldüm 4 gündür. Daha sonra üzerime çay döküldü karnımın bi kısmı biraz yandı, problem yok ama çok korktum, bebişim de korktu sanırım. Ama şükür iyiyiz. Bu arada da beşik, BabyNest set ve bebek arabası aldım Internetten. Fotoğraf ekleyim bilgi olsun . Bu arada bende tesettür gecelik bakıyorum ama güzel bulamadım hep dantel vs. Hoşuma gitmiyor. Sade bi şeyler istiyorum. Temmuz sıcağında nasıl olacak bilmiyorum ama kv ve kp gelecekler sanırım. Burada da bi bende kalabilirler. Nasıl rahat edeceğim bilemiyorum. Allah sabır versin hepimize anlayışsız insanlardan..
Çok geçmiş olsun. Şimdi iyisin dimi. Aldıkların da hayırlı olsun. Güzel sağlıklı günlerde kullanınCan kuşlar merhaba 3-4 gündür giremedim foruma, 100 sayfadan fazla okudum forumu, hepimiz sağlıcakla ve zamanında alalım yavrularımızı inşallah.Normal hayatımda, İki arkadaşımdan, ikisi de ikiz, erken doğum haberi aldım, çok üzüldüm 4 gündür. Daha sonra üzerime çay döküldü karnımın bi kısmı biraz yandı, problem yok ama çok korktum, bebişim de korktu sanırım. Ama şükür iyiyiz. Bu arada da beşik, BabyNest set ve bebek arabası aldım Internetten. Fotoğraf ekleyim bilgi olsun . Bu arada bende tesettür gecelik bakıyorum ama güzel bulamadım hep dantel vs. Hoşuma gitmiyor. Sade bi şeyler istiyorum. Temmuz sıcağında nasıl olacak bilmiyorum ama kv ve kp gelecekler sanırım. Burada da bi bende kalabilirler. Nasıl rahat edeceğim bilemiyorum. Allah sabır versin hepimize anlayışsız insanlardan..
Canım benim senin içinden geliyorsa kıl namazını Allah hiç sırf kıldığın namazdan ötürü o bebeğe zarar verir mi? Emin ol vermez.Evet cok haklisiniz, mantigim zaten öyle diyor, Allah ne derse o, bu ikinci Transferim olacak nasip olursa, ilkinde daha namaz kilmiyordum, tuttu ama sonradan kalbi atmadi, simdi aylar sonra tekrardan basladik Tedaviye, ve ilkinden biliyorum, transfer sonrasinda corabimi dahi giyerken icim rahat etmiyordu egildigim icin, o yüzden soruyorum bilgilenmek istiyorum, hayirliisii
Benim enfeksiyona şaşırmam çünkü hergün rektal kanamam var yetişemediğim. Silerkende zorlanıyorum, haliyle etkilemiştir bence. Laiykanın dediği gbi kültür de istedi, o 2 güne falan çıkacak. Doktor da yoğun bi tip olunca çok acil olmadığı sürece anca akşama dönüyolar, gıcık oluyorumişte geçmiyo ki geçmiyo yani 15-20 epitelde vermiyodu ilaç falan ama dayanamadı Allah korusun biliyosun erken doğuma sebep olabiliyo vs
Valla yazık hepimize, sanki kendimiz yaratıyoruzz! suçlu hissettim kendimi :)))Fazla değil canım enfeksiyonun. Korkulacak kadar değil. Belki tek içimlik toz verir. Ya da bol su iç diyebilir.Sen bendeki enfeksiyonu görsen :)
Güle güle kullanınCan kuşlar merhaba 3-4 gündür giremedim foruma, 100 sayfadan fazla okudum forumu, hepimiz sağlıcakla ve zamanında alalım yavrularımızı inşallah.Normal hayatımda, İki arkadaşımdan, ikisi de ikiz, erken doğum haberi aldım, çok üzüldüm 4 gündür. Daha sonra üzerime çay döküldü karnımın bi kısmı biraz yandı, problem yok ama çok korktum, bebişim de korktu sanırım. Ama şükür iyiyiz. Bu arada da beşik, BabyNest set ve bebek arabası aldım Internetten. Fotoğraf ekleyim bilgi olsun . Bu arada bende tesettür gecelik bakıyorum ama güzel bulamadım hep dantel vs. Hoşuma gitmiyor. Sade bi şeyler istiyorum. Temmuz sıcağında nasıl olacak bilmiyorum ama kv ve kp gelecekler sanırım. Burada da bi bende kalabilirler. Nasıl rahat edeceğim bilemiyorum. Allah sabır versin hepimize anlayışsız insanlardan..
Aminn Sayecim, teşekkür ederimCanım henüz kargo gelmedi gelince seni etiketlerim inşallah yatın gelir sanırım. Fotoğrafta güzel görünüyor ama gerçeği nasıl bakalım
Arkadaşlarına Allah sabır versin canım inşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucaklarız yavrularımızı. Sana da çok geçmiş olsun. Miniğin güzel günlerde kullansın aldıklarını hepsi çok güzel
Canımm iyiyim çok şükür, teşekkür ederim, güzel günlerde kullansın kuzularımızÇok geçmiş olsun. Şimdi iyisin dimi. Aldıkların da hayırlı olsun. Güzel sağlıklı günlerde kullanın
O kadar muzdaribim ki bu konudan dolayı. Yapmadığım şey kalmadı kurtulamıyorum bir türlü. Ağrısı da ayrı dert sıkıntı.Valla yazık hepimize, sanki kendimiz yaratıyoruzz! suçlu hissettim kendimi :)))
Ben namaz kılmıyorum canım ama senin yerinde olsam ilk 2 gün en azından kesin kılmazdım, sakıncalı olur çünkü mekik çeker gbi hareketler tamamen yasak demişlerdiÖncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,
Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum
Kesinlikle çok heyecanlıGüle güle kullanın
İnsan böyle aldıkça heyecanlanıyo
Geçmiş olsun canım bende yumurta kaynattığım suyu az kalsın göbişe döküyodum yırttım o korku bile yetti.aldıkların çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsinCan kuşlar merhaba 3-4 gündür giremedim foruma, 100 sayfadan fazla okudum forumu, hepimiz sağlıcakla ve zamanında alalım yavrularımızı inşallah.Normal hayatımda, İki arkadaşımdan, ikisi de ikiz, erken doğum haberi aldım, çok üzüldüm 4 gündür. Daha sonra üzerime çay döküldü karnımın bi kısmı biraz yandı, problem yok ama çok korktum, bebişim de korktu sanırım. Ama şükür iyiyiz. Bu arada da beşik, BabyNest set ve bebek arabası aldım Internetten. Fotoğraf ekleyim bilgi olsun . Bu arada bende tesettür gecelik bakıyorum ama güzel bulamadım hep dantel vs. Hoşuma gitmiyor. Sade bi şeyler istiyorum. Temmuz sıcağında nasıl olacak bilmiyorum ama kv ve kp gelecekler sanırım. Burada da bi bende kalabilirler. Nasıl rahat edeceğim bilemiyorum. Allah sabır versin hepimize anlayışsız insanlardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?