2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kaçıncı haftada doğmuşlar canım

Kaçıncı haftada doğmuşlar canım
Canım biri 18.haftasında, düşük dediler. Diğeri de sancısı gelmiş sanırım 26.haftada hastane nst bile bağlamadan göndermiş! Özel hastane bide. Sonra suyu gelmiş Sincanda en yakın hastaneye gidip hemen sezeryana almışlar. Biri ölü doğmuş 800 gram yavrucağın vücudunda doğru düzgün kan bile yokmuş. Diğeri de 1000 gram, o küvezde bakalım dua edelim inşallah Seda'ya bağışlasın Allah.

Çok geçmiş olsun. Aldıklarını da güzel günlerde kullanın inşallah :)
Ben de baby nest alıp almamak da kararsızım. Bir yandan çok kullanışlı olur gibi geliyor bir yandan da boyutundan dolayı 3-4 ay sonra kullanılmaz mı acaba diye emin olamıyorum.

Kaç yıldır buraya girer çıkarım,tartisma da yaşadım ama asla kimseyi şikayet etmedim. Bilmiyorum da etmesini. İnsanlar gerçekten tuhaf

Canım ben de emin değildim, hatta instagramda baktım açıkçası gereksiz pahalı geldi, ama bu sayfada uyguna gördüm, şansımı denedim ama çok güzel geldi. Emzirme Yastığı, emzirme önlüğü, yastık, BabyNest, ve ince üst örtüsü 100 TLye geldi, bende beşik içinde ya da diğer odalarda yanımda taşırım diye almak istedim. :)

@Meylen canımcım instagram deyince aklıma geldin, tugbakugudan geldi mi kardeşinin aldıkları

Tüh Allah diğer yavrusunu Sedaya bağışlasın. Çok üzüldüm. Keşke önce fark etseydi hastane durdurabilirlerdi. Özel devlet fark etmez Allah iyi sağlık çalışanına denk getirsin. Tüh gerçekten çok üzüldüm.

Canım Bende oturarak kılıyorum ilk aylarımda belimden kalçama yel giriyordu çok zorlanıyordum kayınvalidem Kuran Hocası bi sakıncası olmaz oturarak kıl demişti çünkü ilerleyen aylarda ister istemez oturarak kılcaksın karnın büyüdüğü için eğilip kalkmak zor oluyor , ve senin şuan karnını pek kasmaman daha doğru olur secdeye eğilirkende dikkat et .Peygamber efendimiz ister ayakta ister oturarak ister de uzanarak kılın ama yeterki kılın demiş .Bence namazını bırakma seni manevi anlamda çok rahatlatıcaktır inşallah transferinde başarılı olur sağlıkla kucağına alırsın

Bugün muayenede kafasının bedeninden önde gittigini söyledi doktor.kafası 26haftalık görünüyo bacagı 23 .ruh gibiyim sabahtan beri perinatologa yönlendirdi .

O kadar muzdaribim ki bu konudan dolayı. Yapmadığım şey kalmadı kurtulamıyorum bir türlü. Ağrısı da ayrı dert sıkıntı.
ayy inş, 1000 gr yaşar büyük ihtimalle diye tahmin ediyorum canım. 700 gr arkımın yaşadı, 800 gr yaşamayabiliyor, Allahın işi ama bu yaşar inş aminn

Şanslısın o zaman

Saglicakla kucagina almak nasip olsun canim, rahim agzi yetmezliginde sanirim rahim agzini bagliyorlar, tam bilmiyorum ama bir teknigi var, sor bir istersen,,
Annemlede telefonda konustum, oda bir sakincasi olmaz sen yeterki kil ama oturarak kil dedi Allah kabul eder insallah dedi, bende yurtdisinda yasiyorum, ve transfer icin Istanbula ucuyorum 4-5 gün Otelde kaliyoruz, sanirim orda Namaz kilamam, geri döndügmüzde insallah oturarak kilarim, Allahim affetsin ve kabul etsin insallah, Hayirlisiyla bir Transfer olalimda bakalim

Yok canım tasarımı yapıp göndermişler 15inde oda parayı yollamış 10 gün demişler yani daha 1 haftamız var bende çok merak ediyorum

Canım benim senin içinden geliyorsa kıl namazını Allah hiç sırf kıldığın namazdan ötürü o bebeğe zarar verir mi? Emin ol vermez.
evet asil namazimi kilmazsam icim hic rahat etmiycek, ama transferden 4-5 gün sonra ( yurt disinda yasiyoruz ve Transfer icin Istanbula ucuyoruz 4-5gün) baslarim ve kan testine kadar insallah oturarak kilarim

Bugün muayenede kafasının bedeninden önde gittigini söyledi doktor.kafası 26haftalık görünüyo bacagı 23 .ruh gibiyim sabahtan beri perinatologa yönlendirdi .
Ne zaman gideceksin perinatoloğa, 2 li 3 lü testin nasıl çıkmıştı. Şimdiden gönlünü karartma. Bir git bakalım perinatolog ne diyecek

Ne zaman gideceksin perinatoloğa, 2 li 3 lü testin nasıl çıkmıştı. Şimdiden gönlünü karartma. Bir git bakalım perinatolog ne diyecek
Ben kendi istegimşe yaptırmak istemedim .deraylı ultrasonada devlette girdim hiçte içime sinmemişti haftasonu karnımın solunda agrım oldu hareketlerı normaldi bebişin ama yinede bi gideyim dedim özele gittim bunu duydum .kadındoğumun yönlendirmesi gerekiyormus perinatologa gitmeden önce kadın doğuma gidecegim perinatologa sevkedecek sanırım .

Endiselenme canım. Ayrıntılı ultrasonda görülmüş muydu böyle bir şey? Benimkinin de kafası iki hafta ileriden geliyor. Kafası kocaman dedi Dr.

Endiselenme canım. Ayrıntılı ultrasonda görülmüş muydu böyle bir şey? Benimkinin de kafası iki hafta ileriden geliyor. Kafası kocaman dedi Dr.
Bana lateral ventrikül 12.4 dedi 10 sınırmıs benimki ileride. Kafasındaki su kesecikleri buyuk dedi .Rabbimden sabır diliyorum dua ediyorum öylede olsa böylede olsa o benim melegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…