Kaçıncı haftada doğmuşlar canımCan kuşlar merhaba 3-4 gündür giremedim foruma, 100 sayfadan fazla okudum forumu, hepimiz sağlıcakla ve zamanında alalım yavrularımızı inşallah.Normal hayatımda, İki arkadaşımdan, ikisi de ikiz, erken doğum haberi aldım, çok üzüldüm 4 gündür. Daha sonra üzerime çay döküldü karnımın bi kısmı biraz yandı, problem yok ama çok korktum, bebişim de korktu sanırım. Ama şükür iyiyiz. Bu arada da beşik, BabyNest set ve bebek arabası aldım Internetten. Fotoğraf ekleyim bilgi olsun . Bu arada bende tesettür gecelik bakıyorum ama güzel bulamadım hep dantel vs. Hoşuma gitmiyor. Sade bi şeyler istiyorum. Temmuz sıcağında nasıl olacak bilmiyorum ama kv ve kp gelecekler sanırım. Burada da bi bende kalabilirler. Nasıl rahat edeceğim bilemiyorum. Allah sabır versin hepimize anlayışsız insanlardan..
Valla dikkatli olmak şart canım insan vicdan azabı çekiyorGeçmiş olsun canım bende yumurta kaynattığım suyu az kalsın göbişe döküyodum yırttım o korku bile yetti.aldıkların çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Canım biri 18.haftasında, düşük dediler. Diğeri de sancısı gelmiş sanırım 26.haftada hastane nst bile bağlamadan göndermiş! Özel hastane bide. Sonra suyu gelmiş Sincanda en yakın hastaneye gidip hemen sezeryana almışlar. Biri ölü doğmuş 800 gram yavrucağın vücudunda doğru düzgün kan bile yokmuş. Diğeri de 1000 gram, o küvezde bakalım dua edelim inşallah Seda'ya bağışlasın Allah.Kaçıncı haftada doğmuşlar canım
Çok geçmiş olsun. Aldıklarını da güzel günlerde kullanın inşallah :)Can kuşlar merhaba 3-4 gündür giremedim foruma, 100 sayfadan fazla okudum forumu, hepimiz sağlıcakla ve zamanında alalım yavrularımızı inşallah.Normal hayatımda, İki arkadaşımdan, ikisi de ikiz, erken doğum haberi aldım, çok üzüldüm 4 gündür. Daha sonra üzerime çay döküldü karnımın bi kısmı biraz yandı, problem yok ama çok korktum, bebişim de korktu sanırım. Ama şükür iyiyiz. Bu arada da beşik, BabyNest set ve bebek arabası aldım Internetten. Fotoğraf ekleyim bilgi olsun . Bu arada bende tesettür gecelik bakıyorum ama güzel bulamadım hep dantel vs. Hoşuma gitmiyor. Sade bi şeyler istiyorum. Temmuz sıcağında nasıl olacak bilmiyorum ama kv ve kp gelecekler sanırım. Burada da bi bende kalabilirler. Nasıl rahat edeceğim bilemiyorum. Allah sabır versin hepimize anlayışsız insanlardan..
Benim bazen aniden bir agri oluyorGünaydın kızlarYa sizde de vajinanın olduğu kısımda tam atrif edemiyorumda çevresinde falan hareket ederken ağrı oluyormu misal yataktan kalkarken yatarken vs
Kaç yıldır buraya girer çıkarım,tartisma da yaşadım ama asla kimseyi şikayet etmedim. Bilmiyorum da etmesini. İnsanlar gerçekten tuhafIlk gebeliğimde yaşadım kış ve mikrop aylarıydı. Ilacsiz gecirmeye calistim ama gunden gune o kadar kotu oldum ki en sonunda hastaneye yatirildim vucudumda oksijen seviyesi dusmus megerse. malesef kortizonsuz iyilesemedim.
Çok direnç gösterme. Dogal yollarla geçmiyorsa ilaca başvur doktoruna güven. Benim şimdiki aklım olsa kendimi o duruma dusurmezdim
Ya hiç sorma ben de eski üyeliğimde iki grupta yer aldim hala da gorustugum arkadasalrim var. Burda gördüğümü ıkisinde de görmedim
Hele en ufak bir polemikte yönetimi haberdar etmek aşırı basit ve anlamsız bir hareket. Bunu yapan köstebek kim bilmiyorum ama mümkünse benimle muhattab olmasın. Ispiyonculari hiç sevmem.
Çok hareketsiz kaldığında ya da çok ayakta durduğumda oluyor. Ofiste zaman zaman masamdan kalkıp hareket ediyorum bu yuzden
Canım ben de emin değildim, hatta instagramda baktım açıkçası gereksiz pahalı geldi, ama bu sayfada uyguna gördüm, şansımı denedim ama çok güzel geldi. Emzirme Yastığı, emzirme önlüğü, yastık, BabyNest, ve ince üst örtüsü 100 TLye geldi, bende beşik içinde ya da diğer odalarda yanımda taşırım diye almak istedim. :)Çok geçmiş olsun. Aldıklarını da güzel günlerde kullanın inşallah :)
Ben de baby nest alıp almamak da kararsızım. Bir yandan çok kullanışlı olur gibi geliyor bir yandan da boyutundan dolayı 3-4 ay sonra kullanılmaz mı acaba diye emin olamıyorum.
Tüh Allah diğer yavrusunu Sedaya bağışlasın. Çok üzüldüm. Keşke önce fark etseydi hastane durdurabilirlerdi. Özel devlet fark etmez Allah iyi sağlık çalışanına denk getirsin. Tüh gerçekten çok üzüldüm.Canım biri 18.haftasında, düşük dediler. Diğeri de sancısı gelmiş sanırım 26.haftada hastane nst bile bağlamadan göndermiş! Özel hastane bide. Sonra suyu gelmiş Sincanda en yakın hastaneye gidip hemen sezeryana almışlar. Biri ölü doğmuş 800 gram yavrucağın vücudunda doğru düzgün kan bile yokmuş. Diğeri de 1000 gram, o küvezde bakalım dua edelim inşallah Seda'ya bağışlasın Allah.
Canım Bende oturarak kılıyorum ilk aylarımda belimden kalçama yel giriyordu çok zorlanıyordum kayınvalidem Kuran Hocası bi sakıncası olmaz oturarak kıl demişti çünkü ilerleyen aylarda ister istemez oturarak kılcaksın karnın büyüdüğü için eğilip kalkmak zor oluyor , ve senin şuan karnını pek kasmaman daha doğru olur secdeye eğilirkende dikkat et .Peygamber efendimiz ister ayakta ister oturarak ister de uzanarak kılın ama yeterki kılın demiş .Bence namazını bırakma seni manevi anlamda çok rahatlatıcaktır inşallah transferinde başarılı olur sağlıkla kucağına alırsınÖncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,
Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum
O kadar muzdaribim ki bu konudan dolayı. Yapmadığım şey kalmadı kurtulamıyorum bir türlü. Ağrısı da ayrı dert sıkıntı.
ayy inş, 1000 gr yaşar büyük ihtimalle diye tahmin ediyorum canım. 700 gr arkımın yaşadı, 800 gr yaşamayabiliyor, Allahın işi ama bu yaşar inş aminnCanım biri 18.haftasında, düşük dediler. Diğeri de sancısı gelmiş sanırım 26.haftada hastane nst bile bağlamadan göndermiş! Özel hastane bide. Sonra suyu gelmiş Sincanda en yakın hastaneye gidip hemen sezeryana almışlar. Biri ölü doğmuş 800 gram yavrucağın vücudunda doğru düzgün kan bile yokmuş. Diğeri de 1000 gram, o küvezde bakalım dua edelim inşallah Seda'ya bağışlasın Allah.
Şanslısın o zamanYaa benim oğlum 2 yaşında ve el süpürgemiz onun dolabında rafta. Yerde saç kırıntı görünce gidip alıyo, bana aç diyo. Açıyorum aüpürüyo maşallah dip köşe. Koltuk altları mutfak tezgahı dibi, kalorifer altı.. (Artık kimden gördüyse)
Eşim sağolsun yere mercimek döksen eliyle toplar atar tamam oldu bitti..
Kendileri mutfakta şef temizlikte itilmiş modunda..
Erkek çocukları her işi bilmeli bence de.. Sağolsun oğlum çamaşır asar, kahve yapar, çorba karıştırır her işe atılıyo şimdiden
Ben de dantelli gecelik vs sevmiyorum.
Boyfriend pyjamas denilen gömlek şeklinde takım ve gecelik almıştım oğlumda.Bir iki gün giydim sanırım sonrasında günlük kıyafetlerl oldu hep..
Bu dega temmuza geliyor diye bi’ siyah cepli kolsuz elbise aldım, dışarda giyilebilir.. Eve de kolsuz elbise aldım yakasında emzirme yeri var falan..
Sabahlık konusunda hala kararsızım çünkü fazla sıcak olur gibi geliyor. Belki yarım kol kimono falan..
Ya benim değişmedi biliyo musun? Hamileyken irileşip dirileşti, emzirirme 18 ayda bitti ve küçülme ya da sarkma olmadı maşallah..
Büyük göğüslü olsaydın sarkardı diyenler oldu ama alakası olduğunu da sanmıyorum pek..
Bu nasılsa hamile kalır, sönmeyelim arkadaşlar dedi vücut hehalde
Saglicakla kucagina almak nasip olsun canim, rahim agzi yetmezliginde sanirim rahim agzini bagliyorlar, tam bilmiyorum ama bir teknigi var, sor bir istersen,,Merhaba tedavin hayırlı olsun şimdiden. Bende tüp bebekle hamile kaldım. Transfer sonrası hep oturarak kıldım namazı. Embriyolog rahim kasılmasın demişti. 23. Haftaya kadar bu şekilde kaldım. Üç gündür yarı oturur kılıyorum secdeye varamıyorum çünkü rahim ağzı yetmezliği çıktı. Allah kabul eder inşallah sonuçta isteyerek olan bir şey değil
Benim enfeksiyona şaşırmam çünkü hergün rektal kanamam var yetişemediğim. Silerkende zorlanıyorum, haliyle etkilemiştir bence. Laiykanın dediği gbi kültür de istedi, o 2 güne falan çıkacak. Doktor da yoğun bi tip olunca çok acil olmadığı sürece anca akşama dönüyolar, gıcık oluyorum
Yok canım tasarımı yapıp göndermişler 15inde oda parayı yollamış 10 gün demişler yani daha 1 haftamız var bende çok merak ediyorumCanım ben de emin değildim, hatta instagramda baktım açıkçası gereksiz pahalı geldi, ama bu sayfada uyguna gördüm, şansımı denedim ama çok güzel geldi. Emzirme Yastığı, emzirme önlüğü, yastık, BabyNest, ve ince üst örtüsü 100 TLye geldi, bende beşik içinde ya da diğer odalarda yanımda taşırım diye almak istedim. :)
@Meylen canımcım instagram deyince aklıma geldin, tugbakugudan geldi mi kardeşinin aldıkları
evet asil namazimi kilmazsam icim hic rahat etmiycek, ama transferden 4-5 gün sonra ( yurt disinda yasiyoruz ve Transfer icin Istanbula ucuyoruz 4-5gün) baslarim ve kan testine kadar insallah oturarak kilarimCanım benim senin içinden geliyorsa kıl namazını Allah hiç sırf kıldığın namazdan ötürü o bebeğe zarar verir mi? Emin ol vermez.
Ne zaman gideceksin perinatoloğa, 2 li 3 lü testin nasıl çıkmıştı. Şimdiden gönlünü karartma. Bir git bakalım perinatolog ne diyecekBugün muayenede kafasının bedeninden önde gittigini söyledi doktor.kafası 26haftalık görünüyo bacagı 23 .ruh gibiyim sabahtan beri perinatologa yönlendirdi .
Ben kendi istegimşe yaptırmak istemedim .deraylı ultrasonada devlette girdim hiçte içime sinmemişti haftasonu karnımın solunda agrım oldu hareketlerı normaldi bebişin ama yinede bi gideyim dedim özele gittim bunu duydum .kadındoğumun yönlendirmesi gerekiyormus perinatologa gitmeden önce kadın doğuma gidecegim perinatologa sevkedecek sanırım .Ne zaman gideceksin perinatoloğa, 2 li 3 lü testin nasıl çıkmıştı. Şimdiden gönlünü karartma. Bir git bakalım perinatolog ne diyecek
Endiselenme canım. Ayrıntılı ultrasonda görülmüş muydu böyle bir şey? Benimkinin de kafası iki hafta ileriden geliyor. Kafası kocaman dedi Dr.Bugün muayenede kafasının bedeninden önde gittigini söyledi doktor.kafası 26haftalık görünüyo bacagı 23 .ruh gibiyim sabahtan beri perinatologa yönlendirdi .
Bana lateral ventrikül 12.4 dedi 10 sınırmıs benimki ileride. Kafasındaki su kesecikleri buyuk dedi .Rabbimden sabır diliyorum dua ediyorum öylede olsa böylede olsa o benim melegim.Endiselenme canım. Ayrıntılı ultrasonda görülmüş muydu böyle bir şey? Benimkinin de kafası iki hafta ileriden geliyor. Kafası kocaman dedi Dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?