Tesekürler canim cok icimi rahatlattinCanım Bende oturarak kılıyorum ilk aylarımda belimden kalçama yel giriyordu çok zorlanıyordum kayınvalidem Kuran Hocası bi sakıncası olmaz oturarak kıl demişti çünkü ilerleyen aylarda ister istemez oturarak kılcaksın karnın büyüdüğü için eğilip kalkmak zor oluyor , ve senin şuan karnını pek kasmaman daha doğru olur secdeye eğilirkende dikkat et .Peygamber efendimiz ister ayakta ister oturarak ister de uzanarak kılın ama yeterki kılın demiş .Bence namazını bırakma seni manevi anlamda çok rahatlatıcaktır inşallah transferinde başarılı olur sağlıkla kucağına alırsın
Valla Malesef öyle ya az kaldı ama@lavitabellamk amin canım inşallahhh sağlıklı bi şekilde yaşar.@Meylen üff çok merak verici beklemek
Neden kaynaklıymış canım bi açıklama yapmadı mı normal veya değil düzelebilir vsBugün muayenede kafasının bedeninden önde gittigini söyledi doktor.kafası 26haftalık görünüyo bacagı 23 .ruh gibiyim sabahtan beri perinatologa yönlendirdi .
Canım Allah korktuğuna uğratmasın inşallah perinatalogdan hayırlı bir haber alırsınBugün muayenede kafasının bedeninden önde gittigini söyledi doktor.kafası 26haftalık görünüyo bacagı 23 .ruh gibiyim sabahtan beri perinatologa yönlendirdi .
Dediğin gibi niyet önemli Allah kabul etsin inşallah. Benim dikiş için haftam geç artık dinlenmek tek çareSaglicakla kucagina almak nasip olsun canim, rahim agzi yetmezliginde sanirim rahim agzini bagliyorlar, tam bilmiyorum ama bir teknigi var, sor bir istersen,,
Annemlede telefonda konustum, oda bir sakincasi olmaz sen yeterki kil ama oturarak kil dedi Allah kabul eder insallah dedi, bende yurtdisinda yasiyorum, ve transfer icin Istanbula ucuyorum 4-5 gün Otelde kaliyoruz, sanirim orda Namaz kilamam, geri döndügmüzde insallah oturarak kilarim, Allahim affetsin ve kabul etsin insallah, Hayirlisiyla bir Transfer olalimda bakalim
Canım gazan mübarek olsun :) sağ salim sonuç alırsın inşallah
İçini karartma canım, oglumun da kafası büyüktü, bacaklar kısaydı ama hicbir doktor problem etmedi, normal kilosunda boyunda doğdu son aylar bacak boyu 36 haftalik kafasi 40 haftalik görülüyordu düşün, vücut yapısı genetik oluyor inşallah güzel haberini alırsın bebegininBen kendi istegimşe yaptırmak istemedim .deraylı ultrasonada devlette girdim hiçte içime sinmemişti haftasonu karnımın solunda agrım oldu hareketlerı normaldi bebişin ama yinede bi gideyim dedim özele gittim bunu duydum .kadındoğumun yönlendirmesi gerekiyormus perinatologa gitmeden önce kadın doğuma gidecegim perinatologa sevkedecek sanırım .
Hayır neden olur falan hiçbişey demedi ben sok oldum o an zaten .bu zamana kadar kimse birşey demedi cunku.insallah yanılırım dedi bi görünmekte fayda var defalarca ölçtüm dedi .amin insallahNeden kaynaklıymış canım bi açıklama yapmadı mı normal veya değil düzelebilir vs
Allah yardımcın olsun inşallah güzel bi sonuç alırsın perinatalogtan
Amin insallah.Canım Allah korktuğuna uğratmasın inşallah perinatalogdan hayırlı bir haber alırsın
Dediğin gibi niyet önemli Allah kabul etsin inşallah. Benim dikiş için haftam geç artık dinlenmek tek çare
İnsallah canım. Annem bana gebeykende bebegin kafası buyuk demişler buyuk sehire git demişler 6 kilo doğmusum bedenimle kafam uyumluymus.insallah bebegimde benim gibi olur.İçini karartma canım, oglumun da kafası büyüktü, bacaklar kısaydı ama hicbir doktor problem etmedi, normal kilosunda boyunda doğdu son aylar bacak boyu 36 haftalik kafasi 40 haftalik görülüyordu düşün, vücut yapısı genetik oluyor inşallah güzel haberini alırsın bebeginin
Açıklama yapmaması çok tuhaf gerçektn bu zamana kadar hiç bi doktor mu görmez inşallah yanılmıştır yada normal Bi durumdurHayır neden olur falan hiçbişey demedi ben sok oldum o an zaten .bu zamana kadar kimse birşey demedi cunku.insallah yanılırım dedi bi görünmekte fayda var defalarca ölçtüm dedi .amin insallah
Merhaba, çok geçmiş olsun, arkadaşların için üzüldüm Allah vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, aldıklarının hepsi cok güzel güle gule kullanin ins.Can kuşlar merhaba 3-4 gündür giremedim foruma, 100 sayfadan fazla okudum forumu, hepimiz sağlıcakla ve zamanında alalım yavrularımızı inşallah.Normal hayatımda, İki arkadaşımdan, ikisi de ikiz, erken doğum haberi aldım, çok üzüldüm 4 gündür. Daha sonra üzerime çay döküldü karnımın bi kısmı biraz yandı, problem yok ama çok korktum, bebişim de korktu sanırım. Ama şükür iyiyiz. Bu arada da beşik, BabyNest set ve bebek arabası aldım Internetten. Fotoğraf ekleyim bilgi olsun . Bu arada bende tesettür gecelik bakıyorum ama güzel bulamadım hep dantel vs. Hoşuma gitmiyor. Sade bi şeyler istiyorum. Temmuz sıcağında nasıl olacak bilmiyorum ama kv ve kp gelecekler sanırım. Burada da bi bende kalabilirler. Nasıl rahat edeceğim bilemiyorum. Allah sabır versin hepimize anlayışsız insanlardan..
Normal değil bakındım baska yasayan varmı diye hiçbiri benimki kadar ileride degil 10 ,8 falan .tabi sonradanda ilerleyebiliyormur.çift tarafada yayılabılemıyormus. Hiçbi doktorun görmemesine sıgınıyorum birazda hayırlısı olur insallahAçıklama yapmaması çok tuhaf gerçektn bu zamana kadar hiç bi doktor mu görmez inşallah yanılmıştır yada normal Bi durumdur
İnşallah canım, oğlan çocuklarının kafası büyük olur genelde, şimdi kıza hamileyim aradaki farkı cok net anlıyorum, inşallah sizin de öyle bir seydir genetiktir en kötü..İnsallah canım. Annem bana gebeykende bebegin kafası buyuk demişler buyuk sehire git demişler 6 kilo doğmusum bedenimle kafam uyumluymus.insallah bebegimde benim gibi olur.
Benimkide kız.insallah canım.İnşallah canım, oğlan çocuklarının kafası büyük olur genelde, şimdi kıza hamileyim aradaki farkı cok net anlıyorum, inşallah sizin de öyle bir seydir genetiktir en kötü..
Benimki makat gelis degil canim basi asagida ayaklar yukarıda boylesi daha riskli.Bugun gittim plasenta da asagidaymis ama rahim agzini kapatmiyormus.Cok cok az onceki dikis yerlerinde de yumusama varmis.Cok buyuk bir risk yok ama dikkat et dedi doktorDetaylida makat geliş duruyordu bende endişelendim ama ne zaman nereden tekme yiyeceğim belli olmuyor galiba ilerleyen haftalarda önem kazanır bu durum büyüyüp donemeyecek pozisyona gelince
Eger bir sikintin yoksa normal sekilde namazini kilabilirsin canim hamile platesi hareketlerinde de namaz hareketlerine benzeyen hareketler var. Zararli olsa yapilmaz. Ancak karinimiz buyudukce secdeye falan gitmek zorlayabilir o zaman oturarak kilinabilir. Namazini birakma yani namaza engel degil hic bir rahatsizlik. Hastalik durumumda oturarak kilinabiliyo hatta secdeye gidilemeyecegi zaman gozle bile secde yapiliyo dinimiz de kolayliklar cokÖncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,
Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum
Benim aklımda ilk söylediğin cinsiyet kalmış canım ya o zaman size çekmiştir büyük ihtimal, güzel haberlerini bekliyoruzBenimkide kız.insallah canım.
Haberdar ederim .eksik olma sagolBenim aklımda ilk söylediğin cinsiyet kalmış canım ya o zaman size çekmiştir büyük ihtimal, güzel haberlerini bekliyoruz
Normal değil bakındım baska yasayan varmı diye hiçbiri benimki kadar ileride degil 10 ,8 falan .tabi sonradanda ilerleyebiliyormur.çift tarafada yayılabılemıyormus. Hiçbi doktorun görmemesine sıgınıyorum birazda hayırlısı olur insallah
Canim ben hareketlerini son zamanlarda altlarda hissediyordum.Herkes ayaklaridir diyordu meger kafasiymis.Bizimki rahim agzina baski yapmiyormus ama plesanta da hafif asagida cikti bugun.İnsallah hakkimizda hayirlisi olur zamaninda gelir yavrularimizBebekler suyun içinde hıçkırıyor dönüyor, pozisyonunun doğuma etkisi yok sadece kanala doğru rahim inmesin yeter, yani rahim ağzı sıkı olduktan sonra çocuk istediği pozisyonda olsun, en rahat hareket ettikleri dönem. Benim bi bakıyorum sol kaburgamda bi bakıyorum vajinamda bi bakıyorum sol kasığımda. Yan ve aşağı hep. Bende diyorum inş baş aşağı olurda normal doğurabilirim. Hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?