2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tesekürler canim cok icimi rahatlattin

Bugün muayenede kafasının bedeninden önde gittigini söyledi doktor.kafası 26haftalık görünüyo bacagı 23 .ruh gibiyim sabahtan beri perinatologa yönlendirdi .
Neden kaynaklıymış canım bi açıklama yapmadı mı normal veya değil düzelebilir vs
Allah yardımcın olsun inşallah güzel bi sonuç alırsın perinatalogtan

Bugün muayenede kafasının bedeninden önde gittigini söyledi doktor.kafası 26haftalık görünüyo bacagı 23 .ruh gibiyim sabahtan beri perinatologa yönlendirdi .
Canım Allah korktuğuna uğratmasın inşallah perinatalogdan hayırlı bir haber alırsın
Dediğin gibi niyet önemli Allah kabul etsin inşallah. Benim dikiş için haftam geç artık dinlenmek tek çare

Ayrıntılı usg ye girdim.Dr yüz ve kalp için bebegin durus pozisyonu iyi değildi biraz da kilonuz olunca net degerlendiremedim.Diger organlarda hiçbir problem yok herşey yolunda.Bir hafta içinde kalp ve yüzü değerlendirmek için tekrar bakalım dedi.Her organını görebilseydi iyiydi de.Neyse bakalım şükür ki problem yok şimdilik.Sata göre 22+2 yim usg de 23+1 cikti.577 gr olmuş paşam.Kendi doktorum da araştırma hastanesinde usg yaptır orası daha iyi dedi.2 defa daha usg yaptiricam.Önümüz hafta hastanelerde geçecek gibi
Canım gazan mübarek olsun :) sağ salim sonuç alırsın inşallah

İçini karartma canım, oglumun da kafası büyüktü, bacaklar kısaydı ama hicbir doktor problem etmedi, normal kilosunda boyunda doğdu son aylar bacak boyu 36 haftalik kafasi 40 haftalik görülüyordu düşün, vücut yapısı genetik oluyor inşallah güzel haberini alırsın bebeginin

Neden kaynaklıymış canım bi açıklama yapmadı mı normal veya değil düzelebilir vs
Allah yardımcın olsun inşallah güzel bi sonuç alırsın perinatalogtan
Hayır neden olur falan hiçbişey demedi ben sok oldum o an zaten .bu zamana kadar kimse birşey demedi cunku.insallah yanılırım dedi bi görünmekte fayda var defalarca ölçtüm dedi .amin insallah

İnsallah canım. Annem bana gebeykende bebegin kafası buyuk demişler buyuk sehire git demişler 6 kilo doğmusum bedenimle kafam uyumluymus.insallah bebegimde benim gibi olur.

Hayır neden olur falan hiçbişey demedi ben sok oldum o an zaten .bu zamana kadar kimse birşey demedi cunku.insallah yanılırım dedi bi görünmekte fayda var defalarca ölçtüm dedi .amin insallah
Açıklama yapmaması çok tuhaf gerçektn bu zamana kadar hiç bi doktor mu görmez inşallah yanılmıştır yada normal Bi durumdur

Merhaba, çok geçmiş olsun, arkadaşların için üzüldüm Allah vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, aldıklarının hepsi cok güzel güle gule kullanin ins.

Açıklama yapmaması çok tuhaf gerçektn bu zamana kadar hiç bi doktor mu görmez inşallah yanılmıştır yada normal Bi durumdur
Normal değil bakındım baska yasayan varmı diye hiçbiri benimki kadar ileride degil 10 ,8 falan .tabi sonradanda ilerleyebiliyormur.çift tarafada yayılabılemıyormus. Hiçbi doktorun görmemesine sıgınıyorum birazda hayırlısı olur insallah

İnsallah canım. Annem bana gebeykende bebegin kafası buyuk demişler buyuk sehire git demişler 6 kilo doğmusum bedenimle kafam uyumluymus.insallah bebegimde benim gibi olur.
İnşallah canım, oğlan çocuklarının kafası büyük olur genelde, şimdi kıza hamileyim aradaki farkı cok net anlıyorum, inşallah sizin de öyle bir seydir genetiktir en kötü..

Detaylida makat geliş duruyordu bende endişelendim ama ne zaman nereden tekme yiyeceğim belli olmuyor galiba ilerleyen haftalarda önem kazanır bu durum büyüyüp donemeyecek pozisyona gelince
Benimki makat gelis degil canim basi asagida ayaklar yukarıda boylesi daha riskli.Bugun gittim plasenta da asagidaymis ama rahim agzini kapatmiyormus.Cok cok az onceki dikis yerlerinde de yumusama varmis.Cok buyuk bir risk yok ama dikkat et dedi doktor

Eger bir sikintin yoksa normal sekilde namazini kilabilirsin canim hamile platesi hareketlerinde de namaz hareketlerine benzeyen hareketler var. Zararli olsa yapilmaz. Ancak karinimiz buyudukce secdeye falan gitmek zorlayabilir o zaman oturarak kilinabilir. Namazini birakma yani namaza engel degil hic bir rahatsizlik. Hastalik durumumda oturarak kilinabiliyo hatta secdeye gidilemeyecegi zaman gozle bile secde yapiliyo dinimiz de kolayliklar cok

Ilk hamileligimde kiziminda kafasi onden gidiyordu. Doktor genetik oldugunu soyledi. Esim ozellikle koca kafalı. Bu hamileligimde de oglumun kafasi vucuduna gore onde gidiyor.
Tabi olcum sinirlarini bilmiyorum ben. Doktor genetik deyince ben hic onemseyip arastirmadim
Var mi sizde de aile de. Insallah genetik bir durumdur.
Perinatologdan guzel haberler alirsin insallah.
Icini ferah tut

Canim ben hareketlerini son zamanlarda altlarda hissediyordum.Herkes ayaklaridir diyordu meger kafasiymis.Bizimki rahim agzina baski yapmiyormus ama plesanta da hafif asagida cikti bugun.İnsallah hakkimizda hayirlisi olur zamaninda gelir yavrularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…