2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim iki bebeğimde baş geliş pozisyonda duruyor drum sorun görmedi. Benim de erken Doğum riskim var rahim ağzı yetmezliğinden dolayı. Daha dönerler diye düşünüyorum
Benim plasenta da birazcik asagidaymis canim ama rahim agzi iyi durumda.Progestan kullaniyordum gunde 2 kere 3 e cikardik.İnsallah zamaninda gelirler.

Benim bebegimde masallah cok hareketli ama cuma gunu ayrintili da bas asagiydi bugun gittim yine ayni.Plasentayi da yastik yapmis yuzunu de dayamis annecigini tekmeliyor pasa

Doktorla konuştum, maalesef şekerim çıkmış. Az ya da çok demedi ama endokrin doktoruna yönlendirdi direk. Yarın gideceğim, hergün parmak makinasıyla ölçüm yapacakmışım, tabii bir de verdiği diet listesini
Enfeksiyon içinse kültür testi gelemden birşey diemem dedi. O da çıksın da tam olsun. Her taraftan error veriyorum

En güncel halimle ben. Lütfen kimse kilo aldim,kiloluyum diye üzülmesin zira kilo rekoru bende hepinizden kiloluyum ben. Bünyem öyle benim bebeklikten beri hep kiloluyum :) göbeğimiz de büyüyor teyzeleri

Eklentiler

• 0E7D2272-566C-4E2C-B6F0-59B20B8E5872.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 80
Hadi ya. Sakin sikma canini bu günlerde geçecek inşallah zaten kaldı şurda 3 ay sıkalım dişimizi

benimde idrarımda epitel çıkmıştı geçen ay bol su iç demişti
bütüngün su içiyorum tuvaletten çıkamıyorum
boldan kasıtları ne acaba
yakında tuvalette yatıcam yani
bakalım bu ay çıkıcak mı
her ay kan idrar
hayatımda hiç bu kadar hastaneye gitmemiştim

Demiştim sana canım endokrin ve diyetisyen diye. Neyse güzel yerinden bak;
1- bebeklerin suyu fazla değil, bu çok güzel bişey
2- şekerin abartı yüksek değil, senin kilomda şekerden. 10 gün diet yaptım 100 gr almadım haftasonu kızartma 1 incedilim pasta 800gr aldım.

Evet bana kafası buyuk denmiş bana cekmesini diliyorum .bu konularda genetik oluyormus bndr öyle duymustum .tesekkurler

Geçmiş olsun canım bende de şeker var her gün ölçüyorum

Benim plasenta da birazcik asagidaymis canim ama rahim agzi iyi durumda.Progestan kullaniyordum gunde 2 kere 3 e cikardik.İnsallah zamaninda gelirler.
Dinlenmeye dikkat et canım inşallah vakti zamanında sağlıkla gelsinler
Geçmiş olsun canım inşallah diyetle hallolur bakalım endokrin ne diyecek sana

Ya bende endokrine gideceğim

Diyetle hallolur canım arkadaşım baya şekeri yüksek çıkmıştı her gün not ediyordu hiç bi sorun yaşamadı listeye tam uymayla

Bende yarın endokrine gidicem troid için inşallah böyle böyle bitip gidicek 3 3.5
ay daha sabır

En güncel halimle ben. Lütfen kimse kilo aldim,kiloluyum diye üzülmesin zira kilo rekoru bende hepinizden kiloluyum ben. Bünyem öyle benim bebeklikten beri hep kiloluyum :) göbeğimiz de büyüyor teyzeleri
Hadi ya. Sakin sikma canini bu günlerde geçecek inşallah zaten kaldı şurda 3 ay sıkalım dişimizi
Canım cildin bebek gbi maşallah ne güzel...
aynen ne dediysen çıktı canım, öff diet yapmak da irade işi ve mod işi. Hiç de o kafada değildim ama artık bildiğin mecburumşekerin çıktı diye mi en ufak kaçamak da hemen aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…