Bugun tekrar gittim kontrole cok buyuk bir risk yok ama riskli tabi dedi canimCanim zaten 20. haftadan sonra bebegin en sik aldigi pozisyon baş aşagi pozisyonuymus. Canini sikma derim . Doktorun bir sey soylemedi mi
Benim plasenta da birazcik asagidaymis canim ama rahim agzi iyi durumda.Progestan kullaniyordum gunde 2 kere 3 e cikardik.İnsallah zamaninda gelirler.Benim iki bebeğimde baş geliş pozisyonda duruyor drum sorun görmedi. Benim de erken Doğum riskim var rahim ağzı yetmezliğinden dolayı. Daha dönerler diye düşünüyorum
Benim bebegimde masallah cok hareketli ama cuma gunu ayrintili da bas asagiydi bugun gittim yine ayni.Plasentayi da yastik yapmis yuzunu de dayamis annecigini tekmeliyor pasaBen de ayrıntılıya girdiğimde en başta doktor başı aşağıda dedi. Diğer kontrollerini yaptıktan sonra sordum başı aşağıda dediniz normal mi diye bu haftalarda sürekli hareket halinde bebek dedi tekrar bakalım dedi baktı şimdi de ayakları aşağıda dedi :) sanırım o daha ileriki haftalarda önem kazanıyor.
Hadi ya. Sakin sikma canini bu günlerde geçecek inşallah zaten kaldı şurda 3 ay sıkalım dişimiziDoktorla konuştum, maalesef şekerim çıkmış. Az ya da çok demedi ama endokrin doktoruna yönlendirdi direk. Yarın gideceğim, hergün parmak makinasıyla ölçüm yapacakmışım, tabii bir de verdiği diet listesini
Enfeksiyon içinse kültür testi gelemden birşey diemem dedi. O da çıksın da tam olsun. Her taraftan error veriyorum
Doktorla konuştum, maalesef şekerim çıkmış. Az ya da çok demedi ama endokrin doktoruna yönlendirdi direk. Yarın gideceğim, hergün parmak makinasıyla ölçüm yapacakmışım, tabii bir de verdiği diet listesini
Enfeksiyon içinse kültür testi gelemden birşey diemem dedi. O da çıksın da tam olsun. Her taraftan error veriyorum
Evet bana kafası buyuk denmiş bana cekmesini diliyorum .bu konularda genetik oluyormus bndr öyle duymustum .tesekkurlerIlk hamileligimde kiziminda kafasi onden gidiyordu. Doktor genetik oldugunu soyledi. Esim ozellikle koca kafalı. Bu hamileligimde de oglumun kafasi vucuduna gore onde gidiyor.
Tabi olcum sinirlarini bilmiyorum ben. Doktor genetik deyince ben hic onemseyip arastirmadim
Var mi sizde de aile de. Insallah genetik bir durumdur.
Perinatologdan guzel haberler alirsin insallah.
Icini ferah tut
Geçmiş olsun canım bende de şeker var her gün ölçüyorumDoktorla konuştum, maalesef şekerim çıkmış. Az ya da çok demedi ama endokrin doktoruna yönlendirdi direk. Yarın gideceğim, hergün parmak makinasıyla ölçüm yapacakmışım, tabii bir de verdiği diet listesini
Dinlenmeye dikkat et canım inşallah vakti zamanında sağlıkla gelsinlerBenim plasenta da birazcik asagidaymis canim ama rahim agzi iyi durumda.Progestan kullaniyordum gunde 2 kere 3 e cikardik.İnsallah zamaninda gelirler.
Geçmiş olsun canım inşallah diyetle hallolur bakalım endokrin ne diyecek sanaDoktorla konuştum, maalesef şekerim çıkmış. Az ya da çok demedi ama endokrin doktoruna yönlendirdi direk. Yarın gideceğim, hergün parmak makinasıyla ölçüm yapacakmışım, tabii bir de verdiği diet listesini
Ya bende endokrine gideceğimDoktorla konuştum, maalesef şekerim çıkmış. Az ya da çok demedi ama endokrin doktoruna yönlendirdi direk. Yarın gideceğim, hergün parmak makinasıyla ölçüm yapacakmışım, tabii bir de verdiği diet listesini
Canım devlet hastanesi gün atabilir özelde eöen alırsınPerinatologa randevu alınırken fazla gün atılıyormu?
Diyetle hallolur canım arkadaşım baya şekeri yüksek çıkmıştı her gün not ediyordu hiç bi sorun yaşamadı listeye tam uymaylaDoktorla konuştum, maalesef şekerim çıkmış. Az ya da çok demedi ama endokrin doktoruna yönlendirdi direk. Yarın gideceğim, hergün parmak makinasıyla ölçüm yapacakmışım, tabii bir de verdiği diet listesini
En güncel halimle ben. Lütfen kimse kilo aldim,kiloluyum diye üzülmesin zira kilo rekoru bendehepinizden kiloluyum ben. Bünyem öyle benim bebeklikten beri hep kiloluyum :) göbeğimiz de büyüyor teyzeleri
Canım cildin bebek gbi maşallah ne güzel...Hadi ya. Sakin sikma canini bu günlerde geçecek inşallah zaten kaldı şurda 3 ay sıkalım dişimizi
aynen ne dediysen çıktı canım, öff diet yapmak da irade işi ve mod işi. Hiç de o kafada değildim ama artık bildiğin mecburumDemiştim sana canım endokrin ve diyetisyen diye. Neyse güzel yerinden bak;
1- bebeklerin suyu fazla değil, bu çok güzel bişey
2- şekerin abartı yüksek değil, senin kilomda şekerden. 10 gün diet yaptım 100 gr almadım haftasonu kızartma 1 incedilim pasta 800gr aldım.
Ah canım teşekkürler :)Canım cildin bebek gbi maşallah ne güzel...
aynen ne dediysen çıktı canım, öff diet yapmak da irade işi ve mod işi. Hiç de o kafada değildim ama artık bildiğin mecburumşekerin çıktı diye mi en ufak kaçamak da hemen aldın canım
Maşallah :) bebişte tombiş olacak anlaşılanEn güncel halimle ben. Lütfen kimse kilo aldim,kiloluyum diye üzülmesin zira kilo rekoru bendehepinizden kiloluyum ben. Bünyem öyle benim bebeklikten beri hep kiloluyum :) göbeğimiz de büyüyor teyzeleri
Görümcemin kedisi kaçmış evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?