2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
:) ay inşallah zira ilk dogdumda çok çok küçükmüşüm,annem emzirdikce kilo almışım daha da veremedim

Kilolularin kaderi bu herhalde. Bende kucuk bi bebekmisim. Hatta annemin sutude yaramamis. Memlekete gitmiş 2 kere.
2. Gittiginde biri demis ki ne bu her sene cocuk mu doguruyorsun. Annem de demis ayni cocuk bu. Kadın da demis e bu hic buyumuyor mu. Annem cok uzulmus. Doktora gitmis donunce. Sutten ayırmış inek sutu vermeye baslamis. Ondan sonra almis basimi gitmisim.
Kizimda 106 ile diyete basladim dogum oncesi. 90 la hamile kaldim
Bunda da 101 le başladım diyete 80 ile hamile kaldim.
Ilk dogumdan sonra cok guzel zayiflamistim.76 ya dusmustum Emzirirken aldim. Acayip istah yapti bende.
Bu sefer dogum sonrasi dogru diyetisyenime gidecegim.
Dur demezsem uc basamaklari cabucak gorurum gibi geliyor

Bana lateral ventrikül 12.4 dedi 10 sınırmıs benimki ileride. Kafasındaki su kesecikleri buyuk dedi .Rabbimden sabır diliyorum dua ediyorum öylede olsa böylede olsa o benim melegim.
İnşallah sağlıklı sonuçlar alırsınız canım. İçini ferah tut.
Aynen bana da ayaklarıdir diyorlardı. Nasıl tepiniyor bu çocuk böyle diyordum .Meğer kafa atiyomuş rahime. Başı aşağıda ayakları yukaridaydi . Şimdi döndü mü bilmiyorum.

Inşallah hayrlisyla sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Doktoruna danış. Belki ilk günler onay vermeyebilir. Ama biliyorsun sadece göz hareketleriyle bile namaz kılınabilir. Ilk gunler o sekilde kilabilirsin. Allah her türlü kolaylığa izin vermiş bu konuda

Ben namaz da kılıyorum zumba pilates vs farklı sporlar da yapıyorum. Bir sakincasi yok normalde .

Evet canım ben şekeri kaçırınca hem ödem tutuyorum hemde bebek çok çişini yapıyormuş amniyon suyum artıyormuş, benim şeker baba mirası maalesef, diğer gebeliğimde de vardı, normalde şeker hastası değilim.

Ben de şimdi muayeneden ciktim kızlar. Benim kızın da bacak boyu uzun cikti baya. Baba 1.90, ben 1.72 yim. 675 gr olmuş. 10 gün önden gidiyor..
Benim açlık sekerim 72 çıkmıştı. Doktor şeker yükleme için sadece 50 mg verecegim ilk saatte ve 140in altında çıkarsa, devam etmeyecegim dedi. Bünyemi boş yere yormak istemiyormuş. Var mı doktoru bu şekilde yönlendiren?

50lik ile yaparsan sonuç sınırın üstünde çıktığında 100mglık 2. Test istiyorlar, benim babamda da şeker çıktığı için doktorum 75lik yapalım kesin olsun şimdi riskli çıkarsa 2. Test yapmayalım dedi.

Aynen canm bende, sadece annemde hipogliserini var, gebelikle çıktı bende de şimdi

Anladım canım. O zaman doktorum iyi bi karar vermiş:) Çok şükür ailede şeker hiç yok. Aclik da dusuk cikinca herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…