Ya çok üzülmüşlerdir bulamadılar mıGörümcemin kedisi kaçmış evden
Mart ayi geldi diye sanırım
:) ay inşallah zira ilk dogdumda çok çok küçükmüşüm,annem emzirdikce kilo almışım daha da veremedimMaşallah :) bebişte tombiş olacak anlaşılan
Lutfen bunu bana yapmaaa
Türkiyeye gelirsen bekleriz her zamanLutfen bunu bana yapmaaaof allahım nasıl tatlı şimdi ağzını yüzünü öpmek vardi
Devlete gidecegim .fazla atmasa bari stresi yetiyoCanım devlet hastanesi gün atabilir özelde eöen alırsın
:) ay inşallah zira ilk dogdumda çok çok küçükmüşüm,annem emzirdikce kilo almışım daha da veremedim
İnşallah sağlıklı sonuçlar alırsınız canım. İçini ferah tut.Bana lateral ventrikül 12.4 dedi 10 sınırmıs benimki ileride. Kafasındaki su kesecikleri buyuk dedi .Rabbimden sabır diliyorum dua ediyorum öylede olsa böylede olsa o benim melegim.
Aynen bana da ayaklarıdir diyorlardı. Nasıl tepiniyor bu çocuk böyle diyordum .Meğer kafa atiyomuş rahime. Başı aşağıda ayakları yukaridaydi . Şimdi döndü mü bilmiyorum.Canim ben hareketlerini son zamanlarda altlarda hissediyordum.Herkes ayaklaridir diyordu meger kafasiymis.Bizimki rahim agzina baski yapmiyormus ama plesanta da hafif asagida cikti bugun.İnsallah hakkimizda hayirlisi olur zamaninda gelir yavrularimiz
Sana dinlen falan dedi mi canımBugun tekrar gittim kontrole cok buyuk bir risk yok ama riskli tabi dedi canim
Öncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,
Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum
Yaaa aynı benim kızıma benziyor. Çok merak ediyorum eve bebiş gelince nasıl tepki verecek ikisini bir arada görmek çok güzel olacak
Ama çok tatlısın:)En güncel halimle ben. Lütfen kimse kilo aldim,kiloluyum diye üzülmesin zira kilo rekoru bendehepinizden kiloluyum ben. Bünyem öyle benim bebeklikten beri hep kiloluyum :) göbeğimiz de büyüyor teyzeleri
Evet canım ben şekeri kaçırınca hem ödem tutuyorum hemde bebek çok çişini yapıyormuş amniyon suyum artıyormuş, benim şeker baba mirası maalesef, diğer gebeliğimde de vardı, normalde şeker hastası değilim.Canım cildin bebek gbi maşallah ne güzel...
aynen ne dediysen çıktı canım, öff diet yapmak da irade işi ve mod işi. Hiç de o kafada değildim ama artık bildiğin mecburumşekerin çıktı diye mi en ufak kaçamak da hemen aldın canım
Benimde en büyük hevesim en büyük merakım o çok güzel abi abla olacaklarYaaa aynı benim kızıma benziyor. Çok merak ediyorum eve bebiş gelince nasıl tepki verecek ikisini bir arada görmek çok güzel olacak
50lik ile yaparsan sonuç sınırın üstünde çıktığında 100mglık 2. Test istiyorlar, benim babamda da şeker çıktığı için doktorum 75lik yapalım kesin olsun şimdi riskli çıkarsa 2. Test yapmayalım dedi.Ben de şimdi muayeneden ciktim kızlar. Benim kızın da bacak boyu uzun cikti baya. Baba 1.90, ben 1.72 yim. 675 gr olmuş. 10 gün önden gidiyor..
Benim açlık sekerim 72 çıkmıştı. Doktor şeker yükleme için sadece 50 mg verecegim ilk saatte ve 140in altında çıkarsa, devam etmeyecegim dedi. Bünyemi boş yere yormak istemiyormuş. Var mı doktoru bu şekilde yönlendiren?
Aynen canm bende, sadece annemde hipogliserini var, gebelikle çıktı bende de şimdiEvet canım ben şekeri kaçırınca hem ödem tutuyorum hemde bebek çok çişini yapıyormuş amniyon suyum artıyormuş, benim şeker baba mirası maalesef, diğer gebeliğimde de vardı, normalde şeker hastası değilim.
Anladım canım. O zaman doktorum iyi bi karar vermiş:) Çok şükür ailede şeker hiç yok. Aclik da dusuk cikinca herhalde :))50lik ile yaparsan sonuç sınırın üstünde çıktığında 100mglık 2. Test istiyorlar, benim babamda da şeker çıktığı için doktorum 75lik yapalım kesin olsun şimdi riskli çıkarsa 2. Test yapmayalım dedi.
Canım bana direk 75 grlık yaptırdı. Ona göre 95, 188, 126 sonuçlarımlavitabellamk Haydaa, ben kaçırdım tabi, ölçümün sonuçları nasıldı? Benim açlık 72 cıktı. Hiç de anlamıyorum bu islerden :S
Ben öyle hasta bakiciyi battaniyeye dürüm yapıp yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?