Yok canım evi bahçeli ,bahçede erkek kediler birikmişYa çok üzülmüşlerdir bulamadılar mı
Evet olabilir kızgınlık dönemindeyse mart ayı farketmez eş bulma dürtüsüyle kaçmıştır ama benimki kısır cinsel dürtüleri bitti çok şükür çok zor zamanlardı
Çok üzüldüm inşallah bir an önce bulurlar, çocuğunun çarşıda kaybolmasindan bir farkı yok bence çok korkunç birşey yazık ailesine deYok canım evi bahçeli ,bahçede erkek kediler birikmişdışarı çıkmış bir daha geri gelmemiş, benımde işime geldi korkuyordum gidemiyordum kendilerine
Kedinin nankörlüğü işte
Nedemek canım benimTesekürler canim cok icimi rahatlattin
Yemek serbestBen öyle hasta bakiciyi battaniyeye dürüm yapıp yerim
Yazdiginizi en az 5 kez okudum, doğru mu okudum diye. Keşke siz hiç onlara gitmeseydiniz de, kedi sokakta bi başına kalmasaydı.. Yazık sizin gibi zihniyetlere..Yok canım evi bahçeli ,bahçede erkek kediler birikmişdışarı çıkmış bir daha geri gelmemiş, benımde işime geldi korkuyordum gidemiyordum kendilerine
Kedinin nankörlüğü işte
Yakışmıyor sana ama hemde kedi besleyen birine söylüyorsun bunu kedinin nankörlüğü deme bence nankörlük değil iç güdüsel yaradılış sadeceYok canım evi bahçeli ,bahçede erkek kediler birikmişdışarı çıkmış bir daha geri gelmemiş, benımde işime geldi korkuyordum gidemiyordum kendilerine
Kedinin nankörlüğü işte
Canım hepsi çok güzel güle güle sağlıkla kullanın inşallah arabayı yakından gördünmü yaa eve geldimi bende bu arabayı merak ediyorum küçük bi araba bağajına suğarmı kumaşı ağırlı filan nasılCan kuşlar merhaba 3-4 gündür giremedim foruma, 100 sayfadan fazla okudum forumu, hepimiz sağlıcakla ve zamanında alalım yavrularımızı inşallah.Normal hayatımda, İki arkadaşımdan, ikisi de ikiz, erken doğum haberi aldım, çok üzüldüm 4 gündür. Daha sonra üzerime çay döküldü karnımın bi kısmı biraz yandı, problem yok ama çok korktum, bebişim de korktu sanırım. Ama şükür iyiyiz. Bu arada da beşik, BabyNest set ve bebek arabası aldım Internetten. Fotoğraf ekleyim bilgi olsun . Bu arada bende tesettür gecelik bakıyorum ama güzel bulamadım hep dantel vs. Hoşuma gitmiyor. Sade bi şeyler istiyorum. Temmuz sıcağında nasıl olacak bilmiyorum ama kv ve kp gelecekler sanırım. Burada da bi bende kalabilirler. Nasıl rahat edeceğim bilemiyorum. Allah sabır versin hepimize anlayışsız insanlardan..
Öyle birşey mi varmış ilk kez duyuyorumİyi aksamlar kızlar
Eşlerinizin hastanede takması için doğum hediyesi ne düşünuyorsunuz☺
Benim eşime kalsa gül getiririm işte yetmez mi diyor ☺ama
Ben göz dolduran bişeyler olsun istiyorum ama nasıl bisey olsun karar veremedim.
Cartier'den altın bileklik :)) Biliyorum biraz abartılı ve şımarıkca ama napayım, hayalim :))İyi aksamlar kızlar
Ben göz dolduran bişeyler olsun istiyorum ama nasıl bisey olsun karar veremedim.
Aaa tabi ki var:) Kocalar karılarına doğum hediyesi alır. Sakin bedavaya gitme :))Öyle birşey mi varmış ilk kez duyuyorum
Ayyy yerimmm siyam mı bu?
Benim ki aldı bileİyi aksamlar kızlar
Yok canım british blue point diye geçiyoAyyy yerimmm siyam mı bu?
Inanılmaz zeki ve sahibine düşkün olurlar bu ağzını yediklerimYok canım british blue point diye geçiyo
Olmaz mı canım☺Öyle birşey mi varmış ilk kez duyuyorum
Telefon var telefoncuk var canım ☺Benim ki aldı bile
Telefonumu değiştirdi canım doğum hediyesi olarak anlaştık çok adil oldu bence
canım halin normal kılmaya elvermiyorsa sırtını biyere yaslayarak ayaklarını uzat ve oturur pozisyonda kılmaya çalış rahmin kasılmaması için başın la rukü ve secdelerini yapabilirsin bu seni zorlamayacaktır inşallah ama mümkün mertebe tümden terketmemeye çalış Buarada inşallah tutar ve hayırla sağlıkla kucağına alırsınÖncelikle Merhaba, allahim Hamile olan herkese saglicakla kucagina almayi nasip etsin, ve evlat sahibi olmak isteyen herkese en kisa zamanda Hamile kalip hayirli Evlat sahibi olmayi nasip etsin saglicakla,
Bide birsey sormak istiyorum, aramizda hic oturarak namaz kilan oldumu? Daha yeni bir kac aydir Namaz kiliyorum, Tüp bebek transferden sonrada ara vermek istemiyorum, ama biliyorsunuz insan hic egilmek istemiyor, evet eminimki hersey olacagina varir ama hem namazimi kilmak istiyorum, hemde kan testine kadar icim rahat etsin diye oturarak namaz kilmak istiyorum, internetde arastirdim ama aklima takilan sorular var onu sormak istiyorum
Çok akıllı ve hergün yeni bir huy çıkarıyor inanılmazlar gerçekten hele hamile kaldıktan sonra karnımın üstüne yatması hissetmesi bambaşkaInanılmaz zeki ve sahibine düşkün olurlar bu ağzını yediklerimmaşallahı var çok güzel ♥
Ben kendi istegimşe yaptırmak istemedim .deraylı ultrasonada devlette girdim hiçte içime sinmemişti haftasonu karnımın solunda agrım oldu hareketlerı normaldi bebişin ama yinede bi gideyim dedim özele gittim bunu duydum .kadındoğumun yönlendirmesi gerekiyormus perinatologa gitmeden önce kadın doğuma gidecegim perinatologa sevkedecek sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?