2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Saat kullanıyor musun? Eğer altın renk falan saat kullanıyorsan, yanına altın bileklik çok yakışıyor. Değilse güzel bir günlük altın kolye de olur :)

Takmayı seviyorsan neden abartı olsun canım hoşuna gideni aldır kelepçe kolye yada Güzel pırlanta Bi yüzük

Benim kedim de 10 yaşında, sokak kedisi smokinlerdenHamileyken farklı kokuyoruz sanırım, tuvalette bile kapıyı kapatamıyorum çıldırıyor ac diye :) Cok hisliler gerçekten.. Hayvan sevmeyen bu duygulardan habersiz, üzülüyorum onlar adinaadina

Allahrazı olsun canım.insallah bi sıkıntı yaratmayacak bişeydir eger varsa.perinatologa gidicem daha detaylı bakması için bı profesörede gitmeyi düşünüyorum .Rabbimden gelene diyecek hiiçbişeyim yok .haber veririm

Oy maşallah
Kediler doğada tuvalet yaparken ailelerini korurlarmış saldırı olmasın diye o an savunmasız oldukları için başında beklerlermiş benimkide başımda bekler asla kapıyı kapatamam

Canım ben de hiç görmedim ama yarın gelir sanırım bilgi veririm sana

Kızlar alışverişi 8.ay yapmaya karar verdim insanlar her hevesini kursağında bırakmaya o kadar meraklı ki. Destek olacaklarına köstek oluyorlar. Bir daha bura dışında da hiçbir kimseyle hevesimi ve bebeğime alacağım seyleri paylaşmayacağım. Allah sağlık versin insallah baska bişey demiyorum.

Doğmamış çocuğa don biçme ne acelesi var hemen odayı mı kullanacak sanki pho daha kaç ay var gibi gibi dimi
Ben inadına alıyorum biri öyle diyince şunu aldım bunu yaptım diyorum anneyle babayla alakalı başkası kapasın çenesini ay hiç sevmediğim şeyler bozma moralini hiç modunuda düşürme canım ne istiyosan ne zaman istiyosan o zaman yap

Oy maşallah
Kediler doğada tuvalet yaparken ailelerini korurlarmış saldırı olmasın diye o an savunmasız oldukları için başında beklerlermiş benimkide başımda bekler asla kapıyı kapatamam
Bana akşam akşam ağzını burnunu yedirdin çocuğumun teyzesi kurban olsunlar hepsine

Yazdiginizi en az 5 kez okudum, doğru mu okudum diye. Keşke siz hiç onlara gitmeseydiniz de, kedi sokakta bi başına kalmasaydı.. Yazık sizin gibi zihniyetlere..
Pardon?
Zihniyet derken?
Bir başına derken?
Butun kediler sanki evin içindeymiş gibi?
Bir kere kedi benım yuzumden çıkmadı kendi isteğiyle çıkmış zaten evın içinde kalıyordu
YaZdıklarınıza lutfen dıkkat edin polemik yapıp kalp kırmalıyalım.

Aa doktorun da dangalağı böyle oluyor demek ki lafa bak. Hiç insanın halinden anlamıyorlar ya söylenecek laf mı insan anlayamıyor ya bazen

Oh çok şükür canım sağlıkla ilerlesin

Çok üzüldüm inşallah bir an önce bulurlar, çocuğunun çarşıda kaybolmasindan bir farkı yok bence çok korkunç birşey yazık ailesine de
Kaybolmamış kendi isteğiyle gitmiş zaten bahçede beslemiyorlardı evın içindeyydi yaz gelsin bırakacaklardı

Sağol canım bugun cok moralimi bozdular hamile kadına hiç soylenir mi “ne acelen var ya bişey olursa”ya getirdiler. İnsallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…