Saat kullanıyor musun? Eğer altın renk falan saat kullanıyorsan, yanına altın bileklik çok yakışıyor. Değilse güzel bir günlük altın kolye de olur :)Olmaz mı canım☺7 seneden sonra hamile kaldım çok şükür rabbime
Ama eşimdende bişiler bekliyorum tabiki
altin fiyatları dahada çıkmadan şimdiden alalım dedik ama nasıl bisey olsun. Karar veremedik
Kelepçe bilezikler çok kroca abartı mı olur sizce bilemedim
Huawei mate 20 istemiştim ilk çıktığı anda aldı 3000 civarıydı kasım ayındaTelefon var telefoncuk var canım ☺. Seninki hangisi
Takmayı seviyorsan neden abartı olsun canım hoşuna gideni aldır kelepçe kolye yada Güzel pırlanta Bi yüzükOlmaz mı canım☺7 seneden sonra hamile kaldım çok şükür rabbime
Ama eşimdende bişiler bekliyorum tabiki
altin fiyatları dahada çıkmadan şimdiden alalım dedik ama nasıl bisey olsun. Karar veremedik
Kelepçe bilezikler çok kroca abartı mı olur sizce bilemedim
Benim kedim de 10 yaşında, sokak kedisi smokinlerdenÇok akıllı ve hergün yeni bir huy çıkarıyor inanılmazlar gerçekten hele hamile kaldıktan sonra karnımın üstüne yatması hissetmesi bambaşka
Umarım herkesin kalbine hayvan sevgisi dolar bir gün nasıl güzel masum çıkarsız olduklarını anlarlar
Allahrazı olsun canım.insallah bi sıkıntı yaratmayacak bişeydir eger varsa.perinatologa gidicem daha detaylı bakması için bı profesörede gitmeyi düşünüyorum .Rabbimden gelene diyecek hiiçbişeyim yok .haber veririmBenim kızımın da tam tersi kafası küçüktü haftasına göre. Hatta bir doktor "çocuğun gerizekalı dogabilir" demişti tuhaf bir şekilde. Bunu neden ve niçin yaptı bilmiyorum bana ne garezi vardı. Ağlaya ağlaya helak olmuştum
Sonrasında gerçekten küçük doğdu, kafası avuç kadar bile değildi. Ama hiçbir sorunu yoktu. Şuan 6 yaşında ve zekasından hiç bahsetmeyeyim nazar değmesin:d:d
Yanı demem o ki, lütfen sakin kalmaya çalış. sadece bir iki doktorun söylemesiyle karalar bağlama araştırma yap başka doktor görüşü al. Basa gelen çekiliyor bu bir gerçek ama insanın başına gelmeden çekmesi de kötü oluyor.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Dua edicem
Oy maşallahBenim kedim de 10 yaşında, sokak kedisi smokinlerdenHamileyken farklı kokuyoruz sanırım, tuvalette bile kapıyı kapatamıyorum çıldırıyor ac diye :) Cok hisliler gerçekten.. Hayvan sevmeyen bu duygulardan habersiz, üzülüyorum onlar adinaadina
Ooo maşallah senin çıta bayağı yüksekmiş canımHuawei mate 20 istemiştim ilk çıktığı anda aldı 3000 civarıydı kasım ayındamüjde hediyemde zenden Bi yüzük aldı 6000lik yaptım adamı kısaca
Canım ben de hiç görmedim ama yarın gelir sanırım bilgi veririm sanaCanım hepsi çok güzel güle güle sağlıkla kullanın inşallah arabayı yakından gördünmü yaa eve geldimi bende bu arabayı merak ediyorum küçük bi araba bağajına suğarmı kumaşı ağırlı filan nasıl
İşte telefon Bi nevi ihtiyaçtı kıyamadığım için doğum hediyesine saydık adil Bi anlaşma yaptık kapattık konuyuOoo maşallah senin çıta bayağı yüksekmiş canım
Doğmamış çocuğa don biçme ne acelesi var hemen odayı mı kullanacak sanki pho daha kaç ay var gibi gibi dimiKızlar alışverişi 8.ay yapmaya karar verdim insanlar her hevesini kursağında bırakmaya o kadar meraklı ki. Destek olacaklarına köstek oluyorlar. Bir daha bura dışında da hiçbir kimseyle hevesimi ve bebeğime alacağım seyleri paylaşmayacağım. Allah sağlık versin insallah baska bişey demiyorum.
Bana akşam akşam ağzını burnunu yedirdin çocuğumun teyzesiOy maşallah
Kediler doğada tuvalet yaparken ailelerini korurlarmış saldırı olmasın diye o an savunmasız oldukları için başında beklerlermiş benimkide başımda bekler asla kapıyı kapatamam
Pardon?Yazdiginizi en az 5 kez okudum, doğru mu okudum diye. Keşke siz hiç onlara gitmeseydiniz de, kedi sokakta bi başına kalmasaydı.. Yazık sizin gibi zihniyetlere..
Aa doktorun da dangalağı böyle oluyor demek ki lafa bak. Hiç insanın halinden anlamıyorlar ya söylenecek laf mı insan anlayamıyor ya bazenBenim kızımın da tam tersi kafası küçüktü haftasına göre. Hatta bir doktor "çocuğun gerizekalı dogabilir" demişti tuhaf bir şekilde. Bunu neden ve niçin yaptı bilmiyorum bana ne garezi vardı. Ağlaya ağlaya helak olmuştum
Sonrasında gerçekten küçük doğdu, kafası avuç kadar bile değildi. Ama hiçbir sorunu yoktu. Şuan 6 yaşında ve zekasından hiç bahsetmeyeyim nazar değmesin:d:d
Yanı demem o ki, lütfen sakin kalmaya çalış. sadece bir iki doktorun söylemesiyle karalar bağlama araştırma yap başka doktor görüşü al. Basa gelen çekiliyor bu bir gerçek ama insanın başına gelmeden çekmesi de kötü oluyor.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Dua edicem
Oh çok şükür canım sağlıkla ilerlesinBugun doktora gittim.en son gidisimde kilosu haftasina gore epey yuksek cikmisti ama bu sefer cok sukur tam haftasina gore cikti rahatladim cunku kafamda bir suru sey kurdum.organlari vs bir sorun cikmadi rahim agzi uzunlugu iyi beslenmesi guzel eşinin yeri guzel dedi doktor.631 gr ciktik.yolunda yani hersey.
Perinatologa randevu alınırken fazla gün atılıyormu?
Oh iyi olmuşBana akşam akşam ağzını burnunu yedirdin çocuğumun teyzesikurban olsunlar hepsine ♥♥
Kaybolmamış kendi isteğiyle gitmiş zaten bahçede beslemiyorlardı evın içindeyydi yaz gelsin bırakacaklardıÇok üzüldüm inşallah bir an önce bulurlar, çocuğunun çarşıda kaybolmasindan bir farkı yok bence çok korkunç birşey yazık ailesine de
Sağol canım bugun cok moralimi bozdular hamile kadına hiç soylenir mi “ne acelen var ya bişey olursa”ya getirdiler. İnsallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alırız.Doğmamış çocuğa don biçme ne acelesi var hemen odayı mı kullanacak sanki pho daha kaç ay var gibi gibi dimi
Ben inadına alıyorum biri öyle diyince şunu aldım bunu yaptım diyorum anneyle babayla alakalı başkası kapasın çenesini ay hiç sevmediğim şeyler bozma moralini hiç modunuda düşürme canım ne istiyosan ne zaman istiyosan o zaman yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?