- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Benim var 50 mg verdi nisanın 7 sindeBen de şimdi muayeneden ciktim kızlar. Benim kızın da bacak boyu uzun cikti baya. Baba 1.90, ben 1.72 yim. 675 gr olmuş. 10 gün önden gidiyor..
Benim açlık sekerim 72 çıkmıştı. Doktor şeker yükleme için sadece 50 mg verecegim ilk saatte ve 140in altında çıkarsa, devam etmeyecegim dedi. Bünyemi boş yere yormak istemiyormuş. Var mı doktoru bu şekilde yönlendiren?
Benim görüşüm bu canım ...Yakışmıyor sana ama hemde kedi besleyen birine söylüyorsun bunu kedinin nankörlüğü deme bence nankörlük değil iç güdüsel yaradılış sadece
Daha önce de söylemiştim orası onun evi senin değil
Kimseyi dinleme canımKızlar alışverişi 8.ay yapmaya karar verdim insanlar her hevesini kursağında bırakmaya o kadar meraklı ki. Destek olacaklarına köstek oluyorlar. Bir daha bura dışında da hiçbir kimseyle hevesimi ve bebeğime alacağım seyleri paylaşmayacağım. Allah sağlık versin insallah baska bişey demiyorum.
Çok yorma kendini canım öyleyse dikkatli ol dinlen fırsat buldukçaBenimki makat gelis degil canim basi asagida ayaklar yukarıda boylesi daha riskli.Bugun gittim plasenta da asagidaymis ama rahim agzini kapatmiyormus.Cok cok az onceki dikis yerlerinde de yumusama varmis.Cok buyuk bir risk yok ama dikkat et dedi doktor
Bende büyük eşyalar için hep dedim ki mayısı göreyim azıcık büyüsün vs vs ama benim düşüncem benim tercihimSağol canım bugun cok moralimi bozdular hamile kadına hiç soylenir mi “ne acelen var ya bişey olursa”ya getirdiler. İnsallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alırız.
Millet herşeye konuşur canım sen içinden geldiği yapKızlar alışverişi 8.ay yapmaya karar verdim insanlar her hevesini kursağında bırakmaya o kadar meraklı ki. Destek olacaklarına köstek oluyorlar. Bir daha bura dışında da hiçbir kimseyle hevesimi ve bebeğime alacağım seyleri paylaşmayacağım. Allah sağlık versin insallah baska bişey demiyorum.
Canım sen ne bakıyorsun millete senin içinden nasıl geliyorsa nasıl mutlu oluyorsan öyle yap.Allah korusun bişey olsa hangimizin gözü aldıklarımızda olurKızlar alışverişi 8.ay yapmaya karar verdim insanlar her hevesini kursağında bırakmaya o kadar meraklı ki. Destek olacaklarına köstek oluyorlar. Bir daha bura dışında da hiçbir kimseyle hevesimi ve bebeğime alacağım seyleri paylaşmayacağım. Allah sağlık versin insallah baska bişey demiyorum.
Aman be millet yüzünden niye hevesin kaçıyor ki?Kızlar alışverişi 8.ay yapmaya karar verdim insanlar her hevesini kursağında bırakmaya o kadar meraklı ki. Destek olacaklarına köstek oluyorlar. Bir daha bura dışında da hiçbir kimseyle hevesimi ve bebeğime alacağım seyleri paylaşmayacağım. Allah sağlık versin insallah baska bişey demiyorum.
Aa doktorun da dangalağı böyle oluyor demek ki lafa bak. Hiç insanın halinden anlamıyorlar ya söylenecek laf mı insan anlayamıyor ya bazen
Hayvanları mal gibi görüp, metalastiran zihniyetten bahsediyorum. Evde beslenen bir hayvan, sokakta yaşayamaz. Kendi isteği değil, güdüleri yüzünden çıkmıştır ve siz anladığım kadarıyla bu durumdan oldukça memnunsunuz. Umarım kalbiniz kırılmıştır da, bu düşüncelerinizden arınırsınız. Size karşı kibar olamayacağım kusura bakmayin.Pardon?
Zihniyet derken?
Bir başına derken?
Butun kediler sanki evin içindeymiş gibi?
Bir kere kedi benım yuzumden çıkmadı kendi isteğiyle çıkmış zaten evın içinde kalıyordu
YaZdıklarınıza lutfen dıkkat edin polemik yapıp kalp kırmalıyalım.
rengi siyam gibi görünüyo yapısı british. britishler çok şeker tirmalamıyolardaYok canım british blue point diye geçiyo
Ya işte şöyle düşün senin çok sevdiğin Bi yemeğe iğrenç onu nasıl yiyorsun diyorumBenim görüşüm bu canım ...
zaten evden çıkmak istiyordu gittiğimde kapı açıldığı zmaan dışarı atıyordu kendini
Senın görüşüne saygılıyım besleyebilir sevebilir hatta çocgun gibi görebilirsin
Ama benım görüşümde korkumdan dolayı yazıyorum besleyemem yanı tüylerine karşı alerjım var birde dokunamam
Çok teşekkür ederim canım benim :)Ama çok tatlısın:)
Sağol canım bugun cok moralimi bozdular hamile kadına hiç soylenir mi “ne acelen var ya bişey olursa”ya getirdiler. İnsallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alırız.
Renginden dolayı blue point diye geçiyo canım Ah ah bebekken elimi parçalıyodu daha geldiğinde 2 aylıktı şimdi 1.5 yaşında çok şükür şuan sevecenrengi siyam gibi görünüyo yapısı british. britishler çok şeker tirmalamıyolarda
Ayy kızlar önemli olan tabiki bebeklerimizi sağ salim sağlıklı birşekilde kucağımıza almak ama şu hediye işide güzel bir detay hem anısı hem manası açısından şimdi biz bu hediye olayını önceden önceden eşlere işlemeli miyiz yoksa onların almasını teklif etmesini mi bekleyelim aslında hoş olanı onların kendiliğinden alması ama kendi adıma polyannacılıkda hiç işime yaramaz sizler ne hediye aldırmayı düşünüyorsunuz benim aklımda pırlanta baget yüzük var bakalım hayırlısı
Ben onun sistemini kendimce çözdüm yönlendirmezsem çok yersiz hediyeler alıyordu mesela tektaşım varken gidip Bi daha tektaş almıştı gibiAyy kızlar önemli olan tabiki bebeklerimizi sağ salim sağlıklı birşekilde kucağımıza almak ama şu hediye işide güzel bir detay hem anısı hem manası açısından şimdi biz bu hediye olayını önceden önceden eşlere işlemeli miyiz yoksa onların almasını teklif etmesini mi bekleyelim aslında hoş olanı onların kendiliğinden alması ama kendi adıma polyannacılıkda hiç işime yaramaz sizler ne hediye aldırmayı düşünüyorsunuz benim aklımda pırlanta baget yüzük var bakalım hayırlısı
Oyy senin yumuk gözlerini yerim ben
Canım yarin gidip randevunu al sen için rahat etsin hem durumu anlatırsan belki erkene de verirlerDevlete gidecegim .fazla atmasa bari stresi yetiyo
Her evde bir patili olsa keşke canım.Çok akıllı ve hergün yeni bir huy çıkarıyor inanılmazlar gerçekten hele hamile kaldıktan sonra karnımın üstüne yatması hissetmesi bambaşka
Umarım herkesin kalbine hayvan sevgisi dolar bir gün nasıl güzel masum çıkarsız olduklarını anlarlar
Canım hiç takılma içimden nasıl geliyorsa öyle yap. Bende 24 den sonra alırım diyordum ama bazı şeyleri aldım aynı şeyleri duyuyorum. Erken değilmi, daha dur bakalım bilmem ne herkes konuşuyorKızlar alışverişi 8.ay yapmaya karar verdim insanlar her hevesini kursağında bırakmaya o kadar meraklı ki. Destek olacaklarına köstek oluyorlar. Bir daha bura dışında da hiçbir kimseyle hevesimi ve bebeğime alacağım seyleri paylaşmayacağım. Allah sağlık versin insallah baska bişey demiyorum.
Git canım in rahat ederYarın sabah cocuk kardiyoloji bölümüne gideceğim kızlar detaylı ultrasonda doktor sorun olmaz ama bir göster demşti.
Canım tarzını bilmiyorum ama kalın, uzun altın madalyon kolyelerdn aldım, geçen yaz hiç çıkarmadım benOlmaz mı canım☺7 seneden sonra hamile kaldım çok şükür rabbime
Ama eşimdende bişiler bekliyorum tabiki
altin fiyatları dahada çıkmadan şimdiden alalım dedik ama nasıl bisey olsun. Karar veremedik
Kelepçe bilezikler çok kroca abartı mı olur sizce bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?