2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim var 50 mg verdi nisanın 7 sinde

Benim görüşüm bu canım ...
zaten evden çıkmak istiyordu gittiğimde kapı açıldığı zmaan dışarı atıyordu kendini
Senın görüşüne saygılıyım besleyebilir sevebilir hatta çocgun gibi görebilirsin
Ama benım görüşümde korkumdan dolayı yazıyorum besleyemem yanı tüylerine karşı alerjım var birde dokunamam

Kimseyi dinleme canım
Boşver gerçekten 8. Ay geç biraz bence hastane çantanı hazırlayacak kadar alışverişini yapman gerekli hazır etmek lazım

Çok yorma kendini canım öyleyse dikkatli ol dinlen fırsat buldukça

Sağol canım bugun cok moralimi bozdular hamile kadına hiç soylenir mi “ne acelen var ya bişey olursa”ya getirdiler. İnsallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alırız.
Bende büyük eşyalar için hep dedim ki mayısı göreyim azıcık büyüsün vs vs ama benim düşüncem benim tercihim
Allah korusun 8. Ayda yada doğumdan sonra bişey olmicağının garantisi yok Rabbim büyük Rabbim bilir.
Sen ne bakıyosun millete bebiş senin bebişin eşinle ne zaman istiyosanız o zaman yapın

Millet herşeye konuşur canım sen içinden geldiği yap

Canım sen ne bakıyorsun millete senin içinden nasıl geliyorsa nasıl mutlu oluyorsan öyle yap.Allah korusun bişey olsa hangimizin gözü aldıklarımızda olur

Aman be millet yüzünden niye hevesin kaçıyor ki?
Neyi ne zaman istiyorsan o zaman al kimseyi de dinleme.
Bizim toplumumuzun problemi bu, her şeye her şeye her şeye yorum yapmak

Aa doktorun da dangalağı böyle oluyor demek ki lafa bak. Hiç insanın halinden anlamıyorlar ya söylenecek laf mı insan anlayamıyor ya bazen

Evet hiç sorma. Aynı gün başka doktora gittik. O da kafasının küçük olduğunu, ama bunun da genetik olabileceğini, annesi olarak benimkinin de küçük olduğunu söyledi ki kızım hakikaten yapısal olarak benim kopyam. Zekâ ile olan ilişkisinden bahsetti. Yanı doktor var doktor var açıklama var açıklama var

Hayvanları mal gibi görüp, metalastiran zihniyetten bahsediyorum. Evde beslenen bir hayvan, sokakta yaşayamaz. Kendi isteği değil, güdüleri yüzünden çıkmıştır ve siz anladığım kadarıyla bu durumdan oldukça memnunsunuz. Umarım kalbiniz kırılmıştır da, bu düşüncelerinizden arınırsınız. Size karşı kibar olamayacağım kusura bakmayin.

Ya işte şöyle düşün senin çok sevdiğin Bi yemeğe iğrenç onu nasıl yiyorsun diyorum
Yada tuttuğun takıma küfür ediyorum veya yaşam tarzına ay nasıl hayatın var bu nasıl yaşamak diyorum zoruna gider dimi
Buda benim zoruma gider beslediğim can gördüğüm Bi hayvana nankör iyi oldu vs demek hoş değil
Sevme besleme ama besleyene bu şekilde konuşmamalısın

Ayy kızlar önemli olan tabiki bebeklerimizi sağ salim sağlıklı birşekilde kucağımıza almak ama şu hediye işide güzel bir detay hem anısı hem manası açısından şimdi biz bu hediye olayını önceden önceden eşlere işlemeli miyiz yoksa onların almasını teklif etmesini mi bekleyelim aslında hoş olanı onların kendiliğinden alması ama kendi adıma polyannacılıkda hiç işime yaramaz sizler ne hediye aldırmayı düşünüyorsunuz benim aklımda pırlanta baget yüzük var bakalım hayırlısı

Sağol canım bugun cok moralimi bozdular hamile kadına hiç soylenir mi “ne acelen var ya bişey olursa”ya getirdiler. İnsallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza alırız.

Herşey Allah ın yazdığı gibi oluyor alışveriş yapınca olacak diye yapmayınca olmayacak mı yani ne alaka
Ben bunu söyleme nedenlerini maneviyat olarak göremiyorum maddi olarak düşünüyolar bence pis kalpleriyle
Boşa masraf yapma der gibi tövbe est ya!

En güzeli onların düşünmesi aslında
Benim eşim çok zarif bi şekilde halletmişti bunu
Dr um için pırlanta bakmaya gitmiştik bana orda beğendirdi çaktırmadan
Doğumdan sonra verdiğinde çok şaşırmıştım
Hiç hissetmedim böyle bi beklentimde yoktu çünkü çok mutlu olmuştum

Bunda umarım şaşırtır önceden ısmarlama hediyelerden hiç hoşlanmıyorum

Ben onun sistemini kendimce çözdüm yönlendirmezsem çok yersiz hediyeler alıyordu mesela tektaşım varken gidip Bi daha tektaş almıştı gibi
O yüzden televizyonda mağazada avmde vs karşıma çıktığında 3 5 kere AA çok güzel tam hayal ettiğim gibi ay alsam mı gibi cümleler kuruyorum
Bakıyorum ki o alınmış

Eki Görüntüle 2247218
Hasta bakıcım nasıl
Biraz uykucu ama olsun dizimin dibinden ayrılmıyor
Oyy senin yumuk gözlerini yerim ben ondan iyi refakatçi mi olur annesi. Benimki de yatmama alışkın değil oyuncaklarını toplayıp yanıma geliyor oynamak istiyor eskisi gibi ilgilenmeye çalışıyorum ama eşime kalıyor onunla oynamak akşam
Devlete gidecegim .fazla atmasa bari stresi yetiyo
Canım yarin gidip randevunu al sen için rahat etsin hem durumu anlatırsan belki erkene de verirler
Her evde bir patili olsa keşke canım.
Canım hiç takılma içimden nasıl geliyorsa öyle yap. Bende 24 den sonra alırım diyordum ama bazı şeyleri aldım aynı şeyleri duyuyorum. Erken değilmi, daha dur bakalım bilmem ne herkes konuşuyor
Yarın sabah cocuk kardiyoloji bölümüne gideceğim kızlar detaylı ultrasonda doktor sorun olmaz ama bir göster demşti.
Git canım in rahat eder

Canım tarzını bilmiyorum ama kalın, uzun altın madalyon kolyelerdn aldım, geçen yaz hiç çıkarmadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…