2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar plasentası asagıda olan var mı dun doktor hafıf asagıda ama rahım agzını kapatmıyor dedi. Simdi bi de bunu taktım

Oh maşallah kuzuna koca adam olmuş
Eki Görüntüle 2247539
İsimli hastane çıkışı Kardeşime gitmiş bile
@kafkasyaninozkizi canım merak ediyordun
Çok güzel, sağlıkla doğsun, sağlıkla giysin inşallah

Ya moralim cok bozuldu nette araştırayım dedim.Kan kaybı yok rahmi kaybetmek yok anneyi kaybetmek falan yazıyor plasenta previa ile ilgili

Kızlar plasentası asagıda olan var mı dun doktor hafıf asagıda ama rahım agzını kapatmıyor dedi. Simdi bi de bunu taktım
Benimki 17. Haftadan buyana asada progestan kullaniyorum iliski agir kaldirmak yasak 21 haftada siddetli kanaman oldu bolbol istirahat ediyorum 24.haftaya yukari cikar dedi bekliyorum bakalim cikmassa sezaryan olurmus benim durum böyle doktorunuz gereken aciklamayi yapmistir

Ya moralim cok bozuldu nette araştırayım dedim.Kan kaybı yok rahmi kaybetmek yok anneyi kaybetmek falan yazıyor plasenta previa ile ilgili
Benimki previaydişimdi biraz çekildi rahim agzindan 24 de kadar cekilir simdiden kötüyu düsunmeyelim demisti doktorum persembe gidecem bakalim insallah biraz daha cekilir

Oooo hadi yine iyisin :) ben eşimden ne istesem ki? Doğuma gerek kalmadan zaten ne istesem aldığı için pek özel olmicak. Bir akıl versene kız ne isteyim? Altın sevmem takmam
Valla canım bende düşünmedim hiç.Sana özel birşey olsun.Mutlaka vardır istediğin birşeyler.Ayakkabı,çanta,kıyafet,ev eşyası,saat vs...

Benimde öyle canım tam kapatmıyor ama rahim ağzına yakın. Ocak ayı full kanamayla geçti şimdi iyiyim ama dikkat edilmesi gerek. ağır kaldırma ilişki yasak bol bol dinlen temizlik falan yapma sakın.Doktor bana eğer tekrar kanama olursa erken doğum riskin olur dedi.

Çok şükür canım gözünaydın.Özelde mi çektirdin fetal eko yu.Benim doktorum da tavsiye etti.Arastirma hastanesinde çektir dedi.
sağol canım evet kurum anlaşmalı bir özel hastanede çocuk kardiyolojisi bölümüne randevu aldım kurum karşılıyormuş bizim.

Ya sen niye onları okuyorsun. Genelde plesenta olması gereken yere gidiyor zaten ilerleyen haftalarda . Bebekler de plesenta da balık gibi yüzüyor karnımızda. Dur bakalım duzelir insallah

Ayrıca son haftalarda düzelmese bile çaresi olan bir durum bu. Normal doğum yapamazsın sadece

Benim rahim agzını kapatmıyormus cok az asagıda dedi doktorum uzerınde durmadı bile ama yine de takılıyor insanın aklına

Benim ilki sezeryandı zaten canım. Plasenta su an cok cok az asagıda dedi doktorum. Rahim agzını kapatmıyormus. Ama soyle bir bakayım dedim İnternete ilk denk gelen yazı su. "İlk dogumu sezeryan olan annelerde plasenta ın asagıda olması buyuk bır damara yapısık olmasına baglı olabilir. Bu da ikinci sezeryan sırasında rahmi kaybetmeye kan kaybına anneyi kaybetmeye sebep olur."diyor.İnan ilk bu cıkınca karsıma dehsete dustum

Benim doktorum da cok uzerınde durmadı. Cok az asagıda dedı.Zaten benim sezeryan olacak ilki sezeryandı. Ama İnternete bir bakayım dedim ödüm koptu

Benimki previaydişimdi biraz çekildi rahim agzindan 24 de kadar cekilir simdiden kötüyu düsunmeyelim demisti doktorum persembe gidecem bakalim insallah biraz daha cekilir
Benim cok az asagıdaymıs kapatmıyormus hiç ama daha once boyle bir şey yoktur. Cuma gunu ayrıntılıda normaldi. Pazartesi kontrolde boyle cıktı. Ben de demek ki asagı dogru harekete gecti diye korktum. Progestan gunde kac kez kullanıyorsunuz. Baska bir sey verdi mi

Arkadaşlar sizde benim gibi diş ağrısı çekiyor musunuz? şu sıralar diş yaptırma zamanları, ihtiyacın varsa yaptır dedi doktorum. Randevu aldım çok da korkuyorum dişci fobim var

2 yıllık evliyiz eşim daha hiç hediye almadi bana,çünkü korkuyor ben biraz zor beğenirim baget yüzüğün ne olduğunu öğrendim. Ben evlenirken zaten o tarz yüzük aldım yanında ince tam tur yüzükle beraber yaklaşık 22 bin tl falan almıştım. Onun benzerine ihtiyaç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…