2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Erkekler çok bilmiyor doğum hediyesi olayını küçücük bişeyde olsa mutlu eder
Benim eşim asla anlamaz hediye işinden. Bisey istersem direkt söylemem lazım ki asla istemem beraber dışarı çıkarız beğenirim kasaya giderim orda küçük çaplı bir kavga sonrası zorla ödüyor o almış oluyor

Kızlar benim zaten şöyle bir yüzüğüm var,bunun yanına 5 taş falan sacma mi olur? Çok kalabalık durur parmağım demi?

Eklentiler

• 6064257C-EA4E-45E1-9DC5-4D9F20F302C4.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar bikac sey sorucam.oncelikle doktor bana yemek yedikten bi saat sonraki kan sekerini olctur demisti.yukleme yapmak kadar saglikli sonuc vermez mi
Birde tek tasi nerden almak lazim bilinen zen tarzi magazalardan mi?

Lekelenmem olunca 3 azalinca 2 degisiyor bide kasik agrim göbek cevremde kasilma cok oldugu icin magnezyum gunde 2 kere

Lekelenmem olunca 3 azalinca 2 degisiyor bide kasik agrim göbek cevremde kasilma cok oldugu icin magnezyum gunde 2 kere
Anladım canım sagol. Ben de gunde 2 kere kullanıyorum bi de osteozinc adında bir kalsıyum magnezyum kullanıyorum seninki hangisi

Benim doktorum da cok uzerınde durmadı. Cok az asagıda dedı.Zaten benim sezeryan olacak ilki sezeryandı. Ama İnternete bir bakayım dedim ödüm koptu
Benimde ilki sezaryen olunca şu an sorun yok sadece kanama tetikleyici şeylerden uzak duruyorum. Bende internetten bakmıştım ama hiç öyle yazıyla karşılaşmadım sana direk en kötüsü denk gelmiş. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım canım.

Benim doktorum da cok uzerınde durmadı. Cok az asagıda dedı.Zaten benim sezeryan olacak ilki sezeryandı. Ama İnternete bir bakayım dedim ödüm koptu
Canım sen doktorunu dinle. İnternete baş ağrısı yazıyorsun, beyin tümörü üz var diyor bol bol dinlen

MERHABALR BENDE YENI anne adayıyım sizlere soru sormak istiyorum ARKADSLAR SON adet tarihim 25 ocak yani doktora gittiğimde 6+5 olmasi gerekiyordu fakat doktor 6+1 ölçtü bu normal mi doktor normal dedi ama böyle bisey yaşayan var mı CUNKU DAHA ÖNCE karnında bebeğim geç döllenme dediler felan kalbi attı ama gelişmedi bundan korkuyorum şimdiden çok teşekkür ederim

Kesinlikle ben... tedirgin oldum hatta çok acıyor, ama bir tek göbek deliğim

Ona bakarsanız ufacık basit şeyler de yazıp araştırsanız felaket tellallı gibi en düşük ihtimalli en kötü durumlar yazılıyor hiç takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…