- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallahBen karar verdim tamtur pırlanta yüzük istiyorum Kocam da saolsun tamam alırım tani dedi
Benim eşim asla anlamaz hediye işinden. Bisey istersem direkt söylemem lazım ki asla istemem beraber dışarı çıkarız beğenirim kasaya giderim orda küçük çaplı bir kavga sonrası zorla ödüyorErkekler çok bilmiyor doğum hediyesi olayını küçücük bişeyde olsa mutlu eder
Canin hastane foto cekimi icin falan o tarz mi giyiniliyoGüle güle kullanırsın inş canım :)) hastahanede giyersin rahatlıkla o kesin. Ben doğumdan sonra evde de giyerim die düşündüm, sonuçta yaz ayı, uzun koluu değil, hem de elbise. Rahat ederiz inş. Kumaşı da yumuşacık
Lekelenmem olunca 3 azalinca 2 degisiyor bide kasik agrim göbek cevremde kasilma cok oldugu icin magnezyum gunde 2 kereBenim cok az asagıdaymıs kapatmıyormus hiç ama daha once boyle bir şey yoktur. Cuma gunu ayrıntılıda normaldi. Pazartesi kontrolde boyle cıktı. Ben de demek ki asagı dogru harekete gecti diye korktum. Progestan gunde kac kez kullanıyorsunuz. Baska bir sey verdi mi
Lcw de vardi pamuklu be bu tarzBende görünüşünü çok beğendim. Hem kısa kollu hem düğmeli hem dantelsiz :)
Ama satense rahat olmaz evet. Benzer model pamuklu birşey bulabilirim umarım :)
Anladım canım sagol. Ben de gunde 2 kere kullanıyorum bi de osteozinc adında bir kalsıyum magnezyum kullanıyorum seninki hangisiLekelenmem olunca 3 azalinca 2 degisiyor bide kasik agrim göbek cevremde kasilma cok oldugu icin magnezyum gunde 2 kere
Benimde ilki sezaryen olunca şu an sorun yok sadece kanama tetikleyici şeylerden uzak duruyorum. Bende internetten bakmıştım ama hiç öyle yazıyla karşılaşmadım sana direk en kötüsü denk gelmiş. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım canım.Benim doktorum da cok uzerınde durmadı. Cok az asagıda dedı.Zaten benim sezeryan olacak ilki sezeryandı. Ama İnternete bir bakayım dedim ödüm koptu
Canım güzel günlerde kullansın miniğin çok güzelEki Görüntüle 2247539
İsimli hastane çıkışı Kardeşime gitmiş bile
@kafkasyaninozkizi canım merak ediyordun
Çok güzel güle güle kullanın inşallah baskı maddesi filan nasıl acaba çok yoğun muEki Görüntüle 2247539
İsimli hastane çıkışı Kardeşime gitmiş bile
@kafkasyaninozkizi canım merak ediyordun
Canım sen doktorunu dinle. İnternete baş ağrısı yazıyorsun, beyin tümörü üz var diyorBenim doktorum da cok uzerınde durmadı. Cok az asagıda dedı.Zaten benim sezeryan olacak ilki sezeryandı. Ama İnternete bir bakayım dedim ödüm koptu
Kesinlikle ben... tedirgin oldum hatta çok acıyor, ama bir tek göbek deliğimKızlar bazen tam göbek deliğimde aşırı acı oluyor. Dokunamıyorum bile o kadar acıyor. Bugün yine oldu. Son gittiğimde doktora sordum normal dedi. Acaba göbek deliği düzleşmeye başladığı için mi oluyor var mı böyle bir acı yaşayan?
Canım çok sağol kardeşim yaptırmış çok güzel yapısı dokusu dedi onlarda henüzÇok güzel güle güle kullanın inşallah baskı maddesi filan nasıl acaba çok yoğun mu
Teşekkür ederim kuzum amin inşallahCanım güzel günlerde kullansın miniğin çok güzel
Aminnn inşallah canım sağolHayırlısıyla sağlıkla gelsin de kullansın canım çok güzel
Amin inşallah canımOh maşallah kuzuna koca adam olmuş
Çok güzel, sağlıkla doğsun, sağlıkla giysin inşallah
Ona bakarsanız ufacık basit şeyler de yazıp araştırsanız felaket tellallı gibi en düşük ihtimalli en kötü durumlar yazılıyor hiç takmayınBenim ilki sezeryandı zaten canım. Plasenta su an cok cok az asagıda dedi doktorum. Rahim agzını kapatmıyormus. Ama soyle bir bakayım dedim İnternete ilk denk gelen yazı su. "İlk dogumu sezeryan olan annelerde plasenta ın asagıda olması buyuk bır damara yapısık olmasına baglı olabilir. Bu da ikinci sezeryan sırasında rahmi kaybetmeye kan kaybına anneyi kaybetmeye sebep olur."diyor.İnan ilk bu cıkınca karsıma dehsete dustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?