2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen canım bende öyle yapıcam gerçi hastaneye 40 kişilik dağıtıcak hazırlasam yeter diye düşünüyorum bi çok kişi eve gelicek sonradan mevlütte Ne yaptırsam kararsızım ama bakalım

Ayaklarını yüzüne dogru kaldırmıs ellerde yüzde .insan 1saatte acmazmı yok nazlı kız göstermedi kendini .saglıklı olsunlrda .cok sukur rahatladım:)

Canım bende okunsun isterim ama bizim Türk milletini biliyosun. Yok pilav lapa olmuş yok sarma tuzlu olmuş yok et pişmemiş diye konuşacaklar milleti doyurup konuşturcağıma bi yardımım başkasına dokunsun dedim

Hımmm o açıdan haklısın.Ama kusursuz yapsan da bi kulp takarlar.

Ya ne güzel Rabbim ikisinide tattırdı desene
Çok sevindim sağlıkla büyüsün prensin

Evet çok şükür. Kilosu boyu haftasına uygunmuş. Her şey normal çok şükür. Ben çok korkuyordum bu kadar ilac zarar verir mi diye odun kopuyodu

Kurban zaten kesilmesi gerekiyor ya akika kurbanı.Etinden birinci derece aile üyeleri yiyemiyor.

Hayr canım akika kurbanından anne baba dahil herkes yiyebilir

Adak eti yenmiyor

Rabbim korusun melek onlar koruyorda zaten canım

Canım hepsi çok güzel iyi fikirmiş aslında ben 30 haftadan sonra düşünmeye başlayacağım bunları nasipse

Canım gözünaydın çok şükür çok sevindim
Sayecim ben de sıkıldıkça bakıyorum, ben de son haftalar yapacağım :):)
Pide senin için kolay olabilir. Yoksa tavuklu pilav salata da olur, zaten yaz, yanına da karpuz :):):) Ben pastalı börekli yapmıştım ilk kızımda :) Bunda şartlara göre bakarız canım :)
Şerbeti cam sebile koyunca çok güzel görünüyor :) Düşünebilirsin, hangi renk oluyor reyhanlı şerbet

Merhaba,

beni de ekleyebilir misiniz? yaş 26 kilo 63 SAT 31.10.2018 tahmini doğum tarihi 28.07.2019 Şehir Kırklareli. bir tane de oğlum var. kızıma hamileyim. isim henüz belli değil.

teşekkürler,

Dayım imam.Yenilmez demişti.Tekrar bi sorayım.

Şerbeti cam sebile koyunca çok güzel görünüyor :) Düşünebilirsin, hangi renk oluyor reyhanlı şerbet

Reyhan şerbeti visne suyunun acik renklisi oluyor, kirmizidan cok mora benziyor rengi. Üstelik diğer şerbetler gibi kaynatilmiyo yapımı aşırı basit

Ben yazın çok yaparım, gelen giden içer dolaptan eksik olmaz herkes bayılır.

Mor fesleğen ya da reyhan deniliyor. Mor nane diyen de var. Hoş kokulu güzel bir bitki

Bir bağ reyhani yıkıyorum tencereye koyuyorum. Üstüne bir bardak şeker, 1 buçuk litre kaynar su, 3-4 tane limon doğrayıp atıyorum. Tencerenin kapağını kapatıyorum. Altını açmayacaksın ama ot kaynamayacak

Sogudukan sonra süzüp buzdolabına kaldırıyorum.

Hamilelikte içilmiyor ama lohusalar için çok faydalı haberiniz olsun

Offff canım çekti reyhanlı şerbet

ne güzel canım maşallah hep böyle devam etsin inşallah benmkiler de iyi de ben kayınvalidenin bu konularda hevesli olmamasına kızıyorum biraz da bilgisizlik var.

Dini yönünü bilmiyorum ama bana mantıklı gelen hemen kesilip 7 parçaya bölünüp ihtiyacı olanlara dağıtılması

Bana da öylesi mantikli geliyor. Ama bizde genelde mevlutte gelen gidene ikram ediliyor işte. Ben nasıl yaparım bilmiyorum daha henüz o kısımları düşünmedim:d

ne güzel canım maşallah hep böyle devam etsin inşallah benmkiler de iyi de ben kayınvalidenin bu konularda hevesli olmamasına kızıyorum biraz da bilgisizlik var.
Tabi insan ailesini seçmediği gibi eşinin ailesinide seçemiyor haklısın o konuda sen eşinle mutlu ol çocuğunla inşallah onlarda kenarda kalsın kendi tercihleri sonuçta canım. Bizimde Anlaşamadığımız konular yok mu elbette var. Ama takmıyorum geçiyorum. Herkes ne kadar iyiyse ben o kadar iyi olurum mantığım baskın benimbu konularda .

Bana da öylesi mantikli geliyor. Ama bizde genelde mevlutte gelen gidene ikram ediliyor işte. Ben nasıl yaparım bilmiyorum daha henüz o kısımları düşünmedim:d
Bizim ayrı et alınıyo mevlüt için herkeste gördüğüm bu tabi büyükler yönlendircek bu konuda canım. Tamda vaaz vermiyim bilmediğim bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…