2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok tatlı bence ev içinde isimli cikolata olabilir yine
Aynen ev için de çikolaya olabilir canım :)
Ayrıntılı ultrasondan çıktım. Çok şükür bir problem yok organlarinda. Kesin oğlumuz oluyor :)

Ve aynı ablasına benziyor, yüzünü gördük net şekilde
Çok şükür, artık darısı sağlıklı doğuma diyelim.
Kızlar herkese selamlar ev taşıma işleri malum bayadir giremiyordum. Şükür taşındık bitti bugün hemen soluğu kontrolde aldık bebeğim 940 gram olmuş Eki Görüntüle 2247968
Yeni evin hayırlı olsun, huzurla oturun inşallah.
Kız bu ne evlendir sen bunu :):):) Kocaman olmuş, ağza burna bak, bir de asabi :):) Sen neye sinirlisin acaba böyle
ay ben yarın bir detaylıya gireyim şu kalp parlaklığı bir aydınlansın saağlıklı olduğunu söylesin doktor herşeyi yaparım diyorum artık.
İnşallah canım, sen içini ferah tut, bir kaç hafta içinde düzeliyor bu durum zaten, güzel haberlerle gel inşallah.
Aynen canım bende öyle yapıcam gerçi hastaneye 40 kişilik dağıtıcak hazırlasam yeter diye düşünüyorum bi çok kişi eve gelicek sonradan mevlütte Ne yaptırsam kararsızım ama bakalım
Ben de 30 kişilik hazırlasam yeter diye düşündüm, valla mevlüt için de o anki şartlarıma ruh halime bakarım bi :):):)
Ayaklarını yüzüne dogru kaldırmıs ellerde yüzde .insan 1saatte acmazmı yok nazlı kız göstermedi kendini .saglıklı olsunlrda .cok sukur rahatladım:)
Maşallahhhh Nazlı kuzu, annesini kalpten götürecekti :)

Deneyelim bunu da :)

Sorma canım.sabrettim karsılıggını aldım cok sukur :)

Bende geldim kontrolden 656gr olmuş yavrum gelişimi güzel haftasıyla uyumlu fakat solda direnç vardı o ilerlemiş ve sağda da başlamış o biraz canımı sıktı 2 hafta sonrada devlette baktircam 2 farklı dr.la ilerlicem sanırım sonuna kadar hem özel hem devlet

@Meylen bugüm şeker yüklemesi yaptırdım ama sonucu e nabızdan baktım.ne yazması gerekıyor yardımcı olurmusun?

Canım bende okunsun isterim ama bizim Türk milletini biliyosun. Yok pilav lapa olmuş yok sarma tuzlu olmuş yok et pişmemiş diye konuşacaklar milleti doyurup konuşturcağıma bi yardımım başkasına dokunsun dedim
Evet ya birde gelen çocuğa dokuncak diye aklın gidiyor bı yandan

Bizede çok destekler sagolsunlar Allah razı olsun ailelerimizden

Masallah.insallah bi sıkıntı cıkmaz .normale döner

Kızlar dahiliyeden geldim şeker ölçümlerine devam dedi sağlık ocağına gittim aşımı oldum.idrara baktılar protein kaçağı çıktı cnm sıkıldı biraz sürekli takipde olman lazım falan filan dedi işde yarında rutin kan vermeye gidicem bakalım ama kaçağa sağlık ocağı bakamıyormuş pzt kadın doğuma gidicem orda baktırırım artık.

canım sağlık ocağında yapılan idrar testinde protein kaçağı çıkıyomuş doktor bana açık açık bunu söyledi. Nasıl bi hata yapılıyor çözemedim ama bendede çıktı kontrolde hastanede yaptırdım çıkmadı canın hiç sıkılmasın takipliği olduğun yerde bi daha baktır görüceksin ki çıkmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…