- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Aynen ev için de çikolaya olabilir canım :)Çok tatlı bence ev içinde isimli cikolata olabilir yine
Ayrıntılı ultrasondan çıktım. Çok şükür bir problem yok organlarinda. Kesin oğlumuz oluyor :)
Ve aynı ablasına benziyor, yüzünü gördük net şekilde
Yeni evin hayırlı olsun, huzurla oturun inşallah.Kızlar herkese selamlarev taşıma işleri malum bayadir giremiyordum. Şükür taşındık bitti bugün hemen soluğu kontrolde aldık bebeğim 940 gram olmuş Eki Görüntüle 2247968
İnşallah canım, sen içini ferah tut, bir kaç hafta içinde düzeliyor bu durum zaten, güzel haberlerle gel inşallah.ay ben yarın bir detaylıya gireyim şu kalp parlaklığı bir aydınlansın saağlıklı olduğunu söylesin doktor herşeyi yaparım diyorum artık.
Ben de 30 kişilik hazırlasam yeter diye düşündüm, valla mevlüt için de o anki şartlarıma ruh halime bakarım bi :):):)Aynen canım bende öyle yapıcam gerçi hastaneye 40 kişilik dağıtıcak hazırlasam yeter diye düşünüyorum bi çok kişi eve gelicek sonradan mevlütte Ne yaptırsam kararsızım ama bakalım
MaşallahhhhAyaklarını yüzüne dogru kaldırmıs ellerde yüzde .insan 1saatte acmazmı yok nazlı kız göstermedi kendini .saglıklı olsunlrda .cok sukur rahatladım:)
Deneyelim bunu da :)Reyhan şerbeti visne suyunun acik renklisi oluyor, kirmizidan cok mora benziyor rengi. Üstelik diğer şerbetler gibi kaynatilmiyo yapımı aşırı basit
Ben yazın çok yaparım, gelen giden içer dolaptan eksik olmaz herkes bayılır.
Mor fesleğen ya da reyhan deniliyor. Mor nane diyen de var. Hoş kokulu güzel bir bitki
Bir bağ reyhani yıkıyorum tencereye koyuyorum. Üstüne bir bardak şeker, 1 buçuk litre kaynar su, 3-4 tane limon doğrayıp atıyorum. Tencerenin kapağını kapatıyorum. Altını açmayacaksın ama ot kaynamayacak
Sogudukan sonra süzüp buzdolabına kaldırıyorum.
Hamilelikte içilmiyor ama lohusalar için çok faydalı haberiniz olsun
Yaa yerim maşallah nasilda topitop olmuş suratıKızlar herkese selamlarev taşıma işleri malum bayadir giremiyordum. Şükür taşındık bitti bugün hemen soluğu kontrolde aldık bebeğim 940 gram olmuş Eki Görüntüle 2247968
Sorma canım.sabrettim karsılıggını aldım cok sukur :)Aynen ev için de çikolaya olabilir canım :)
Çok şükür, artık darısı sağlıklı doğuma diyelim.
Yeni evin hayırlı olsun, huzurla oturun inşallah.
Kız bu ne evlendir sen bunu :):):) Kocaman olmuş, ağza burna bak, bir de asabi :):) Sen neye sinirlisin acaba böyle
İnşallah canım, sen içini ferah tut, bir kaç hafta içinde düzeliyor bu durum zaten, güzel haberlerle gel inşallah.
Ben de 30 kişilik hazırlasam yeter diye düşündüm, valla mevlüt için de o anki şartlarıma ruh halime bakarım bi :):):)
MaşallahhhhNazlı kuzu, annesini kalpten götürecekti :)
Evet ya birde gelen çocuğa dokuncak diye aklın gidiyor bı yandanCanım bende okunsun isterim ama bizim Türk milletini biliyosun. Yok pilav lapa olmuş yok sarma tuzlu olmuş yok et pişmemiş diye konuşacaklar milleti doyurup konuşturcağıma bi yardımım başkasına dokunsun dedim
Meylen grup yöneticisi gibi herkese yetişiyor dimi@Meylen bugüm şeker yüklemesi yaptırdım ama sonucu e nabızdan baktım.ne yazması gerekıyor yardımcı olurmusun?
İnşallah için ferahlamks olarak cikarsinay ben yarın bir detaylıya gireyim şu kalp parlaklığı bir aydınlansın saağlıklı olduğunu söylesin doktor herşeyi yaparım diyorum artık.
Bizede çok destekler sagolsunlar Allah razı olsun ailelerimizdenMeylencim maşallah deyim de kayınvalide görümce konusunda çok şanslısın herkes bu kadar düşünceli olmuyor bir de şimdiden bebeğe alışveriş yapmaları odasını falan yapacaklarını söylemişler ya o çok güzel birşey benim kayınvalide hevessiz ben artık onla paylaşmıcam yapacaklarımı he deyip geçiyor :)
:) bilgili biçok konudaMeylen grup yöneticisi gibi herkese yetişiyor dimi
Canım araştırdığım kadarıyla açlık 90 ın altında@Meylen bugüm şeker yüklemesi yaptırdım ama sonucu e nabızdan baktım.ne yazması gerekıyor yardımcı olurmusun?
Araştırmaya vaktim bol canım sürekli bişeylerle ilgileniyorum.Meylen grup yöneticisi gibi herkese yetişiyor dimi
Masallah.insallah bi sıkıntı cıkmaz .normale dönerBende geldim kontrolden 656gr olmuş yavrum gelişimi güzel haftasıyla uyumlu fakat solda direnç vardı o ilerlemiş ve sağda da başlamış o biraz canımı sıktı 2 hafta sonrada devlette baktircam 2 farklı dr.la ilerlicem sanırım sonuna kadar hem özel hem devlet
Yalnız benim aclıga bakılmadı öğlen yapıldı toktum birde içecegi içtim 1saat sonra 4tüp kan alındıCanım araştırdığım kadarıyla açlık 90 ın altında
1. saat 130
2. saat 120
olmalı diye biliyorum
50 canım
He 50 ise 1 kere bakılabiliyomuş onuda okumuştum 140ın altında çıkması gerekiyor oda tek bakılmış sanırım 140ın üstünde çıakrsa gerek görürse 75lik yapıcak demek ki50 canım
canım sağlık ocağında yapılan idrar testinde protein kaçağı çıkıyomuş doktor bana açık açık bunu söyledi. Nasıl bi hata yapılıyor çözemedim ama bendede çıktı kontrolde hastanede yaptırdım çıkmadı canın hiç sıkılmasın takipliği olduğun yerde bi daha baktır görüceksin ki çıkmicakKızlar dahiliyeden geldim şeker ölçümlerine devam dedi sağlık ocağına gittim aşımı oldum.idrara baktılar protein kaçağı çıktı cnm sıkıldı biraz sürekli takipde olman lazım falan filan dedi işde yarında rutin kan vermeye gidicem bakalım ama kaçağa sağlık ocağı bakamıyormuş pzt kadın doğuma gidicem orda baktırırım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?