@Meylen bugüm şeker yüklemesi yaptırdım ama sonucu e nabızdan baktım.ne yazması gerekıyor yardımcı olurmusun?
e nabız kullanıyorsan bi bakarmısın rica etsem oraya düşüyormu illa doktordan mı alacagım ben bekleyemeden cıkmıstım hastaneden.He 50 ise 1 kere bakılabiliyomuş onuda okumuştum 140ın altında çıkması gerekiyor oda tek bakılmış sanırım 140ın üstünde çıakrsa gerek görürse 75lik yapıcak demek ki
Kan sonucları var ama şeker sonucu nasıl yazıyor onu bulamadım.Tahlillerim kısmında gözüküyor olması lazım
ogtt yazıyo mu canım ?e nabız kullanıyorsan bi bakarmısın rica etsem oraya düşüyormu illa doktordan mı alacagım ben bekleyemeden cıkmıstım hastaneden.
Canım ben baya araştırdım, benim istediğim tarzda süslemeler için fiyatlar çok ucuk, en uygunu 2800 tl ye buldum. “Letsgopartee” ismi. 50 adet hediyelik, bir beze kulesi, 2 cupcake standı, 50 adet melody çikolata, kapı süsleme vs. herşey dahil fiyata. Yani aşağıdaki fotonun benzeri olacak bu fiyata. Eğer daha az süsleme istersen fiyat illa düşecektir. Bir de nevresim takımı aldığım yer “mayababymodoko”, daha sade ama 1500 e falan yapıyordu o. Bize baya arkadaş, ziyaretçi gelir o yüzden kasıyorum ben..lavitabellamk ben de organizasyon şirketi düşünüyorum hastane odası süsleme için . kaça anlaştın canım?
Hadi inşallah canım :)canım sağlık ocağında yapılan idrar testinde protein kaçağı çıkıyomuş doktor bana açık açık bunu söyledi. Nasıl bi hata yapılıyor çözemedim ama bendede çıktı kontrolde hastanede yaptırdım çıkmadı canın hiç sıkılmasın takipliği olduğun yerde bi daha baktır görüceksin ki çıkmicak
İnşallah çıkmaz canım ya ama eminsin dimi sende de olduğuna. Kültür testi de yaptırmış mıydın canım, pek belirti hissetmiyorum diyordun ya...Çok sevindim inşallah bol suyla geçer ve artmaz canım merak ediyorum 2 tane ilaç içiyorum 1 ay sonra tekrar idrar testi yaptırıcam ona rağmen çıkıcak mı
Yuhhh maşalllahhhhh :)Kızlar herkese selamlarev taşıma işleri malum bayadir giremiyordum. Şükür taşındık bitti bugün hemen soluğu kontrolde aldık bebeğim 940 gram olmuş Eki Görüntüle 2247968
Hayır yazmıyor.belliki doktordan almam gerekogtt yazıyo mu canım ?
Canım şöyle 15 gün önce idrarımdan kan geldi yanma vardı kasık ağrım vardı devlete gittim nstde sancın çıktı dedi güvenemedim özele koştum kültür verdim idrar tahlili verdim tek kullanımlık şase verdi bütün belirtilerim yok oldu kültürde üreme çıkmadıİnşallah çıkmaz canım ya ama eminsin dimi sende de olduğuna. Kültür testi de yaptırmış mıydın canım, pek belirti hissetmiyorum diyordun ya...
baktım da e nabıza düşmemiş benim sonucum özelde yapıldığı için belkideHayır yazmıyor.belliki doktordan almam gerek
woww baya gösterişli olmuş ama önemli olan içine sinmesi ve istediğin tarza göre fiyatı iyi bulmuşsun ben de bakayım ben bu kadar istemiyorum canım çok fazla gelen olmaz diye düşünüyorum :)Canım ben baya araştırdım, benim istediğim tarzda süslemeler için fiyatlar çok ucuk, en uygunu 2800 tl ye buldum. “Letsgopartee” ismi. 50 adet hediyelik, bir beze kulesi, 2 cupcake standı, 50 adet melody çikolata, kapı süsleme vs. herşey dahil fiyata. Yani aşağıdaki fotonun benzeri olacak bu fiyata. Eğer daha az süsleme istersen fiyat illa düşecektir. Bir de nevresim takımı aldığım yer “mayababymodoko”, daha sade ama 1500 e falan yapıyordu o. Bize baya arkadaş, ziyaretçi gelir o yüzden kasıyorum ben..
Yani önce çıkmayıp, birkaç gün sonra çıkmasını da anlamadım. Şase nedir, enfeksiyonu düzeltici birşey miCanım şöyle 15 gün önce idrarımdan kan geldi yanma vardı kasık ağrım vardı devlete gittim nstde sancın çıktı dedi güvenemedim özele koştum kültür verdim idrar tahlili verdim tek kullanımlık şase verdi bütün belirtilerim yok oldu kültürde üreme çıkmadı
cumartesi kendi doktorum tekrar tahlil istedi ve aşırı enfeksiyon çıktı belirtim geçmesine rağmen ilerlemiş mecburum artık ilaç vermeye dedi. Bugüne kadar hep enfeksiyon çıktı ama azdı vermemişti eminim yani belirti vermeyebiliyomuş.
toz ya suya katıyosun tek kullanımlık onu içiyosun gece boyu çişini tutuyosun mesaneyi temizlesin diye.Yani önce çıkmayıp, birkaç gün sonra çıkmasını da anlamadım. Şase nedir, enfeksiyonu düzeltici birşey miben doktorla konuşmadım daha ama kültüre bakmadan enfeksiyon var diyemeyiz demişti en son.
Bi yerden daha fiyat almıştım o 2200 demişti. Dediğim gibi, sonuçta isteklerine ve pazarlığa göre fiyat değişecektir. Asıl para tutan kısım isimli, ışıklı panolar.woww baya gösterişli olmuş ama önemli olan içine sinmesi ve istediğin tarza göre fiyatı iyi bulmuşsun ben de bakayım ben bu kadar istemiyorum canım çok fazla gelen olmaz diye düşünüyorum :)
Hay allah ya, inşş çabaların işe yarar canım. Bu kadar uğraşıyoruz hepimiz, boşa çıkmaz inştoz ya suya katıyosun tek kullanımlık onu içiyosun gece boyu çişini tutuyosun mesaneyi temizlesin diye.
yok yok arada 15 16 gün vardı o günde çıktı tahlilde cumartesi kendi doktorumda istedi ordada çıktı tek farkı ilerlemiş olması.
kültür istemedi bi daha gerek görmedi çok olunca demekki ama benim farklı kaç aydır var anlatamam yani kurtulamadım
Hah harika benim annem ve kiz kardesim Türkiye dönüyorlar 5 gün sonra bende yapmak istiyorum ama otelde kalacaklar. Acaba otel addressi versem olur mi ki?Annemler gelcek nasipse doğuma. Benim annem belki ama eşimin annesi mutlaka gelir. Siparişi biz vericez ama kargo onlara olacak, gelirken getirecekler.
Bizim ilk ihtimal kızdı.. O yüzden kız ismi hazırdı.. Mavi, Melis, İpek ilk 3’tü..
Oğlumun adı Atlas o yüzden İpek istemiştik en çok. Fikir olsun sana da..
Ama erkeğe yok yani
Gözünaydin canım gerçekten çok çok sevindimPerinatologdan cıktım cok sükür saglıklıymıs.yanlıs ölcülmüş
Ay inşallah canım yaHay allah ya, inşş çabaların işe yarar canım. Bu kadar uğraşıyoruz hepimiz, boşa çıkmaz inş
İsirabiliyor muyuz annesi?Kızlar herkese selamlarev taşıma işleri malum bayadir giremiyordum. Şükür taşındık bitti bugün hemen soluğu kontrolde aldık bebeğim 940 gram olmuş Eki Görüntüle 2247968
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?