Ay simdi gördüm glukoz 104 yazıyo ozaman normalbaktım da e nabıza düşmemiş benim sonucum özelde yapıldığı için belkide
ya glukoz yazması lazım yada ogtt dediğin gibi doktordan alman gerekiyo olabilir
Cok tesekkur ederim canımGözünaydin canım gerçekten çok çok sevindim
Aynen canımAy simdi gördüm glukoz 104 yazıyo ozaman normal
Canım hangi kargo şirketiyle çalışıyolarsa yaptıracağın yer Annenlerin kaldıkları otelin oradaki şubesine bıraktırabilirsinHah harika benim annem ve kiz kardesim Türkiye dönüyorlar 5 gün sonra bende yapmak istiyorum ama otelde kalacaklar. Acaba otel addressi versem olur mi ki?
Tesekkürler canımAynen canım
Hiç sıkmayın canınızı bende de öyle çıktı, hastanede yaptırdığımda hiçbir şey çıkmadı ...Kızlar dahiliyeden geldim şeker ölçümlerine devam dedi sağlık ocağına gittim aşımı oldum.idrara baktılar protein kaçağı çıktı cnm sıkıldı biraz sürekli takipde olman lazım falan filan dedi işde yarında rutin kan vermeye gidicem bakalım ama kaçağa sağlık ocağı bakamıyormuş pzt kadın doğuma gidicem orda baktırırım artık.
Tesekkürler canım
Çok iyi fikir canım. Şuan bakıyorum da sayfalara çok süslü hersey inanılmaz göz yoruyorCanım hangi kargo şirketiyle çalışıyolarsa yaptıracağın yer Annenlerin kaldıkları otelin oradaki şubesine bıraktırabilirsin
Sürekli otelde durmazlarsa hani gidip teslim alırlar en azından
Tamam canım cok sagol . Ben bekleyeyim daha.Allah razı olsun vol sukur saglıklıymıs.insallah tüm evlatlar saglıklı hayırlı olur.annelık böyle bişeymiş ömrümden ömür gittiCanım e-nabız da 2 3 gün sonra sonucu çıkıyor. Ben geçen hafta çarşamba şeker yüklemesi yaptırdım sonucu cumartesi düştü e-nabıza ve ne yazması gerektiğinin ekran görüntüsünü atayım sana.
Ayrıca bebeğinin sağlıklı olmasına da çok sevindimHepimiz vakti zamanı geldiğinde sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza
Eki Görüntüle 2248011
Aslında en güzeli ama benim kocalık izin vermiyor. Daha doğrusu çok üzülüyorum diyo.
Hah harika benim annem ve kiz kardesim Türkiye dönüyorlar 5 gün sonra bende yapmak istiyorum ama otelde kalacaklar. Acaba otel addressi versem olur mi ki?
Hadi ya
Azcik sabret doğurunca içersin. Rahîm acıcı özelliği var ama şimdi yapıp içeyim deme sakın
Osmanlıda doğum sancısı başlayan kadınlara içirirlermiş bir de lohusalara
Geçmiş olsun canım.Protein kacağında idrar kan gibi çıkıyormuş seninde öyle miKızlar dahiliyeden geldim şeker ölçümlerine devam dedi sağlık ocağına gittim aşımı oldum.idrara baktılar protein kaçağı çıktı cnm sıkıldı biraz sürekli takipde olman lazım falan filan dedi işde yarında rutin kan vermeye gidicem bakalım ama kaçağa sağlık ocağı bakamıyormuş pzt kadın doğuma gidicem orda baktırırım artık.
Sen kendikilerini burdan mi aldin?Eki Görüntüle 2248022 Eki Görüntüle 2248023
Ben şunları kaydetmiştim bide sayfada çok sade şeylerde var hoşuna giderse bakabilirsin canım
Tamamdır canım anladım.annemgile söylerim bakalım ne olacak. Seninkinin cinsiyeti belli oldu mu?Tabi ki otel adresi ve ailenin adı ile teslimat yaparlar. Ailen otel dışında olsa da dönünce teslim ederler sorun olmaz. Bi aksilik olursa da şube teslimi yapar kargolar. Bildiğim kadarıyla adrese gitmeyip geldik yoktunuz diyenler çokmuş Tr’de. Risk etmemek için şube teslimi yaptırabilirsin de..
bende açlık 92Canım araştırdığım kadarıyla açlık 90 ın altında
1. saat 130
2. saat 120
olmalı diye biliyorum
Yaa yerim maşallah nasilda topitop olmuş suratı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?