2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hah harika benim annem ve kiz kardesim Türkiye dönüyorlar 5 gün sonra bende yapmak istiyorum ama otelde kalacaklar. Acaba otel addressi versem olur mi ki?
Canım hangi kargo şirketiyle çalışıyolarsa yaptıracağın yer Annenlerin kaldıkları otelin oradaki şubesine bıraktırabilirsin
Sürekli otelde durmazlarsa hani gidip teslim alırlar en azından

Hiç sıkmayın canınızı bende de öyle çıktı, hastanede yaptırdığımda hiçbir şey çıkmadı ...

Tesekkürler canım

Canım e-nabız da 2 3 gün sonra sonucu çıkıyor. Ben geçen hafta çarşamba şeker yüklemesi yaptırdım sonucu cumartesi düştü e-nabıza ve ne yazması gerektiğinin ekran görüntüsünü atayım sana.
Ayrıca bebeğinin sağlıklı olmasına da çok sevindim Hepimiz vakti zamanı geldiğinde sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza

Canım hangi kargo şirketiyle çalışıyolarsa yaptıracağın yer Annenlerin kaldıkları otelin oradaki şubesine bıraktırabilirsin
Sürekli otelde durmazlarsa hani gidip teslim alırlar en azından
Çok iyi fikir canım. Şuan bakıyorum da sayfalara çok süslü hersey inanılmaz göz yoruyor

Tamam canım cok sagol . Ben bekleyeyim daha.Allah razı olsun vol sukur saglıklıymıs.insallah tüm evlatlar saglıklı hayırlı olur.annelık böyle bişeymiş ömrümden ömür gitti

Hah harika benim annem ve kiz kardesim Türkiye dönüyorlar 5 gün sonra bende yapmak istiyorum ama otelde kalacaklar. Acaba otel addressi versem olur mi ki?

Tabi ki otel adresi ve ailenin adı ile teslimat yaparlar. Ailen otel dışında olsa da dönünce teslim ederler sorun olmaz. Bi aksilik olursa da şube teslimi yapar kargolar. Bildiğim kadarıyla adrese gitmeyip geldik yoktunuz diyenler çokmuş Tr’de. Risk etmemek için şube teslimi yaptırabilirsin de..

Hadi ya
Azcik sabret doğurunca içersin. Rahîm acıcı özelliği var ama şimdi yapıp içeyim deme sakın

Osmanlıda doğum sancısı başlayan kadınlara içirirlermiş bir de lohusalara

Vişne suyundan yapıyorum şerbet.Icine tarçın ve taze zencefil koyuyorum.Ondan yaparım.Tarcinla zencefilin bi zararı yoktur sanirim

Geçmiş olsun canım.Protein kacağında idrar kan gibi çıkıyormuş seninde öyle mi

Tamamdır canım anladım.annemgile söylerim bakalım ne olacak. Seninkinin cinsiyeti belli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…