2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Vişne suyundan yapıyorum şerbet.Icine tarçın ve taze zencefil koyuyorum.Ondan yaparım.Tarcinla zencefilin bi zararı yoktur sanirim

Zencefil in zararı yok, ona eminim
Tarcın ise tansiyon dengelediği için ilk haftalarda doktorum suyuna katmami tavsiye etmişti. Yanı sakıncası olsa öyle deemzdi heralde

Kızlar vitamin ilacı ve demir ilaçları midemi çok fena bulandirdığı ve tüm gün beni kusturduğu icin icemedigimi soyledim tekrar doktoruma

Ve yine aynı şeyi söyledi, bebek alması gerekeni her koşulda alacak ama olan sana olur, depoların tükenir dedi. Belki son ay kullanırım

Bizim de öyleydi. Kızımda kv hastaneye geldi. Gerek yok yani sen sancı çekerken.
Oğlumda sadece eşim ve ben gittik. Aşırı güzel geldi bana bu durum.. Nasipse bunda da sadece ikimiz olalım istiyorum..
Hastane yaşadığım yere 2 buçuk saat uzaklıkta bu da iyiydi benim için. Hastane lohusa şerbeti vs getiriyor. Tüketemedik bile misafir olmayınca. Kapı süsü de takıyor. Ben bu sebeplerle ayrıca bir şey yaptırmayacağım..
Kızımda mevlüt yaptık pide, ayran, tatlı ve bebek süsü verdik. Oğlumda 50 tane süs yaptırdım ve bebek çikolatası. Eve gelenlere hatıra olarak verdik. Mevlüt yaptırmadık.
Akika kızımda bağışladık, oğlumda doğum sonrası kestirdik. Etinden de yemiştik.
Süs ya da ikramlar senin şartların misafir durumunla ilgili bir şey..
Bu bebeğimde de Loradan bebek süsü bir de bebek çikolatası olursa tamamdır. Önceden süsü seçiyor, doğum olunca isim ve tarih için telefonla haber veriyoruz..

Güzel sonuçlar alan arkadaşlar çok sevindim ben de dün eşimin doğımgünü sebebiyle kayınvalidemleri görümcemi yemeğe bize davet ettim.temizlik yemek aynı gün hallettim bgn işe gidecek halim kalmadı cok karın ağrısı çektim. Bir süre misafir almayı düşünmüyorum. Üst komşumuz da benden önde hamile idi erken Doğum yapmış malesef komşular bana dememişler korkmayım diye eşime söyledim cok korktu etkilendi. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın

Dikkat et canim Allaha emanet olun ayaklarini yukariya dikip dinlen iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…