Vişne suyundan yapıyorum şerbet.Icine tarçın ve taze zencefil koyuyorum.Ondan yaparım.Tarcinla zencefilin bi zararı yoktur sanirim
Buyur teyzesi totodan basla :))İsirabiliyor muyuz annesi?
Yok canım tugbakugu kardeşim yaptırmış benimkini ben ararkenSen kendikilerini burdan mi aldin?
Valla canım araştırdım buydu ki doktorda söyledi hatta sonuçlarım 81 129 112 çıktıbende açlık 92
1. saat 180
2. saat 153
diye biliyorum
Ben hastaneye birşey yaptırmayı düşünmüyorum kızlar çünkü gelecek kimse olmucak sadece benim ailem.eşimin ailesi farklı şehirde onlar mevlütte gelicek .mevlütü de 2 hafta sonra yapmayı düşünüyorum en geç eve bebek çikolatası şerbet hediyelik düşünüyorum bide mevlütte tavuklu pilav mı? Pide mi? Napılıyor kızlar? Hiç bilgim yok
Ay çok sevindimmmmKizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
Sukurler olsun rabbime hamd olsun
Gözün aydın canımKizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Rengi koyuydu zaten kanda cıktı bi miktarGeçmiş olsun canım.Protein kacağında idrar kan gibi çıkıyormuş seninde öyle mi
Kizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Süper canım süper :))))Kizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Seninkide tam sınırda canım galiba, benim 95/188/126 çıktı ama bende şeker var çoktı. Sana ne dedi doktor?bende açlık 92
1. saat 180
2. saat 153
diye biliyorum
Saol canım inşallahMasallah.insallah bi sıkıntı cıkmaz .normale döner
Çok sevindim gözün aydın Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın hepimizin evlatlarını korusunKizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Yaaaa muhteşeeeem haberrr buuu olleeeyKizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Dikkat et canim Allaha emanet olun ayaklarini yukariya dikip dinlen iyi gelirGüzel sonuçlar alan arkadaşlar çok sevindimben de dün eşimin doğımgünü sebebiyle kayınvalidemleri görümcemi yemeğe bize davet ettim.temizlik yemek aynı gün hallettim bgn işe gidecek halim kalmadı cok karın ağrısı çektim. Bir süre misafir almayı düşünmüyorum. Üst komşumuz da benden önde hamile idi erken Doğum yapmış malesef komşular bana dememişler korkmayım diye eşime söyledim cok korktu etkilendi. Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?