Maşallah kuzuna. Direnç ne demekmiş ki?Bende geldim kontrolden 656gr olmuş yavrum gelişimi güzel haftasıyla uyumlu fakat solda direnç vardı o ilerlemiş ve sağda da başlamış o biraz canımı sıktı 2 hafta sonrada devlette baktircam 2 farklı dr.la ilerlicem sanırım sonuna kadar hem özel hem devlet
Maşallah yavrunla.Kontrolüm vardı bugün
Oğlum 756 gram olmuş
Çok sükür herşey yolundaymış
Tetenozuda sordum doktor yaptir dedi
Yarın onuda yaptircam bakalim
Oh ya süper. Gözün aydınKizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
Sukurler olsun rabbime hamd olsun
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendineİyi akşamlar güzel annişler denizlide sabahtan buyana sürekli sallanmaktayız rabbim bizleri korusun sürekli panik halindeyim depremden de çok korkan birisi olarak sürekli dua halindeyim
Allah beylerinden korusun canım bende izmirdeyimİyi akşamlar güzel annişler denizlide sabahtan buyana sürekli sallanmaktayız rabbim bizleri korusun sürekli panik halindeyim depremden de çok korkan birisi olarak sürekli dua halindeyim
Sağol canım inşallahAynen ev için de çikolaya olabilir canım :)
Çok şükür, artık darısı sağlıklı doğuma diyelim.
Yeni evin hayırlı olsun, huzurla oturun inşallah.
Kız bu ne evlendir sen bunu :):):) Kocaman olmuş, ağza burna bak, bir de asabi :):) Sen neye sinirlisin acaba böyle
İnşallah canım, sen içini ferah tut, bir kaç hafta içinde düzeliyor bu durum zaten, güzel haberlerle gel inşallah.
Ben de 30 kişilik hazırlasam yeter diye düşündüm, valla mevlüt için de o anki şartlarıma ruh halime bakarım bi :):):)
MaşallahhhhNazlı kuzu, annesini kalpten götürecekti :)
Sağol canım amin inşallahİnşallah için ferahlamks olarak cikarsin
Hic aklına bile getirme birinci yapacağımız sey olumlu dusunmek bak bunu gerçekten hafife alma arkadasım ve dua edelimSelam kızlar. 22. Haftada perinatolog bebeğimin suyunun fazla olduğunu diet yapmamı söylemişti, yaptım 16 günde 500gr aldım. Şekerlerime baktım hepsi normal sınırlardaydı.17. Haftada şeker yükleme yaptık normal demişti. Şimdi 23+3te yine doktora suyumu ölçtürdüm normalin çok çok üstüne çıkmış zarı yırtıp erken doğuma neden oluyormuş. Zaten geçen nisanda ikizlerimi kaybettim bunuda kaybedersem naparım ben. Benim gibi suyu aşırı fazla çıkan varmı? Dualarınızı eksik etmeyin benden
Bebeğimde 10gün önde diyormuş 25+0 çıktı
Gözün aydın canım benim.cok sevindim. Hadi bakalım rabbim hayırlısıyla kucagina almayida nasip etsin insallahKizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
Sukurler olsun rabbime hamd olsun
Canim su fazlaliginda endol fitil veriliyor bi dr sor istersen endol bebegin suyunu azaltiyo cunkuSelam kızlar. 22. Haftada perinatolog bebeğimin suyunun fazla olduğunu diet yapmamı söylemişti, yaptım 16 günde 500gr aldım. Şekerlerime baktım hepsi normal sınırlardaydı.17. Haftada şeker yükleme yaptık normal demişti. Şimdi 23+3te yine doktora suyumu ölçtürdüm normalin çok çok üstüne çıkmış zarı yırtıp erken doğuma neden oluyormuş. Zaten geçen nisanda ikizlerimi kaybettim bunuda kaybedersem naparım ben. Benim gibi suyu aşırı fazla çıkan varmı? Dualarınızı eksik etmeyin benden
Insallah kuzum hepimiz kucaklasalim saglikla hayirla vakitlice insallahGözün aydın canım benim.cok sevindim. Hadi bakalım rabbim hayırlısıyla kucagina almayida nasip etsin insallah
Canım Allah korktuğuna uğratmasın inşallah. Lütfen iyi düşün iyi olsun inşallah. Diyetinle bol sıvı alıp dinlenerek bu süreci geçireceksin inşallah. Drunun önerisi var mıSelam kızlar. 22. Haftada perinatolog bebeğimin suyunun fazla olduğunu diet yapmamı söylemişti, yaptım 16 günde 500gr aldım. Şekerlerime baktım hepsi normal sınırlardaydı.17. Haftada şeker yükleme yaptık normal demişti. Şimdi 23+3te yine doktora suyumu ölçtürdüm normalin çok çok üstüne çıkmış zarı yırtıp erken doğuma neden oluyormuş. Zaten geçen nisanda ikizlerimi kaybettim bunuda kaybedersem naparım ben. Benim gibi suyu aşırı fazla çıkan varmı? Dualarınızı eksik etmeyin benden
Allah'a emanet olun canım.Allah'ım hepimizi evlatlarımızı sevdiklerimizi afetlerden korusun.İyi akşamlar güzel annişler denizlide sabahtan buyana sürekli sallanmaktayız rabbim bizleri korusun sürekli panik halindeyim depremden de çok korkan birisi olarak sürekli dua halindeyim
7 kilo aldım ben, :) hala da yemekler bana ben yemeklere doktorumuz bu rahatlığımiza aşıkKızlar kaç kilo aldınız ben bu hafta kilo vermeye başladım doktor kontrolüne 10 gün var acaba doktora gitsem mi ki 20 gün önce çocuğun gelişimi iyiydi ama şuan kilo verince şüpheye düştüm bu arada toplam 4 kilo aldım 23. Haftadayım
A a annemler hiç birşey demediler bizim orada hissedilmedi herhalde geçmiş olsun canım Denizli öyledir korkma sakınİyi akşamlar güzel annişler denizlide sabahtan buyana sürekli sallanmaktayız rabbim bizleri korusun sürekli panik halindeyim depremden de çok korkan birisi olarak sürekli dua halindeyim
Selam kızlar. 22. Haftada perinatolog bebeğimin suyunun fazla olduğunu diet yapmamı söylemişti, yaptım 16 günde 500gr aldım. Şekerlerime baktım hepsi normal sınırlardaydı.17. Haftada şeker yükleme yaptık normal demişti. Şimdi 23+3te yine doktora suyumu ölçtürdüm normalin çok çok üstüne çıkmış zarı yırtıp erken doğuma neden oluyormuş. Zaten geçen nisanda ikizlerimi kaybettim bunuda kaybedersem naparım ben. Benim gibi suyu aşırı fazla çıkan varmı? Dualarınızı eksik etmeyin benden
7-8 kilo verdim.Hic almadım.Bebegimin gelişimi iyi çok şükür.Endiselenme inşallah seninde sıkıntı yoktur.Ödem falan atmışsındirKızlar kaç kilo aldınız ben bu hafta kilo vermeye başladım doktor kontrolüne 10 gün var acaba doktora gitsem mi ki 20 gün önce çocuğun gelişimi iyiydi ama şuan kilo verince şüpheye düştüm bu arada toplam 4 kilo aldım 23. Haftadayım
Canım ne güzel gelişimi iyi önden de gidiyor. Bu iyi düşünmen için güçlü bir sebep. Doktorun ne diyor peki, tedavisi var mıymış?Selam kızlar. 22. Haftada perinatolog bebeğimin suyunun fazla olduğunu diet yapmamı söylemişti, yaptım 16 günde 500gr aldım. Şekerlerime baktım hepsi normal sınırlardaydı.17. Haftada şeker yükleme yaptık normal demişti. Şimdi 23+3te yine doktora suyumu ölçtürdüm normalin çok çok üstüne çıkmış zarı yırtıp erken doğuma neden oluyormuş. Zaten geçen nisanda ikizlerimi kaybettim bunuda kaybedersem naparım ben. Benim gibi suyu aşırı fazla çıkan varmı? Dualarınızı eksik etmeyin benden
Ben 6 kilo aldım bugün tartıldım da. 76 olmuşum.Kızlar kaç kilo aldınız ben bu hafta kilo vermeye başladım doktor kontrolüne 10 gün var acaba doktora gitsem mi ki 20 gün önce çocuğun gelişimi iyiydi ama şuan kilo verince şüpheye düştüm bu arada toplam 4 kilo aldım 23. Haftadayım
Sayecim benim de ağrım oluyor ya bir tanesinin resmen ayakları çıkacak. Diğerininde kafası baskılıyor.Benim bu vajinal ağrım akşam olunca ara ara devam ediyorinşallah problem yoktur tedirgin ediyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?