2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim plesenta da bir yukarı arkaya geçse bebeklerin hareketini uzaninca çok zayıf hissedebiliyorum ön taraflarindaymis şu an

Şeker yükleme önerdi ama zatn 75gr sekeri içincede suyum artacak, kararsızım. Onun harici önerisi yok.
Canim su fazlaliginda endol fitil veriliyor bi dr sor istersen endol bebegin suyunu azaltiyo cunku
Tatli bisey kesinlikle yeme oda suyu arttiriyo
Hiç duymadım canım, perinatologda takiplerimi yapan doktorda böyle bişey demedi.
Canım Allah korktuğuna uğratmasın inşallah. Lütfen iyi düşün iyi olsun inşallah. Diyetinle bol sıvı alıp dinlenerek bu süreci geçireceksin inşallah. Drunun önerisi var mı
Sadece şeker yüklemeve diet.
Canım iyi düşün iyi olsun.Rabbim aynı acıyı yaşatmasın.İnsaallah bu yavrun zamanında sağlıkla gelir.Dua edicem senin için.
Allah razı olsun canım
Canım ne güzel gelişimi iyi önden de gidiyor. Bu iyi düşünmen için güçlü bir sebep. Doktorun ne diyor peki, tedavisi var mıymış?
Ne yaparsan yap su azalmıyormuş sadece artması engelleniyormuş dietle.eskiden iğneyle boşaltılıyormuş ama çare değilmiş yine oluyormuş. Önde gitmesi iyi değil istemiyor perinatolog, şeker çıkan annelerin bebeklerinin akciğeri geç oluşuyormuş üstüne birde erken gelme ihtimali var ki küvez nedeni

Hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin inşallah canım korkma ki oda etkiler bebeğini olumlu düşünmeye çalış tedbir bizden taktir Allahtan
Önceki yaşadığın kolay değil ama düşünme bu yeni Bi süreç Rabbim korusun inşallah

Canım endol fitili bende okumuştum onu bir danışsan mı

Canım bilmiyorum bebeklerden mi yumuşak doku ağrısı benimki

Fiyatı çok yüksek gerçekten canım ama görüntüde şahane imkanın varsa neden olmasın inşallah uygun fiyata bulursun birşeyler ben hastane odasını değil de evi süslemek istiyorum bu şekilde gelen gidene karşı

Canımm öncelikle bence başka bir doktordan daha fikir al bence, ciddi bir durum bu sonuçta. Belki başka önerileri olur.
Su fazlalığını bilmiyorum ama şekerim için öncelikle diet ama yeterli gelmezse ilaca başlıcaz demişti doktor. Belki sende de dengeliyici bir ilaç vardır?
Full dinlen tabii buarada

Canım ben kapora yatırdım bile, inş istediğim gbi de güzel olur. 2 gece hastahanede kalıcam zaten, tahminen zaten yakınlarımın pek çoğu hastaneye gelir. Evde de çok şeker olur, boş alanın varsa acaip birşey olur:))

Çooook konuşmuşsunuz yetişemedim hiç

Ben bugün bi delilik yapıp cam sildim sonrada korktum çünkü hem eşim hem büyükler kızdılar emziği çıkarmış ağzından :))
Neyse bidaha yapmam da mecburdum bişeyde olmadı yoruldum ama
Üstüne yine kek poğaça kısır giriştim bu ara bi enerji maşallah diyimde

Cuma detaylı için randevu saatim geldi meraklardayım çok inşallah herşey yolundadır.

Benim hastanr bile belli olmadığı için hiç planlamadım süsleme hediye vs
Hiç abartasın yok zatende hiç olmadan da olmaz tabi
Takipteyim sizi
İyi geceler hepinize huzurlu uykular

Hamile kaldığım kilodayım, 5 kilo verdim başlangıçta, 5 kilo aldım.. Karnım ilk gebeliğimde de büyüktü benim yine kocaman, sanırım onun da kiloya etkisi var.
Yoksa hala eski tişörtlerimi kotumu giyebiliyorum sıkmıyo.
Bence bebeğin gelişimi iyi ise dert etme, gazdır ödemdir şişliktir gidenler..

Bebişlerinize maşallah her birinizin.
İyi haberlere sevindim, kalbi şüpheli pır pır atan annelere bol dua ettim..
Çok online olamıyorum ama okuyorum.
Benim bebek macerası 37. Haftaya kadar bitti daha görüş yok..
Şükür olağan üstü bişiler yaşamayınca oğluma eve zaman harcarken geçiyo haftalar.
Uzak ve yalnızız diye hazırlık telaşı da yok.
25 Nisan şeker yüklemesi bi atraksiyon işte. Sonra da doğum falan. Öyle bi sakinlik

Herkeae iyi geceler huzurlu uykular mini mini tekmeler olsun..

Canım 2018 Temmuz Anneleri gurubundan eski arkadaşlarındanım burayı merak edip girdim hamile olduğunu biliyorum Allah sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz.Tümm2019 temmuz annelerine sevgiler Allah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin hepinizin.Buraya bakınca insan anılarını tazeliyor :).

Al benden de o kadar. Kendi ailem disinda kimsem Yok zaten ne hastaneyi ne evi ziyaret edecek :)

Maşallah kuzuna. Direnç ne demekmiş ki?
Bebeği besleyen 2 damar var kan orda oluşan centiklesme kan akışını zayıflatıyor ve zamanla yeteri kadar beslenemkyor buda gelişim geriliğine sebep olabilir aynı zamanda yüksek tansiyon preeklampsi zaten risk altındayım ilkinde preeklampsi olduğu için şimdi buda onu destekliyor bı nevi inşallah 36. Haftayı sıkıntısız gelişim sağlık problemi olmadan tansiyonum çıkmadan gorebilirim

Benim plesenta da bir yukarı arkaya geçse bebeklerin hareketini uzaninca çok zayıf hissedebiliyorum ön taraflarindaymis şu an
Benimki de önde. Demek ondan cılız geliyor hareketleri.
Hay Allah. Dikkatlisin sen zaten, sağlıkla gelsin yavrun inşallah
Canım bilmiyorum bebeklerden mi yumuşak doku ağrısı benimki
Kuzum iyi düşün iyi olsun. Bak ben her gün en az 5 km yürüyorum. Ağrı olması normal. Sen gerekli önlemleri aldın nasıl olsa. Meraklanma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…