- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Anladım. İnşallah, sağlıkla zamanında doğar yavrun. Dualarımız seninleBebeği besleyen 2 damar var kan orda oluşan centiklesme kan akışını zayıflatıyor ve zamanla yeteri kadar beslenemkyor buda gelişim geriliğine sebep olabilir aynı zamanda yüksek tansiyon preeklampsi zaten risk altındayım ilkinde preeklampsi olduğu için şimdi buda onu destekliyor bı nevi inşallah 36. Haftayı sıkıntısız gelişim sağlık problemi olmadan tansiyonum çıkmadan gorebilirim
Günaydın. Hadi hayirlisi kızlarını gör güzel güzel:)Günaydııııınnn. İş yollarındayım. Bugün 15 de kontrolüm var, ayrıntılı usg olacak 2. Si, geçen sefer kalplerine ve bir kızımın yüzüne bakamamıştı ona bakacak
İnşallah canımAnladım. İnşallah, sağlıkla zamanında doğar yavrun. Dualarımız seninle
İns herşey yolundadirGünaydııııınnn. İş yollarındayım. Bugün 15 de kontrolüm var, ayrıntılı usg olacak 2. Si, geçen sefer kalplerine ve bir kızımın yüzüne bakamamıştı ona bakacak
İnşallah korktuğumuz şeyleri yaşamayiz canım hepside gününde sağlıkla gelsinŞeker yükleme önerdi ama zatn 75gr sekeri içincede suyum artacak, kararsızım. Onun harici önerisi yok.
Hiç duymadım canım, perinatologda takiplerimi yapan doktorda böyle bişey demedi.
Sadece şeker yüklemeve diet.
Allah razı olsun canım
Ne yaparsan yap su azalmıyormuş sadece artması engelleniyormuş dietle.eskiden iğneyle boşaltılıyormuş ama çare değilmiş yine oluyormuş. Önde gitmesi iyi değil istemiyor perinatolog, şeker çıkan annelerin bebeklerinin akciğeri geç oluşuyormuş üstüne birde erken gelme ihtimali var ki küvez nedeni
İnşallah bı çözümü vardır bebeği etkilemedenSelam kızlar. 22. Haftada perinatolog bebeğimin suyunun fazla olduğunu diet yapmamı söylemişti, yaptım 16 günde 500gr aldım. Şekerlerime baktım hepsi normal sınırlardaydı.17. Haftada şeker yükleme yaptık normal demişti. Şimdi 23+3te yine doktora suyumu ölçtürdüm normalin çok çok üstüne çıkmış zarı yırtıp erken doğuma neden oluyormuş. Zaten geçen nisanda ikizlerimi kaybettim bunuda kaybedersem naparım ben. Benim gibi suyu aşırı fazla çıkan varmı? Dualarınızı eksik etmeyin benden
Bebeğimde 10gün önde diyormuş 25+0 çıktı
Gözün aydın güzel haber almama çok sevindim canımAmin amin amin binlerce defa amin
Ayyy cok mutluyum
Bana dua eden herkesten rabbim binlerce defa razi olsun hepimiz saglikla evlatlarimiza kavusalim iyiki varsiniz ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Tekme atması pozisyon değiştirmen için değildirKızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibiartık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?
Günaydın. Hadi hayirlisi kızlarını gör güzel güzel:)
[/QUOTE
]
Ederim canımGünaydın kızlar gününüz çok güzel geçsin hep iyi haberler alalım inşallah. S Saryamarya canım haber et guzel kızlarını da öpüyorum
İnşallahhhİns herşey yolundadir
Çok sevindim, gözün aydınKizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
Sukurler olsun rabbime hamd olsun
Rabbim sağlıkla kavusmanizi nasip etsin, tedbir amaçlı ciğer gelistirici vurdu mu doktor?Selam kızlar. 22. Haftada perinatolog bebeğimin suyunun fazla olduğunu diet yapmamı söylemişti, yaptım 16 günde 500gr aldım. Şekerlerime baktım hepsi normal sınırlardaydı.17. Haftada şeker yükleme yaptık normal demişti. Şimdi 23+3te yine doktora suyumu ölçtürdüm normalin çok çok üstüne çıkmış zarı yırtıp erken doğuma neden oluyormuş. Zaten geçen nisanda ikizlerimi kaybettim bunuda kaybedersem naparım ben. Benim gibi suyu aşırı fazla çıkan varmı? Dualarınızı eksik etmeyin benden
Geçmiş olsun, bebegin haftasını bekler, sorunsuz kucağına alırsınız inşallah..Bebeği besleyen 2 damar var kan orda oluşan centiklesme kan akışını zayıflatıyor ve zamanla yeteri kadar beslenemkyor buda gelişim geriliğine sebep olabilir aynı zamanda yüksek tansiyon preeklampsi zaten risk altındayım ilkinde preeklampsi olduğu için şimdi buda onu destekliyor bı nevi inşallah 36. Haftayı sıkıntısız gelişim sağlık problemi olmadan tansiyonum çıkmadan gorebilirim
Oğlumda sola yatmak rahat geliyordu, şimdi de sağa yatmak rahat geliyor..Aynı durum bizde de var, ben sola yatayım illa diyemiyorum, nasıl rahat edersem o şekilde umarım o da rahattır.Kızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibiartık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?
bugün sola yattım gecede hep sola yatmışım herhalde, kalktım bi ara karnım taş gibiydi korktum. diğer yana döndüm. yavaş yavaş zorlanmaya başlayacağız herhalde. en çok sırt üstü rahat ediyorum ben o da zararlı diyorlar vicdan yapıyorum.Kızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibiartık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?
inşallah istediğin gibi olur canım :) eşim pek sevmez böyle şeyleri ben kendimce yapacağım artık birşeyler ya da razı edebilirsem organizasyonCanım ben kapora yatırdım bile, inş istediğim gbi de güzel olur. 2 gece hastahanede kalıcam zaten, tahminen zaten yakınlarımın pek çoğu hastaneye gelir. Evde de çok şeker olur, boş alanın varsa acaip birşey olur:))
Rabbim yardımcın olsun inşallah cnm dualarım seninleSelam kızlar. 22. Haftada perinatolog bebeğimin suyunun fazla olduğunu diet yapmamı söylemişti, yaptım 16 günde 500gr aldım. Şekerlerime baktım hepsi normal sınırlardaydı.17. Haftada şeker yükleme yaptık normal demişti. Şimdi 23+3te yine doktora suyumu ölçtürdüm normalin çok çok üstüne çıkmış zarı yırtıp erken doğuma neden oluyormuş. Zaten geçen nisanda ikizlerimi kaybettim bunuda kaybedersem naparım ben. Benim gibi suyu aşırı fazla çıkan varmı? Dualarınızı eksik etmeyin benden
Hatırlıyorum canımm seni, maalesef bu gebeliğimde de yine bebişimin suyu fazla. İnşallah sağlıkla doğum haftasını görürüm sizede güZel haberi veririm.Canım 2018 Temmuz Anneleri gurubundan eski arkadaşlarındanım burayı merak edip girdim hamile olduğunu biliyorum Allah sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz.Tümm2019 temmuz annelerine sevgilerAllah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin hepinizin.Buraya bakınca insan anılarını tazeliyor :).
Bende canım bir uyanıyorumki sağa dönmüşüm sırt üstü yatmışım sonra sola dönüyorum kendimi zorluyorum ama sağda daha rahatım.Kızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibiartık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?
Yok canım iki doktorda ne endolden bahsetti nede ciğer geliştiriciden. Sanırım 28den önce önermiyorlar. Çünkü endolde kalpteki bir damarın erken kapanmasına neden oluyormuş. Eskiden anne karnındaki sıvı boşaltılıyormuş ama kısa sürese sıvı aynı miktara geldiği için onunda anlamı yokmuş.Çok sevindim, gözün aydın
Rabbim sağlıkla kavusmanizi nasip etsin, tedbir amaçlı ciğer gelistirici vurdu mu doktor?
Geçmiş olsun, bebegin haftasını bekler, sorunsuz kucağına alırsınız inşallah..
Oğlumda sola yatmak rahat geliyordu, şimdi de sağa yatmak rahat geliyor..Aynı durum bizde de var, ben sola yatayım illa diyemiyorum, nasıl rahat edersem o şekilde umarım o da rahattır.
Allah razı olsun canımRabbim yardımcın olsun inşallah cnm dualarım seninle
Saol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun, bebegin haftasını bekler, sorunsuz kucağına alırsınız inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?