2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anladım. İnşallah, sağlıkla zamanında doğar yavrun. Dualarımız seninle

Kızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibi artık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?

İnşallah korktuğumuz şeyleri yaşamayiz canım hepside gününde sağlıkla gelsin

İnşallah bı çözümü vardır bebeği etkilemeden

Kızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibi artık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?
Tekme atması pozisyon değiştirmen için değildir
Tekmeleyen bebek keyfi yerinde bebektir:)bende yatarken zorlanıyorum,son haftalarda ne yapacağız

Kizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
Sukurler olsun rabbime hamd olsun
Çok sevindim, gözün aydın
Rabbim sağlıkla kavusmanizi nasip etsin, tedbir amaçlı ciğer gelistirici vurdu mu doktor?
Geçmiş olsun, bebegin haftasını bekler, sorunsuz kucağına alırsınız inşallah..
Oğlumda sola yatmak rahat geliyordu, şimdi de sağa yatmak rahat geliyor..Aynı durum bizde de var, ben sola yatayım illa diyemiyorum, nasıl rahat edersem o şekilde umarım o da rahattır.

bugün sola yattım gecede hep sola yatmışım herhalde, kalktım bi ara karnım taş gibiydi korktum. diğer yana döndüm. yavaş yavaş zorlanmaya başlayacağız herhalde. en çok sırt üstü rahat ediyorum ben o da zararlı diyorlar vicdan yapıyorum.

inşallah istediğin gibi olur canım :) eşim pek sevmez böyle şeyleri ben kendimce yapacağım artık birşeyler ya da razı edebilirsem organizasyon

Rabbim yardımcın olsun inşallah cnm dualarım seninle

Hatırlıyorum canımm seni, maalesef bu gebeliğimde de yine bebişimin suyu fazla. İnşallah sağlıkla doğum haftasını görürüm sizede güZel haberi veririm.
Bende canım bir uyanıyorumki sağa dönmüşüm sırt üstü yatmışım sonra sola dönüyorum kendimi zorluyorum ama sağda daha rahatım.
Yok canım iki doktorda ne endolden bahsetti nede ciğer geliştiriciden. Sanırım 28den önce önermiyorlar. Çünkü endolde kalpteki bir damarın erken kapanmasına neden oluyormuş. Eskiden anne karnındaki sıvı boşaltılıyormuş ama kısa sürese sıvı aynı miktara geldiği için onunda anlamı yokmuş.
Rabbim yardımcın olsun inşallah cnm dualarım seninle
Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…