İnşallah canım şu Cumartesi kontrol bir gelse de güzel şeyler duysamBenimki de önde. Demek ondan cılız geliyor hareketleri.
Hay Allah. Dikkatlisin sen zaten, sağlıkla gelsin yavrun inşallah
Kuzum iyi düşün iyi olsun. Bak ben her gün en az 5 km yürüyorum. Ağrı olması normal. Sen gerekli önlemleri aldın nasıl olsa. Meraklanma bence
Hayırlı haberlerle gel kuzumGünaydııııınnn. İş yollarındayım. Bugün 15 de kontrolüm var, ayrıntılı usg olacak 2. Si, geçen sefer kalplerine ve bir kızımın yüzüne bakamamıştı ona bakacak
Güzel günlerde giymek nasip etsin canım çok güzellerGünaydın hanımlar
Arkadaşlarımızdan, küçük adamın ve küçük hanımın hediyesi, Rabbim giymelerini de nasip etsin ins.
Afedersin ben yanlış okumuşum mesajı, isteyerek kilo verdin sandım bir an, ondan özel bir nedeni mı var falan demiştim, kusuruma bakma.Kızlar kaç kilo aldınız ben bu hafta kilo vermeye başladım doktor kontrolüne 10 gün var acaba doktora gitsem mi ki 20 gün önce çocuğun gelişimi iyiydi ama şuan kilo verince şüpheye düştüm bu arada toplam 4 kilo aldım 23. Haftadayım
Endol sancılar için canım kasılma ve sancıları onluyor ama bebegın kalbıne zarar verebilir en boyle bılıyorum. Doktorum bana cok agrım olur kasılma olursa Endol baslarız dedi. Ciğer geliştirici 26.haftada kızımda bana yapılmıstı. Yapıldıktan en fazla ıkı gun ıcınde dogmazsa onun da bir etkisi kalmıyor.Sekeri yukseltiyor bir de. Belki bu yuzden kullandırmamıstır doktorHatırlıyorum canımm seni, maalesef bu gebeliğimde de yine bebişimin suyu fazla. İnşallah sağlıkla doğum haftasını görürüm sizede güZel haberi veririm.
Bende canım bir uyanıyorumki sağa dönmüşüm sırt üstü yatmışım sonra sola dönüyorum kendimi zorluyorum ama sağda daha rahatım.
Yok canım iki doktorda ne endolden bahsetti nede ciğer geliştiriciden. Sanırım 28den önce önermiyorlar. Çünkü endolde kalpteki bir damarın erken kapanmasına neden oluyormuş. Eskiden anne karnındaki sıvı boşaltılıyormuş ama kısa sürese sıvı aynı miktara geldiği için onunda anlamı yokmuş.
Allah razı olsun canım
ayyy maşallahKızlar herkese selamlarev taşıma işleri malum bayadir giremiyordum. Şükür taşındık bitti bugün hemen soluğu kontrolde aldık bebeğim 940 gram olmuş Eki Görüntüle 2247968
oh valla çok şükür kuzum, içimize su serpin allah kimseyi sınamasınKizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
Sukurler olsun rabbime hamd olsun
Allah korktuğuna uğratmasın canım, cennetteki kardeşleri kuzuna şifacı olsun da inşallahhh zamanında sağlıklı kucağına alSelam kızlar. 22. Haftada perinatolog bebeğimin suyunun fazla olduğunu diet yapmamı söylemişti, yaptım 16 günde 500gr aldım. Şekerlerime baktım hepsi normal sınırlardaydı.17. Haftada şeker yükleme yaptık normal demişti. Şimdi 23+3te yine doktora suyumu ölçtürdüm normalin çok çok üstüne çıkmış zarı yırtıp erken doğuma neden oluyormuş. Zaten geçen nisanda ikizlerimi kaybettim bunuda kaybedersem naparım ben. Benim gibi suyu aşırı fazla çıkan varmı? Dualarınızı eksik etmeyin benden
Bebeğimde 10gün önde diyormuş 25+0 çıktı
kolay gelsinnn canımm inşallah gösterir yüzünü nazlı kız :)Günaydııııınnn. İş yollarındayım. Bugün 15 de kontrolüm var, ayrıntılı usg olacak 2. Si, geçen sefer kalplerine ve bir kızımın yüzüne bakamamıştı ona bakacak
Bu arada bende şeker yüklemesine geldimm, 50 mg bir açlık bir de 1 saat sonrasına bakacaklar. İçtim zor dayandım 10 dk kaldı ama, tövbe yarabbim iğrenç
Bende aynen öyle geceler artık hiç rahat değil ne tarafa yatsam o tarafın acıyor yatakda sağa sola acı içinde dönüyorumKızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibiartık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?
Hoşgeldin cnmGünaydın güzel anneler, malesef birazcık geç keşfettim ama hemen üye oldum ben de. Ben de oğlumu bekliyorum, şu an 21+4 teyiz. İnşallah sağ salim sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah :)Günaydııııınnn. İş yollarındayım. Bugün 15 de kontrolüm var, ayrıntılı usg olacak 2. Si, geçen sefer kalplerine ve bir kızımın yüzüne bakamamıştı ona bakacak
50 mg da 1 saat aç kalıyosun sanırım çok zorlamaz da inşallah mideni bulandırmazGünaydın güzel hanımlar. Ben yine cezadaydım :) Çenem yüzünden sınıfın yaramazı gibi sürekli ceza yiyorum :))
Benim de yarın şeker yüklemem var. Yaptırmayacaktım ama aklımı çeldiniz :) Doktor zaten 50 mg yapacağım, bünyen zorlanmayacak dedi. Açlığa da hiç dayanamıyorum, oldu 7,5 kilo tam dana oldum
Canım banu çiftçi videolarını izliyorum her hafta sağa sola yattığımızda hareketlenmesi rahat olduğu anlamına geliyomuş rahatsız olduğu değil artık sırt üstü çok yatmamak lazım damarlardan dolayıKızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibiartık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?
Gerçekten iğrenç gelmiş geçmiş olsun canım kurtuldun öyle düşünBu arada bende şeker yüklemesine geldimm, 50 mg bir açlık bir de 1 saat sonrasına bakacaklar. İçtim zor dayandım 10 dk kaldı ama, tövbe yarabbim iğrenç
Sen asıl bana bak. 10 kilo almışımGünaydın güzel hanımlar. Ben yine cezadaydım :) Çenem yüzünden sınıfın yaramazı gibi sürekli ceza yiyorum :))
Benim de yarın şeker yüklemem var. Yaptırmayacaktım ama aklımı çeldiniz :) Doktor zaten 50 mg yapacağım, bünyen zorlanmayacak dedi. Açlığa da hiç dayanamıyorum, oldu 7,5 kilo tam dana oldum
şekerli su içini bayıyo canım onun dışında açlık falan aklına gelmez stres yapmaAyy Allah yardımcın olsun.
Beni de iki hafta sonrası için çağırdı. Stresti ise çoktan başladı
kesinlikle canım en azından geçtiGerçekten iğrenç gelmiş geçmiş olsun canım kurtuldun öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?