2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar lcw de önü düğmeli lohusa pijamasi var bazı arkadaşlar böyle arıyordu galiba 79₺

Eklentiler

• Screenshot_20190321-092507.webp
    21 KB · Görüntüleme: 42
İnşallah canım şu Cumartesi kontrol bir gelse de güzel şeyler duysam
Günaydııııınnn. İş yollarındayım. Bugün 15 de kontrolüm var, ayrıntılı usg olacak 2. Si, geçen sefer kalplerine ve bir kızımın yüzüne bakamamıştı ona bakacak
Hayırlı haberlerle gel kuzum
Günaydın hanımlar

Arkadaşlarımızdan, küçük adamın ve küçük hanımın hediyesi, Rabbim giymelerini de nasip etsin ins.
Güzel günlerde giymek nasip etsin canım çok güzeller

Afedersin ben yanlış okumuşum mesajı, isteyerek kilo verdin sandım bir an, ondan özel bir nedeni mı var falan demiştim, kusuruma bakma.

Endol sancılar için canım kasılma ve sancıları onluyor ama bebegın kalbıne zarar verebilir en boyle bılıyorum. Doktorum bana cok agrım olur kasılma olursa Endol baslarız dedi. Ciğer geliştirici 26.haftada kızımda bana yapılmıstı. Yapıldıktan en fazla ıkı gun ıcınde dogmazsa onun da bir etkisi kalmıyor.Sekeri yukseltiyor bir de. Belki bu yuzden kullandırmamıstır doktor

Günaydın güzeller
Kızlar herkese selamlar ev taşıma işleri malum bayadir giremiyordum. Şükür taşındık bitti bugün hemen soluğu kontrolde aldık bebeğim 940 gram olmuş Eki Görüntüle 2247968
ayyy maşallah huzurla oturun yeni evinizde canımm
Kizlaaaarrrr sonucum geldiiiiiii sukurler olsun sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiii
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
Sukurler olsun rabbime hamd olsun
oh valla çok şükür kuzum, içimize su serpin allah kimseyi sınamasın
Allah korktuğuna uğratmasın canım, cennetteki kardeşleri kuzuna şifacı olsun da inşallahhh zamanında sağlıklı kucağına al kötü düşünme bebişine olumlu düşünceler, dualar gönder
Günaydııııınnn. İş yollarındayım. Bugün 15 de kontrolüm var, ayrıntılı usg olacak 2. Si, geçen sefer kalplerine ve bir kızımın yüzüne bakamamıştı ona bakacak
kolay gelsinnn canımm inşallah gösterir yüzünü nazlı kız :)

Bu arada bende şeker yüklemesine geldimm, 50 mg bir açlık bir de 1 saat sonrasına bakacaklar. İçtim zor dayandım 10 dk kaldı ama, tövbe yarabbim iğrenç

Ayy Allah yardımcın olsun.
Beni de iki hafta sonrası için çağırdı. Stresti ise çoktan başladı

Kızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibi artık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?
Bende aynen öyle geceler artık hiç rahat değil ne tarafa yatsam o tarafın acıyor yatakda sağa sola acı içinde dönüyorum

Günaydın güzel hanımlar. Ben yine cezadaydım :) Çenem yüzünden sınıfın yaramazı gibi sürekli ceza yiyorum :))

Benim de yarın şeker yüklemem var. Yaptırmayacaktım ama aklımı çeldiniz :) Doktor zaten 50 mg yapacağım, bünyen zorlanmayacak dedi. Açlığa da hiç dayanamıyorum, oldu 7,5 kilo tam dana oldum

50 mg da 1 saat aç kalıyosun sanırım çok zorlamaz da inşallah mideni bulandırmaz

Kızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibi artık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?
Canım banu çiftçi videolarını izliyorum her hafta sağa sola yattığımızda hareketlenmesi rahat olduğu anlamına geliyomuş rahatsız olduğu değil artık sırt üstü çok yatmamak lazım damarlardan dolayı

Sen asıl bana bak. 10 kilo almışım

Günaydın kızlarrr yine çok şey birikmiş hepsini olumak çok zor ama meraktan hepiciini okudum çok şükür gurbetciiii canım çok sevindimm gözün aydın rabbim bundan sonrada hepimize sağlıklı süreçler nasip etsin Ozgurkus seninde gözün aydın canım çok şükür ama o yanlış ölçen dr ne yiyip ne içiyo Birefebirece seninde yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun inşallah keşke bende taşınsam da tüm dağınıklığım arkamda kalsa laiyka canım bol dua et inş bizimde dualarımız seninle herşey güzel olacak içini ferah tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…