Al benden de o kadar. Kendi ailem disinda kimsem Yok zaten ne hastaneyi ne evi ziyaret edecek :)
Ben sırt üstü buluyorum kendimi halaKızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibiartık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?
Aynı bennbugün sola yattım gecede hep sola yatmışım herhalde, kalktım bi ara karnım taş gibiydi korktum. diğer yana döndüm. yavaş yavaş zorlanmaya başlayacağız herhalde. en çok sırt üstü rahat ediyorum ben o da zararlı diyorlar vicdan yapıyorum.
Bende hiç rahat uyuyamiyorum sırt üstü dönüyorum uykuda uyanınca dönemiyorum belim tutuluyor .sağ ve sola da uyuyunca hep uyuşuyorum:)Kızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibiartık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?
Günaydın sayecim nasılsın, nasıl hissediyorsun kendini? Cumartesiye az kaldı, sen de kavuşacaksın kuzulara, umarım herşey yolundadır canım.Günaydın
Kolay gelsin canım :):) Evet zor bir 3 saat oluyor :)50 mg bir açlık bir de 1 saat sonrasına bakacaklar.
İnşallah canım :) Yazarım hemen :):)Hayırlı haberlerle gel canım inşallah :)
Of ben o zaman yandım, tahterevalliye binip kaydıraktan kayiyorum cocukla parkta.. Mecbur kalıyorum çocuğun peşine. Eger erken dogum riskin yoksa içinde kalmasın bi 5 dk bin canım ya baktın zorlandin bırak hemen..Dün hava çok güzeldi güneş alalım diye çıktık. Babam bisikletle yanımıza geldik azcık süreyim dedim çok heveslendim ama yaşlı bi komşu bindirmedi çok kızdı şaşırmışsın sen diye binemedim hevesim kursağımda kaldı..Ne sıkıntısı olabilir ki 5 dk yavaşça sürmenin. geçen ay da sürmüştüm azcık
ayy beni çok güldürdün canım yaa Allah senden razı olsun :)) valla toplu halde isyan bayraklarını çekecez ama analık işte sabır işi gönül işi, minnoşlarımız iyi olsunlardaAynı benn
Ölcem vicdan azabından
Bide bizim yatak çok yumuşak pufudik bişey dönmem etmek dert gömülüyorum içine çünkü
Seda sayan gibi başlıcamm yakında ahh gecelerrr!!
92/171/147 çıktı benimSeninkide tam sınırda canım galiba, benim 95/188/126 çıktı ama bende şeker var çoktı. Sana ne dedi doktor?
Ya öyle deme, bence insanların, arkadaşlarının senin için gelmeleri güzel birşey. Gerçi ben 2 oda ayarlıcam ki, yorgun olduğumda uyuyorum dedirtebileyim ama ben isterim en özel günümde sevdiklerimi yanımda görmeyiYazın ortasında bizde de kimse olmaz ki herkes tatilde hazlığında
Hastane ziyareti birax saçma zaten ya anne orda memeyle bebekle cebelleşiyo ter içinde neymiş hayırlı olsun
Olsun anam olsun :)
benimde suyumun fazla olduğunu söylüyo her seferinde bebişte haftasından önde gidiyoSelam kızlar. 22. Haftada perinatolog bebeğimin suyunun fazla olduğunu diet yapmamı söylemişti, yaptım 16 günde 500gr aldım. Şekerlerime baktım hepsi normal sınırlardaydı.17. Haftada şeker yükleme yaptık normal demişti. Şimdi 23+3te yine doktora suyumu ölçtürdüm normalin çok çok üstüne çıkmış zarı yırtıp erken doğuma neden oluyormuş. Zaten geçen nisanda ikizlerimi kaybettim bunuda kaybedersem naparım ben. Benim gibi suyu aşırı fazla çıkan varmı? Dualarınızı eksik etmeyin benden
Bebeğimde 10gün önde diyormuş 25+0 çıktı
ben 10 kilo aldımKızlar kaç kilo aldınız ben bu hafta kilo vermeye başladım doktor kontrolüne 10 gün var acaba doktora gitsem mi ki 20 gün önce çocuğun gelişimi iyiydi ama şuan kilo verince şüpheye düştüm bu arada toplam 4 kilo aldım 23. Haftadayım
Canım valla bizde öyle değil herkes gelir hatta hastaneden kovulur muyuz acaba diye düşünüyorum bazen (genç kesim hepsi)Yazın ortasında bizde de kimse olmaz ki herkes tatilde hazlığında
Hastane ziyareti birax saçma zaten ya anne orda memeyle bebekle cebelleşiyo ter içinde neymiş hayırlı olsun
Olsun anam olsun :)
Ben de diete başladım, bana göre direk farketti kan değerlerim ama doktor yarın sölicek bakalım...92/171/147 çıktı benim
insüline gerek yok dedi
suyum fazlaymış bide bebişin kilosu çokmuş haftasına göre 2 hafta önden gidiyo
28. haftada 30 görünürse tekrarlıcam testi dedi
Evet canım öyleymiş.50 mg da 1 saat aç kalıyosun sanırım çok zorlamaz da inşallah mideni bulandırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?