2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Şu kayınvalide kayınpederden gelecek hediye konusundada cevap yazmışsınız arkadaşlar sağolun. Kimininki içinden gelip alıyor kimininki oralı değil ben şu 3 günlük dünyada keşke hep güzellik hoşluk olsun derim ... iyilik güzellik kolay kötülük zordur bana göre. Onlardan gelecek hediyelere göre yapmadık biz bu yavruları sonuçta Rabbim onların rızkını bol versin sağlığını daim etsin yuvamıza huzur mutluluk versin en önemlisi bunlar gerisi magazin

ben 55ile hamile kaldım, 3 kilo almışım. Bebekle ilgili en son geçen hafta kontrolümüz vardı, her şey yolunda dediler çok şükür ama acaba kiloyu biraz az mı aldım ne:) gerçi yüzden aldığım için 3 kilo hemen belli etti kendini

Al benden de o kadar. Kendi ailem disinda kimsem Yok zaten ne hastaneyi ne evi ziyaret edecek :)

Yazın ortasında bizde de kimse olmaz ki herkes tatilde hazlığında
Hastane ziyareti birax saçma zaten ya anne orda memeyle bebekle cebelleşiyo ter içinde neymiş hayırlı olsun
Olsun anam olsun :)

Aynı benn
Ölcem vicdan azabından
Bide bizim yatak çok yumuşak pufudik bişey dönmem etmek dert gömülüyorum içine çünkü
Seda sayan gibi başlıcamm yakında ahh gecelerrr!!

Dün hava çok güzeldi güneş alalım diye çıktık. Babam bisikletle yanımıza geldik azcık süreyim dedim çok heveslendim ama yaşlı bi komşu bindirmedi çok kızdı şaşırmışsın sen diye binemedim hevesim kursağımda kaldı.. Ne sıkıntısı olabilir ki 5 dk yavaşça sürmenin. geçen ay da sürmüştüm azcık

Kızlar ben yan yatarken sag,sol fark etmez tekme atıyor sanki rahatsızım kendini düzelt der gibi artık rahat pozisyon bulamıyorum uyumak için gerçekten. Sizde de ayni mi durumlar?
Bende hiç rahat uyuyamiyorum sırt üstü dönüyorum uykuda uyanınca dönemiyorum belim tutuluyor .sağ ve sola da uyuyunca hep uyuşuyorum:)

Of ben o zaman yandım, tahterevalliye binip kaydıraktan kayiyorum cocukla parkta.. Mecbur kalıyorum çocuğun peşine. Eger erken dogum riskin yoksa içinde kalmasın bi 5 dk bin canım ya baktın zorlandin bırak hemen..

Aynı benn
Ölcem vicdan azabından
Bide bizim yatak çok yumuşak pufudik bişey dönmem etmek dert gömülüyorum içine çünkü
Seda sayan gibi başlıcamm yakında ahh gecelerrr!!
ayy beni çok güldürdün canım yaa Allah senden razı olsun :)) valla toplu halde isyan bayraklarını çekecez ama analık işte sabır işi gönül işi, minnoşlarımız iyi olsunlarda

Seninkide tam sınırda canım galiba, benim 95/188/126 çıktı ama bende şeker var çoktı. Sana ne dedi doktor?
92/171/147 çıktı benim
insüline gerek yok dedi
suyum fazlaymış bide bebişin kilosu çokmuş haftasına göre 2 hafta önden gidiyo
28. haftada 30 görünürse tekrarlıcam testi dedi

Hastane ziyareti birax saçma zaten ya anne orda memeyle bebekle cebelleşiyo ter içinde neymiş hayırlı olsun
Ya öyle deme, bence insanların, arkadaşlarının senin için gelmeleri güzel birşey. Gerçi ben 2 oda ayarlıcam ki, yorgun olduğumda uyuyorum dedirtebileyim ama ben isterim en özel günümde sevdiklerimi yanımda görmeyi

benimde suyumun fazla olduğunu söylüyo her seferinde bebişte haftasından önde gidiyo
28. haftanda baktığımda 30 görünürse testini tekrarlıcam dedi bana
bende ne güzel bebeğim önde gidiyo güzel kilo alıyo diye seviniyodum
ama meğerse iyi değilmiş su fazla olduğu için önde gidiyomuş

Canım valla bizde öyle değil herkes gelir hatta hastaneden kovulur muyuz acaba diye düşünüyorum bazen (genç kesim hepsi)
Ayrıca beni mutlu eder o stres anından sonra sevdiklerimi görmek zaten gelen en fazla yarım saat 1 saat durup gidicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…