Kaç kiloyla hamile kalmıştın arkadaşım? Napcaz böyle yaaSen asıl bana bak. 10 kilo almışım
Ben daha şeker yükleme yaptırmadım ama kesin çıkacak bence yaBen de diete başladım, bana göre direk farketti kan değerlerim ama doktor yarın sölicek bakalım...
Yaşa da gör :) suit oda tutun benden size tiyoCanım valla bizde öyle değil herkes gelir hatta hastaneden kovulur muyuz acaba diye düşünüyorum bazen (genç kesim hepsi)
Ayrıca beni mutlu eder o stres anından sonra sevdiklerimi görmek zaten gelen en fazla yarım saat 1 saat durup gidicek
Anamm ilk bebeklilerim benimm :) heyecanınızdan öperimYa öyle deme, bence insanların, arkadaşlarının senin için gelmeleri güzel birşey. Gerçi ben 2 oda ayarlıcam ki, yorgun olduğumda uyuyorum dedirtebileyim ama ben isterim en özel günümde sevdiklerimi yanımda görmeyi
Bizimkiler tatilleri temmuz sonuna ağustosa bıraktı kuzenlerim arkadaşlarım hepsi burda olcaklarYaşa da gör :) suit oda tutun benden size tiyo
Yazın herkes bizim yazlıklarda oluyo kızım kışın doğmuştu kalabalıktı ama bunda sanmıyorum çok görücez bakalım
Canım ben iyiyim şükür inşallah Cumartesi hayırlı haberler alırım da daha da iyi olurum Allah razı olsun canımGünaydın sayecim nasılsın, nasıl hissediyorsun kendini? Cumartesiye az kaldı, sen de kavuşacaksın kuzulara, umarım herşey yolundadır canım.
Kolay gelsin canım :):) Evet zor bir 3 saat oluyor :)
İnşallah canım :) Yazarım hemen :):)
Eylülde okullar açılmadan bende go go valla Allah nasip eder inşallah da dört kişi ilk tatilimiz olurBizimkiler tatilleri temmuz sonuna ağustosa bıraktı kuzenlerim arkadaşlarım hepsi burda olcaklarKi bende eylülde tatile gidiyorum
Valla en son arkadaşın doğumunda gülmekten karnımıza ağrılar girmişti kız dediki iyi geldiniz gitmeyin stresimi acımı unuttum ben seviyorum kalabalık bazıları kafam rahat olsun isteyebilir bişey diyemem
Ahh o terAyy kızlar gerçekten hastane ziyaretlerinin yoğun olması yıpratıcı oluyor, insan sevdiklerini görünce tabiki seviniyor ama toparlanmaya çalışan rahmin ağrısı - dengesiz bir şekilde inen sütler - aşırı aşırı gelen lohusa teri- alışmaya çalıştığımız minik bebe- birde biz hastanede en az 5 gün kalıyoruz insan yatağını evini istiyor düzgün uyku bile uyuyamıyor
doğru söylemişler canım bir değil iki bebek ne zaman Doğum yapacağımızda belli değil, heves ettiğin kadarını yap sonrasını evine bırak anne bebek uyum süreci herşeyden önemli, ben kızlarımda şeker çikolata keseleri hazırlamıştım hastanede ikramlık dahasını iyileştikten sonra evime gelenlere gönlümce yaptımKızlar ben hastane ikramlıkları falan konusunda kararsızım. Çok büyük bir şey yapamam zaten de. Geçen gebe eğitiminde ebe hanım o masrafları çocuğunuz için kullanın hastane odasında tek düşünceniz bebeğinizle bağ kurmak ve emzirmek oldun dedi bende kararsız kaldım. Daha sonra evde bol bol misafir ağırlarsınız dedi mantıklı geldi aslında
Eylülde okullar açılmadan bende go go valla Allah nasip eder inşallah da dört kişi ilk tatilimiz olur ❤
Bende bendee o sezeryan kesisiyle gülmek çok kötü fena bişey vallahiii işkence kovmuştum sonra
Benim doğum yaptığım hastane ablamın ve eniştemin çalıştığı hastaneydi o yüzden mesaisi biten fırt fırt geldi hacı baba tekkesi gibi oldu oda
Suit de ablamın çözmüştü olayı ama ilklerde kötüydü valla ne yalan söyliyim
Bide sonradan hatırlamıyorun çok geleni gideni aklın hep bebekte oluyo kendi ameliyat yerinde oluyo canın falan ya :/
Güzel geçsin hepimizin inşallah doğumları keyifle hatırlayalım
Ahh o ter
Şubatta yaşadım unutamıyorum temmuzda nolacağukk kardeşş :)
Çok doğru bencedeKızlar ben hastane ikramlıkları falan konusunda kararsızım. Çok büyük bir şey yapamam zaten de. Geçen gebe eğitiminde ebe hanım o masrafları çocuğunuz için kullanın hastane odasında tek düşünceniz bebeğinizle bağ kurmak ve emzirmek oldun dedi bende kararsız kaldım. Daha sonra evde bol bol misafir ağırlarsınız dedi mantıklı geldi aslında
Bana da mantıklı geldi kadının konuşması. Görüyorum hastane odaları gün odasına dönüyor kimse anneyi bebeği düşünmüyor demişti. Bende hastaneye ikram için bir kutu çikolata alayım dedim nasipse sonrasını evde yapayımdoğru söylemişler canım bir değil iki bebek ne zaman Doğum yapacağımızda belli değil, heves ettiğin kadarını yap sonrasını evine bırak anne bebek uyum süreci herşeyden önemli, ben kızlarımda şeker çikolata keseleri hazırlamıştım hastanede ikramlık dahasını iyileştikten sonra evime gelenlere gönlümce yaptım
Allahh allahh o çorabı anam giydirdi ben fıydırdım attım vallahiben birini Ocak’ta birini Haziran’da doğurdum, cam kapı da açtırmıyorlar bebek etkilenir diye, annelerin yelek patik giydirme olayı var birde
Evettt
Çok doğru bencede
Sonradan herşey yoluna girmişken ağırlamak çok keyifli oluyor her gelene doğum hikayeni anlatıyosun onunkini dinliyosun ev rahatlığında ilk zamanların stresi o çaresizlik hissi sosyalleşerek gidiyor çünkü
Ben hiç eve kapanmadım ama tabi ki şimdi ki gibi özgürde olamıyosun
Eve dolaba ikramlık atın asıl börek ve yaprak sarma hayat kurtarıyor
Yanına bi kek bi salata hızlıca ohh mis
Bende kayınvalidemle konuştum ramaZandan önce kurabiyeler börekler sarmalar yapıp dondurucuya atalım diye ani gelen misafire çok iyi olur,Çok doğru bencede
Sonradan herşey yoluna girmişken ağırlamak çok keyifli oluyor her gelene doğum hikayeni anlatıyosun onunkini dinliyosun ev rahatlığında ilk zamanların stresi o çaresizlik hissi sosyalleşerek gidiyor çünkü
Ben hiç eve kapanmadım ama tabi ki şimdi ki gibi özgürde olamıyosun
Eve dolaba ikramlık atın asıl börek ve yaprak sarma hayat kurtarıyor
Yanına bi kek bi salata hızlıca ohh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?