Bana da mantıklı geldi kadının konuşması. Görüyorum hastane odaları gün odasına dönüyor kimse anneyi bebeği düşünmüyor demişti. Bende hastaneye ikram için bir kutu çikolata alayım dedim nasipse sonrasını evde yapayım
Ritmik bir şekilde aynı yerde tekrarlayan hareket hıçkırık oluyor küçük tekmeler gibiKızlaaaarrr merhabalarBen 6 aylık hamileyim ve bebeğimin hıçkırdığını hissediyorum bu normal mı yâda hissettiğim şey hıçkırık mı idrak edemedim Çok seri bi şekilde tekme atıyomuş gibi düşünün yaşayan var mı acaba
Burdada çiçek almıyolar artık canımBen trde hiç hastane ziyaretine denk gelmedim canım ama instagramdan görüyorum çok özeniyorlar hevesi olan imkanı olan için güzel birşey :) burda şartlar çok uygun olmadığı için oda süslemesi vs yapmıyoruz odaya gelen çiçeğe bile pek iyi bakmıyor drlarımız yenidoğan alerjileri açısından, kardeş dışında çocuk ziyaretçide kabul etmiyorlar
Yaaa eveeettt aynı öyleRitmik bir şekilde aynı yerde tekrarlayan hareket hıçkırık oluyor küçük tekmeler gibi
Tahmin edebiliyorum yoğunluğu herkes merak içinde oluyor memleketimde olsaydım benimde çok yoğun olurdu kuzenler çocuklar, Allah miniklerimizi korusun hepimize kolaylık versinBurdada çiçek almıyolar artık canım
Ama çoluk çocuk bebek herkes içerde valla
Uzaktan göreyimde maşallah diyim bilinci de yok pek bi dibine giriliyo illa bebeğin
Burda da çok istenmiyor ama maalesef biz pek dinlemiyoruz canım. Canlı çiçek gelirse de odaya kabul edilmiyor danışmadan çıkarken teslim alıyorsunBen trde hiç hastane ziyaretine denk gelmedim canım ama instagramdan görüyorum çok özeniyorlar hevesi olan imkanı olan için güzel birşey :) burda şartlar çok uygun olmadığı için oda süslemesi vs yapmıyoruz odaya gelen çiçeğe bile pek iyi bakmıyor drlarımız yenidoğan alerjileri açısından, kardeş dışında çocuk ziyaretçide kabul etmiyorlar
Bende de çok oluyor sabahtan beri 1900 adım atmışım ama sanki aşağıda basınç var zorluyor.Şu vajina ağrısı beni öldürcek ya azcık yol yürüdüm diye delirdi:))
Sen kaçıncı haftada yaptırmışsın. Ben 17den sonra şimdi 24te yaptırıcam. Evet maalesef önde gitmesi iyi değilmiş, biraz araştırdım 28den sonra daha sık bebek hareketleri kontrol edilmeliymiş.92/171/147 çıktı benim
insüline gerek yok dedi
suyum fazlaymış bide bebişin kilosu çokmuş haftasına göre 2 hafta önden gidiyo
28. haftada 30 görünürse tekrarlıcam testi dedi
Benimde önden gidiyordu geçen ay şimdi pzt randevum benimde suyum mu fazla acaba diye merak ediyorum şimdibenimde suyumun fazla olduğunu söylüyo her seferinde bebişte haftasından önde gidiyo
28. haftanda baktığımda 30 görünürse testini tekrarlıcam dedi bana
bende ne güzel bebeğim önde gidiyo güzel kilo alıyo diye seviniyodum
ama meğerse iyi değilmiş su fazla olduğu için önde gidiyomuş
54 ile hamile kaldım. Bugün sabah tartildim tam 64 olmuşum. Ben anlamıyorum fazla bir şey yediğim de yok. Bebek de çok önden gidiyor. Gebelik şekeri mi var ne var.Kaç kiloyla hamile kalmıştın arkadaşım? Napcaz böyle yaa
Sağol canım .bilmiyorum ki 6 olan şeyi 12görmesi gercekten iyi olmadıgını gösteriyo doktorun .bebeğimde bende cok kasıldık .o günden sonra oda oynamadı.Günaydın kızlarrr yine çok şey birikmiş hepsini olumak çok zor ama meraktan hepiciini okudum çok şükür@gurbetciiii canım çok sevindimm gözün aydın rabbim bundan sonrada hepimize sağlıklı süreçler nasip etsin Ozgurkus seninde gözün aydın canım çok şükür ama o yanlış ölçen dr ne yiyip ne içiyo @Birvarbiryokum seninde yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun inşallah keşke bende taşınsam da tüm dağınıklığım arkamda kalsa laiyka canım bol dua et inş bizimde dualarımız seninle herşey güzel olacak içini ferah tutmaya çalış
Canım ben de öleydim ama tabii her kilo alanda çıkıcak diye bi kural yok. İkizlerde çıkması daha olasıymış, bir de benim de annemde hipoglisemi var. 2. Günüm ciddi azaldı değerlerim, kendimi kilo almıcaksın artık diye teselli ediyorum(14,5 kilo aldım). Buarada bende sınırın azıcık üstünde çıktı yani belki sende çıkmaz bile.. acıkıyorum hep ama konsantre oldum böyle yemeye, çaresi yok başkaBen daha şeker yükleme yaptırmadım ama kesin çıkacak bence yagenetik yatkınlık var daha şimdiden 8 kilo aldım kesin diyet de verecek. Gerçi diyete ihtiyacım var kiloya bakılırsa ama acayip acıkıyorum ya hayatımda yemediğim ekmeği yedim 5 ayda. Bugün sabah tartıldım moralim bozuldu
Hahaha eveeeet görmemişin çocuğu olmuşş, herkes göörsünAnamm ilk bebeklilerim benimm :) heyecanınızdan öperim
Ziyaretçiniz bol olsun inşallah biri çıksın biri girsin
Suit olayı iyi bişey ablamın ikincide akıllandık suit tercih ettik rahat ettik hayırlı olsun diyen anneyi bebeği gören sohbet için yan tarafa geçti ikramlardan aldı
Benim de artık dikkat etmem lazım şeker varsa da yoksa da bu kadar kilo almak iyi değil 10-12 kiloyla doğuma giderim diyordum ama hayal bu şekilde :)Canım ben de öleydim ama tabii her kilo alanda çıkıcak diye bi kural yok. İkizlerde çıkması daha olasıymış, bir de benim de annemde hipoglisemi var. 2. Günüm ciddi azaldı değerlerim, kendimi kilo almıcaksın artık diye teselli ediyorum(14,5 kilo aldım). Buarada bende sınırın azıcık üstünde çıktı yani belki sende çıkmaz bile.. acıkıyorum hep ama konsantre oldum böyle yemeye, çaresi yok başka
Aslında canım çok da masraflı olmasına gerek yok. pastahaneden birkaç poğaça, börek. Süslemek içinde eminönüne gidip 3-5 şey alsan, abartısız güzel bir masa olur. Ama gidiceksen şimdiden git, sonra halin kalmıcak kuzulardan:) genede senin tercihin tabii...Kızlar ben hastane ikramlıkları falan konusunda kararsızım. Çok büyük bir şey yapamam zaten de. Geçen gebe eğitiminde ebe hanım o masrafları çocuğunuz için kullanın hastane odasında tek düşünceniz bebeğinizle bağ kurmak ve emzirmek oldun dedi bende kararsız kaldım. Daha sonra evde bol bol misafir ağırlarsınız dedi mantıklı geldi aslında
Aminn canım aminn sen sonuna kadar yaşa herşeyini inşallah çok haketmişsinHahaha eveeeet görmemişin çocuğu olmuşş, herkes göörsünyaş da 37 artık, bi eksiğim çocuk kalmıştı :)) süsleme, sunum bayılırım zaten, bilmiyorum inş kafamdaki gbi geçer herşey hepimiz için tabii
Sırt ustune de razıyım ben bir uyanıyorum yuz ustuBen sırt üstü buluyorum kendimi hala
Yapacak bişey yok çok uğraştım ama olmuyor sol
Tabii az bütçeylede yapılır kuzum isteyince dediğin gibi. Ama benim ayağa kalkmam yasakAslında canım çok da masraflı olmasına gerek yok. pastahaneden birkaç poğaça, börek. Süslemek içinde eminönüne gidip 3-5 şey alsan, abartısız güzel bir masa olur. Ama gidiceksen şimdiden git, sonra halin kalmıcak kuzulardan:) genede senin tercihin tabii...
Oyyy kıyamam sizeSağol canım .bilmiyorum ki 6 olan şeyi 12görmesi gercekten iyi olmadıgını gösteriyo doktorun .bebeğimde bende cok kasıldık .o günden sonra oda oynamadı.dünde tribini devam ettirip yüzünüde sakladı hem ayakları hem elleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?