2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım benim doktorum demir ve vitamin vermiyor. Onun yerine depoların azaldığında direk damardan taktırıyor. Hem emilimi sorun diyor 6 ayda depo anca doluyormuş hemde zaten progesteron kabız yapıyor demirde sindirimi etkiliyor.

ben birini Ocak’ta birini Haziran’da doğurdum, cam kapı da açtırmıyorlar bebek etkilenir diye, annelerin yelek patik giydirme olayı var birde
dağıtırım ortalığı valla giymem yaa mersindeyim bide felaket sıcak olacak. aklı olan bana uğramaz

Reactions: LaL

Canım kan ilacı yada vitaminlerin mide bulantısı yaptığına emin misin ? TSH serbest t3 ve t4 baktırdın mı yakın zamanda tsh düşüklüğü müthiş mide bulantısı yapıyor

ben aç karnına alamıyorum canım 3-5 tane zeytin yiyorum öyle içiyorum, yoksa çıkarıyorum. sende hafif birşeyler ye öyle al istersen

Tabii az bütçeylede yapılır kuzum isteyince dediğin gibi. Ama benim ayağa kalkmam yasak ☺Bu haftadan sonra internetten ne alırsam artık nasip. Nisan sonunu görmeden bir şey almayayım dedim ne olur ne olmaz
Doğru canım yaa, aman ayağa kalkamıyorsan artık hiç kasma. Annen vs böreği, çöreği halletse, bir de çikolata yeter. Enerjin doğumdan sonra gelince istediğini yaparsın:)) nisan sonunu dagöreceksin tabii, aklına hiç kötü şeyler getirme

hangi ilacı kullanıyosun, tablet şeklinde mi yoksa sıvı şekilde mi Samira34

Tablet kullanıyorum. Gyno ferro adında bir ilaç.

Ben gebeliğin basında yatarak çok tedavi gördüğüm için vitamin degerlerim fena değil. O yuzden vitamin almiyorum.
Ama ferritin düzeyi 3 e düşmüş normalde en az 11 olması lazım
Bir ay önce bu kadar kötü değildi. Bu bebek beni nasıl somurduyse artik:))

En iyisi doktorla görüşmek. Versin bana damardan damardan :)

Canım kan ilacı yada vitaminlerin mide bulantısı yaptığına emin misin ? TSH serbest t3 ve t4 baktırdın mı yakın zamanda tsh düşüklüğü müthiş mide bulantısı yapıyor

Tiroid degerleri m kontrol altında zaten ben hipotiroidi hastasiyim
Vitamin ve demirlerin bulantı yaptığına eminim çünkü ilk gebeligimde de aynı sorun vardi

Çok sevindim ne güzel her şey yolunda

Şeker yüklemesi 24-25 haftalarda insallah

ben aç karnına alamıyorum canım 3-5 tane zeytin yiyorum öyle içiyorum, yoksa çıkarıyorum. sende hafif birşeyler ye öyle al istersen

Ac tok Farketmiyo
Ictikkten bir saat sonra eziyet başlıyo. Gece içmeyi denedim bu sefer sabaha kadar uyuyamadım bulantidan
Gerçekten iğrenç bir şey Allah kimseye vermesin
Karnım kocaman oldu hala kusuyorum yeter ya (

Benim troidlerim hamilelikle beraber yerlere çakıldı ilaç almazsam mide bulantısından ölüyorum resmen. Bi kan bide d vitamini aç içiliyor onun haricindekileri yatarken alsan belki o kadar mide bulantısı hissetmezsin ben folik asiti mide bulandırıyor diye uyumadan hemen önce içiyordum

Maşallah subanallah minişlerine canım
24-28 haftaları arasında yapılıyor bi dahaki kontrolünde muhtemelen söyler canım

22. Haftada yapıldı bana

Gözünaydın maşallah hepinize

Benim de tiroidim yuksek malesef ve bebek için iyi değil

Ilacın saatine bile dikkat etmeme rağmen hala yükseliyor, yeni doz ayarlanıyor bir bakıyorum yine yükselmiş. Sürekli onunla uğraşıyorum . O da ayrı dert basımda

Gebelik başından beri hiç agiz yoluyla vitamin almadım, alamadım. Bari demir e başlayayım dedim ama o da mümkün değil gözüküyo. Ya heyet raporu alıp evde oturmam lazim ya da demir icmemem lazim. Bu sekilde calismak eziyet

Dakika sayıyorum eve gitmek icin

Demir ilacını son aldığımızda eczacı eşime içtiği suya limon damlatıp içsin bulantı olmaz demiş ne kadar dogru bilmiyorum canım. C vit. ile alımı daha iyi emilim saglıyor ama bulantıya etki eder mi bir dene istersen

Sinirden agliyorum ya tutamıyorum kendimi .

çok bezdim ben kusmaktan kaç ay oldu kaç ay
Demir ilacı midesi hassas olanlar için felaket canım kusturan da o büyük ihtimal, benim tüm kan değerlerim düşmüş ama içemeyeceğim biliyorum hertürlüsü şurup hap ne olsa beni mahvediyor.. iğne yada serumla varsa bir yolu onu ver diyeceğim druma yoksa mümkün değil içemem

Çok haklısın bende ağır kusma atakları geçirdim serumlar yedim 14 hafta zor dayandım iş ev derken iğrenç berbat bi süreçti bunalmışsın haklı olarak da başka yolu yok mu acaba iğne gibi serum gibi bende nefret ediyorum hap yutmaktan vitamin içmekten öğüre öğüre içiyorum ama mide bulantısı yapmıyo ekstrem olarak.

ben diyete başladım kızlar. Şeker yükleme yuksek çıktı ,endokrinolojiye göründüm diyet verdi
Diyetle çözülmezse insülin kullanacakmışım inşallah gerek kalmaz
Şekeri hayatımdan çıkardım..patates,pirinç,bal,reçel vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…