Canım benim doktorum demir ve vitamin vermiyor. Onun yerine depoların azaldığında direk damardan taktırıyor. Hem emilimi sorun diyor 6 ayda depo anca doluyormuş hemde zaten progesteron kabız yapıyor demirde sindirimi etkiliyor.Kızlar sabahtan beri içim dışıma çıktı mafoldum, resmen sürünüyorum hiçbir iş yapamadim ofiste
Alt tarafı bir tane demir ilacı aldim ya bu kadar olur mu
Isyan edicem yeter bu kadar bulantı olur mu bir insanda. Bir süre daha Demir ilacı almazsam depolarım tükenecek. Başka çaresi yok mu bu işin.
dağıtırım ortalığı valla giymem yaa mersindeyim bide felaket sıcak olacak. aklı olan bana uğramazben birini Ocak’ta birini Haziran’da doğurdum, cam kapı da açtırmıyorlar bebek etkilenir diye, annelerin yelek patik giydirme olayı var birde
Kızlar sabahtan beri içim dışıma çıktı mafoldum, resmen sürünüyorum hiçbir iş yapamadim ofiste
Isyan edicem yeter bu kadar bulantı olur mu bir insanda. Bir süre daha Demir ilacı almazsam depolarım tükenecek. Başka çaresi yok mu bu işin.
Hepimiz inş canımmm, sağlıkla alalım kucaklarımızaAminn canım aminn sen sonuna kadar yaşa herşeyini inşallah çok haketmişsin
Sağlıkla
ben aç karnına alamıyorum canım 3-5 tane zeytin yiyorum öyle içiyorum, yoksa çıkarıyorum. sende hafif birşeyler ye öyle al istersenKızlar sabahtan beri içim dışıma çıktı mafoldum, resmen sürünüyorum hiçbir iş yapamadim ofiste
Doğru canım yaa, aman ayağa kalkamıyorsan artık hiç kasma. Annen vs böreği, çöreği halletse, bir de çikolata yeter. Enerjin doğumdan sonra gelince istediğini yaparsın:)) nisan sonunu dagöreceksin tabii, aklına hiç kötü şeyler getirmeTabii az bütçeylede yapılır kuzum isteyince dediğin gibi. Ama benim ayağa kalkmam yasak ☺Bu haftadan sonra internetten ne alırsam artık nasip. Nisan sonunu görmeden bir şey almayayım dedim ne olur ne olmaz
hangi ilacı kullanıyosun, tablet şeklinde mi yoksa sıvı şekilde miSamira34
Canım benim doktorum demir ve vitamin vermiyor. Onun yerine depoların azaldığında direk damardan taktırıyor. Hem emilimi sorun diyor 6 ayda depo anca doluyormuş hemde zaten progesteron kabız yapıyor demirde sindirimi etkiliyor.
Canım kan ilacı yada vitaminlerin mide bulantısı yaptığına emin misin ? TSH serbest t3 ve t4 baktırdın mı yakın zamanda tsh düşüklüğü müthiş mide bulantısı yapıyor
Kızlar çıktım kontrolden herşey yolunda şükür. Soldaki kuzu 450 gr 25.9 cm, sağdaki kuzu 433 gr 24.5 cm olmuş Herşey yolunda 1 ay sonra görüşürüz dedi dr. Şeker yüklemesi yapmayacak mı acaba. Sez kaçıncı haftalarda yaptınız ki
ben aç karnına alamıyorum canım 3-5 tane zeytin yiyorum öyle içiyorum, yoksa çıkarıyorum. sende hafif birşeyler ye öyle al istersen
Tablet kullanıyorum. Gyno ferro adında bir ilaç.
canım bana doktorum OligoferFol adında sıvı olan demir takviyesi vermişti. 2 ayı geçti, hala kullanıyorum. İlk bir ay her gün bir tüp içtim,2. ay ise 2günde bir almaya başladım. Şu an 3. aya başladım ve 2günde 1 olmak kaydıyla devam ediyorum. Tadı da çocuk şurubu gibi, bugüne kadar bulantı vs. yaşamadım, istersen bi doktoruna danış belki bu şekilde devam edebilirsin.
Tablet kullanıyorum. Gyno ferro adında bir ilaç.
Ben gebeliğin basında yatarak çok tedavi gördüğüm için vitamin degerlerim fena değil. O yuzden vitamin almiyorum.
Ama ferritin düzeyi 3 e düşmüş normalde en az 11 olması lazım
Bir ay önce bu kadar kötü değildi. Bu bebek beni nasıl somurduyse artik:))
En iyisi doktorla görüşmek. Versin bana damardan damardan :)
Tiroid degerleri m kontrol altında zaten ben hipotiroidi hastasiyim
Vitamin ve demirlerin bulantı yaptığına eminim çünkü ilk gebeligimde de aynı sorun vardi
Maşallah subanallah minişlerine canımKızlar çıktım kontrolden herşey yolunda şükür. Soldaki kuzu 450 gr 25.9 cm, sağdaki kuzu 433 gr 24.5 cm olmuş Herşey yolunda 1 ay sonra görüşürüz dedi dr. Şeker yüklemesi yapmayacak mı acaba. Sez kaçıncı haftalarda yaptınız ki
22. Haftada yapıldı banaKızlar çıktım kontrolden herşey yolunda şükür. Soldaki kuzu 450 gr 25.9 cm, sağdaki kuzu 433 gr 24.5 cm olmuş Herşey yolunda 1 ay sonra görüşürüz dedi dr. Şeker yüklemesi yapmayacak mı acaba. Sez kaçıncı haftalarda yaptınız ki
Benim troidlerim hamilelikle beraber yerlere çakıldı ilaç almazsam mide bulantısından ölüyorum resmen. Bi kan bide d vitamini aç içiliyor onun haricindekileri yatarken alsan belki o kadar mide bulantısı hissetmezsin ben folik asiti mide bulandırıyor diye uyumadan hemen önce içiyordum
Demir ilacını son aldığımızda eczacı eşime içtiği suya limon damlatıp içsin bulantı olmaz demiş ne kadar dogru bilmiyorum canım. C vit. ile alımı daha iyi emilim saglıyor ama bulantıya etki eder mi bir dene istersenBenim de tiroidim yuksek malesef ve bebek için iyi değil
Ilacın saatine bile dikkat etmeme rağmen hala yükseliyor, yeni doz ayarlanıyor bir bakıyorum yine yükselmiş. Sürekli onunla uğraşıyorum . O da ayrı dert basımda
Gebelik başından beri hiç agiz yoluyla vitamin almadım, alamadım. Bari demir e başlayayım dedim ama o da mümkün değil gözüküyo. Ya heyet raporu alıp evde oturmam lazim ya da demir icmemem lazim. Bu sekilde calismak eziyet
Dakika sayıyorum eve gitmek icin
Demir ilacı midesi hassas olanlar için felaket canım kusturan da o büyük ihtimal, benim tüm kan değerlerim düşmüş ama içemeyeceğim biliyorum hertürlüsü şurup hap ne olsa beni mahvediyor.. iğne yada serumla varsa bir yolu onu ver diyeceğim druma yoksa mümkün değil içememSinirden agliyorum ya tutamıyorum kendimi .
çok bezdim ben kusmaktan kaç ay oldu kaç ay
Benim de tiroidim yuksek malesef ve bebek için iyi değil
Ilacın saatine bile dikkat etmeme rağmen hala yükseliyor, yeni doz ayarlanıyor bir bakıyorum yine yükselmiş. Sürekli onunla uğraşıyorum . O da ayrı dert basımda
Gebelik başından beri hiç agiz yoluyla vitamin almadım, alamadım. Bari demir e başlayayım dedim ama o da mümkün değil gözüküyo. Ya heyet raporu alıp evde oturmam lazim ya da demir icmemem lazim. Bu sekilde calismak eziyet
Dakika sayıyorum eve gitmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?