Demir ilacını son aldığımızda eczacı eşime içtiği suya limon damlatıp içsin bulantı olmaz demiş ne kadar dogru bilmiyorum canım. C vit. ile alımı daha iyi emilim saglıyor ama bulantıya etki eder mi bir dene istersen
Demir ilacı midesi hassas olanlar için felaket canım kusturan da o büyük ihtimal, benim tüm kan değerlerim düşmüş ama içemeyeceğim biliyorum hertürlüsü şurup hap ne olsa beni mahvediyor.. iğne yada serumla varsa bir yolu onu ver diyeceğim druma yoksa mümkün değil içemem
Çok haklısın bende ağır kusma atakları geçirdim serumlar yedim 14 hafta zor dayandım iş ev derken iğrenç berbat bi süreçtibunalmışsın haklı olarak da başka yolu yok mu acaba iğne gibi serum gibi bende nefret ediyorum hap yutmaktan vitamin içmekten öğüre öğüre içiyorum ama mide bulantısı yapmıyo ekstrem olarak.
Amiin amiin .ben rahatladım Rabbim dardakilerede yardım etsin insllahOyyy kıyamam sizeallah kimseyi darda bırakmasın
Alakası var mı denk mi geldi bilmiyorum bu sabah bende troidi içtikden sonra kustum. Bakalım yarında yapıcak mıAc tok Farketmiyo
Ictikkten bir saat sonra eziyet başlıyo. Gece içmeyi denedim bu sefer sabaha kadar uyuyamadım bulantidan
Gerçekten iğrenç bir şey Allah kimseye vermesin
Karnım kocaman oldu hala kusuyorum yeter ya(
Alakası var mı denk mi geldi bilmiyorum bu sabah bende troidi içtikden sonra kustum. Bakalım yarında yapıcak mı
Kuzum az kaldı az daha sabır .benim annem beni doğurana kadar mide bulantısı kusma yaşamış yemek yemeyi bırak göremiyomuş bile hep çubuk kraker yemiş ama 3.800 doğmuşum:)))Sinirden agliyorum ya tutamıyorum kendimi .
çok bezdim ben kusmaktan kaç ay oldu kaç ay
Kuzum bırakamam zaten tabi çok düştüyse troid ondan olabilir mi diye düşündüm bugün kan verdim zaten bakalım ne cıkıcak troidTiroid ilacı kusturmaz aslinda. Oyle bir yan etkisi yok. Ben liseden beri kullanıyorum. Öyle düşünme ve sakın içmeyi ihmal etme
Vitamin ve demir ilaçlarının midede emilimi çok uzun sürdüğü için çok asit salgilatiyo ve içerikleri de çok ağır oluyor. Bulantı yapmasının sebebi bu
Benim de sekerim hep düşüktür canım soru olacagını sanmam. Bebek mi bas asagı duruyormus orasını anlayamadım.Kızlar benim şekerim gittikçe düşüyor açlık 61 1.saat 50 mg yükleme sonrası 82 çıktı doktorum yoktu konuşamadık. Yarın da kızımı renkli görecem inşallah sorun yokturplesanta arka duvarda baş aşağı duruyormuş, 800 gram olmuş kekliğimm
Evet canım düzenledim mesajımı, bebişim baş aşağı imişBenim de sekerim hep düşüktür canım soru olacagını sanmam. Bebek mi bas asagı duruyormus orasını anlayamadım.
Benimki de bas asagı o yuzden sordum canım. Doktorun bir şey dedi mi bu konudaEvet canım düzenledim mesajımı, bebişim baş aşağı imiş
Hayır canım doktorumla görüşemedim, radyoloji uzmanı baktı, sorun yok dedi, sana ne demişti bu konuda doktorunBenimki de bas asagı o yuzden sordum canım. Doktorun bir şey dedi mi bu konuda
Bana da ayrıntılı usg de demişti radyolojici. Sonra kendi doktorum da muayene etti bunun üzerinde cok durmadı. Rahim agzına baskı yaparsa erken dogum rıskı oluşturuyor sımdılık oyle bir şey yok bizde. Ama benim de plasenta arka duvarda ve biraz asagıdaymıs rahim agzını kapatmıyor ama onun da takip edilmesi gerek. Durum boyle olunca benim erken dogum rıskım var. Bir de kızımla oglumun arası 21 ay olacak iki sezeryan arası da az.Ha bir de bebek bas asagı olunca daha cok agırlık yapıyor bunu kendim de hissettim ve doktorum da soyledi zatenHayır canım doktorumla görüşemedim, radyoloji uzmanı baktı, sorun yok dedi, sana ne demişti bu konuda doktorun
Gözün aydın canımKızlar çıktım kontrolden herşey yolunda şükür. Soldaki kuzu 450 gr 25.9 cm, sağdaki kuzu 433 gr 24.5 cm olmuş Herşey yolunda 1 ay sonra görüşürüz dedi dr. Şeker yüklemesi yapmayacak mı acaba. Sez kaçıncı haftalarda yaptınız ki
Kuzum az kaldı az daha sabır .benim annem beni doğurana kadar mide bulantısı kusma yaşamış yemek yemeyi bırak göremiyomuş bile hep çubuk kraker yemiş ama 3.800 doğmuşum:)))
Ben trde hiç hastane ziyaretine denk gelmedim canım ama instagramdan görüyorum çok özeniyorlar hevesi olan imkanı olan için güzel birşey :) burda şartlar çok uygun olmadığı için oda süslemesi vs yapmıyoruz odaya gelen çiçeğe bile pek iyi bakmıyor drlarımız yenidoğan alerjileri açısından, kardeş dışında çocuk ziyaretçide kabul etmiyorlar
Diet listesini paylasabilir misin canim. Benim gittigim doktor, dietisyene yonlendirmeye kalkti gene kendi hastahanesindeki. Gitmedim tabii. Bir de gereksiz yere bana gebelik oncesi seker testi yapmis. Ticari yani adam, kil otesi oldumben diyete başladım kızlar. Şeker yükleme yuksek çıktı ,endokrinolojiye göründüm diyet verdi
Diyetle çözülmezse insülin kullanacakmışım inşallah gerek kalmaz
Şekeri hayatımdan çıkardım..patates,pirinç,bal,reçel vs
Benim oluyordu bu haftalarda gunde 3 keze kadar normal dedi doktorum. Bebek bir yerde toplanıyor kasılmalar gunde 3 u gecıyorsa doktorunuza basvurun. Muhtemelen progestan baslar.Kızlar merhaba bende 21.haftamın içindeyim.Size bir sorum olacak hergece hemen hemen karnım sertleşiyor elimle ovalayınca geçiyor.Dün gündüzde kasılmam oldu bugün yine oldu.Sizinde kasılmalarınız oluyormu?
Acaba erken doğum riski olurmu diye korkuyorum açıkçasıBenim oluyordu bu haftalarda gunde 3 keze kadar normal dedi doktorum. Bebek bir yerde toplanıyor kasılmalar gunde 3 u gecıyorsa doktorunuza basvurun. Muhtemelen progestan baslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?