2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Sagolun desteğiniz için kızlar

Doktoruma sorucam ağız yoluyla alma dışında bir önerisi olursa ne ala. Olmazsa dâhiliyeye gidicem o bulsun çözümü. Ben bir daha bu ilacı içmeye cesaret edemem

Ac tok Farketmiyo
Ictikkten bir saat sonra eziyet başlıyo. Gece içmeyi denedim bu sefer sabaha kadar uyuyamadım bulantidan
Gerçekten iğrenç bir şey Allah kimseye vermesin
Karnım kocaman oldu hala kusuyorum yeter ya (
Alakası var mı denk mi geldi bilmiyorum bu sabah bende troidi içtikden sonra kustum. Bakalım yarında yapıcak mı

Alakası var mı denk mi geldi bilmiyorum bu sabah bende troidi içtikden sonra kustum. Bakalım yarında yapıcak mı

Tiroid ilacı kusturmaz aslinda. Oyle bir yan etkisi yok. Ben liseden beri kullanıyorum. Öyle düşünme ve sakın içmeyi ihmal etme

Vitamin ve demir ilaçlarının midede emilimi çok uzun sürdüğü için çok asit salgilatiyo ve içerikleri de çok ağır oluyor. Bulantı yapmasının sebebi bu

Sinirden agliyorum ya tutamıyorum kendimi .

çok bezdim ben kusmaktan kaç ay oldu kaç ay
Kuzum az kaldı az daha sabır .benim annem beni doğurana kadar mide bulantısı kusma yaşamış yemek yemeyi bırak göremiyomuş bile hep çubuk kraker yemiş ama 3.800 doğmuşum:)))

Kuzum bırakamam zaten tabi çok düştüyse troid ondan olabilir mi diye düşündüm bugün kan verdim zaten bakalım ne cıkıcak troid

DÜZENLEME ::Kızlar benim şekerim gittikçe düşüyor geçen bakıldığında 68 idi şimdi ise açlık 61 1.saat 50 mg yükleme sonrası 82 çıktı doktorum yoktu konuşamadık. Bi sorun olur mu bilmiyorum Yarın da kızımı renkli görecem inşallah sorun yoktur plesanta arka duvarda, bebiş baş aşağı duruyormuş, 800 gram olmuş kekliğimm

Benim de sekerim hep düşüktür canım soru olacagını sanmam. Bebek mi bas asagı duruyormus orasını anlayamadım.

Hayır canım doktorumla görüşemedim, radyoloji uzmanı baktı, sorun yok dedi, sana ne demişti bu konuda doktorun
Bana da ayrıntılı usg de demişti radyolojici. Sonra kendi doktorum da muayene etti bunun üzerinde cok durmadı. Rahim agzına baskı yaparsa erken dogum rıskı oluşturuyor sımdılık oyle bir şey yok bizde. Ama benim de plasenta arka duvarda ve biraz asagıdaymıs rahim agzını kapatmıyor ama onun da takip edilmesi gerek. Durum boyle olunca benim erken dogum rıskım var. Bir de kızımla oglumun arası 21 ay olacak iki sezeryan arası da az.Ha bir de bebek bas asagı olunca daha cok agırlık yapıyor bunu kendim de hissettim ve doktorum da soyledi zaten

Gözün aydın canım kocaman olmuş kızlar

Hangi ülkedesinn? Bizde de hastane süsleme ziyaretçi vs kabul etmiyor. Aynı anda 2-3 kişi alıyorlar yanına onlar çıkmadan başkası gelemiyor. Çocuk ziyaretçi de ancak kardeşe izin var. Çiçek gıda yasak, balon 1-2 tane izin var abartı istemiyorlar.
Zaten herşeyin yolunda gittiği doğumlarda odada kalmak die bişi yok. Ben doğumdan 4 saat sonra evdeydim mesela.

Kızlar merhaba bende 21.haftamın içindeyim.Size bir sorum olacak hergece hemen hemen karnım sertleşiyor elimle ovalayınca geçiyor.Dün gündüzde kasılmam oldu bugün yine oldu.Sizinde kasılmalarınız oluyormu?

Diet listesini paylasabilir misin canim. Benim gittigim doktor, dietisyene yonlendirmeye kalkti gene kendi hastahanesindeki. Gitmedim tabii. Bir de gereksiz yere bana gebelik oncesi seker testi yapmis. Ticari yani adam, kil otesi oldum

Sağlık ocağından çıktım 2. Doz tetanozu yaptılar kolum zavallı geçen sefer 10 gün sakat kalmıştı inşallah bu defa öyle olmaz 5 kilodan biraz fazla aldım galiba ebe normal dedi

Kızlar merhaba bende 21.haftamın içindeyim.Size bir sorum olacak hergece hemen hemen karnım sertleşiyor elimle ovalayınca geçiyor.Dün gündüzde kasılmam oldu bugün yine oldu.Sizinde kasılmalarınız oluyormu?
Benim oluyordu bu haftalarda gunde 3 keze kadar normal dedi doktorum. Bebek bir yerde toplanıyor kasılmalar gunde 3 u gecıyorsa doktorunuza basvurun. Muhtemelen progestan baslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…