Canım ben de korkutmak istemiyorum ama ilk bebeğimde boyle oluyordu ben de ilk oldugu için bilmiyordum 26.haftamda doktor sorunca soyledım nstye bagladı sancım cıktı.Sımdı de bir kaç olunca 16.haftaydı sanırım soyledım tedbiren progestan baslayalım dedı. Senin nasıl bir kasılma bebek bir yerde toplanıyor mu komple mi sertleşiyor.Acaba erken doğum riski olurmu diye korkuyorum açıkçası
Gece uykumdan bir uyanıyorum biryerde top gibi semsert olmuş poziyon değiştiriyorum düzeliyor.Haftaya çarşamba randevum var doktorum bol bol su iç dedi haftaya geldğinde rahim uzunluğuna felan bakarız dediCanım ben de korkutmak istemiyorum ama ilk bebeğimde boyle oluyordu ben de ilk oldugu için bilmiyordum 26.haftamda doktor sorunca soyledım nstye bagladı sancım cıktı.Sımdı de bir kaç olunca 16.haftaydı sanırım soyledım tedbiren progestan baslayalım dedı. Senin nasıl bir kasılma bebek bir yerde toplanıyor mu komple mi sertleşiyor.
Affetmem:))Masallah Iliklerine kadar sömürmüşsün kadının
Ben Fransa’dayım canım bizde tek fark normal Doğumda 5 gün, sezaryende 10 güne kadar hastanede kalınıyor bebek doğum sonrası verdiği kiloyu tekrar almadan bırakmıyorlarHangi ülkedesinn? Bizde de hastane süsleme ziyaretçi vs kabul etmiyor. Aynı anda 2-3 kişi alıyorlar yanına onlar çıkmadan başkası gelemiyor. Çocuk ziyaretçi de ancak kardeşe izin var. Çiçek gıda yasak, balon 1-2 tane izin var abartı istemiyorlar.
Zaten herşeyin yolunda gittiği doğumlarda odada kalmak die bişi yok. Ben doğumdan 4 saat sonra evdeydim mesela.
Sen yıne de kendını cok yorma canım haftaya da daha cok var hemen gıtme sansın varsa bence bir gorun. Ya da kadın dogum hastanesi acili varsa oraya da gidebilirsin. Korkutmak istemiyorum cidden. Ama komple sertleşiyor desen belki aksama kadar yorulmaktan ya da yemeklerden kaynaklı olabilirdi. Ama bir yerde toplanması kasılma bu haftalarda en cok 3 kez olabılır dedı doktorum fazlası sakıncalı. Senın cok uzun suruyor ve sık sık oluyorsa mutlaka gorun erkenden ona gore tedbırını alırsınGece uykumdan bir uyanıyorum biryerde top gibi semsert olmuş poziyon değiştiriyorum düzeliyor.Haftaya çarşamba randevum var doktorum bol bol su iç dedi haftaya geldğinde rahim uzunluğuna felan bakarız dedi
Ya işte bende panik yapmak istemiyorum takipteyim sıklaşırsa mutlaka gideceğim daha çok ufak çünkü inşallah erken doğum riski gibi bişey olmaz.Sıklığı şöyle hemen hemen hergece sırtüstü yattığımda mutlaka oluyordu okşayınca geçiyor.Ama dün ve bugün gündüzde oldu bakalım.Sen yıne de kendını cok yorma canım haftaya da daha cok var hemen gıtme sansın varsa bence bir gorun. Ya da kadın dogum hastanesi acili varsa oraya da gidebilirsin. Korkutmak istemiyorum cidden. Ama komple sertleşiyor desen belki aksama kadar yorulmaktan ya da yemeklerden kaynaklı olabilirdi. Ama bir yerde toplanması kasılma bu haftalarda en cok 3 kez olabılır dedı doktorum fazlası sakıncalı. Senın cok uzun suruyor ve sık sık oluyorsa mutlaka gorun erkenden ona gore tedbırını alırsın
Gözün aydın canım büyümüş kuzucuklar herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Sana 1 ay sonrası normal şeker yüklemesi içinKızlar çıktım kontrolden herşey yolunda şükür. Soldaki kuzu 450 gr 25.9 cm, sağdaki kuzu 433 gr 24.5 cm olmuş Herşey yolunda 1 ay sonra görüşürüz dedi dr. Şeker yüklemesi yapmayacak mı acaba. Sez kaçıncı haftalarda yaptınız ki
Hahahha aynen valla :) ben hatta aileme haber vermesem mi diyorum gidim eşimle doğuruyum öyle ailemi arayayımYazın ortasında bizde de kimse olmaz ki herkes tatilde hazlığında
Hastane ziyareti birax saçma zaten ya anne orda memeyle bebekle cebelleşiyo ter içinde neymiş hayırlı olsun
Olsun anam olsun :)
Valla mi? Ay valla bende rahatsız o yüzden vuruyor sanıyordum:) içim rahatladıCanım banu çiftçi videolarını izliyorum her hafta sağa sola yattığımızda hareketlenmesi rahat olduğu anlamına geliyomuş rahatsız olduğu değil artık sırt üstü çok yatmamak lazım damarlardan dolayı
Bazen resmen daralıyorum nefes alamıyorum. Eşim istersen ben gideyim rahat ol yatakta tek diyor ama bırakmıyorumBende aynen öyle geceler artık hiç rahat değil ne tarafa yatsam o tarafın acıyor yatakda sağa sola acı içinde dönüyorum
Ben biraz deli yatarim kendimi hep sırt üstü buluyorum oda rahattir inşallahÇok sevindim, gözün aydın
Rabbim sağlıkla kavusmanizi nasip etsin, tedbir amaçlı ciğer gelistirici vurdu mu doktor?
Geçmiş olsun, bebegin haftasını bekler, sorunsuz kucağına alırsınız inşallah..
Oğlumda sola yatmak rahat geliyordu, şimdi de sağa yatmak rahat geliyor..Aynı durum bizde de var, ben sola yatayım illa diyemiyorum, nasıl rahat edersem o şekilde umarım o da rahattır.
Canım listeni paylaşabilirmisin bana 3 öğün meyve yazmıştı ben günde 1 tane yemediğim halde suyumm artmış.ben diyete başladım kızlar. Şeker yükleme yuksek çıktı ,endokrinolojiye göründüm diyet verdi
Diyetle çözülmezse insülin kullanacakmışım inşallah gerek kalmaz
Şekeri hayatımdan çıkardım..patates,pirinç,bal,reçel vs
Günaydııııınnn. İş yollarındayım. Bugün 15 de kontrolüm var, ayrıntılı usg olacak 2. Si, geçen sefer kalplerine ve bir kızımın yüzüne bakamamıştı ona bakacak
Diyetle düzelir diyorlar.benım ailede şeker hastası yok ama ablamda yine gebelik şekeri çıktı diyetle düzeldiDiet listesini paylasabilir misin canim. Benim gittigim doktor, dietisyene yonlendirmeye kalkti gene kendi hastahanesindeki. Gitmedim tabii. Bir de gereksiz yere bana gebelik oncesi seker testi yapmis. Ticari yani adam, kil otesi oldum
Meyveyi de çok önermiyorlar .yüklüyorum..Canım listeni paylaşabilirmisin bana 3 öğün meyve yazmıştı ben günde 1 tane yemediğim halde suyumm artmış.
Kızlar bebeğimin hareketleri okadar aşagıdaki vejende hissediyorum yani okadar hareketli.,
Damarlara baskı yapıyor diye önermiyorlar ama uykuda ben de kendimi buluyorum bazen sırt üstü, bir de en çok yüz üstü yatmayı severim, hamilelikte en çok bunu özlüyorum, mümkün mertebe dikkat ediyoruz canım ya Rabbime emanetler..Ben biraz deli yatarim kendimi hep sırt üstü buluyorum oda rahattir inşallah
Senin listendede 3 öğün meyve 3er ekmek demiş her öğünde. Ben bunun 1/3ünü yediğim halde suyum artıyorMeyveyi de çok önermiyorlar .yüklüyorum..
Benimki hep sağda oynuyor
Canım ben gece alıyorum iyi geldi ama sen onu da denemişsin drun belki aylık damardan verirKızlar sabahtan beri içim dışıma çıktı mafoldum, resmen sürünüyorum hiçbir iş yapamadim ofiste
Alt tarafı bir tane demir ilacı aldim ya bu kadar olur mu
Isyan edicem yeter bu kadar bulantı olur mu bir insanda. Bir süre daha Demir ilacı almazsam depolarım tükenecek. Başka çaresi yok mu bu işin.
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla otuz olsam daha rahat edeceğim. Teyzem var pastacı gibi kadın yapar börek çörekDoğru canım yaa, aman ayağa kalkamıyorsan artık hiç kasma. Annen vs böreği, çöreği halletse, bir de çikolata yeter. Enerjin doğumdan sonra gelince istediğini yaparsın:)) nisan sonunu dagöreceksin tabii, aklına hiç kötü şeyler getirme
Maşallah kuzulara ne güzel büyümüşlerKızlar çıktım kontrolden herşey yolunda şükür. Soldaki kuzu 450 gr 25.9 cm, sağdaki kuzu 433 gr 24.5 cm olmuş Herşey yolunda 1 ay sonra görüşürüz dedi dr. Şeker yüklemesi yapmayacak mı acaba. Sez kaçıncı haftalarda yaptınız ki
Geçmiş olsun canım inşallah diyetle düzelir.ben diyete başladım kızlar. Şeker yükleme yuksek çıktı ,endokrinolojiye göründüm diyet verdi
Diyetle çözülmezse insülin kullanacakmışım inşallah gerek kalmaz
Şekeri hayatımdan çıkardım..patates,pirinç,bal,reçel vs
Maşallah kuzuya kocaman olmuşDÜZENLEME ::Kızlar benim şekerim gittikçe düşüyor geçen bakıldığında 68 idi şimdi ise açlık 61 1.saat 50 mg yükleme sonrası 82 çıktı doktorum yoktu konuşamadık. Bi sorun olur mu bilmiyorumYarın da kızımı renkli görecem inşallah sorun yoktur plesanta arka duvarda, bebiş baş aşağı duruyormuş, 800 gram olmuş kekliğimm
Şu vajina ağrısı beni öldürcek ya azcık yol yürüdüm diye delirdi:))
Orta boy meyve.tandır ekmeği yiyorum kepekli 3 dilim Günde onu da 2 dilim şeklinde yiyorum listedekinden daha az yiyorum . Doktoruna sorrdun mu nedeni ne diye.Senin listendede 3 öğün meyve 3er ekmek demiş her öğünde. Ben bunun 1/3ünü yediğim halde suyum artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?