2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Orta boy meyve.tandır ekmeği yiyorum kepekli 3 dilim Günde onu da 2 dilim şeklinde yiyorum listedekinden daha az yiyorum . Doktoruna sorrdun mu nedeni ne diye.
Babamda şeker var ondan dolayı şeker olabilir dedi ama günde 6 kere parmaktan bakıyorum hepsi normal, şimdi şeker yüklemede de şekerli su artıracak kararsızım. Normali 80mm benimki 96mm olmuş en derin cep ölçmü

Maşallah kuzucuklara, sağlıkla büyüsünler

Yaa simdi bende ara ogun iki dilim ekmek(ara ogunde hakkim tek) ve peynir yedim. Saniyesinde uyku bastirdi, bayilmisim gbi uyudum. Moralim bozuldu. Gene sekerim mi cikti bir anda bu ne ya

Y Yademim sana verilen liste harika gerçekten benim için asla ara öğün yok günde 3 kez ana öğün o kadar.. yarın insülin başlamak için hastaneye çağırdılar tüm gün orda kalacakmışım.. başlasın insülin bende gönlümce yiyebileyim korkmadan

Suyun azalması için yapılabilecek seyler yok sanırım.yuklemeyı yaptır bence ,gerekiyor çünkü başka türlü anlaşılmıyor
Açlık , tokluk yapılacak bana sonra

Gittiğim endokrinoloji uzmanı çok başarılı
Hemşire tek tek anlattı
Valla uymaya çalışıyorum zaten yasakları hiç yemiyorum
Diyet önermediler mi sana

Sağlık olsun inşallah diyetle kontrol altında tutarsın canım

Yaa simdi bende ara ogun iki dilim ekmek(ara ogunde hakkim tek) ve peynir yedim. Saniyesinde uyku bastirdi, bayilmisim gbi uyudum. Moralim bozuldu. Gene sekerim mi cikti bir anda bu ne ya
Bende uyku bastırma yok erkende kalkıyorum
Sen farklısın 2 can taşıyorsun yoruluyorsun :)
Hayırlısıyla temmuz gelsinde sağlıkla sevelim bebişleri

kızlar 21+4 haftalık hamileyim toplamda 6 kilo aldım.bugün doktorum çok kilo aldığımı söyledi.sizler bu haftalarda kaç kilo aldınız?

Gittiğim endokrinoloji uzmanı çok başarılı
Hemşire tek tek anlattı
Valla uymaya çalışıyorum zaten yasakları hiç yemiyorum
Diyet önermediler mi sana
Zaten diyetteyim pirinç patates makarna her türlü tatlı paketli gıda yasak meyve sınırlı ama ben onu da yiyemiyorum içim almıyor
Günde sadece 3 öğün, açken ve yedikten 2 saat sonra şeker ölçümü
Bu dünkü ölçümlerim mesela buna rağmen insülin başlanacakmış daha nasıl bir diyet yapmam lazım bende şaştım

Eklentiler

• 3E2BD16F-A1E6-42A3-A7DE-0F8D8508EEBA.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 29
Mecbur katlanacağız
Neyse ki tedavisi var
Ben kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ,insülinde kullanırsam vay halime:)

Reactions: LaL
Bilmediğimden soruyorum, insulin almaya başlayınca daha mı rahat oluyorsun yediklerinde ve kesin işe yarıyor dimi? Bende de işe yaramazsa başlanacak

Vallahi bende yüz üstü uyumayi özledim. Aynen canım allaha emanetler bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…