Babamda şeker var ondan dolayı şeker olabilir dedi ama günde 6 kere parmaktan bakıyorum hepsi normal, şimdi şeker yüklemede de şekerli su artıracak kararsızım. Normali 80mm benimki 96mm olmuş en derin cep ölçmüOrta boy meyve.tandır ekmeği yiyorum kepekli 3 dilim Günde onu da 2 dilim şeklinde yiyorum listedekinden daha az yiyorum . Doktoruna sorrdun mu nedeni ne diye.
Maşallah kuzucuklara, sağlıkla büyüsünlerKızlar çıktım kontrolden herşey yolunda şükür. Soldaki kuzu 450 gr 25.9 cm, sağdaki kuzu 433 gr 24.5 cm olmuş Herşey yolunda 1 ay sonra görüşürüz dedi dr. Şeker yüklemesi yapmayacak mı acaba. Sez kaçıncı haftalarda yaptınız ki
Canim bana da her ogun 1-2 dilim tahilli/bugday ekemgi dendiSenin listendede 3 öğün meyve 3er ekmek demiş her öğünde. Ben bunun 1/3ünü yediğim halde suyum artıyor
Suyun azalması için yapılabilecek seyler yok sanırım.yuklemeyı yaptır bence ,gerekiyor çünkü başka türlü anlaşılmıyorBabamda şeker var ondan dolayı şeker olabilir dedi ama günde 6 kere parmaktan bakıyorum hepsi normal, şimdi şeker yüklemede de şekerli su artıracak kararsızım. Normali 80mm benimki 96mm olmuş en derin cep ölçmü
Evet canım için rahat olsun ben bacak arama yastık koyup soluma doğru yatıyorum aşırı rahatım çocukta hareketleniyor öyleValla mi? Ay valla bende rahatsız o yüzden vuruyor sanıyordum:) içim rahatladı
Gittiğim endokrinoloji uzmanı çok başarılı
Sağlık olsun inşallah diyetle kontrol altında tutarsın canımben diyete başladım kızlar. Şeker yükleme yuksek çıktı ,endokrinolojiye göründüm diyet verdi
Diyetle çözülmezse insülin kullanacakmışım inşallah gerek kalmaz
Şekeri hayatımdan çıkardım..patates,pirinç,bal,reçel vs
Bende uyku bastırma yok erkende kalkıyorumYaa simdi bende ara ogun iki dilim ekmek(ara ogunde hakkim tek) ve peynir yedim. Saniyesinde uyku bastirdi, bayilmisim gbi uyudum. Moralim bozuldu. Gene sekerim mi cikti bir anda bu ne ya
İnşallah , başladım diyete , umarım gerek kalmaz :)Sağlık olsun inşallah diyetle kontrol altında tutarsın canım
İşte canım biz bunları yemediğimiz halde sorunluyız bunları yesem neolur acaba, mryvede şeker var diye ağzıma koymuyorum, ekmek yoplam 4 dilim ancaCanim bana da her ogun 1-2 dilim tahilli/bugday ekemgi dendi
Zaten diyetteyim pirinç patates makarna her türlü tatlı paketli gıda yasak meyve sınırlı ama ben onu da yiyemiyorum içim almıyorGittiğim endokrinoloji uzmanı çok başarılı
Hemşire tek tek anlattı
Valla uymaya çalışıyorum zaten yasakları hiç yemiyorum
Diyet önermediler mi sana
Aynen ya sağlıkla gelsinlerde bazı şeylerden mahrum kalalım sorun değil...İşte canım biz bunları yemediğimiz halde sorunluyız bunları yesem neolur acaba, mryvede şeker var diye ağzıma koymuyorum, ekmek yoplam 4 dilim anca
Mecbur katlanacağızZaten diyetteyim pirinç patates makarna her türlü tatlı paketli gıda yasak meyve sınırlı ama ben onu da yiyemiyorum içim almıyor
Günde sadece 3 öğün, açken ve yedikten 2 saat sonra şeker ölçümü
Bu dünkü ölçümlerim mesela buna rağmen insülin başlanacakmış daha nasıl bir diyet yapmam lazım bende şaştım
Bilmediğimden soruyorum, insulin almaya başlayınca daha mı rahat oluyorsun yediklerinde ve kesin işe yarıyor dimi? Bende de işe yaramazsa başlanacak
Yani inş gebeliktendir de şekerden değildir, birkaç gündür uykumu alamıyorum bir türlü. Yarın kontrolüm var doktora da sorim canımBende uyku bastırma yok erkende kalkıyorum
Sen farklısın 2 can taşıyorsun yoruluyorsun :)
Hayırlısıyla temmuz gelsinde sağlıkla sevelim bebişleri
Vallahi bende yüz üstü uyumayi özledim. Aynen canım allaha emanetler bebeklerimizDamarlara baskı yapıyor diye önermiyorlar ama uykuda ben de kendimi buluyorum bazen sırt üstü, bir de en çok yüz üstü yatmayı severim, hamilelikte en çok bunu özlüyorum, mümkün mertebe dikkat ediyoruz canım ya Rabbime emanetler..
2 gündür topallıyorum valla inşallah geçerAl benden de o kadar.Bazen ağrıdan adım atamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?