2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İşte canım biz bunları yemediğimiz halde sorunluyız bunları yesem neolur acaba, mryvede şeker var diye ağzıma koymuyorum, ekmek yoplam 4 dilim anca
Ama belki de hiç meyve yememek de mi kötü acaba? Ekmek normal, hamilesin 4 dilim ideal. İşte dietle deniyorlar ama herkesin dietle geçmiyır sanırım canım. Benim de meçhul. Her ögün kan testi yapıyorum kendime doktora yolluyorum gün sonu. İdeal değerleri de bilmiyorum ki kendimi test edim...

Yaa simdi bende ara ogun iki dilim ekmek(ara ogunde hakkim tek) ve peynir yedim. Saniyesinde uyku bastirdi, bayilmisim gbi uyudum. Moralim bozuldu. Gene sekerim mi cikti bir anda bu ne ya
Ekmek yeme canım listelere bakma ekmek şekeri çok yükseltiyor.şeker ilacı içsek ekmek tmm ama sadece diyet olduğu için ekmek yenmemeli.

İşte canım biz bunları yemediğimiz halde sorunluyız bunları yesem neolur acaba, mryvede şeker var diye ağzıma koymuyorum, ekmek yoplam 4 dilim anca
4 dilim çok canım tavsiyem ekmek yeme.ben gebelik öncesinde şeker hastası olarak deneyimliyim öğünlerde sebze + yoğurt+ 2.3 kaşık bulgur pilavı yada tavuk köfte salata şeklinde yapmaya çalış aralarda meyve yiceksen 1 adet onun yanınada mutlaka 2.3 kasık yoğurt koy bak nasıl düşüyor şekerin

Sor bakalım
Açlık-tokluk bakıldı mı sana Peki
Diyet verildi mi
Canım bakıldı hastahanede 75 gr, ve şekerim çıktı. Dietisyene yönlendirdi, kızdım gtmedim. Sen versene yani, endokrin doktorusun. Sana niye geldim yoksa.. bir de gebelik öncesi şeker baktırdı hemen orda, o da ayrıca 420 tl. Kendi doktorum ne alaka bu test dedi, gereksiz olmuş dedi...
Neyse sadece yasaklı listesi gbi bişi verdi. Ben de koyim buraya...

Bilmediğimden soruyorum, insulin almaya başlayınca daha mı rahat oluyorsun yediklerinde ve kesin işe yarıyor dimi? Bende de işe yaramazsa başlanacak
Diyetle halletmeye çalışın kızlar insülin bebeği irileştiriyormuş o da çok sağlıklı bisey değil yani.

Suyun azalması için yapılabilecek seyler yok sanırım.yuklemeyı yaptır bence ,gerekiyor çünkü başka türlü anlaşılmıyor
Açlık , tokluk yapılacak bana sonra

Şeker sonucunda da yapılacak sey 6kez açlık tokluk kontrolü ve sekeri normal seviyelerinde tutup diet yapmak. Zaten ben bunları yapıyorum, şeker yüklemede sonuç pozitif çıkınca ne değişecekki sadece kanıtlamış olacağız. O kadar şekeri içip suyumu dahada arttırmaya gerek varmı sanki bile bile lades. Ben zaten 17. Haftada yaptırdım şeker yüklemeyi, şimdi 24te tekrar, bilmiyorum

Bence yaptırma canım hiç gerek yok.3 aylık şekerine baktır kanla birde hergün ölçüm.o sıvı şeker direk plesanta tarafından emilip bebeğe gidiyor

Sertlesen bolgenın oksanmaması gerektiğini okumustum bir yerde uyarıcı oluyormus. Bence en yakın zamanda görün canım. Belki sancın vardır ilerlemeden tedavi olur

Bende ayni böyle düşünüyorum canım
Gereksiz masraf gibide ama

Millet 7seneden sonra bebek dogurduda
2 şey hazırlamamış der diyede düşünüyorum

Nefret ediyorum bu insanlardan

Canım bana endokrincinin yönlendirdiği ditetisyen yazmıştı açlık 70-95 tokluktan kastı ağzına attığın ilk lokmasan sonraki 1. Saat 70-140 arası olmalıymış, birde çizelge vermişti resmini çekip atıyorum.
Canım ekmeği tam buğdağ ve toplam 4 dilimi geçmiyor. Bulgur pirinç erişte makarna yasak, canım çok makarna isterse tam buğday unlu makarna yiyebilirşim. Diyetisyen 3 öğün meyve dedi ama perinatolog meyveyi kıs hatta hiç yeme dedi. Bende yemiyorum

Eklentiler

• image.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 38
Sıcaklarla aran nasil? Bana sıcaklar basıyor valla gece uyuyamadım sicaktan fan actik öyle uyudum anca
Bu kış toplasan 15 gün doğalgaz ya yaktık ya yakmadık yatamıyorum nefesimi tıkıyo canım sanırım hormonlardan durup dururken sıcak basmıyo ama sıcak ortamları sevmiyorum

Ölçümlerin çok güzel canım

Son düzenleme:
Senle kıyaslayınca açlığım hep yüksek, tokluğumda hep düşük.

Endokrin doktorunun diyetisyene yönlendirmesi ne kadar saçma
Masraf üstüne masraf yaptırıyorlar
İnşallah düzelir ne diyelim

Hmm bilmiyordum 17.haftada yaptırdığını ogttyi
Niye ikinci defa yükletiyorlar ,açlık tokluk bakılsa daha iyi
Bazen bu doktorlar ne yapacagıni bilmiuor
Zaten şekerin çıkmış gereksiz gereksiz tahliller

Bilmediğimden soruyorum, insulin almaya başlayınca daha mı rahat oluyorsun yediklerinde ve kesin işe yarıyor dimi? Bende de işe yaramazsa başlanacak
İnan bende bilmiyorum canım ama diyet işe yaramıyorsa bizde ikizlerden dolayı şeker yükseliyor demek ve insülin işe yarayacak ki kullanmam gerekiyor bende gönlümce yerim diye düşünüyorum yarın bakacağım ne diyecek nasıl yönlendirecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…