- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Sıcaklarla aran nasil? Bana sıcaklar basıyor valla gece uyuyamadım sicaktan fan actik öyle uyudum ancaEvet canım için rahat olsun ben bacak arama yastık koyup soluma doğru yatıyorum aşırı rahatım çocukta hareketleniyor öyle
Ama belki de hiç meyve yememek de mi kötü acaba? Ekmek normal, hamilesin 4 dilim ideal. İşte dietle deniyorlar ama herkesin dietle geçmiyır sanırım canım. Benim de meçhul. Her ögün kan testi yapıyorum kendime doktora yolluyorum gün sonu. İdeal değerleri de bilmiyorum ki kendimi test edim...İşte canım biz bunları yemediğimiz halde sorunluyız bunları yesem neolur acaba, mryvede şeker var diye ağzıma koymuyorum, ekmek yoplam 4 dilim anca
Sor bakalımYani inş gebeliktendir de şekerden değildir, birkaç gündür uykumu alamıyorum bir türlü. Yarın kontrolüm var doktora da sorim canım
Ekmek yeme canım listelere bakma ekmek şekeri çok yükseltiyor.şeker ilacı içsek ekmek tmm ama sadece diyet olduğu için ekmek yenmemeli.Yaa simdi bende ara ogun iki dilim ekmek(ara ogunde hakkim tek) ve peynir yedim. Saniyesinde uyku bastirdi, bayilmisim gbi uyudum. Moralim bozuldu. Gene sekerim mi cikti bir anda bu ne ya
4 dilim çok canım tavsiyem ekmek yeme.ben gebelik öncesinde şeker hastası olarak deneyimliyim öğünlerde sebze + yoğurt+ 2.3 kaşık bulgur pilavı yada tavuk köfte salata şeklinde yapmaya çalış aralarda meyve yiceksen 1 adet onun yanınada mutlaka 2.3 kasık yoğurt koy bak nasıl düşüyor şekerinİşte canım biz bunları yemediğimiz halde sorunluyız bunları yesem neolur acaba, mryvede şeker var diye ağzıma koymuyorum, ekmek yoplam 4 dilim anca
Canım bakıldı hastahanede 75 gr, ve şekerim çıktı. Dietisyene yönlendirdi, kızdım gtmedim. Sen versene yani, endokrin doktorusun. Sana niye geldim yoksa.. bir de gebelik öncesi şeker baktırdı hemen orda, o da ayrıca 420 tl. Kendi doktorum ne alaka bu test dedi, gereksiz olmuş dedi...Sor bakalım
Açlık-tokluk bakıldı mı sana Peki
Diyet verildi mi
Diyetle halletmeye çalışın kızlar insülin bebeği irileştiriyormuş o da çok sağlıklı bisey değil yani.Bilmediğimden soruyorum, insulin almaya başlayınca daha mı rahat oluyorsun yediklerinde ve kesin işe yarıyor dimi? Bende de işe yaramazsa başlanacak
Suyun azalması için yapılabilecek seyler yok sanırım.yuklemeyı yaptır bence ,gerekiyor çünkü başka türlü anlaşılmıyor
Açlık , tokluk yapılacak bana sonra
Bence yaptırma canım hiç gerek yok.3 aylık şekerine baktır kanla birde hergün ölçüm.o sıvı şeker direk plesanta tarafından emilip bebeğe gidiyorŞeker sonucunda da yapılacak sey 6kez açlık tokluk kontrolü ve sekeri normal seviyelerinde tutup diet yapmak. Zaten ben bunları yapıyorum, şeker yüklemede sonuç pozitif çıkınca ne değişecekki sadece kanıtlamış olacağız. O kadar şekeri içip suyumu dahada arttırmaya gerek varmı sanki bile bile lades. Ben zaten 17. Haftada yaptırdım şeker yüklemeyi, şimdi 24te tekrar, bilmiyorum
Sertlesen bolgenın oksanmaması gerektiğini okumustum bir yerde uyarıcı oluyormus. Bence en yakın zamanda görün canım. Belki sancın vardır ilerlemeden tedavi olurYa işte bende panik yapmak istemiyorum takipteyim sıklaşırsa mutlaka gideceğim daha çok ufak çünkü inşallah erken doğum riski gibi bişey olmaz.Sıklığı şöyle hemen hemen hergece sırtüstü yattığımda mutlaka oluyordu okşayınca geçiyor.Ama dün ve bugün gündüzde oldu bakalım.
Bende ayni böyle düşünüyorum canımKızlar ben hastane ikramlıkları falan konusunda kararsızım. Çok büyük bir şey yapamam zaten de. Geçen gebe eğitiminde ebe hanım o masrafları çocuğunuz için kullanın hastane odasında tek düşünceniz bebeğinizle bağ kurmak ve emzirmek oldun dedi bende kararsız kaldım. Daha sonra evde bol bol misafir ağırlarsınız dedi mantıklı geldi aslında
Canım bana endokrincinin yönlendirdiği ditetisyen yazmıştı açlık 70-95 tokluktan kastı ağzına attığın ilk lokmasan sonraki 1. Saat 70-140 arası olmalıymış, birde çizelge vermişti resmini çekip atıyorum.Ama belki de hiç meyve yememek de mi kötü acaba? Ekmek normal, hamilesin 4 dilim ideal. İşte dietle deniyorlar ama herkesin dietle geçmiyır sanırım canım. Benim de meçhul. Her ögün kan testi yapıyorum kendime doktora yolluyorum gün sonu. İdeal değerleri de bilmiyorum ki kendimi test edim...
Canım ekmeği tam buğdağ ve toplam 4 dilimi geçmiyor. Bulgur pirinç erişte makarna yasak, canım çok makarna isterse tam buğday unlu makarna yiyebilirşim. Diyetisyen 3 öğün meyve dedi ama perinatolog meyveyi kıs hatta hiç yeme dedi. Bende yemiyorum4 dilim çok canım tavsiyem ekmek yeme.ben gebelik öncesinde şeker hastası olarak deneyimliyim öğünlerde sebze + yoğurt+ 2.3 kaşık bulgur pilavı yada tavuk köfte salata şeklinde yapmaya çalış aralarda meyve yiceksen 1 adet onun yanınada mutlaka 2.3 kasık yoğurt koy bak nasıl düşüyor şekerin
Bu kış toplasan 15 gün doğalgaz ya yaktık ya yakmadık yatamıyorum nefesimi tıkıyo canım sanırım hormonlardan durup dururken sıcak basmıyo ama sıcak ortamları sevmiyorumSıcaklarla aran nasil? Bana sıcaklar basıyor valla gece uyuyamadım sicaktan fan actik öyle uyudum anca
Ölçümlerin çok güzel canımCanım bana endokrincinin yönlendirdiği ditetisyen yazmıştı açlık 70-95 tokluktan kastı ağzına attığın ilk lokmasan sonraki 1. Saat 70-140 arası olmalıymış, birde çizelge vermişti resmini çekip atıyorum.
Canım ekmeği tam buğdağ ve toplam 4 dilimi geçmiyor. Bulgur pirinç erişte makarna yasak, canım çok makarna isterse tam buğday unlu makarna yiyebilirşim. Diyetisyen 3 öğün meyve dedi ama perinatolog meyveyi kıs hatta hiç yeme dedi. Bende yemiyorum
Şeker sonucunda da yapılacak sey 6kez açlık tokluk kontrolü ve sekeri normal seviyelerinde tutup diet yapmak. Zaten ben bunları yapıyorum, şeker yüklemede sonuç pozitif çıkınca ne değişecekki sadece kanıtlamış olacağız. O kadar şekeri içip suyumu dahada arttırmaya gerek varmı sanki bile bile lades. Ben zaten 17. Haftada yaptırdım şeker yüklemeyi, şimdi 24te tekrar, bilmiyorum
[/
Senle kıyaslayınca açlığım hep yüksek, tokluğumda hep düşük.Canım bana endokrincinin yönlendirdiği ditetisyen yazmıştı açlık 70-95 tokluktan kastı ağzına attığın ilk lokmasan sonraki 1. Saat 70-140 arası olmalıymış, birde çizelge vermişti resmini çekip atıyorum.
Canım ekmeği tam buğdağ ve toplam 4 dilimi geçmiyor. Bulgur pirinç erişte makarna yasak, canım çok makarna isterse tam buğday unlu makarna yiyebilirşim. Diyetisyen 3 öğün meyve dedi ama perinatolog meyveyi kıs hatta hiç yeme dedi. Bende yemiyorum
Endokrin doktorunun diyetisyene yönlendirmesi ne kadar saçmaCanım bakıldı hastahanede 75 gr, ve şekerim çıktı. Dietisyene yönlendirdi, kızdım gtmedim. Sen versene yani, endokrin doktorusun. Sana niye geldim yoksa.. bir de gebelik öncesi şeker baktırdı hemen orda, o da ayrıca 420 tl. Kendi doktorum ne alaka bu test dedi, gereksiz olmuş dedi...
Neyse sadece yasaklı listesi gbi bişi verdi. Ben de koyim buraya...
Eki Görüntüle 2248660
Hmm bilmiyordum 17.haftada yaptırdığını ogttyiŞeker sonucunda da yapılacak sey 6kez açlık tokluk kontrolü ve sekeri normal seviyelerinde tutup diet yapmak. Zaten ben bunları yapıyorum, şeker yüklemede sonuç pozitif çıkınca ne değişecekki sadece kanıtlamış olacağız. O kadar şekeri içip suyumu dahada arttırmaya gerek varmı sanki bile bile lades. Ben zaten 17. Haftada yaptırdım şeker yüklemeyi, şimdi 24te tekrar, bilmiyorum
İnan bende bilmiyorum canım ama diyet işe yaramıyorsa bizde ikizlerden dolayı şeker yükseliyor demek ve insülin işe yarayacak ki kullanmam gerekiyor bende gönlümce yerim diye düşünüyorum yarın bakacağım ne diyecek nasıl yönlendireceklerBilmediğimden soruyorum, insulin almaya başlayınca daha mı rahat oluyorsun yediklerinde ve kesin işe yarıyor dimi? Bende de işe yaramazsa başlanacak
Arkadasımın da midesi bulandı gynoferro dan bir baska marka demir ilacı ile devam ediyr bulantsı gectı bir dene istersen arkadasım . İlacın adı ferrum fortSinirden agliyorum ya tutamıyorum kendimi .
çok bezdim ben kusmaktan kaç ay oldu kaç ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?