2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
20. haftamda ayrıntılı ultrasondan sonra söyledi doktorum yapalım 24ü beklemeyelim suyun fazla bebek iri dedi
28de bakalım ne dicek yapıcak mı tekrar bilmiyorum gerek olursa yapıcam dedi

Olabilir canım benim kızimda çok hareketli ama hıçkırık hissetmiyorum henüz ilkinde 30 dan sonra hissetmeye başlamıştım hickiriklari sanırım

Diyetle halletmeye çalışın kızlar insülin bebeği irileştiriyormuş o da çok sağlıklı bisey değil yani.
Aynen ya gorumcemde de vardı şeker insulin kullanıyor bütün gebeliklerinde kullanmış bebekleri sumo güreşçileri gibi doğuyor çok iri ve kilolu.

24-28 arası canım daha zamanın var maşallah yavrularina

Ben Fransa’dayım canım bizde tek fark normal Doğumda 5 gün, sezaryende 10 güne kadar hastanede kalınıyor bebek doğum sonrası verdiği kiloyu tekrar almadan bırakmıyorlar
Yok artık napiyorlar o kadar ya

Kızlar merhaba bende 21.haftamın içindeyim.Size bir sorum olacak hergece hemen hemen karnım sertleşiyor elimle ovalayınca geçiyor.Dün gündüzde kasılmam oldu bugün yine oldu.Sizinde kasılmalarınız oluyormu?

Ara ara bende de oluyor normal gibi. Çok sık oluyorsa dr danış.

Hahahha aynen valla :) ben hatta aileme haber vermesem mi diyorum gidim eşimle doğuruyum öyle ailemi arayayım

Benim tarzım

kızlar 21+4 haftalık hamileyim toplamda 6 kilo aldım.bugün doktorum çok kilo aldığımı söyledi.sizler bu haftalarda kaç kilo aldınız?

Benim de 6 kilo. 13-14 kg ile tamamlıyor benim bünye..

Bende ayni böyle düşünüyorum canım
Gereksiz masraf gibide ama

Millet 7seneden sonra bebek dogurduda
2 şey hazırlamamış der diyede düşünüyorum

Nefret ediyorum bu insanlardan

Ah şu insanlar. Ve elalem düşüncesi. Benim yaşadığım yerde de bu düşünce fazla maalesef.. Hep gösteriş hep o yapmış ben yapayım hep tüketmek fikri. İçine sinen neyse onu yap tatlım..

Arkadasımın da midesi bulandı gynoferro dan bir baska marka demir ilacı ile devam ediyr bulantsı gectı bir dene istersen arkadasım . İlacın adı ferrum fort

Benim kan ilacım da başta ferrum fort idi. Hatta önceden de kullanmışlığım var o hiç bulantı yapmadı. Gynoferro sanol ise ne yazık ki bulantı yaptı. Ama devam ediyorum. Dr gebelik başı ferrum şimdi gyno verdiyse bi nedeni vardır diye..

Yok artık napiyorlar o kadar ya
Sürekli eğitim halindeler bebeğin ateşi nasıl ölçülür günlük kulak burun göz bakımı nasıl yapılır banyosu vs nasıl yaptırılır emzirme özellikle çok üzerinde duruyorlar herşeyin, insan evini istiyor hastaneden sıkılıyor ama tehlikeli günler hastanede geçtiği için yenidoğan sarılığı görülmüyor işte bu yönden çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…