- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
20. haftamda ayrıntılı ultrasondan sonra söyledi doktorum yapalım 24ü beklemeyelim suyun fazla bebek iri dediBende de çok oluyor sabahtan beri 1900 adım atmışım ama sanki aşağıda basınç var zorluyor.
Sen kaçıncı haftada yaptırmışsın. Ben 17den sonra şimdi 24te yaptırıcam. Evet maalesef önde gitmesi iyi değilmiş, biraz araştırdım 28den sonra daha sık bebek hareketleri kontrol edilmeliymiş.
Ah kuzum ben yazdığını görmedim. O zaman benim oğlan pek keyifli bir bebek masallahTekme atması pozisyon değiştirmen için değildir
Tekmeleyen bebek keyfi yerinde bebektir:)bende yatarken zorlanıyorum,son haftalarda ne yapacağız
Olabilir canım benim kızimda çok hareketli ama hıçkırık hissetmiyorum henüz ilkinde 30 dan sonra hissetmeye başlamıştım hickiriklari sanırımKızlaaaarrr merhabalarBen 6 aylık hamileyim ve bebeğimin hıçkırdığını hissediyorum bu normal mı yâda hissettiğim şey hıçkırık mı idrak edemedim Çok seri bi şekilde tekme atıyomuş gibi düşünün yaşayan var mı acaba
Bende 3bin adım attım sabah ama dönüşte tansiyonum düştü gibi oldu eve anca attım kendimiBende de çok oluyor sabahtan beri 1900 adım atmışım ama sanki aşağıda basınç var zorluyor.
Çok komik yaOlabilir canım benim kızimda çok hareketli ama hıçkırık hissetmiyorum henüz ilkinde 30 dan sonra hissetmeye başlamıştım hickiriklari sanırım
Tam zamanında ikiz olması harika olmuş öyleyseHahaha eveeeet görmemişin çocuğu olmuşş, herkes göörsünyaş da 37 artık, bi eksiğim çocuk kalmıştı :)) süsleme, sunum bayılırım zaten, bilmiyorum inş kafamdaki gbi geçer herşey hepimiz için tabii
Aynen ya gorumcemde de vardı şeker insulin kullanıyor bütün gebeliklerinde kullanmış bebekleri sumo güreşçileri gibi doğuyor çok iri ve kilolu.Diyetle halletmeye çalışın kızlar insülin bebeği irileştiriyormuş o da çok sağlıklı bisey değil yani.
24-28 arası canım daha zamanın var maşallah yavrularinaKızlar çıktım kontrolden herşey yolunda şükür. Soldaki kuzu 450 gr 25.9 cm, sağdaki kuzu 433 gr 24.5 cm olmuş Herşey yolunda 1 ay sonra görüşürüz dedi dr. Şeker yüklemesi yapmayacak mı acaba. Sez kaçıncı haftalarda yaptınız ki
Evet malesef en iyisi diyet alayım insülini yiyim gönlümce olmuyor malesef:)Aynen ya gorumcemde de vardı şeker insulin kullanıyor bütün gebeliklerinde kullanmış bebekleri sumo güreşçileri gibi doğuyor çok iri ve kilolu.
Hareketli bebekler keyifli bebeklerdir :) çalıştıgım doktor hastalarına hep derdiAh kuzum ben yazdığını görmedim. O zaman benim oğlan pek keyifli bir bebek masallah
Allah yardımcın olsun gerçekten dayanmak zor inşallah vgefer yaSinirden agliyorum ya tutamıyorum kendimi .
çok bezdim ben kusmaktan kaç ay oldu kaç ay
Magnezyum iyi gelebilirKızlar merhaba bende 21.haftamın içindeyim.Size bir sorum olacak hergece hemen hemen karnım sertleşiyor elimle ovalayınca geçiyor.Dün gündüzde kasılmam oldu bugün yine oldu.Sizinde kasılmalarınız oluyormu?
Yok artık napiyorlar o kadar yaBen Fransa’dayım canım bizde tek fark normal Doğumda 5 gün, sezaryende 10 güne kadar hastanede kalınıyor bebek doğum sonrası verdiği kiloyu tekrar almadan bırakmıyorlar
Kızlar merhaba bende 21.haftamın içindeyim.Size bir sorum olacak hergece hemen hemen karnım sertleşiyor elimle ovalayınca geçiyor.Dün gündüzde kasılmam oldu bugün yine oldu.Sizinde kasılmalarınız oluyormu?
Hahahha aynen valla :) ben hatta aileme haber vermesem mi diyorum gidim eşimle doğuruyum öyle ailemi arayayım
kızlar 21+4 haftalık hamileyim toplamda 6 kilo aldım.bugün doktorum çok kilo aldığımı söyledi.sizler bu haftalarda kaç kilo aldınız?
Bende ayni böyle düşünüyorum canım
Gereksiz masraf gibide ama
Millet 7seneden sonra bebek dogurduda
2 şey hazırlamamış der diyede düşünüyorum
Nefret ediyorum bu insanlardan
Arkadasımın da midesi bulandı gynoferro dan bir baska marka demir ilacı ile devam ediyr bulantsı gectı bir dene istersen arkadasım . İlacın adı ferrum fort
Sonra düzeliyor mu bebekler peki, iri mi kalıyorlar yapısal olarakAynen ya gorumcemde de vardı şeker insulin kullanıyor bütün gebeliklerinde kullanmış bebekleri sumo güreşçileri gibi doğuyor çok iri ve kilolu.
Sürekli eğitim halindeler bebeğin ateşi nasıl ölçülür günlük kulak burun göz bakımı nasıl yapılır banyosu vs nasıl yaptırılır emzirme özellikle çok üzerinde duruyorlar herşeyin, insan evini istiyor hastaneden sıkılıyor ama tehlikeli günler hastanede geçtiği için yenidoğan sarılığı görülmüyor işte bu yönden çok iyiYok artık napiyorlar o kadar ya
AhahaPijemaları çıkarmışken bi foto çekineyim dedim bugün
Meghan Markle gibi de tuttum karnımı ki mazallah pırt diye düşer müşer bebik
Maşallah canim buyutmussun kızları:))Kızlar çıktım kontrolden herşey yolunda şükür. Soldaki kuzu 450 gr 25.9 cm, sağdaki kuzu 433 gr 24.5 cm olmuş Herşey yolunda 1 ay sonra görüşürüz dedi dr. Şeker yüklemesi yapmayacak mı acaba. Sez kaçıncı haftalarda yaptınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?