- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Canım bunlar geçen seneki sonuçlarım, bu senekilerde bundan farklı değil, 2 nisana kadar ölçüp endokrine danışacağım.Senle kıyaslayınca açlığım hep yüksek, tokluğumda hep düşük.
Devlettede endokrin diyetisyene yönlendiriyor, sağlıkta çok branşlaşma oldu, diet verse diyetisyenler işsiz kaldık o bizim işimiz derEndokrin doktorunun diyetisyene yönlendirmesi ne kadar saçma
Masraf üstüne masraf yaptırıyorlar
İnşallah düzelir ne diyelim
Evet canım babamda ve önceki gebeliğimde şeker çıkınca erkenden yapıp tedbir alalım dedik ama o haftada plesanta büyümediği için genelde negatif çıkarmış.Hmm bilmiyordum 17.haftada yaptırdığını ogttyi
Niye ikinci defa yükletiyorlar ,açlık tokluk bakılsa daha iyi
Bazen bu doktorlar ne yapacagıni bilmiuor
Zaten şekerin çıkmış gereksiz gereksiz tahliller
Canım seninde şeker yüklemeden 1-2 hafta sonra kasık ağrıların oldu mu?20. haftamda ayrıntılı ultrasondan sonra söyledi doktorum yapalım 24ü beklemeyelim suyun fazla bebek iri dedi
28de bakalım ne dicek yapıcak mı tekrar bilmiyorum gerek olursa yapıcam dedi
Bende 2000 adımı geçince çocuk vajinadan çıkcak sanıyorum, okadar basınç oluyorBende 3bin adım attım sabah ama dönüşte tansiyonum düştü gibi oldu eve anca attım kendimi
Benim ablamda gebelikte şekeri temiz çıktı ama bebek hep iriydi suyu artmıştı. Doğduğunda 4kg doğdu. Ama şuan yeğenim 11 yaşında feci şekerli şeylere tatlılara düşkün, birde böyle bi sorun var, iri bebeklere şekere yatkın oluyor ama büyüme gelişmesi normal iri çocuk değilSonra düzeliyor mu bebekler peki, iri mi kalıyorlar yapısal olarak
Aynen ya gorumcemde de vardı şeker insulin kullanıyor bütün gebeliklerinde kullanmış bebekleri sumo güreşçileri gibi doğuyor çok iri ve kilolu.
Canım konuşanları çok takmam ben şahsen ne derlerse. Bir çikolata bir hediyelik yeter diye düşünüyorum. Son dk heves edip fikir değiştirmezsemBende ayni böyle düşünüyorum canım
Gereksiz masraf gibide ama
Millet 7seneden sonra bebek dogurduda
2 şey hazırlamamış der diyede düşünüyorum
Nefret ediyorum bu insanlardan
Canım konuşanları çok takmam ben şahsen ne derlerse. Bir çikolata bir hediyelik yeter diye düşünüyorum. Son dk heves edip fikir değiştirmezsem
benim kasık ağrılarım hep vardı hala daha varCanım bunlar geçen seneki sonuçlarım, bu senekilerde bundan farklı değil, 2 nisana kadar ölçüp endokrine danışacağım.
Devlettede endokrin diyetisyene yönlendiriyor, sağlıkta çok branşlaşma oldu, diet verse diyetisyenler işsiz kaldık o bizim işimiz der
Evet canım babamda ve önceki gebeliğimde şeker çıkınca erkenden yapıp tedbir alalım dedik ama o haftada plesanta büyümediği için genelde negatif çıkarmış.
Canım seninde şeker yüklemeden 1-2 hafta sonra kasık ağrıların oldu mu?
Bende 2000 adımı geçince çocuk vajinadan çıkcak sanıyorum, okadar basınç oluyor
Benim ablamda gebelikte şekeri temiz çıktı ama bebek hep iriydi suyu artmıştı. Doğduğunda 4kg doğdu. Ama şuan yeğenim 11 yaşında feci şekerli şeylere tatlılara düşkün, birde böyle bi sorun var, iri bebeklere şekere yatkın oluyor ama büyüme gelişmesi normal iri çocuk değil
Kızlar doktor kontrolüm vardı moraller 0 . Yahu 1 insan 1 ayda nasıl 4 kilo alır? E yersen dünyanın sonu gelmiş gibi alırsın tabibirileri beni dovsun
Yaklaşık 106 kilo ile başladım bugün 114 çıktım. Aynen ya çok almışım moralim bozuldu baya. doktorum bu konuda çok rahat,insan biraz kızar ayıplar ama nerdeeÇok almışsın canım ya.Kaç kilo ile başladın?Ben 90 başladım 83 um şimdi.Daha yeni bişeyler yiyebiliyorum.
Kilon olmasına rağmen çok almışın canım aman dikkat:) benim doktor daha 1 kere kilomu sordu o da ikili testte:)))Yaklaşık 106 kilo ile başladım bugün 114 çıktım. Aynen ya çok almışım moralim bozuldu baya. doktorum bu konuda çok rahat,insan biraz kızar ayıplar ama nerdeevalla çok dikkat edicem artık
Aynen bende çok şaşırdım ama bende farkındaydım bu aralar iyice yedim içtim. Her ay doktor kontrolünde tartiliyorum ve not alınıyor kilom yani burda öyle yapıyorlar. Toplamda 8 kilo almışım bugün 25 haftalık olduk. Daha 15 hafta varKilon olmasına rağmen çok almışın canım aman dikkat:) benim doktor daha 1 kere kilomu sordu o da ikili testte:)))
Belki ödemde vardır canım ödem atmaya bak bol su yürüyüş az tuz.ben bigün kalktım 4 kilo almısım inanamadım 2 gün sonra da verdim:)) ödemmişAynen bende çok şaşırdım ama bende farkındaydım bu aralar iyice yedim içtim. Her ay doktor kontrolünde tartiliyorum ve not alınıyor kilom yani burda öyle yapıyorlar. Toplamda 8 kilo almışım bugün 25 haftalık olduk. Daha 15 hafta varbenim çok dikkat etmem gerekecek artik valla
Ya aslında şöyle kesin ödem var çünkü yüzüklerimi asla takamiyorum. Hamile kalir kalmaz ac karnina evde ciplak tartildim yaklaşık 106 çıktım. E ben bugün giymişim kiyafeti ayakkabıyı içmişim yaklaşık 1 litre sıvı. Öyle de sağlam bir kahvaltı yapmışım ki sormaBelki ödemde vardır canım ödem atmaya bak bol su yürüyüş az tuz.ben bigün kalktım 4 kilo almısım inanamadım 2 gün sonra da verdim:)) ödemmiş
Ananasın gebelikte tüketimini bi araştır canımYa aslında şöyle kesin ödem var çünkü yüzüklerimi asla takamiyorum. Hamile kalir kalmaz ac karnina evde ciplak tartildim yaklaşık 106 çıktım. E ben bugün giymişim kiyafeti ayakkabıyı içmişim yaklaşık 1 litre sıvı. Öyle de sağlam bir kahvaltı yapmışım ki sormabunlar nerden baksan +2-3 kiloya sebep oluyor. En iyisi sabahları ac karna ciplak tartılmak o zaman kendimi daha net bilirim. Şimdi baslicam su içmeye bide ananas iyi gelir diyorlar ödeme allahtan evde var. Sen toplamda mi 2 kilo aldin canim?
Toplamda 3 aldım cnmYa aslında şöyle kesin ödem var çünkü yüzüklerimi asla takamiyorum. Hamile kalir kalmaz ac karnina evde ciplak tartildim yaklaşık 106 çıktım. E ben bugün giymişim kiyafeti ayakkabıyı içmişim yaklaşık 1 litre sıvı. Öyle de sağlam bir kahvaltı yapmışım ki sormabunlar nerden baksan +2-3 kiloya sebep oluyor. En iyisi sabahları ac karna ciplak tartılmak o zaman kendimi daha net bilirim. Şimdi baslicam su içmeye bide ananas iyi gelir diyorlar ödeme allahtan evde var. Sen toplamda mi 2 kilo aldin canim?
Ben pzt şeker yükleme testi randevusu aldım düşünmek için birkaç günüm var. Yarın başka bir doktordanda randevu aldım, birde hem suyumun fazlalılığını hemde şeker yüklemeyi danışacağım. Geçen gebeliğimde şeker çıktığı için şeker aleti strip hepsi mevcut 2 nisanda endokrine gideceğimIlk hamileligimde hem kilomdan hem de aile de olduğu icin dokrorum kesin seker cikar diye dusundu ve yukleme yaptirmadi. Direk makine aldirdi ve olcum yaptırdı. Doktoruna danisip olcum yapip takip edebilirsin sendelaiyka
Bu hamileligimde de ayni sekilde 24. Haftadan sonra olcumlere baslariz dedi. Makinani ayarlara olcum cubuklarini al hazirligini yap dedi. Haftaya cuma kontrolum var tam 24 hafta bitmiş olacak. Baslayacagiz takibe
benim kasık ağrılarım hep vardı hala daha var
sürekli regl olcak gibiyim
doktorum normal diyo
anlamıyorum valla millet ne kadar rahat geçiriyo
ben hiç sevmedim hamileliği
biran önce doğurmak istiyorum artık
sanki hamile değilde hasta gibiyim
sürekli ağrı sancı çok sıkıldım
herkes doğunca bu günlerini arıcan diyo ama asla aramıcam bu günlerimi
sağsalim doğurayım uykusuz gecelere razıyım
şimdide korkudan uyuyamıyorum zaten bişey mi oldu olcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?