2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yaklaşık 106 kilo ile başladım bugün 114 çıktım. Aynen ya çok almışım moralim bozuldu baya. doktorum bu konuda çok rahat,insan biraz kızar ayıplar ama nerdee valla çok dikkat edicem artık

Canım kendin ve bebisin için dikkat et.Sagliginiz önemli olan.Sezeryan de olsa normal de olsa fazla kiloyla yazın ortasında sıkıntı çekebilirsin.Hamur işi ekmek tatlı yi kessen bile coookkk faydası olur

Aynen bende sık sık yemek istiyorum.demekki böyle oluyor canım.benn normalde çok hızlı kilo alan biriyim hamilelik de çok daha fazla yememe rağmen yavaş alıyorum anlamadım.troidimi gebelikle öğrendim şimdi ilaç içiyorum belkide troidden hızlı kilo alıyordum

Canım kendin ve bebisin için dikkat et.Sagliginiz önemli olan.Sezeryan de olsa normal de olsa fazla kiloyla yazın ortasında sıkıntı çekebilirsin.Hamur işi ekmek tatlı yi kessen bile coookkk faydası olur
Hamur işi yemiyorum,tatli olarak dondurma falan yiyorum arada. Ekmek sadece kahvaltıda tüketiyorum. Ama bundan sonra ekstra dikkat edicem inşallah

Kilo konusuna değinilmis.
Ben yaklaşık +6kg ile devam ediyorum yola

Aksam 5-6dan sonra yememeye çalışıyorum dokunuyor baya yatarken.

Az kilo alan arkadaşlar ne yiyip ne iciyorsunuz bize de söyleyin yahu

Ben 49 la başladım şimdi 59 um ama korkunç istahliyim. 29 yıldır ilk defa böyleyim hatta. Her zaman kilo alma problemi olan biriydim. Evlenirken 41 kiloydum. Sonra gece 3 e ve sabah 6 ya alarm kurup uyanıp yemek yemelere falan başlayarak 48 olmuştum . Şimdi kendime hayretler içinde bakıyorum hiç de sallamiyorum kilo konusunu :)) eminim doğumdan sonra hepsi kendiliğinden gidecek uğraşmaya bile gerek kalmadan :))

İyi geceler kızlar..
Kilo konusunda bişi danışıcam size..
Mesela 70 kilo ile gebe kaldınız.
İlk aylar bulantı vs 4 kilo zayıfladınız. Ve şuan 72 kilosunuz..
İçler dışlar çarpımı oran orantı yaparsak;
toplamda 2 kilo mu aldınız 6 kilo mu?

Ahahahah bence Hatice netice durumundan 2 kilo almış oluyor o arkadaş :)))

O arkadaşa söyliyim de sevinsin
Yani kilo alırken hamileydim. O zaman hamileyken kilo almış sayılırım die düşünüp 6 kilo sonucuna ulaşıyorum bazen..
Ama düşününce hatice netice yaparsak 2 kilo..
Kafamda deli sorular..

Arkadaşlar ilk defa böyle bir şey hissediyorum soktayim karnimda değişik bı şeyler hissettim, elimi bı degdim ki taş gibi! Göbek deliğimin sağ alt carprazinda parmağımin altı taş gibi sertti. Elimle biraz oksadim yumuşadı karnım. Çok geçmeden yine oldu, dayanamadım annemi uyandırdım bebek bu dedi:) anneme göre ayaklariymis:)) elimizle oksayinca o bölge yumuşuyor sonra tekrar sertleşiyor. Resmen biri itiyor :) muhteşem bı duygu Oğlum büyüyor çok şükür Allahım sen çok büyüksün...

Kızımda 42 İle hamile kaldım doguma 54 kilo gittim dogumdan cıktım 48 kıloydum.Ben de kilo almak için ugrasıp alamayanlardanım.En son pazartesi doktorda 50 kiloydum belki doguma kadar 55 60 olurum

Aslında dediğin gibi bı açıdan çok iyi

Canim kasilma olma ihtimali de var bende ilk bebegimde o sertlik zaten bakınca da görünüyor onun fotosunu falan cekiyodum falan sonra garip geldi Dr a sorunca kasılma olduğunu ogrenmistim

Baya zayıf hamile kalmışsın canım boşver 70le tamamlarsin en kotu

Ben 73 el hamile kaldım bulantı kusma derken en son 74 çıkmıştım. Yarin kontrolde tartılırım bakalım ne kadar olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…