- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Tamam canım henüz yemedim. Şimdi bakarim. SagolAnanasın gebelikte tüketimini bi araştır canım
Emin değilim ama sanki bi sıkıntı vardı o meyvede
Ay harika valla afeirn sanaToplamda 3 aldım cnm
Yaklaşık 106 kilo ile başladım bugün 114 çıktım. Aynen ya çok almışım moralim bozuldu baya. doktorum bu konuda çok rahat,insan biraz kızar ayıplar ama nerdeevalla çok dikkat edicem artık
Aynen bende sık sık yemek istiyorum.demekki böyle oluyor canım.benn normalde çok hızlı kilo alan biriyim hamilelik de çok daha fazla yememe rağmen yavaş alıyorum anlamadım.troidimi gebelikle öğrendim şimdi ilaç içiyorum belkide troidden hızlı kilo alıyordumBende 3.5 almıştım toplam ama bence son iki haftada aldım 1-2 kilo daha
Sadece dr da tartılıyorum aydan aya kafayı yememek için
Bende şöyle bişey oldu ama normalde tek öğünde fazla yerdim artık çok yiyemiyorum tıkanıyorum. İki dilim ekşi mayalı geleneksel ekmek yiyorum ki ben diyetteyken yiyip asla doymazdım
Şimdi doyuruyo ama sık sık bişeyler yiyiorum
Yani aslında beslenme düzenimiz olması gerektiği gibi oldu bu özel süreçte
Keşke devam ettirebilsek
Hamur işi yemiyorum,tatli olarak dondurma falan yiyorum arada. Ekmek sadece kahvaltıda tüketiyorum. Ama bundan sonra ekstra dikkat edicem inşallahCanım kendin ve bebisin için dikkat et.Sagliginiz önemli olan.Sezeryan de olsa normal de olsa fazla kiloyla yazın ortasında sıkıntı çekebilirsin.Hamur işi ekmek tatlı yi kessen bile coookkk faydası olur
banada geçmiyooooYa bu günler neden geçmiyor yoksa bir bana mı öyle geliyor
Ahahahah bence Hatice netice durumundan 2 kilo almış oluyor o arkadaş :)))İyi geceler kızlar..
Kilo konusunda bişi danışıcam size..
Mesela 70 kilo ile gebe kaldınız.
İlk aylar bulantı vs 4 kilo zayıfladınız. Ve şuan 72 kilosunuz..
İçler dışlar çarpımı oran orantı yaparsak;
toplamda 2 kilo mu aldınız 6 kilo mu?
Kızımda 42 İle hamile kaldım doguma 54 kilo gittim dogumdan cıktım 48 kıloydum.Ben de kilo almak için ugrasıp alamayanlardanım.En son pazartesi doktorda 50 kiloydum belki doguma kadar 55 60 olurumBen 49 la başladım şimdi 59 um ama korkunç istahliyim. 29 yıldır ilk defa böyleyim hatta. Her zaman kilo alma problemi olan biriydim. Evlenirken 41 kiloydum. Sonra gece 3 e ve sabah 6 ya alarm kurup uyanıp yemek yemelere falan başlayarak 48 olmuştum . Şimdi kendime hayretler içinde bakıyorum hiç de sallamiyorum kilo konusunu :)) eminim doğumdan sonra hepsi kendiliğinden gidecek uğraşmaya bile gerek kalmadan :))
Aslında dediğin gibi bı açıdan çok iyiSürekli eğitim halindeler bebeğin ateşi nasıl ölçülür günlük kulak burun göz bakımı nasıl yapılır banyosu vs nasıl yaptırılır emzirme özellikle çok üzerinde duruyorlar herşeyin, insan evini istiyor hastaneden sıkılıyor ama tehlikeli günler hastanede geçtiği için yenidoğan sarılığı görülmüyor işte bu yönden çok iyi
Canim kasilma olma ihtimali de var bende ilk bebegimde o sertlik zaten bakınca da görünüyor onun fotosunu falan cekiyodum falan sonra garip geldi Dr a sorunca kasılma olduğunu ogrenmistimArkadaşlar ilk defa böyle bir şey hissediyorum soktayimkarnimda değişik bı şeyler hissettim, elimi bı degdim ki taş gibi! Göbek deliğimin sağ alt carprazinda parmağımin altı taş gibi sertti. Elimle biraz oksadim yumuşadı karnım. Çok geçmeden yine oldu, dayanamadım annemi uyandırdım bebek bu dedi:) anneme göre ayaklariymis:)) elimizle oksayinca o bölge yumuşuyor sonra tekrar sertleşiyor. Resmen biri itiyor :) muhteşem bı duygu Oğlum büyüyor çok şükür Allahım sen çok büyüksün...
Baya zayıf hamile kalmışsın canım boşver 70le tamamlarsin en kotuBen 49 la başladım şimdi 59 um ama korkunç istahliyim. 29 yıldır ilk defa böyleyim hatta. Her zaman kilo alma problemi olan biriydim. Evlenirken 41 kiloydum. Sonra gece 3 e ve sabah 6 ya alarm kurup uyanıp yemek yemelere falan başlayarak 48 olmuştum . Şimdi kendime hayretler içinde bakıyorum hiç de sallamiyorum kilo konusunu :)) eminim doğumdan sonra hepsi kendiliğinden gidecek uğraşmaya bile gerek kalmadan :))
Günaydın canımGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?