2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim hesabima göre 80 ile basladim ama doktora ilk gittigimde gittigimde 82.4 ciktim. Odem filan oldu herhalde. Baslangic kilosunu 82.4 kabul ettik. Yediklerime cok dikkat ediyorum. En son ki kontrolde 81.3 ciktim. Haftaya bugün kontrolum var 1kilo aldim gibi benim tartimda. Baslangic kiloma yeni ulasmis olacagim. Maksimum 6-7 kilo ile tamamlarim diye düşünüyorum.

Canım o dönemde verip aldığımı hesaba katmiyorum su bile icemeyip paso çıkardığımız bı dönem başlangıç kilomu baz alarak takip ediyorum

Canım yalancı kasilmalarda olabilir onlar artik yavaş yavas başlayacak.

Günaydın kızlar benim oğlan gece hiç uyumuyor ya sürekli harekette ne zaman uyansam oynuyor oluyor doğunca da böyle olursa Yandık

Canim kasilma olma ihtimali de var bende ilk bebegimde o sertlik zaten bakınca da görünüyor onun fotosunu falan cekiyodum falan sonra garip geldi Dr a sorunca kasılma olduğunu ogrenmistim
Canım yalancı kasilmalarda olabilir onlar artik yavaş yavas başlayacak.

yaaaa kasıntıysa çok üzülürüm, gecenin üçünde oğlumun ayaklarını hissettim diye mutlu mutlu uyumuştumKasılmalar neden oluyor acaba? ben uzun süredir vitamin de kullanıyordum, 1 ay ara verip 2 gün önce tekrar başlamıştım. bi ilgisi olabilir mi ???

Yok artık vücut doğuma hazırlanıyor normal yani bende bayadır oluyor senin anlattığın şekil bu semsert olup yumuşaması ama bebek hareketi daha farklı oluyor titreme gibi ittirme gibi hani belki de yanlış anlattın. Belki de harekettir o

Belki de öyledir canım cidden hevesini kırmak için yazmadım da öylede olma ihtimali var yani ben magnezyum kullandigimdan beri olmadı

Günaydın kızlar 2 adım yol gittim alt tarafı sol tarafıma doğru kasıkta Bi baskı çöktü sızıyla bahsettiğiniz şey bu mu döndüğü için mi acaba

Bebeğin olduğu yerde sert olabiliyor ben bakıyorum bazen sertlik olan yerden tekme falan yiyorum diyorum bebiş burda:))

kızlar hepinize günaydın öncelikle. Kiloyla ilgili baya yorum yazılmış, ben de 2 hafta önce tartıldım en son ve sadece 3 kilo almışım. Gebeliğimi öğrendiğim ilk günden beri acayip dikkat ediyorum, Dr 3 ana 3 ara öğün demişti. Ekmek, hamur işi, tatlı, turşu, zeytin vs, kısacası içinde kabartma tozu olanlardan ve tuzlu yiyeceklerden uzak dur demişti. Ben de elimden geldiğince uzak durdum hatta ilk başlarda tam buğday ekmeği yiyordum ama ona bir türlü alışamadım o ayrı :) demir ilacı aldığım için kahvaltılarda süt ürünleri, peynir, yeşillik vs tüketmiyorum, ara öğünlerde ya meyve ya da çiğbadem-kuru çekirdekli siyah üzüm-ceviz tüketiyorum. öğlen muhakkak 1 yumurta, bol yeşillik, yoğurt yiyorum. Her akşam sırayla balık, et, tavuk, baklagil, ıspanak vs. oluyor. Böylece haftanın her akşamı dolmuş oldu. Bir de her gece bir bardak süt içiyorum. Bence bu kilo alımının beslenme şekliyle alakası olsa da bünyeyle de ilgili. ben hep 55-56 kiloydum, yediğini çabuk eriten biriyim. bütün bunlar birleşince de sadece 3 kilo almışım, bakalım sonrası ne olacak?

Günaydın kızlar 2 adım yol gittim alt tarafı sol tarafıma doğru kasıkta Bi baskı çöktü sızıyla bahsettiğiniz şey bu mu döndüğü için mi acaba
Bende böyle oluyor kuzum bazen ne kadar yürüsem olmuyor bazen az bir yol yetiyor bebeğin pozisyonu ile ilgili olduğunu düşünüyorum bana doktor öle demişti ayakları aşşada olduğu zaman yapar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…