Günaydın canım
Canım o dönemde verip aldığımı hesaba katmiyorum su bile icemeyip paso çıkardığımız bı dönem başlangıç kilomu baz alarak takip ediyorumİyi geceler kızlar..
Kilo konusunda bişi danışıcam size..
Mesela 70 kilo ile gebe kaldınız.
İlk aylar bulantı vs 4 kilo zayıfladınız. Ve şuan 72 kilosunuz..
İçler dışlar çarpımı oran orantı yaparsak;
toplamda 2 kilo mu aldınız 6 kilo mu?
Ama sen yatak istirahatindeydin yanlış hatırlamıyorsam, ödemin çoktur hareket yokya.bende 10 kilo aldım daha 24. haftam
16 hafta daha var
yuvarlanarak gidicem en son doğuma
Canım yalancı kasilmalarda olabilir onlar artik yavaş yavas başlayacak.Arkadaşlar ilk defa böyle bir şey hissediyorum soktayimkarnimda değişik bı şeyler hissettim, elimi bı degdim ki taş gibi! Göbek deliğimin sağ alt carprazinda parmağımin altı taş gibi sertti. Elimle biraz oksadim yumuşadı karnım. Çok geçmeden yine oldu, dayanamadım annemi uyandırdım bebek bu dedi:) anneme göre ayaklariymis:)) elimizle oksayinca o bölge yumuşuyor sonra tekrar sertleşiyor. Resmen biri itiyor :) muhteşem bı duygu Oğlum büyüyor çok şükür Allahım sen çok büyüksün...
Daha iyi çabucak gidersin hastaneye:)))bende 10 kilo aldım daha 24. haftam
16 hafta daha var
yuvarlanarak gidicem en son doğuma
Bende oğlumda çıkmadı seker 4 kg doğdu. Boyu da uzundu. Genetikte olabiliyor. Şimdi bu da önde gidiyor şükür ama 4.5 kg sonrası öyle olabiliyor.Benim kuzenimde de gebelik şekeri çıktı.3 çocuğu da 5 kiloya yakın doğdu
Canim kasilma olma ihtimali de var bende ilk bebegimde o sertlik zaten bakınca da görünüyor onun fotosunu falan cekiyodum falan sonra garip geldi Dr a sorunca kasılma olduğunu ogrenmistim
Canım yalancı kasilmalarda olabilir onlar artik yavaş yavas başlayacak.
Yok artık vücut doğuma hazırlanıyor normal yani bende bayadır oluyor senin anlattığın şekil bu semsert olup yumuşaması ama bebek hareketi daha farklı oluyor titreme gibi ittirme gibi hani belki de yanlış anlattın. Belki de harekettir oyaaaakasıntıysa çok üzülürüm, gecenin üçünde oğlumun ayaklarını hissettim diye mutlu mutlu uyumuştum Kasılmalar neden oluyor acaba? ben uzun süredir vitamin de kullanıyordum, 1 ay ara verip 2 gün önce tekrar başlamıştım. bi ilgisi olabilir mi ???
Belki de öyledir canım cidden hevesini kırmak için yazmadım da öylede olma ihtimali var yani ben magnezyum kullandigimdan beri olmadıyaaaakasıntıysa çok üzülürüm, gecenin üçünde oğlumun ayaklarını hissettim diye mutlu mutlu uyumuştum Kasılmalar neden oluyor acaba? ben uzun süredir vitamin de kullanıyordum, 1 ay ara verip 2 gün önce tekrar başlamıştım. bi ilgisi olabilir mi ???
Bende böyle oluyor kuzum bazen ne kadar yürüsem olmuyor bazen az bir yol yetiyor bebeğin pozisyonu ile ilgili olduğunu düşünüyorum bana doktor öle demişti ayakları aşşada olduğu zaman yapar demiştiGünaydın kızlar 2 adım yol gittim alt tarafı sol tarafıma doğru kasıkta Bi baskı çöktü sızıyla bahsettiğiniz şey bu mu döndüğü için mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?