Ayniyiz seninle ben de tam 10 kilo aldım. 54 ile başladım su anda 64 üm.bende 10 kilo aldım daha 24. haftam
16 hafta daha var
yuvarlanarak gidicem en son doğuma
Yok artık vücut doğuma hazırlanıyor normal yani bende bayadır oluyor senin anlattığın şekil bu semsert olup yumuşaması ama bebek hareketi daha farklı oluyor titreme gibi ittirme gibi hani belki de yanlış anlattın. Belki de harekettir o
Şu an yaşadığımız her şey tabi ki normal ve bu süreçin bi parçası, yaşadıkça öğrenicez, İlk kez yaşayınca insan ne hissedeceğini de bilemiyor :)
Belki de öyledir canım cidden hevesini kırmak için yazmadım da öylede olma ihtimali var yani ben magnezyum kullandigimdan beri olmadı
bugün ilk defa böyle bişey oldu 2 dakika yürüdüm yürümedimBende böyle oluyor kuzum bazen ne kadar yürüsem olmuyor bazen az bir yol yetiyor bebeğin pozisyonu ile ilgili olduğunu düşünüyorum bana doktor öle demişti ayakları aşşada olduğu zaman yapar demişti
canım kötü etkiliyor demekki, rabbim şifa versin, doktoruna söylesen başka bir ilaç kullansan belki kullandığın ilaç sana dokunuyor.Ac tok Farketmiyo
Ictikkten bir saat sonra eziyet başlıyo. Gece içmeyi denedim bu sefer sabaha kadar uyuyamadım bulantidan
Gerçekten iğrenç bir şey Allah kimseye vermesin
Karnım kocaman oldu hala kusuyorum yeter ya(
Ama canım sen gayet zayıf kalmışsın, normal diye düşünüyorum. Kendini de iyi hissediyorsan sal gitsin54 ile hamile kaldım. Bugün sabah tartildim tam 64 olmuşum. Ben anlamıyorum fazla bir şey yediğim de yok. Bebek de çok önden gidiyor. Gebelik şekeri mi var ne var.
Normaldir canım bende çok sık oluyor bi durduğu yerde durmuyor ki benim ki:))bugün ilk defa böyle bişey oldu 2 dakika yürüdüm yürümedimdemek pozisyon değiştirdi nazlı kızım sağol canım normal demek ki
Allah yardımcın olsun canım zor...Günaydın kızlar kv hala bizde yogun geciyor gunler
sağol canım bugun mesaj verdim evden çıkmadan ütülenecek kıyafetleri ütü masasının üstüne koydumAllah yardımcın olsun canım zor...
Ama canım sen gayet zayıf kalmışsın, normal diye düşünüyorum. Kendini de iyi hissediyorsan sal gitsin
Ay ceviz çok güzel kilo aldırıyor denemeyle sabitöyle çok yediğim de yok. Hamilelikten önce nasıl yiyorsam aynı. Ekstra ceviz badem falan mı kilo aldırdı anlamadım ki. Bacaklarım kütük gibi oldu
anlarlar mı ki talimat da verseydin :))sağol canım bugun mesaj verdim evden çıkmadan ütülenecek kıyafetleri ütü masasının üstüne koydum
Maşallah kızlara benimde evde mesai tıvalette doluyor
Senin de oğluşlara maşallahMaşallah kızlara benimde evde mesai tıvalette doluyor
Evet canım kalkıyorum arada. İlk iki üç gün tuvalet dışı kalkmadım kabız oldum çok rahatsız etti. Şimdi çok abartmamak kaydıyla evde dolaşıp geri yatıyorum.Senin de oğluşlara maşallahArada kalkıp yürüyorsun dimi canım ödem tutma :)
anlar diye düşünüyorum :))anlarlar mı ki talimat da verseydin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?