2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Belki de öyledir canım cidden hevesini kırmak için yazmadım da öylede olma ihtimali var yani ben magnezyum kullandigimdan beri olmadı

Yok neden hevesim kırılsın ki, sonuçta hepsi biz hamileyiz diye oluyor Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun

Bende böyle oluyor kuzum bazen ne kadar yürüsem olmuyor bazen az bir yol yetiyor bebeğin pozisyonu ile ilgili olduğunu düşünüyorum bana doktor öle demişti ayakları aşşada olduğu zaman yapar demişti
bugün ilk defa böyle bişey oldu 2 dakika yürüdüm yürümedim demek pozisyon değiştirdi nazlı kızım sağol canım normal demek ki

Ac tok Farketmiyo
Ictikkten bir saat sonra eziyet başlıyo. Gece içmeyi denedim bu sefer sabaha kadar uyuyamadım bulantidan
Gerçekten iğrenç bir şey Allah kimseye vermesin
Karnım kocaman oldu hala kusuyorum yeter ya (
canım kötü etkiliyor demekki, rabbim şifa versin, doktoruna söylesen başka bir ilaç kullansan belki kullandığın ilaç sana dokunuyor.

54 ile hamile kaldım. Bugün sabah tartildim tam 64 olmuşum. Ben anlamıyorum fazla bir şey yediğim de yok. Bebek de çok önden gidiyor. Gebelik şekeri mi var ne var.
Ama canım sen gayet zayıf kalmışsın, normal diye düşünüyorum. Kendini de iyi hissediyorsan sal gitsin

ben hamilelik başında feci bir gribe yakalandığım için çok kilo vermiştim kızlar ama şimdi şimdi toparlıyorum çok şükür 70 le hamile kalmıtım 70.6 çıkıyorum tok olunca. olsun valla hiç dert etmeyin sizde bi sorun sıkıntı yoksa, illaki alacağız diye düşünüyorum. hiç gözümde değil en son fil gibi olurmuşum

Ama canım sen gayet zayıf kalmışsın, normal diye düşünüyorum. Kendini de iyi hissediyorsan sal gitsin
öyle çok yediğim de yok. Hamilelikten önce nasıl yiyorsam aynı. Ekstra ceviz badem falan mı kilo aldırdı anlamadım ki. Bacaklarım kütük gibi oldu

Senin de oğluşlara maşallah Arada kalkıp yürüyorsun dimi canım ödem tutma :)
Evet canım kalkıyorum arada. İlk iki üç gün tuvalet dışı kalkmadım kabız oldum çok rahatsız etti. Şimdi çok abartmamak kaydıyla evde dolaşıp geri yatıyorum.

Kızlar günaydın dün DETAYLIMIZ vardı. Perinatolog da solda ufak bir parlaklık olduğunu ama diğer her şeyin normal olduğunu söyledi. Siz de bir bakar mısınız ? Sizce ne yapmalıyım ?

Eklentiler

• 05C7974B-9A02-4989-B0B7-E8DEB99B15A1.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…