2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar günaydın dün DETAYLIMIZ vardı. Perinatolog da solda ufak bir parlaklık olduğunu ama diğer her şeyin normal olduğunu söyledi. Siz de bir bakar mısınız ? Sizce ne yapmalıyım ?
Canım öncelikle gözünaydın. Bu durum görülüyor çoğunlukla ileri haftalarda geçiyor. Ama çoğu perinatalog fetal doppler çekilmesi için çocuk kardiyoloğuna yönlendiriyor ki için rahat etsin diye.

Fetal doplerdan hiç b
Canım öncelikle gözünaydın. Bu durum görülüyor çoğunlukla ileri haftalarda geçiyor. Ama çoğu perinatalog fetal doppler çekilmesi için çocuk kardiyoloğuna yönlendiriyor ki için rahat etsin diye.
Fetal d. Dam hiç bahsetmedi sorayım ben onu sağol canım şnşallah geçer

Ama sen yatak istirahatindeydin yanlış hatırlamıyorsam, ödemin çoktur hareket yokya.
aynen öyle canım tam 10 hafta oldu bugün yatıyorum
14. haftamdan beri
ama çok şükür son kontrolümde doktorum günde yarım saatten fazla ayakta kalmamak şartıyla çıkabilirsin dışarı dedi
çarşamba günü eşim evdeydi çarşıya çıkalım dedik
dizlerim titredi yürürken
insanlar üstüme üstüme geldi bi tuhaf oldum

Kızlar günaydın ☀ dün DETAYLIMIZ vardı. Perinatolog da solda ufak bir parlaklık olduğunu ama diğer her şeyin normal olduğunu söyledi. Siz de bir bakar mısınız ? Sizce ne yapmalıyım ?
Canım öncelikle gözün aydın :) Valla birçok bebekte çıkıyor bu daha sonra kayboluyor, mesela benim ilk kızımda çıkmıştı, doktorum kaybolacak zaten birşey yapmamıza gerek yok dedi ve kayboldu, bence sen bunu kafana takma olur mu ?
Oldukça fit bı ikiz annesi
maşallah canım gayet güzel ve fit görünüyorsun bende popo var o yüzden kilo aldıgım çok belli :)
Sağolun kızlar :):):) Ama ben iyi gizliyorum kiloları :) yoksa 76 kiloyum :)
B bibliyofil_k ciğim çok güzel subliminal mesaj vermişsin, inşallah anlar :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…