- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
bebeğe mi bize miAy ceviz çok güzel kilo aldırıyor denemeyle sabit
Oldukça fit bı ikiz annesi
maşallah canım gayet güzel ve fit görünüyorsun bende popo var o yüzden kilo aldıgım çok belli :)
Bende hergun tüketiyorum canım boş kaldıkca bebise faydası oluyordur insbebeğe mi bize miben her gün 5 ceviz yiyorum da
canım 5 ceviz çok fazla değil mi ? bebek için 2 tane yeterliymiş. fazlası sana kilo aldırır.bebeğe mi bize miben her gün 5 ceviz yiyorum da
Eğer benim bir aydır duran misafirler gibiyse o kıyafetler orda 1 ay durur yine de idrak etmez canım haberin olsunsağol canım bugun mesaj verdim evden çıkmadan ütülenecek kıyafetleri ütü masasının üstüne koydum
Bebeği bilmiyorum canım ama bize aldırıyor ben hiç kilo almamıstım ceviz yemeye başlayınca kilo almaya başladım artık hergün yemiyorumbebeğe mi bize miben her gün 5 ceviz yiyorum da
bilmem fazla diye düşünmemiştim hiç 3e indireyim en iyisicanım 5 ceviz çok fazla değil mi ? bebek için 2 tane yeterliymiş. fazlası sana kilo aldırır.
ben de biraz azaltayım bari çok yağlancam bu gidişleBebeği bilmiyorum canım ama bize aldırıyor ben hiç kilo almamıstım ceviz yemeye başlayınca kilo almaya başladım artık hergün yemiyorum
beying elişimi için önemli de arada biz bayağı yağlanacağız sanırım :)Bende hergun tüketiyorum canım boş kaldıkca bebise faydası oluyordur ins
Canım öncelikle gözünaydın. Bu durum görülüyor çoğunlukla ileri haftalarda geçiyor. Ama çoğu perinatalog fetal doppler çekilmesi için çocuk kardiyoloğuna yönlendiriyor ki için rahat etsin diye.Kızlar günaydındün DETAYLIMIZ vardı. Perinatolog da solda ufak bir parlaklık olduğunu ama diğer her şeyin normal olduğunu söyledi. Siz de bir bakar mısınız ? Sizce ne yapmalıyım ?
göreceğiz akşamEğer benim bir aydır duran misafirler gibiyse o kıyafetler orda 1 ay durur yine de idrak etmez canım haberin olsun
Bize galibabebeğe mi bize miben her gün 5 ceviz yiyorum da
ben de o kadar yiyorum alışkanlık oldu :)Bize galibaben de her gün omega 3 olsun diye 4-5 tane yiyorum canım
Fetal d. Dam hiç bahsetmedi sorayım ben onu sağol canım şnşallah geçerCanım öncelikle gözünaydın. Bu durum görülüyor çoğunlukla ileri haftalarda geçiyor. Ama çoğu perinatalog fetal doppler çekilmesi için çocuk kardiyoloğuna yönlendiriyor ki için rahat etsin diye.
aynen öyle canım tam 10 hafta oldu bugün yatıyorumAma sen yatak istirahatindeydin yanlış hatırlamıyorsam, ödemin çoktur hareket yokya.
İyi dayaniyosun bişey demeden canım nasıl bu kadar rahatlarkiEğer benim bir aydır duran misafirler gibiyse o kıyafetler orda 1 ay durur yine de idrak etmez canım haberin olsun
ahahaDaha iyi çabucak gidersin hastaneye:)))
Canım öncelikle gözün aydın :)Kızlar günaydın ☀ dün DETAYLIMIZ vardı. Perinatolog da solda ufak bir parlaklık olduğunu ama diğer her şeyin normal olduğunu söyledi. Siz de bir bakar mısınız ? Sizce ne yapmalıyım ?
Oldukça fit bı ikiz annesi
Sağolun kızlar :):):) Ama ben iyi gizliyorum kiloları :) yoksa 76 kiloyum :)maşallah canım gayet güzel ve fit görünüyorsun bende popo var o yüzden kilo aldıgım çok belli :)
ben 61le başladım 71im şimdiAyniyiz seninle ben de tam 10 kilo aldım. 54 ile başladım su anda 64 üm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?