2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar günaydın ☀ dün DETAYLIMIZ vardı. Perinatolog da solda ufak bir parlaklık olduğunu ama diğer her şeyin normal olduğunu söyledi. Siz de bir bakar mısınız ? Sizce ne yapmalıyım ?
İnşallah o parlaklık kendiliğinden kaybolur canım sonuçtan çok anlamam ama kimden duyduysam kaybolduğu sanırım takip ettirmen gerekiyor. Kendi doktorunla da görüş mutlaka

kızlar sağlık ocağına ne kadarda bir gidip kan veriyosunuz
ben en son şubat başında vermiştim yine çağırdılar 45 gün olmuş
yine kan verdim değerlerime bakılcakmış
tansiyonum ölçüldü 9-8 çıktı düşük biraz dedi
kalp atışlarını dinledik benim kızın
öyle işte sabah sabah pıt pıt o sesi duymak çok güzeldi

Ayda 1 alıyor benim kan tahlilini bende dün verdim kalp atışı dinledik bizde birde eliyle muane etti büyüklüğü normal dedi nasıl anlıyorlarsa.3 aylık şeker 5.8 cıkmış pek sevindim

anlar diye düşünüyorum :))
inşallah anlarlar canım, yemeklik malzemeleri falanda bıraksaydın :) sen yine iyi sabrediyorsun maşallah ben olsam herşeyi söylerim. şurası süpürülecek bu yemek yapılacak falan fistan hoş benimkilerde yapar :))

evet canım zaten işten gelince dayanamıyorum yoruluyorum
Benim kaynanamla bu konuda iyi tecrübem yok, isten gelir yemek yapardım bizdr kaldığı dönem, hatta lohusayken 10 gün kendine baktirdi, hastanelik oldum o gün gitti kocasıyla gezdi, lohusayken evime yemekli misafir çağırdı bana sormadan, daha neler neler, sonra ne mi oldu en ufak surat asmamdan alındı. O gün bugündür yaranamadım. Sizin ilişkiniz daha farklıdır, belki vefalı bir anadır ama demem o ki kendini hirpmalama derim..

yapıyor yapmasına da yaptıgı temizlik belli olmuyor bir gün koltukların altını diğer gün ortayı süpürüyor üçüncü gün de siliyor :)))

seninki çok düşüncesizmiş kendi kızı olsa kıyabilir mi acaba benimki öyle değil canım sadece biraz farklıyız temizlik yemek konularında. yapmaya çalışıyor yine de. benimki bir de 47 yaşında.

Evet belki kızı olsa halden anlardı, 3 oğlu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…