İnşallah o parlaklık kendiliğinden kaybolur canım sonuçtan çok anlamam ama kimden duyduysam kaybolduğu sanırım takip ettirmen gerekiyor. Kendi doktorunla da görüş mutlakaKızlar günaydın ☀ dün DETAYLIMIZ vardı. Perinatolog da solda ufak bir parlaklık olduğunu ama diğer her şeyin normal olduğunu söyledi. Siz de bir bakar mısınız ? Sizce ne yapmalıyım ?
Güle güle giysin prensin canım
Maşallah maşallah hiç kilon yok
Ayda 1 alıyor benim kan tahlilini bende dün verdim kalp atışı dinledik bizde birde eliyle muane etti büyüklüğü normal dedi nasıl anlıyorlarsa.3 aylık şeker 5.8 cıkmış pek sevindimkızlar sağlık ocağına ne kadarda bir gidip kan veriyosunuz
ben en son şubat başında vermiştim yine çağırdılar 45 gün olmuş
yine kan verdim değerlerime bakılcakmış
tansiyonum ölçüldü 9-8 çıktı düşük biraz dedi
kalp atışlarını dinledik benim kızın
öyle işte sabah sabah pıt pıt o sesi duymak çok güzeldi
Adıyla yaşasın, ismi de hastane çıkışı da çok güzel
Güzel günlerde giysin canım biz hala isim tamamdır diyemedik
evet canım zaten işten gelince dayanamıyorum yoruluyorumB bibliyofil_k canım hiç yorma kendini, sen hamilesin olduğu kadar hatta yemeği o yapsın çalışıyorsun..
inşallah anlarlar canım, yemeklik malzemeleri falanda bıraksaydın :) sen yine iyi sabrediyorsun maşallah ben olsam herşeyi söylerim. şurası süpürülecek bu yemek yapılacak falan fistan hoş benimkilerde yapar :))anlar diye düşünüyorum :))
İnşallah Tesekkür ederiz canımGüle güle giysin prensin canım
kuruyemişlerden alınan kilolar doğum sonrası daha kolay verilirmiş canım, sağlıklı olduğu için.beying elişimi için önemli de arada biz bayağı yağlanacağız sanırım :)
Benim kaynanamla bu konuda iyi tecrübem yok, isten gelir yemek yapardım bizdr kaldığı dönem, hatta lohusayken 10 gün kendine baktirdi, hastanelik oldum o gün gitti kocasıyla gezdi, lohusayken evime yemekli misafir çağırdı bana sormadan, daha neler neler, sonra ne mi oldu en ufak surat asmamdan alındı. O gün bugündür yaranamadım. Sizin ilişkiniz daha farklıdır, belki vefalı bir anadır ama demem o ki kendini hirpmalama derim..evet canım zaten işten gelince dayanamıyorum yoruluyorum
yapıyor yapmasına da yaptıgı temizlik belli olmuyor bir gün koltukların altını diğer gün ortayı süpürüyor üçüncü gün de siliyor :)))inşallah anlarlar canım, yemeklik malzemeleri falanda bıraksaydın :) sen yine iyi sabrediyorsun maşallah ben olsam herşeyi söylerim. şurası süpürülecek bu yemek yapılacak falan fistan hoş benimkilerde yapar :))
anladım canım ozaman iyi emzirdikçe veririz inşallah.kuruyemişlerden alınan kilolar doğum sonrası daha kolay verilirmiş canım, sağlıklı olduğu için.
seninki çok düşüncesizmiş kendi kızı olsa kıyabilir mi acabaBenim kaynanamla bu konuda iyi tecrübem yok, isten gelir yemek yapardım bizdr kaldığı dönem, hatta lohusayken 10 gün kendine baktirdi, hastanelik oldum o gün gitti kocasıyla gezdi, lohusayken evime yemekli misafir çağırdı bana sormadan, daha neler neler, sonra ne mi oldu en ufak surat asmamdan alındı. O gün bugündür yaranamadım. Sizin ilişkiniz daha farklıdır, belki vefalı bir anadır ama demem o ki kendini hirpmalama derim..
Evet belki kızı olsa halden anlardı, 3 oğlu var..seninki çok düşüncesizmiş kendi kızı olsa kıyabilir mi acababenimki öyle değil canım sadece biraz farklıyız temizlik yemek konularında. yapmaya çalışıyor yine de. benimki bir de 47 yaşında.
Maşallah canimm cooook güzel :)) benim kardeşimin adı da Yahya Emre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?