2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet belki kızı olsa halden anlardı, 3 oğlu var..
Emin ol anlamazdı :)
Kayınvalidem ne kadar iyi olsada o zaman düşük tehlikem varken bile temizliğini yap temizlikten kime zarar gelmiş demişti camları sildin mi diye sormuştu kocam sağolsun hadi gidelim temizliğimizi yapalım dedi kaynanamın yanında ve kaynanam karı mısın sen dedi bir ağırıma gitti dedim ki ben erkek miyim ki akşama kadar çalışıyorum ? Tabiki yardım edicek kadını erkeği yok temizlik işçisi olan erkeklerde var dedim sustu hala aynı görüşü savunuyor. (2 kızı var)

Eline ne geçti kaynanın böyle yaparak, temizlik her zaman yapılır insan hayatta kaç kez içinde can taşıyor, sen de benim gibisin hala kötü olmamak için uğraşıyorsun çünkü bazı seyler dile gelince unutulmuyor, o kadar şeyler yapmasına rağmen bir kere bile suratına kötü bir laf söylemişligim yoktur. Ama onun benim arkamdan eşimi doldurduğunu kulağımla duyduğum olmuştur. Tek gelini tek torunu var ama yine de kıymet bilmiyor ne dolmuşum ya..

Valla bence de iş koca da bitiyor. Şu ev taşıma mevzularinda bir gün bile oturmak istemedim onlar iş yaparken eltim falan çok mahcup hissettim birşeyler yapamadikca yani sonuçta eşya kolilenicek ağır şeyler kaldirilicak falan ne yapabilirsin ki ? Kocam sürekli sen dur sen otur sen yat bişey olursa vicdan azabından ölürüm hakkını helal et falan diye diye milletin yanında onlar bu durdular. Yoksa oooo biz hamileyken ne işler yaptık ne perdeler taktik lafları gırlaydı ama ne olursa olsun bı oğul kıskanma durumu oluyor sanırım. Tasindigimiz gecesi kaynanam diyor ki padişah doguruvereceksin oğluma diyor şakayla :)) Seni ne kadar çok seviyor ben hiç böyle gormedim kocamdan naptın da böyle sevdirdin diyor aklınca şaka yapiyor. Bende dedim ki 5 senedir maddi manevi her zorluğunda ben yanındaydım size diyemezdi herhalde onların hatridir anne herşeyden önce biz birbirimizin en iyi dostuyuz dedim.

İşte canım bazı konularda çok düşünceli bazı konularda hiç değil Eşlerimize iş düşüyor Allahtan dinleyen bi adam değil ki annesine nasıl düşkün olduğunu anlatamam durup dururken annem ya canım benim diyen biri ona rağmen beni hiç bi zaman bu konuda ezdirmedi yüksünmedi yaptık beraber şuan zaten ben yapabiliyorum elimin erdiğince. Umrumda değil kimse evladım daha önemli evi b.k götürsün istiyosa tamam kadınız içimiz rahat etmiyor ama benim canım önemli çocuğum önemli ev değil.
Çok haklısın canım bende kötü bi söz söylemedim söylemem de ama bam teli var bi gün yeter dersem konuşursam bakılcak yüz bırakmam zaten
Sırf neden susuyorum saygılıyım biliyo musun eşimde benim aileme saygısını bozmasın diye
Ama çok şükür bazı konularda açığını kapatıyor eski zaman insanı köy kadını olmasına veriyorum bunları

İşte mesele de bu kendileri görmemiş bizde görmeyelim istiyolar Allah aşkına eşimin yengesiyle tartışcak konuma geldim bi gün dedim ki evi dağıtmasın bana yeter ben ekstrem bişey beklemiyorum çok beklersin çorabı her yerden çıkıcak giydiğini bırakıcak yerde falan dedi valla kusura bakmasın akşama kadar evde değilim onun arkasını toplayamam bende çalışıyorum yemek yapıyorum temizlik ütü yapıyorum dedim. O erkek dedi. Şoka girdim bi kadının bunu söylemesi hemde daha 34ünde istanbulda büyümüş biri. Dedim ki çalışma hayatı ve ev hayatını beraber götürmediğin için erkek diyip çıkabiliyosun işin içinden dedim
Eşin ezdirmiyosa diğerleri kudursun boşveeeeer

Zaten eşler konusunda hemfikiriz, en kötü diyorum eşimi o doğurmuş büyütmüş en azından bu yüzden saygı duyuyorum. Anaları ile kötü olsak üzülecek olan esimiz yani yine biziz. O üzgünken biz de mutlu olamayız. Sizin yine açığı kapatıyormus bazen darısı benim kv ye ins.

Ya dediğin gibi işte. Kızı yok hiç 3 oğlu var kendi kocasından şikayetçi ettiği şeyleri gelinleri şikayet edince hemen savunmaya geçiyor. Kültürlü de bı kadındır okumuş etmiş falan ama kaynanalik damarı nasıl bir damarsa tutuyor arada demek ki..

Kesinlikle canım huzurumuz için bi çok şeyi sineye çekiyoruz napalım . Yeri geliyo duymamazlıktan geliyorum yeri geliyo alttan cevap veriyorum bazen takılmıyorum öyle öyle sürüp gidicekler. Eline bi bez alıp silse ortalığı toplasa ölmez kayınvaliden lohusayken hastayken ne var yani. Şu kız çocuklarını kadınları köle gören zihniyetten nefret ediyorum. Kendileri köle olsun ben olmam

mesele aslında kızının olup olmaması değil kızına hissettiği gibi geline hissetmiyorlar kızına hamileyken temizlik yaptırmaz damadı kızına iş konusunda yardım edincede böbürlenir gurur duyar aaaa damattt sen karımısın demez

Ay dimi bide o var benimki de bi evin bi oğlu kaynanam çaktırmasada erkek çocuk düşkünü benim oğlum savunmasına ayar oluyorum Sanki haşa insan değil yüce bir varlık senin oğlunsa oğlun yanlışı yok mu yani
Kız sen öyle bi kayanana olma gelinine Allah razı olsun kaynanam her konuda mükemmel biri desin

ne kadar iyi olsalar da bir kıskançlık bir laf sokma oluyor. şu cümlene katılıyorum " bir oğullarını kıskanma durumu oluyor" dün ben yatacagım iyi geceler dedim eşim için şurada yanımda yatar diyor. bende hiçbir sey demedim seslenmiyor deyip gülüyor ne diyecektim sanki hep bir deneme hep bir kıskançlık :))

Az kaldı kuzum sabrediyorum bekliyorum görümcem evlenecek yakında o günler yakın ama derse ki yapma temizlik otur keyfine bak dicem o can taşıyodu ben taş mı taşıyodum diye.
Ama sanmıyorum zihniyeti öyle kadın hizmet eder erkek keyfine bakar kafasına çok hakim kızınada aynı şeyleri söyler gibime geliyor

Aynen kendi diyor ben kaynanamdan cok cektim dogumunu anlatıyor suyum gelmis tecrübem yok o halde bana çamaşır yikatti falan filan diye lohusayken yapmadığını bırakmadı. Eşim kahvaltı hazırlıyor bulaşık yıkıyor diye kadin bir alindi bir alindi anlatamam. Ben bütün gece uyumamisim çocuğu sabah emziriyorum. Neymis çocuğu onlara verecekmisim hizmeti ben yapacakmisim. Zaten yaşayınca anlayacaksiniz lohusa kafası bazen uykusuzluk da eklenince hayalle gerçek bile karışıyor. Öyle işte ben de her denileni yapmadım diye kötü oldum anlayacağın..

çocuğu onlara verip hizmet mi edecekmişsin böyle bir düşüncelik olamaz ya hiç gelmeselerdi en azından kafan rahat olurdu.

Neye göre kime göre kötü oldun ? Eşin görüyosa evinde huzur varsa gerisi boş tabiki insanın zoruna gider Allah var o konularda insafsız olcağını sanmıyorum ama Yeni doğum yapmış kadının mezerı 40 gün açık kalır derler vicdanlı biri zaten yaptırmaz bi tarafı eksilmez bi ay idare etse sonuçta inşallah bunda farklı olur canım

Mizaç meselesi heralde yavrum benim annemin de 4 oğlu var ben anamdan görmedim hiç böyle :))) bende olmayacam inşallah :))

Benim kv de çokkkk eski kafalı kp den çok çekti çekiyor eşim mutfaktan bir su alsa renkli ampül gibi renkden renge giriyor ama ne hikmetse damatlarının iş yapmasıylada pek bi övünürrr çok merhametliymiş çok insanmış damatları bak bak bakkk yani demem o ki hazır ol bunlara ve hiççç takma bunların hepsi koskançlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…