Onlarla kötü oldum, ondan sonra kaç kez görüştük yine ağırladım filan ama doğumdan önceki sıcaklığı yakalayamadık. Mimlendim yani artık caba da harcamiyorum. Belli bir seviyede iliskimiz yani :) Allah'tan eşim dengeyi kuruyor yoksa hiç cekilmezdi. Ne annesini bana, ne de beni annesine ezdirmez. Gerisi de dediğin gibi önemli degil..Neye göre kime göre kötü oldun ? Eşin görüyosa evinde huzur varsa gerisi boş tabiki insanın zoruna gider Allah var o konularda insafsız olcağını sanmıyorum ama Yeni doğum yapmış kadının mezerı 40 gün açık kalır derler vicdanlı biri zaten yaptırmaz bi tarafı eksilmez bi ay idare etse sonuçta inşallah bunda farklı olur canım
Kendimde degilim ki zaten o dönem iki kez hastanelik oldum bağışıklığım da düşmüştü baya, benden bebeğe de bulaştı. Zaten zor bir dönem normal degiliz ki. Bu sefer eşime acik açık diyecegim bi 3 aylık olana kadar gelmesinler.. Sonra sevmeye beklerim..çocuğu onlara verip hizmet mi edecekmişsin böyle bir düşüncelik olamaz ya hiç gelmeselerdi en azından kafan rahat olurdu.
Ben takmam kiBenim kv de çokkkk eski kafalı kp den çok çekti çekiyor eşim mutfaktan bir su alsa renkli ampül gibi renkden renge giriyor ama ne hikmetse damatlarının iş yapmasıylada pek bi övünürrr çok merhametliymiş çok insanmış damatları bak bak bakkk yani demem o ki hazır ol bunlara ve hiççç takma bunların hepsi koskançlık
En önemlisi o dengeyi kurması canım umarım bir gün anlar kendisinin hatalı olduğunu senin kötü olmak istemediğini görürOnlarla kötü oldum, ondan sonra kaç kez görüştük yine ağırladım filan ama doğumdan önceki sıcaklığı yakalayamadık. Mimlendim yani artık caba da harcamiyorum. Belli bir seviyede iliskimiz yani :) Allah'tan eşim dengeyi kuruyor yoksa hiç cekilmezdi. Ne annesini bana, ne de beni annesine ezdirmez. Gerisi de dediğin gibi önemli degil..
Canım sen niye mimlenesin sen mimle onları zor zamanında çektirmişler sen alttan almaya çalıştıkça kendilerini kusursuz sanar bu tipler mağduru oynarlarOnlarla kötü oldum, ondan sonra kaç kez görüştük yine ağırladım filan ama doğumdan önceki sıcaklığı yakalayamadık. Mimlendim yani artık caba da harcamiyorum. Belli bir seviyede iliskimiz yani :) Allah'tan eşim dengeyi kuruyor yoksa hiç cekilmezdi. Ne annesini bana, ne de beni annesine ezdirmez. Gerisi de dediğin gibi önemli degil..
Allah kocalarımızın aklına mukayyet olsun onlarında işi zorBen takmam kiben takmadıkça daha çok sinirleniyolar buda benim hoşuma gidiyo beni benim kocam ilgilendiriyor onun tavrı değişmesin yeter canım
İnşallah canım, hepsi bir gün anlarlar..En önemlisi o dengeyi kurması canım umarım bir gün anlar kendisinin hatalı olduğunu senin kötü olmak istemediğini görür
Onlar baya eski nesil bana göre, babası 73 annesi 65 yaşında, düşünce yapıları ve yaşam şekilleri çok farklı.. Önemli olan eşimin anlaması ki o da dile getirdi, benim için bu kafi, öbür türlü daha çok kafaya takar üzülürum canım. Bu sekilde kabul ettim. Zaten ayrı ilde yaşıyorlar..Canım sen niye mimlenesin sen mimle onları zor zamanında çektirmişler sen alttan almaya çalıştıkça kendilerini kusursuz sanar bu tipler mağduru oynarlar
Valla ben çekiştirmiyorum annesini ona eğer onlar beni çekiştiriyosa duymadım şimdilikAllah kocalarımızın aklına mukayyet olsun onlarında işi zor
Geçmiş olsun canım.sodyum bende de hep düşük çıkıyor bişey demedi doktor.MERHABA KIZLAR
DÜN BİRAZ AĞRI GIBI SANCIM VARDI KARNIM TAŞ GİBİYDİ BEBEĞİNN HAREKETLERİNİ DE HİSSETMEYINCE KORKTUM BURDAKI HADTANEYE GITTIM KADIN DOKTORU YOKMUS ACILDE KAN IDRAR VERDIM AYRICA PAROL SERUM TAKTILAR SERUMDAN SONRA AGRIM GECTI TAHLIL SONCLARIM DA IDRARDA BIRAZ ENFEKSIYON KANDA DA CRP 16,4 CIKTI KANDA DA BIRAZ ENFEKSIYON VARMIS BUGUN IS CIKISINDA SONUCLARI KADIN DOKTORUNA GÖSTERICEM KORKTUM BIDE KANDA SODYUM 31 CIKMIŞ OLMASI GEREKEN 35 BENIM DUSMUS ODA TUZ EKSIKLIGINDENMI BILEN VARMI KAFAMDA DELI SORULAR TABI KIZIM BGUN GUZEL HAREKET EDIYOR ÇOK SUKUR
Ah o annelik içgüdüsü yok muValla ben çekiştirmiyorum annesini ona eğer onlar beni çekiştiriyosa duymadım şimdilikHiç bişeyi umursamıyorum hele o annelik iç güdüsünden sonra ne para ne pul ne geçim ne kayınvalide nede koca açıkçası hiç bişey gözümde yok herkesi yakabilirim yani bebeğim önemli şuan
Geçmiş olsun canım.sodyum bende de hep düşük çıkıyor bişey demedi doktor.
Çok geçmiş olsun...MERHABA KIZLAR
DÜN BİRAZ AĞRI GIBI SANCIM VARDI KARNIM TAŞ GİBİYDİ BEBEĞİNN HAREKETLERİNİ DE HİSSETMEYINCE KORKTUM BURDAKI HADTANEYE GITTIM KADIN DOKTORU YOKMUS ACILDE KAN IDRAR VERDIM AYRICA PAROL SERUM TAKTILAR SERUMDAN SONRA AGRIM GECTI TAHLIL SONCLARIM DA IDRARDA BIRAZ ENFEKSIYON KANDA DA CRP 16,4 CIKTI KANDA DA BIRAZ ENFEKSIYON VARMIS BUGUN IS CIKISINDA SONUCLARI KADIN DOKTORUNA GÖSTERICEM KORKTUM BIDE KANDA SODYUM 31 CIKMIŞ OLMASI GEREKEN 35 BENIM DUSMUS ODA TUZ EKSIKLIGINDENMI BILEN VARMI KAFAMDA DELI SORULAR TABI KIZIM BGUN GUZEL HAREKET EDIYOR ÇOK SUKUR
kESİNLİKLEAh o annelik içgüdüsü yok mubenimde tek düşüncem o şuan azıcık aklıma bişey gelse diyorum amannn boşver benim yawrum sağlıklı gelsin ben onu sağlıkla sineme koyayım gerisi boşşş
????? Kızlar araya kaynamasın bi bakın heryerim kırılıyoYa kızlar ben dün akşamdan beri hiç iyi değilim heryerim ağrıyor kırılıyor şöyle bi detaylı kan tahlili mi versem napsam sağlık ocağı detaylı kan tahlili bakıyor mu yoksa devletten Kadın doğumamı randevualsam napsam tiroidde mi bişey var acaba ilgisi varmı sizce
Ya kızlar ben dün akşamdan beri hiç iyi değilim heryerim ağrıyor kırılıyor şöyle bi detaylı kan tahlili mi versem napsam sağlık ocağı detaylı kan tahlili bakıyor mu yoksa devletten Kadın doğumamı randevualsam napsam tiroidde mi bişey var acaba ilgisi varmı sizce
Canım çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür inşallah enfeksiyonda basit bi ilaçla geçer giderMERHABA KIZLAR
Canım grip olacak olabilirsin bi kaç gün vücutta kırgınlık vardı ki nitekim grip oldum . Troid düşüklüğü vücut halsizliğine sebep oluyor mide bulantısı yapıyor ama ağrı sızı yapmıyo yine gitmişken baktırabilirsin. Sağlık ocağında verebilirsin hemogram tit troid falan bakıyolar hepsine????? Kızlar araya kaynamasın bi bakın heryerim kırılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?