2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Onlarla kötü oldum, ondan sonra kaç kez görüştük yine ağırladım filan ama doğumdan önceki sıcaklığı yakalayamadık. Mimlendim yani artık caba da harcamiyorum. Belli bir seviyede iliskimiz yani :) Allah'tan eşim dengeyi kuruyor yoksa hiç cekilmezdi. Ne annesini bana, ne de beni annesine ezdirmez. Gerisi de dediğin gibi önemli degil..

çocuğu onlara verip hizmet mi edecekmişsin böyle bir düşüncelik olamaz ya hiç gelmeselerdi en azından kafan rahat olurdu.
Kendimde degilim ki zaten o dönem iki kez hastanelik oldum bağışıklığım da düşmüştü baya, benden bebeğe de bulaştı. Zaten zor bir dönem normal degiliz ki. Bu sefer eşime acik açık diyecegim bi 3 aylık olana kadar gelmesinler.. Sonra sevmeye beklerim..

Ya kızlar ben dün akşamdan beri hiç iyi değilim heryerim ağrıyor kırılıyor şöyle bi detaylı kan tahlili mi versem napsam sağlık ocağı detaylı kan tahlili bakıyor mu yoksa devletten Kadın doğumamı randevualsam napsam tiroidde mi bişey var acaba ilgisi varmı sizce

Ben takmam ki ben takmadıkça daha çok sinirleniyolar buda benim hoşuma gidiyo beni benim kocam ilgilendiriyor onun tavrı değişmesin yeter canım

En önemlisi o dengeyi kurması canım umarım bir gün anlar kendisinin hatalı olduğunu senin kötü olmak istemediğini görür

Canım sen niye mimlenesin sen mimle onları zor zamanında çektirmişler sen alttan almaya çalıştıkça kendilerini kusursuz sanar bu tipler mağduru oynarlar

En önemlisi o dengeyi kurması canım umarım bir gün anlar kendisinin hatalı olduğunu senin kötü olmak istemediğini görür
İnşallah canım, hepsi bir gün anlarlar..
Canım sen niye mimlenesin sen mimle onları zor zamanında çektirmişler sen alttan almaya çalıştıkça kendilerini kusursuz sanar bu tipler mağduru oynarlar
Onlar baya eski nesil bana göre, babası 73 annesi 65 yaşında, düşünce yapıları ve yaşam şekilleri çok farklı.. Önemli olan eşimin anlaması ki o da dile getirdi, benim için bu kafi, öbür türlü daha çok kafaya takar üzülürum canım. Bu sekilde kabul ettim. Zaten ayrı ilde yaşıyorlar..

Allah kocalarımızın aklına mukayyet olsun onlarında işi zor
Valla ben çekiştirmiyorum annesini ona eğer onlar beni çekiştiriyosa duymadım şimdilik Hiç bişeyi umursamıyorum hele o annelik iç güdüsünden sonra ne para ne pul ne geçim ne kayınvalide nede koca açıkçası hiç bişey gözümde yok herkesi yakabilirim yani bebeğim önemli şuan

MERHABA KIZLAR

DÜN BİRAZ AĞRI GIBI SANCIM VARDI KARNIM TAŞ GİBİYDİ BEBEĞİNN HAREKETLERİNİ DE HİSSETMEYINCE KORKTUM BURDAKI HADTANEYE GITTIM KADIN DOKTORU YOKMUS ACILDE KAN IDRAR VERDIM AYRICA PAROL SERUM TAKTILAR SERUMDAN SONRA AGRIM GECTI TAHLIL SONCLARIM DA IDRARDA BIRAZ ENFEKSIYON KANDA DA CRP 16,4 CIKTI KANDA DA BIRAZ ENFEKSIYON VARMIS BUGUN IS CIKISINDA SONUCLARI KADIN DOKTORUNA GÖSTERICEM KORKTUM BIDE KANDA SODYUM 31 CIKMIŞ OLMASI GEREKEN 35 BENIM DUSMUS ODA TUZ EKSIKLIGINDENMI BILEN VARMI KAFAMDA DELI SORULAR TABI KIZIM BGUN GUZEL HAREKET EDIYOR ÇOK SUKUR

Geçmiş olsun canım.sodyum bende de hep düşük çıkıyor bişey demedi doktor.

Ah o annelik içgüdüsü yok mu benimde tek düşüncem o şuan azıcık aklıma bişey gelse diyorum amannn boşver benim yawrum sağlıklı gelsin ben onu sağlıkla sineme koyayım gerisi boşşş

Çok geçmiş olsun...

????? Kızlar araya kaynamasın bi bakın heryerim kırılıyo

Sağlık ocagindaki doktorun yapar canım. Ama sabah saatinde ac karnına gitmen lazim

Canım çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür inşallah enfeksiyonda basit bi ilaçla geçer gider

????? Kızlar araya kaynamasın bi bakın heryerim kırılıyo
Canım grip olacak olabilirsin bi kaç gün vücutta kırgınlık vardı ki nitekim grip oldum . Troid düşüklüğü vücut halsizliğine sebep oluyor mide bulantısı yapıyor ama ağrı sızı yapmıyo yine gitmişken baktırabilirsin. Sağlık ocağında verebilirsin hemogram tit troid falan bakıyolar hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…