2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende oğlumda çıkmadı seker 4 kg doğdu. Boyu da uzundu. Genetikte olabiliyor. Şimdi bu da önde gidiyor şükür ama 4.5 kg sonrası öyle olabiliyor.

Benim yeğenim de 4 kilo doğdu.Genetik oluyor evet.Ama gebelik şekeri olup 4 kilodan az bebeği olan duymadım şahsen.Hele ki insülin kullanılıyorsa.Anne ile bebek doğumda sağlıklı olsunlar da.Cocuklar hareketlenince kilo dengeleniyor.

Canım çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür inşallah enfeksiyonda basit bi ilaçla geçer gider
SAGOL CANIM INSALLAH COK KORKUYORUM BIRAZ PSİKOLOJIK SANIRIM SONLAR YAKLAŞTIKÇA BENI KORKU SARIYO diğer bebeğimi 39 haftada kaybetmiştim o yuzden artık uyandıgımda hergunbebegın hareketlerını hıssedene kadar rahatlayamıyorum dıgerını gece uyurken kaybetmiştim karnımda cunku

Çok haklısın ama öyle düşünme canım kötü tecrübelerimiz var aklımızda hep bi soru işareti ilk olsa belki bu kadar takılmayız daha rahat oluruz belkide... Bu yeni bi süreç inşallah korktuklarımızı yaşatmasın Rabbim sağlıkla doğacaklar Allahın izniyle

insallah canım allahın ıznıyle allah hepimize sağlıklı bır sekılde evlatlarımızı nasip etsın

Nasıl ya? Şaka mı bu insanlar ?? Bu doğumuna da gelecekler mi??
Evet hem git muayene ol hem de tam kan baktırırsın, geçmiş olsun
Kübracığım geçmiş olsun, lütfen en kötü ihtimali düşünme, çok zor şeyler yaşamışsın ancak tedirginlikle kalan ayları geçiremezsin, Allah sana gönül ferahlığı versin, yavrun iyi ve iyi olcak inşallah. Sen tedbiri elden bırakmamışsın ne güzel, aklına kötü şeyler getirme lütfen

Ayy 47 yaşında çok genç.Yapsin herşeyi.Aslinda ima etmene bile gerek yok.İsten gelip ona hizmet edecek değilsin hamile halinle.Allah var benim kaynana olsa ben demeden temizlik yapar kapılara kadar siler.Yemegi tatlısı ile yapar.

Allah ıslah etsin.Huzur bozmakla huzur mu buluyorlar.Sen hanimefendiligini bozmuyorsun ama sor bakalım kv ye gelinim karşımdan laf söylemedi der mi?Çok kızıyorum böyle tiplere

Çok sevimsizsin 3 kilo almışsın sinir oldum sana şuan

valla ben ima ediyorum öyle yapıyor birşeyler zaten çok garip temizlik anlayışı var. ben de ne deyim yaptıgını yapsın.

Çok sevimsizsin 3 kilo almışsın sinir oldum sana şuan
ben de ben de onunla aynı haftadayım 6 6.5 kilo aldım demeyn böyle şeyler biz şişkoları üzmeyin

aaa bi hamiş bi hamişe sevimsiz der mi hiç, bi de sinir oldum yazmış ben size faydalı olursa diye yazmıştım halbuki yoksa aman kilo almayım, aman az yiyim derdim hiç yok yeter ki minik kuzum sağlıkla hayırla gelsin kucağımıza kilo bence en son takacağımız şey olmalı kızlar, en önemlisi sağlık

valla ben ima ediyorum öyle yapıyor birşeyler zaten çok garip temizlik anlayışı var. ben de ne deyim yaptıgını yapsın.
Çok kalacaksa yüz verme bence.Yaptigi kadar yapsın.Hizmet etme sen ona.Bebeklerimiz sağlığımız herşeyden önemli.Dun temizlik yaptım bugün ayağa kalmadım.Bulanti kusma halsizlik...Kendini ve bebeğini düşün

Zeyna03 S Saryamarya düsündükçe cok takıyorum, baktım degismiyor bu şekilde kabul ettim onları, yuvamda eşimle çocuklarımla huzurlu mutlu olayım yeter..

ben size takmayın derdim ama ben de daha şimdiden doğum yapınca ya evime zırt pırt misafir gelirse diye düşünüp bunalıyorum ki siz çok daha zorunu yaşamışsınız. İnşallah bu bebeğinizde böyle şeyler yapmazlar. Yaparlarsa da bi şekilde tepkini belirtin bence, onlar sizi düşünmüyosa siz kendinizi düşünün izin vermeyin buna. Ailemiz,bebeğimiz,evliliğimiz herkesten her şeyden daha önemli, ben de bunu gün geçtikçe daha iyi anlıyorum

Tabiki yazdiklarin faydalı teşekkür ederiz:) takılıyoruz

zaten yapamıyorum canım 6da işten geliyorum yorgun argın. çok kalmayacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…