Bende oğlumda çıkmadı seker 4 kg doğdu. Boyu da uzundu. Genetikte olabiliyor. Şimdi bu da önde gidiyor şükür ama 4.5 kg sonrası öyle olabiliyor.
Canım kramp girmiş de olabilirbugün ilk defa böyle bişey oldu 2 dakika yürüdüm yürümedimdemek pozisyon değiştirdi nazlı kızım sağol canım normal demek ki
SAGOL CANIM INSALLAH COK KORKUYORUM BIRAZ PSİKOLOJIK SANIRIM SONLAR YAKLAŞTIKÇA BENI KORKU SARIYO diğer bebeğimi 39 haftada kaybetmiştim o yuzden artık uyandıgımda hergunbebegın hareketlerını hıssedene kadar rahatlayamıyorum dıgerını gece uyurken kaybetmiştim karnımda cunkuCanım çok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür inşallah enfeksiyonda basit bi ilaçla geçer gider
kramptan ziyade baskı vardı mesela şuan yok geçti gitti anlık bişeydi sanırım canımCanım kramp girmiş de olabilir
Çok haklısın ama öyle düşünme canım kötü tecrübelerimiz var aklımızda hep bi soru işareti ilk olsa belki bu kadar takılmayız daha rahat oluruz belkide... Bu yeni bi süreç inşallah korktuklarımızı yaşatmasın Rabbim sağlıkla doğacaklar Allahın izniyleSAGOL CANIM INSALLAH COK KORKUYORUM BIRAZ PSİKOLOJIK SANIRIM SONLAR YAKLAŞTIKÇA BENI KORKU SARIYO diğer bebeğimi 39 haftada kaybetmiştim o yuzden artık uyandıgımda hergunbebegın hareketlerını hıssedene kadar rahatlayamıyorum dıgerını gece uyurken kaybetmiştim karnımda cunku
insallah canım allahın ıznıyle allah hepimize sağlıklı bır sekılde evlatlarımızı nasip etsınÇok haklısın ama öyle düşünme canım kötü tecrübelerimiz var aklımızda hep bi soru işareti ilk olsa belki bu kadar takılmayız daha rahat oluruz belkide... Bu yeni bi süreç inşallah korktuklarımızı yaşatmasın Rabbim sağlıkla doğacaklar Allahın izniyle
Nasıl ya? Şaka mı bu insanlar ?? Bu doğumuna da gelecekler mi??Benim kaynanamla bu konuda iyi tecrübem yok, isten gelir yemek yapardım bizdr kaldığı dönem, hatta lohusayken 10 gün kendine baktirdi, hastanelik oldum o gün gitti kocasıyla gezdi, lohusayken evime yemekli misafir çağırdı bana sormadan, daha neler neler, sonra ne mi oldu en ufak surat asmamdan alındı. O gün bugündür yaranamadım. Sizin ilişkiniz daha farklıdır, belki vefalı bir anadır ama demem o ki kendini hirpmalama derim..
Evet hem git muayene ol hem de tam kan baktırırsın, geçmiş olsunYa kızlar ben dün akşamdan beri hiç iyi değilim heryerim ağrıyor kırılıyor şöyle bi detaylı kan tahlili mi versem napsam sağlık ocağı detaylı kan tahlili bakıyor mu yoksa devletten Kadın doğumamı randevualsam napsam tiroidde mi bişey var acaba ilgisi varmı sizce
MERHABA KIZLAR
DÜN BİRAZ AĞRI GIBI SANCIM VARDI KARNIM TAŞ GİBİYDİ BEBEĞİNN HAREKETLERİNİ DE HİSSETMEYINCE KORKTUM BURDAKI HADTANEYE GITTIM KADIN DOKTORU YOKMUS ACILDE KAN IDRAR VERDIM AYRICA PAROL SERUM TAKTILAR SERUMDAN SONRA AGRIM GECTI TAHLIL SONCLARIM DA IDRARDA BIRAZ ENFEKSIYON KANDA DA CRP 16,4 CIKTI KANDA DA BIRAZ ENFEKSIYON VARMIS BUGUN IS CIKISINDA SONUCLARI KADIN DOKTORUNA GÖSTERICEM KORKTUM BIDE KANDA SODYUM 31 CIKMIŞ OLMASI GEREKEN 35 BENIM DUSMUS ODA TUZ EKSIKLIGINDENMI BILEN VARMI KAFAMDA DELI SORULAR TABI KIZIM BGUN GUZEL HAREKET EDIYOR ÇOK SUKUR
Kübracığım geçmiş olsun, lütfen en kötü ihtimali düşünme, çok zor şeyler yaşamışsın ancak tedirginlikle kalan ayları geçiremezsin, Allah sana gönül ferahlığı versin, yavrun iyi ve iyi olcak inşallah. Sen tedbiri elden bırakmamışsın ne güzel, aklına kötü şeyler getirme lütfenSAGOL CANIM INSALLAH COK KORKUYORUM BIRAZ PSİKOLOJIK SANIRIM SONLAR YAKLAŞTIKÇA BENI KORKU SARIYO diğer bebeğimi 39 haftada kaybetmiştim o yuzden artık uyandıgımda hergunbebegın hareketlerını hıssedene kadar rahatlayamıyorum dıgerını gece uyurken kaybetmiştim karnımda cunku
seninki çok düşüncesizmiş kendi kızı olsa kıyabilir mi acababenimki öyle değil canım sadece biraz farklıyız temizlik yemek konularında. yapmaya çalışıyor yine de. benimki bir de 47 yaşında.
Allah ıslah etsin.Huzur bozmakla huzur mu buluyorlar.Sen hanimefendiligini bozmuyorsun ama sor bakalım kv ye gelinim karşımdan laf söylemedi der mi?Çok kızıyorum böyle tiplereEline ne geçti kaynanın böyle yaparak, temizlik her zaman yapılır insan hayatta kaç kez içinde can taşıyor, sen de benim gibisin hala kötü olmamak için uğraşıyorsun çünkü bazı seyler dile gelince unutulmuyor, o kadar şeyler yapmasına rağmen bir kere bile suratına kötü bir laf söylemişligim yoktur. Ama onun benim arkamdan eşimi doldurduğunu kulağımla duyduğum olmuştur. Tek gelini tek torunu var ama yine de kıymet bilmiyorne dolmuşum ya..
Çok sevimsizsinkızlar hepinize günaydın öncelikle.Kiloyla ilgili baya yorum yazılmış, ben de 2 hafta önce tartıldım en son ve sadece 3 kilo almışım. Gebeliğimi öğrendiğim ilk günden beri acayip dikkat ediyorum, Dr 3 ana 3 ara öğün demişti. Ekmek, hamur işi, tatlı, turşu, zeytin vs, kısacası içinde kabartma tozu olanlardan ve tuzlu yiyeceklerden uzak dur demişti. Ben de elimden geldiğince uzak durdum hatta ilk başlarda tam buğday ekmeği yiyordum ama ona bir türlü alışamadım o ayrı :) demir ilacı aldığım için kahvaltılarda süt ürünleri, peynir, yeşillik vs tüketmiyorum, ara öğünlerde ya meyve ya da çiğbadem-kuru çekirdekli siyah üzüm-ceviz tüketiyorum. öğlen muhakkak 1 yumurta, bol yeşillik, yoğurt yiyorum. Her akşam sırayla balık, et, tavuk, baklagil, ıspanak vs. oluyor. Böylece haftanın her akşamı dolmuş oldu. Bir de her gece bir bardak süt içiyorum. Bence bu kilo alımının beslenme şekliyle alakası olsa da bünyeyle de ilgili. ben hep 55-56 kiloydum, yediğini çabuk eriten biriyim. bütün bunlar birleşince de sadece 3 kilo almışım, bakalım sonrası ne olacak?
valla ben ima ediyorum öyle yapıyor birşeylerAyy 47 yaşında çok genç.Yapsin herşeyi.Aslinda ima etmene bile gerek yok.İsten gelip ona hizmet edecek değilsin hamile halinle.Allah var benim kaynana olsa ben demeden temizlik yapar kapılara kadar siler.Yemegi tatlısı ile yapar.
ben deÇok sevimsizsin3 kilo almışsın sinir oldum sana şuan
Çok sevimsizsin3 kilo almışsın sinir oldum sana şuan
ben deben de onunla aynı haftadayım 6 6.5 kilo aldım demeyn böyle şeyler biz şişkoları üzmeyin
Çok kalacaksa yüz verme bence.Yaptigi kadar yapsın.Hizmet etme sen ona.Bebeklerimiz sağlığımız herşeyden önemli.Dun temizlik yaptım bugün ayağa kalmadım.Bulanti kusma halsizlik...Kendini ve bebeğini düşünvalla ben ima ediyorum öyle yapıyor birşeylerzaten çok garip temizlik anlayışı var. ben de ne deyim yaptıgını yapsın.
Hele benim gibi siskilari hiç üzmeyin yaziktir yaben deben de onunla aynı haftadayım 6 6.5 kilo aldım demeyn böyle şeyler biz şişkoları üzmeyin
Zeyna03 S Saryamarya düsündükçe cok takıyorum, baktım degismiyor bu şekilde kabul ettim onları, yuvamda eşimle çocuklarımla huzurlu mutlu olayım yeter..
Tabiki yazdiklarin faydalı teşekkür ederiz:) takılıyoruzaaa bi hamiş bi hamişe sevimsiz der mi hiç, bi de sinir oldum yazmışben size faydalı olursa diye yazmıştım halbuki yoksa aman kilo almayım, aman az yiyim derdim hiç yok yeter ki minik kuzum sağlıkla hayırla gelsin kucağımıza kilo bence en son takacağımız şey olmalı kızlar, en önemlisi sağlık
zaten yapamıyorum canım 6da işten geliyorum yorgun argın. çok kalmayacakmış.Çok kalacaksa yüz verme bence.Yaptigi kadar yapsın.Hizmet etme sen ona.Bebeklerimiz sağlığımız herşeyden önemli.Dun temizlik yaptım bugün ayağa kalmadım.Bulanti kusma halsizlik...Kendini ve bebeğini düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?