Ben de öyle yapayım maden başlangıç kilosuna göre hesaplayayım..Canım o dönemde verip aldığımı hesaba katmiyorum su bile icemeyip paso çıkardığımız bı dönem başlangıç kilomu baz alarak takip ediyorum
Oyy sen bayaa dikkat ediyosun maşallah,. sanırım yemediğin her şeyi yiyorum benkızlar hepinize günaydın öncelikle.Kiloyla ilgili baya yorum yazılmış, ben de 2 hafta önce tartıldım en son ve sadece 3 kilo almışım. Gebeliğimi öğrendiğim ilk günden beri acayip dikkat ediyorum, Dr 3 ana 3 ara öğün demişti. Ekmek, hamur işi, tatlı, turşu, zeytin vs, kısacası içinde kabartma tozu olanlardan ve tuzlu yiyeceklerden uzak dur demişti. Ben de elimden geldiğince uzak durdum hatta ilk başlarda tam buğday ekmeği yiyordum ama ona bir türlü alışamadım o ayrı :) demir ilacı aldığım için kahvaltılarda süt ürünleri, peynir, yeşillik vs tüketmiyorum, ara öğünlerde ya meyve ya da çiğbadem-kuru çekirdekli siyah üzüm-ceviz tüketiyorum. öğlen muhakkak 1 yumurta, bol yeşillik, yoğurt yiyorum. Her akşam sırayla balık, et, tavuk, baklagil, ıspanak vs. oluyor. Böylece haftanın her akşamı dolmuş oldu. Bir de her gece bir bardak süt içiyorum. Bence bu kilo alımının beslenme şekliyle alakası olsa da bünyeyle de ilgili. ben hep 55-56 kiloydum, yediğini çabuk eriten biriyim. bütün bunlar birleşince de sadece 3 kilo almışım, bakalım sonrası ne olacak?
Biraz daha geç gelmelerini isteyeceğim, su lohusalık bi çıksın, sonrası bir şekilde idare edilir canım, inşallah siz de sorunsuz atlatırsınız, gelen misafirleriniz anlayışlı olur.. Dediğin gibi evinizde huzur olsun, bebeginiz iyi olsun önemli olan bu..ben size takmayın derdim ama ben de daha şimdiden doğum yapınca ya evime zırt pırt misafir gelirse diye düşünüp bunalıyorum ki siz çok daha zorunu yaşamışsınız. İnşallah bu bebeğinizde böyle şeyler yapmazlar. Yaparlarsa da bi şekilde tepkini belirtin bence, onlar sizi düşünmüyosa siz kendinizi düşünün izin vermeyin buna. Ailemiz,bebeğimiz,evliliğimiz herkesten her şeyden daha önemli, ben de bunu gün geçtikçe daha iyi anlıyorum
Evet belki kızı olsa halden anlardı, 3 oğlu var..
Oyy sen bayaa dikkat ediyosun maşallah,. sanırım yemediğin her şeyi yiyorum ben
Oy ne güzel kv, Allah herkese böylesini nasip etsin ins. Eminim sen de ona güzel gelinlik yapıyorsun, gönlünü hoş ediyorsundurBenim kv de 3 oğlu var.. eşim en büyükleri, kbiraderlerim ikiz.
Ama maşallahları var yemeği onlar yapar evi temizlemeye alışverişe yardımcılar vs. Annem de mutfakta iyidir erken anne olmuş genç kv
Doğum zamanı da 2 ay bizde kaldı sağolsun evi çekip çevirdi sen al oğlunu yat derdi, yat uyu sütün olsun ben beklerim bebeği vs derdi asla hakkını ödeyemem yani..
Gözünaydın canım maşallahAyrıntılı ultrason olduk bugün
Herşey yolunda çok şükür ❤ Ama çok heyecanlandım. İyi ki nifty testi ve ikiliyi yaptırmışım. Öneminden bahsetti
Önce eğitim verdi 4 kişiye sonra sırayla aldı . 35 dk falan sürdü benim usg
Geçen devlet hastanelerini konuştuk yaaman allahım diyorum başkada bişey demiyorum. Ben ne rand alabilirdim becerip ordan ne de aldığıma değerdi normalde 15 dk anca bakabiliyomuş adamcağız kalabalıktan
Bebeğe giden sağ damarda bi direnç gördü yüksek tansiyon adayı olabilirmişim tuzsuz ye dedi bi ay sonra yine bakarız dedi
Sol damar iyi
Sağolll canım benimGözünaydın canım maşallah
Oy ne güzel kv, Allah herkese böylesini nasip etsin ins. Eminim sen de ona güzel gelinlik yapıyorsun, gönlünü hoş ediyorsundur
Amin canım..Tabi karşılıklı herşey ama çabasını saygısını es geçemem. Onların özlem duyduğu kız ben oldum, benim de güvendiğim saygı duyduğum ikinci bir ailem..
Bayramlarda vs sarıldıklarında kv, annesi vs hep senin gibi iki gelinimiz daha olsun derler. Ben yaşımdan dolayı daha olgun karşılayabiliyorum bazı hareketlerini önemsemiyorum vs ama yeni gelinler azıcık genç olursa alışmaları zaman alırmış gibi geliyo. Nasip bakalım,.
Allah hepimizi iyi insanlarla anlayışlı ailelerle karşılaştırsın
Vay maşaallah böyle kv lerde var demek ki.Benim kv de 15 gün temizlik yemek yaptı sağolsun ama psikolojik olarak beni lohusa depresyonuna soktu.Sütün yok bu çocuk aç mama verelim gaz değil bağırsakları sorunlu.Kundaklayalim çivi gibi olsun üzeri ince giydirelim su icir elim tatlı yedirelimBenim kv de 3 oğlu var.. eşim en büyükleri, kbiraderlerim ikiz.
Ama maşallahları var yemeği onlar yapar evi temizlemeye alışverişe yardımcılar vs. Annem de mutfakta iyidir erken anne olmuş genç kv
Doğum zamanı da 2 ay bizde kaldı sağolsun evi çekip çevirdi sen al oğlunu yat derdi, yat uyu sütün olsun ben beklerim bebeği vs derdi asla hakkını ödeyemem yani..
Allah kolaylık versin canim bu süreçte sana.Saglikla bebeğini kucağına al inşallah.Diyabet kontrolünden çıktım kızlar, sabah erkenden aldılar epey uzun sürdü hem beslenme hem şeker ölçüm cihazı kullanımı bende insülin kullanımını öğrettiler, Doğuma kadar her sabah akşam yemeklerden önce 3 ünite insülin yapacakmışım,lavitabellamk insülin kullanınca daha mı rahat olucaz istediğimizi yiyebilir miyiz diyorduk ya bi nebze daha rahatmışız insülin hızla düşürecekmiş şekeri, hatta yanımda sürekli 3 küp şeker bulunduracakmışım ani düşüşler olabilirmiş
Derin mevzulada girilmişş oo ortam ısınıyor burada :)
Benim Kayınvalidem vefat edeli 4 yıl bitti. Kayınvalide demek bile garip geliyo annemdi hala inanamıyorum ani gidişine. Tabi ki asla kendi annemle aynı olamaz ama değer verdiğini hissettirdi hep hep torununa hem bana
Allah nur içinde yatırsın içinizden gelirse bi fatiha okuyun kızlar
Amaaa görümcek bunu görürde boş dururmu yapıştırmış cevabı :) kıskanıyodu çok anasıyla beni çok duydum dedikodularınıda hakkımda Allaha havale ettim. Ben sustukça kocamın gözünde de değerimi çoğalttı sağolsun :) Ölü taklidi yaptıkça daha kudurdu hala çalıp söylüyo kendi kendine ama dinleyen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?