Amin canım hepimiz inşallahAllah kolaylık versin canim bu süreçte sana.Saglikla bebeğini kucağına al inşallah.
Dikkatli yap canım kendini yormadan.Bende dün başladım ders çalışmaya başlamadan evi bi elden geçireyim diye.Cok yormuşum kendimi.Belim tutuldu sabahta kustum aşırı halsizlik oluştu.Esim kızdı beni niye beklemedin diye kalanını beraber yapicaz.Demem o ki çok yorulma eşinle halledinBu haftayı temizlik haftası ilan ediyorum akşam 8e kadar boşum gardrobu boşaltıcam enerjim yerinde
yarın mutfak dolapları ve bazayı halledicem
Ben susamam yaa büyük konuşmiim ama danarıma bastırmam asla. Öyle yardım olmaz olsun bence.. Evim pis olsun yemeğim olmasın ama bırakın huzurla ilk gğnlerimin tadını çıkarayım yani..Vay maşaallah böyle kv lerde var demek ki.Benim kv de 15 gün temizlik yemek yaptı sağolsun ama psikolojik olarak beni lohusa depresyonuna soktu.Sütün yok bu çocuk aç mama verelim gaz değil bağırsakları sorunlu.Kundaklayalim çivi gibi olsun üzeri ince giydirelim su icir elim tatlı yedirelim
Oğluma hamileyken ebeye sormuştum ben, Türkiye’de 12-16 kilo olması gereken diyorlar vs diye. Sebep? Demişti bana
İşte sağlıklı olan vs anlatmıştım..
Vitamin ilaçlarındaki vitaminleri yiyeceklerden al, ister 20 kilo al ister 30 dedi..
Bebeği biz takip ediyoruz o güzel beslendikten sonra senin aldığın kilo çok önemli değil nasılsa gitcek vs dedi..
Ben bu gazla bi yee bi yee
Bebeğe cevizler tahinler muzlar..
Kendime dondurmalar tatlılar yemekler..
30 kilo aldım, 3,300 doğdu oğlum.. diyetsiz sporsuz 1 sene de ben de 30 kiloyu verdim. Süper bi deneyimdi. Basketbol topu gibiydim
30 kiloyu 1 yıl da vermek alkışı hakediyo valla bravo__karamel__
Bende 2 kg aldım doktor az dedi dün kontrolde. Ama bebiş almış masallah ona yarıyor demek kiToplamda 3 aldım cnm
Baya yiyorum ben aslında ama kilo almıyorum. Ama istersen hepsini yazarım. Daha 2 kg aldım ama bebeğe gidiyor yediklerim sanirimKilo konusuna değinilmis.
Ben yaklaşık +6kg ile devam ediyorum yola
Aksam 5-6dan sonra yememeye çalışıyorum dokunuyor baya yatarken.
Az kilo alan arkadaşlar ne yiyip ne iciyorsunuz bize de söyleyin yahu
Teşekkür ederim canım benim moral olduCanım öncelikle gözün aydın :)Valla birçok bebekte çıkıyor bu daha sonra kayboluyor, mesela benim ilk kızımda çıkmıştı, doktorum kaybolacak zaten birşey yapmamıza gerek yok dedi ve kayboldu, bence sen bunu kafana takma olur mu ?
Sağolun kızlar :):):) Ama ben iyi gizliyorum kiloları :) yoksa 76 kiloyum :)
@compeng ciğim çok güzel subliminal mesaj vermişsin, inşallah anlar :):):):)
Aynen canım teşekkür ederimİnşallah o parlaklık kendiliğinden kaybolur canım sonuçtan çok anlamam ama kimden duyduysam kaybolduğu sanırım takip ettirmen gerekiyor. Kendi doktorunla da görüş mutlaka
Ben susamam yaa büyük konuşmiim ama danarıma bastırmam asla. Öyle yardım olmaz olsun bence.. Evim pis olsun yemeğim olmasın ama bırakın huzurla ilk gğnlerimin tadını çıkarayım yani..
Mesela 40’ından önce bebek çıkartmıyorlarmış Tr de, kv bana sordu sen nasıl istersin diye.. ben çıkarıcam annecim dedim. 5. Gün waffle yemeye gittik ☺
Elbette danıştığım şeyler oldu ama bizim doğumların üstünden çok zaman geçti şimdi siz daha iyi bilirsiniz ya da ebeye soralım dedi hep sağolsun..
Saygılar efenim
3 dedim bugün tartıldım düşmüş yani 2 kilo benimde şuan bebeğin kilosu önde o yüzden problem yok:)Bende 2 kg aldım doktor az dedi dün kontrolde. Ama bebiş almış masallah ona yarıyor demek ki
Fetal doppler mi önermiş fetal dna testimi anlayamadım. As demek amniyosentez demek. Heralde onları otomatik yazıyorlardır sana sözlü öneride bulunmadıysa.Kızlar günaydındün DETAYLIMIZ vardı. Perinatolog da solda ufak bir parlaklık olduğunu ama diğer her şeyin normal olduğunu söyledi. Siz de bir bakar mısınız ? Sizce ne yapmalıyım ?
Çok güzel canım gülegüle giysin
Ben canan karatayda şekeri olan annelerin kolestrolü çıkar diye dinlemiştim.Kızlar kan tahlilinde kolestrol ve trigliserit yüksek cıkmış bnim.hayatım boyunca bu ikisi yüksek çıkmamıştı sizde de yüksek çıkan var mı? Nette biraz araştırdım hamilelikde yüksek çıkması normalmiş bu iki değerin
Fetal doppler mi önermiş fetal dna testimi anlayamadım. As demek amniyosentez demek. Heralde onları otomatik yazıyorlardır sana sözlü öneride bulunmadıysa.
Çok güzel canım gülegüle giysin
Ben canan karatayda şekeri olan annelerin kolestrolü çıkar diye dinlemiştim.
Kızlar türkiye hastanesinden fiyat alanlar olmuştu tekrar yaZabilirmi? Oranın yenidoğan yoğunbakımı bakanlıkla anlaşmalıymış. Ben yenidoğan yoğunbakımları ücretsiz diye biliyordum meğersem acil doğurursan ücretsizmiş yoksa ben 2 gün sancı çektim doğurdum olayı olursa ücrete tabiymiş.
Banada bugün muayene olduğum kadındoğumcu söyledi, hangi hastanede doğum diye konuşurken. Yenidoğam yb ücretsiz değilmi diye sorduğumda acil doğum olursa ücretsiz ama 2 gün yat sancı çek sonra doğur dersen ücretli şartları var dedi canım. Banada iki hastane söyledi sgk geçerli.Canım tüm yenidoğan üniteleri ücretsiz. Doğduğu hastanede yenidoğan ünitesi varsa direkt alıyorlar herhangi bir problemde. Eğer doğduğu hastanede yoksa başka hastaneye sevk ediliyor ama o da çok zor oluyor. Anne bebek ayrı kalıyor, hastaneler yer yok diye kabul edemiyor vs
Benim kızım doğduğunda girmedi , 21 gunlukken girmek zorunda kaldi. Direkt dogdugu hastaneye goturduk, hakkı olduğu için orda 10 gün yattı. lüks hastane olmasına ragmen tek kurus para odemedik
Annenin ne kadar sancı çektiği onemli degil, sonucta bebek dogunca artik o hastanenin hastası oluyor, sağlık durumu yoğun bakım gerektiriyorsa alınıyor
Yasada Son bir düzenleme yapılmadıysa olay bu
Banada bugün muayene olduğum kadındoğumcu söyledi, hangi hastanede doğum diye konuşurken. Yenidoğam yb ücretsiz değilmi diye sorduğumda acil doğum olursa ücretsiz ama 2 gün yat sancı çek sonra doğur dersen ücretli şartları var dedi canım. Banada iki hastane söyledi sgk geçerli.
Yani o nasıl bişey 2 gün yat doğur bu kadar mantıksız bişey duymadım.çabuk doğuran kazanır mı:)))Ne yani yasa mı değişmiş?
Bana doktorun söylediği çok mantıksız geldi. Acil olmayan doğum diye bir şey yok ki zaten her doğum acildir. Kimi 2 saatte doğurur kimi 2 günde. Bebegin kuveze girmesiyle bir ilgisi olmamalı bunun
Ilginç geldi, araştırıp öğrenmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?