Gardrop bitti canımDikkatli yap canım kendini yormadan.Bende dün başladım ders çalışmaya başlamadan evi bi elden geçireyim diye.Cok yormuşum kendimi.Belim tutuldu sabahta kustum aşırı halsizlik oluştu.Esim kızdı beni niye beklemedin diye kalanını beraber yapicaz.Demem o ki çok yorulma eşinle halledin
Fetal doppler mi önermiş fetal dna testimi anlayamadım. As demek amniyosentez demek. Heralde onları otomatik yazıyorlardır sana sözlü öneride bulunmadıysa.
Çok güzel canım gülegüle giysin
Ben canan karatayda şekeri olan annelerin kolestrolü çıkar diye dinlemiştim.
Kızlar türkiye hastanesinden fiyat alanlar olmuştu tekrar yaZabilirmi? Oranın yenidoğan yoğunbakımı bakanlıkla anlaşmalıymış. Ben yenidoğan yoğunbakımları ücretsiz diye biliyordum meğersem acil doğurursan ücretsizmiş yoksa ben 2 gün sancı çektim doğurdum olayı olursa ücrete tabiymiş.
Banada bugün kadındoğumcum dedi, türkiyenin yb ile anlaşmalı diye, bende şaşırdım hep ücretsiz bilirdim yopunbakımları. Çok iyi fiyat valla. Epidural dahilmi acaba? Ben evden doktor ve market dışı çıkmıyorum canım. Fn ilede doğum için sgk anlaşması varmış ama oranın yoğunbakımının sgk anlaşması yokmuş. Sgklı iki hastane orayı önerdi bugün. Fn’den şeker için diyetisyen randevusu sordum 370dedi 1 kere gider alırım öğrenirim sonra bırakırım diye düşündüm.Ay ben aldım canımm sana söylicektim de fırsat olmadı
Dün kızımu göz dr una götürdüm oraya ki kızımın bebeklikten beri çocuk dr u da orda ama doğum için düşünmüyodum açıkçası odaları korkunçtu çünkü eski basık can sıkıcı
Neyse dün gittim bi baktım yeni bi bina yapılmış anıttepe sitesinin oraya doğru
Kadın doğum komple orda tertemiz yepyeni ferah
Fiyatlarda makul buralara göre 4300 civarı imiş sezeryan normal 3600 mü ne dedi
Yoğun bakım olayı heryerde senin dediğin gibi diye biliyorum ben ama gidersen sorarsan banada söyler misin gerçeği neymiş
Çekinerek soruyorum ama bebeğiniz sizinle mi iyi miKızlar benim arkımın oğlu 700 gr 24. Haftada doğdu. Amerikan hastanesiydi, kuveze yoğun bakıma aldılar, kaç ay kaldı hatırlamıyorum ama yoğunbakımda bir ev parası gitti diye söyleniyorlardı
Ahh sen yatıyomusun bilmiyodum benBanada bugün kadındoğumcum dedi, türkiyenin yb ile anlaşmalı diye, bende şaşırdım hep ücretsiz bilirdim yopunbakımları. Çok iyi fiyat valla. Epidural dahilmi acaba? Ben evden doktor ve market dışı çıkmıyorum canım. Fn ilede doğum için sgk anlaşması varmış ama oranın yoğunbakımının sgk anlaşması yokmuş. Sgklı iki hastane orayı önerdi bugün. Fn’den şeker için diyetisyen randevusu sordum 370dedi 1 kere gider alırım öğrenirim sonra bırakırım diye düşündüm.
Maşallah prenseslereBuarada benim de kontrolüm vardı biri 822 diğeri 917 gr olmuşlar. İkisi de haftasıyla uyumlu. Yalnız şu şeker olayı canımı sıkıyor, inş sıkı diet ve sabahları alacağım ilaç işe yarar. 3 hafta sonraki kontrolüm önemliymiş, bebelerin suyu, bel çevresi vs. Açısından. Değerlerim biraz yüksek ama atla deve de değil, doktor mu bu kadar korkutuyor anlamıyorum...
Banada bugün kadındoğumcum dedi, türkiyenin yb ile anlaşmalı diye, bende şaşırdım hep ücretsiz bilirdim yopunbakımları. Çok iyi fiyat valla. Epidural dahilmi acaba? Ben evden doktor ve market dışı çıkmıyorum canım. Fn ilede doğum için sgk anlaşması varmış ama oranın yoğunbakımının sgk anlaşması yokmuş. Sgklı iki hastane orayı önerdi bugün. Fn’den şeker için diyetisyen randevusu sordum 370dedi 1 kere gider alırım öğrenirim sonra bırakırım diye düşündüm.
Peki canım, insulin çözüm olacak mıymış kesin? Bir de insulin kullandırmaya niye bu kadar son çare olarak bakıyorlar ki acaba?Diyabet kontrolünden çıktım kızlar, sabah erkenden aldılar epey uzun sürdü hem beslenme hem şeker ölçüm cihazı kullanımı bende insülin kullanımını öğrettiler, Doğuma kadar her sabah akşam yemeklerden önce 3 ünite insülin yapacakmışım,lavitabellamk insülin kullanınca daha mı rahat olucaz istediğimizi yiyebilir miyiz diyorduk ya bi nebze daha rahatmışız insülin hızla düşürecekmiş şekeri, hatta yanımda sürekli 3 küp şeker bulunduracakmışım ani düşüşler olabilirmiş
Arkadaşımın oğlu canım, şuan 3 yaşında maşallah...Çekinerek soruyorum ama bebeğiniz sizinle mi iyi mi
Canım doktorlar her zaman temkinli olmak biraz abartarak konuşmak zorunda onlar yayarsa bizde yayarız çünkü Bi bildiği vardır ki aksi bişey söylememiş kontrol altında tut diye öyle demiştir inşallah diyetle çözülücek hiç canını sıkmaBuarada benim de kontrolüm vardı biri 822 diğeri 917 gr olmuşlar. İkisi de haftasıyla uyumlu. Yalnız şu şeker olayı canımı sıkıyor, inş sıkı diet ve sabahları alacağım ilaç işe yarar. 3 hafta sonraki kontrolüm önemliymiş, bebelerin suyu, bel çevresi vs. Açısından. Değerlerim biraz yüksek ama atla deve de değil, doktor mu bu kadar korkutuyor anlamıyorum...
Canım verdi, şimdilik sadece sabahları 1000 gr. Ben de 3 gündür sıkı dietteyim, dietle çözülsün de başka bişi istemiyorum. Hayatımda yapmadığım katı dieti(no kaçamak) şimdi yapıyorum ve 3 ay devam edicemMaşallah prenseslere
Glukofen mi verdi sana canım
Diyete riayet etmek gerekiyor,sıkı diyetteyim şeker nedir unuttum :)
Saol canım inşallah, valla hepimiz sorunsuz atlatalım da bu işleri...Canım doktorlar her zaman temkinli olmak biraz abartarak konuşmak zorunda onlar yayarsa bizde yayarız çünkü Bi bildiği vardır ki aksi bişey söylememiş kontrol altında tut diye öyle demiştir inşallah diyetle çözülücek hiç canını sıkma
Bi Yıldırım düşmedi zaten başımıza maşallah onun harici herşey geldi herşeyi yaşıyoruzSaol canım inşallah, valla hepimiz sorunsuz atlatalım da bu işleri...
Hap ise sorun yok ben iğneden çekiniyorm .zaten kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her gun ağır gelir bana :)Canım verdi, şimdilik sadece sabahları 1000 gr. Ben de 3 gündür sıkı dietteyim, dietle çözülsün de başka bişi istemiyorum. Hayatımda yapmadığım katı dieti(no kaçamak) şimdi yapıyorum ve 3 ay devam edicemdiet bile işe yaramayabilir tarzı konuştu mu sana doktorun canım?
Kazen bişey sorucam ilk mesajdaki çizelgedeki kişilere tıklayınca hep MinikPiranha diye bir üye açılıyor o neden oluyor?
en azından suları normal değilmi canım? Günde 6 kez şeker ölçmekten parmaklarım delik deşikBuarada benim de kontrolüm vardı biri 822 diğeri 917 gr olmuşlar. İkisi de haftasıyla uyumlu. Yalnız şu şeker olayı canımı sıkıyor, inş sıkı diet ve sabahları alacağım ilaç işe yarar. 3 hafta sonraki kontrolüm önemliymiş, bebelerin suyu, bel çevresi vs. Açısından. Değerlerim biraz yüksek ama atla deve de değil, doktor mu bu kadar korkutuyor anlamıyorum...
ben türkiyeyi geçen sene gebe okulunda duymuştum iyi demişlerdi, genelde normale sevk ediyorlarmış ebeleri deneyimliymiş. Sonuçta doktor belli bi açılmadan sonra geliyordur hastaneye, o zamana kadar ebelerle işimiz.Ahh sen yatıyomusun bilmiyodum ben
Fn kolan ile aynı diye biliyorum 7-8 bin gibi bişeydi
Demir hayat bakarken sanki öyle demişlerdi ama gidip görüşmedim zaten anlaşamada yokmul eledik orayı bu durumda
Türkiye aklıma yattı gibi valla benim gelip bakma şansın yoksa gördüğüm kadarıyla iyi ama doğuracak biri var 30 haftalık diğer forumda buldum onunla da konuşuruz nasıl geçti
Ben kötü bişey duymadım orası için şimdiye dek ama işte odaları feciydi ruhum daralıyodu diye hiç düşünmemiştim.
5-6 ay olmuş yeni binaya geçmişler daha mis heryer
Ben genel anestezi sordum 3600-4500 arası dedi o arada bişey demek ki doğum şekilleri canım
ben koç hast ve aşçıoğlu plazaya gidiyorum. Perinatolog key plazada. Sen nereye gidiyorsun?Senin kontroller nerde bu arada
Canım sen endokrine nereye gittin, ben gebelikte plesantadan geçtiği için sadece insülin kullanılır oral antidiabetikler yasak diye biliyorumCanım verdi, şimdilik sadece sabahları 1000 gr. Ben de 3 gündür sıkı dietteyim, dietle çözülsün de başka bişi istemiyorum. Hayatımda yapmadığım katı dieti(no kaçamak) şimdi yapıyorum ve 3 ay devam edicemdiet bile işe yaramayabilir tarzı konuştu mu sana doktorun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?