2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gardrop bitti canım
Yorulursam direk bırakırım yavaş yavaş halledeyim genel temizliğe çok var dayanamıyorum artık

Ay ben aldım canımm sana söylicektim de fırsat olmadı
Dün kızımu göz dr una götürdüm oraya ki kızımın bebeklikten beri çocuk dr u da orda ama doğum için düşünmüyodum açıkçası odaları korkunçtu çünkü eski basık can sıkıcı
Neyse dün gittim bi baktım yeni bi bina yapılmış anıttepe sitesinin oraya doğru
Kadın doğum komple orda tertemiz yepyeni ferah
Fiyatlarda makul buralara göre 4300 civarı imiş sezeryan normal 3600 mü ne dedi
Yoğun bakım olayı heryerde senin dediğin gibi diye biliyorum ben ama gidersen sorarsan banada söyler misin gerçeği neymiş

Banada bugün kadındoğumcum dedi, türkiyenin yb ile anlaşmalı diye, bende şaşırdım hep ücretsiz bilirdim yopunbakımları. Çok iyi fiyat valla. Epidural dahilmi acaba? Ben evden doktor ve market dışı çıkmıyorum canım. Fn ilede doğum için sgk anlaşması varmış ama oranın yoğunbakımının sgk anlaşması yokmuş. Sgklı iki hastane orayı önerdi bugün. Fn’den şeker için diyetisyen randevusu sordum 370dedi 1 kere gider alırım öğrenirim sonra bırakırım diye düşündüm.

Buarada benim de kontrolüm vardı biri 822 diğeri 917 gr olmuşlar. İkisi de haftasıyla uyumlu. Yalnız şu şeker olayı canımı sıkıyor, inş sıkı diet ve sabahları alacağım ilaç işe yarar. 3 hafta sonraki kontrolüm önemliymiş, bebelerin suyu, bel çevresi vs. Açısından. Değerlerim biraz yüksek ama atla deve de değil, doktor mu bu kadar korkutuyor anlamıyorum...

Ahh sen yatıyomusun bilmiyodum ben

Fn kolan ile aynı diye biliyorum 7-8 bin gibi bişeydi
Demir hayat bakarken sanki öyle demişlerdi ama gidip görüşmedim zaten anlaşamada yokmul eledik orayı bu durumda
Türkiye aklıma yattı gibi valla benim gelip bakma şansın yoksa gördüğüm kadarıyla iyi ama doğuracak biri var 30 haftalık diğer forumda buldum onunla da konuşuruz nasıl geçti
Ben kötü bişey duymadım orası için şimdiye dek ama işte odaları feciydi ruhum daralıyodu diye hiç düşünmemiştim.
5-6 ay olmuş yeni binaya geçmişler daha mis heryer

Ben genel anestezi sordum 3600-4500 arası dedi o arada bişey demek ki doğum şekilleri canım

Maşallah prenseslere
Glukofen mi verdi sana canım
Diyete riayet etmek gerekiyor,sıkı diyetteyim şeker nedir unuttum :)

Senin kontroller nerde bu arada

Peki canım, insulin çözüm olacak mıymış kesin? Bir de insulin kullandırmaya niye bu kadar son çare olarak bakıyorlar ki acaba?

Canım doktorlar her zaman temkinli olmak biraz abartarak konuşmak zorunda onlar yayarsa bizde yayarız çünkü Bi bildiği vardır ki aksi bişey söylememiş kontrol altında tut diye öyle demiştir inşallah diyetle çözülücek hiç canını sıkma

Maşallah prenseslere
Glukofen mi verdi sana canım
Diyete riayet etmek gerekiyor,sıkı diyetteyim şeker nedir unuttum :)
Canım verdi, şimdilik sadece sabahları 1000 gr. Ben de 3 gündür sıkı dietteyim, dietle çözülsün de başka bişi istemiyorum. Hayatımda yapmadığım katı dieti(no kaçamak) şimdi yapıyorum ve 3 ay devam edicemdiet bile işe yaramayabilir tarzı konuştu mu sana doktorun canım?

Saol canım inşallah, valla hepimiz sorunsuz atlatalım da bu işleri...

Hap ise sorun yok ben iğneden çekiniyorm .zaten kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her gun ağır gelir bana :)
Aslında diyeti hep yapmamız lazım yaşam tarzımız olması lazım tüm insanlar için ama nerdeeee:)))))
İşe yarar dedi bana ve bir çok kişi diyetle çözebiliyor.

en azından suları normal değilmi canım? Günde 6 kez şeker ölçmekten parmaklarım delik deşik
ben türkiyeyi geçen sene gebe okulunda duymuştum iyi demişlerdi, genelde normale sevk ediyorlarmış ebeleri deneyimliymiş. Sonuçta doktor belli bi açılmadan sonra geliyordur hastaneye, o zamana kadar ebelerle işimiz.
Senin kontroller nerde bu arada
ben koç hast ve aşçıoğlu plazaya gidiyorum. Perinatolog key plazada. Sen nereye gidiyorsun?
Canım sen endokrine nereye gittin, ben gebelikte plesantadan geçtiği için sadece insülin kullanılır oral antidiabetikler yasak diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…