Maşallah mucize bebek desenizeArkadaşımın oğlu canım, şuan 3 yaşında maşallah...
en azından suları normal değilmi canım? Günde 6 kez şeker ölçmekten parmaklarım delik deşik
ben türkiyeyi geçen sene gebe okulunda duymuştum iyi demişlerdi, genelde normale sevk ediyorlarmış ebeleri deneyimliymiş. Sonuçta doktor belli bi açılmadan sonra geliyordur hastaneye, o zamana kadar ebelerle işimiz.
ben koç hast ve aşçıoğlu plazaya gidiyorum. Perinatolog key plazada. Sen nereye gidiyorsun?
Canım sen endokrine nereye gittin, ben gebelikte plesantadan geçtiği için sadece insülin kullanılır oral antidiabetikler yasak diye biliyorum
Aynen bende sık sık yemek istiyorum.demekki böyle oluyor canım.benn normalde çok hızlı kilo alan biriyim hamilelik de çok daha fazla yememe rağmen yavaş alıyorum anlamadım.troidimi gebelikle öğrendim şimdi ilaç içiyorum belkide troidden hızlı kilo alıyordum
SAGOL CANIM INSALLAH COK KORKUYORUM BIRAZ PSİKOLOJIK SANIRIM SONLAR YAKLAŞTIKÇA BENI KORKU SARIYO diğer bebeğimi 39 haftada kaybetmiştim o yuzden artık uyandıgımda hergunbebegın hareketlerını hıssedene kadar rahatlayamıyorum dıgerını gece uyurken kaybetmiştim karnımda cunku
Canım biz sürekli yeni doğan yb arası nakiller yapıyoruz beş aydır sahadan uzağım ama şöyle ki bazı hastanelerin kurumlarla hiç bir bağlantısı olmuyor o zaman ücretli yenidoğan, ama ssk anlaşmalı kurumlarda yenidoğan ve kardiyoloji yoğun bakım üniteleri ücretsiz. Bebeğin kimliğini çıkarıp hastaneye teslim ermek gerekiyor yalnız kısa süredeBanada bugün muayene olduğum kadındoğumcu söyledi, hangi hastanede doğum diye konuşurken. Yenidoğam yb ücretsiz değilmi diye sorduğumda acil doğum olursa ücretsiz ama 2 gün yat sancı çek sonra doğur dersen ücretli şartları var dedi canım. Banada iki hastane söyledi sgk geçerli.
Tiroidin yüksek mi düşük mü çıktı? Benimki referans değerleri içinde ama euthyrox yazmış. Anlamadım ama kullanıyorum tabii.
Moralini bozmak istemem ama çoğu doktor o ilacı önermiyor canım kadın doğum bana yazmıştı endokrine gittiğim de genç iyi vi doktordu yüzünün bir tarafı yaraydı bana o ilacı kesinlikle içmememi yarık dudak olabileceğini söledi benim gibi dedi.sadece diyet yap dedi çok yükselirse insülin dedi oda baya yüksek olursa dahiliye te gittim çarşamba günü o da aynısını dedi tartışmalı bir ilaçmış.ben 3 gün içtim 3. Gün şekerim 59 a düştü elim Ayağım titredi kustum hemen şeker attım ağzıma şekerin düştüğünü farketmeden komayada girebilirdim çok dikkat et canım. Bikaç doktora daha Daniş derimCanım verdi, şimdilik sadece sabahları 1000 gr. Ben de 3 gündür sıkı dietteyim, dietle çözülsün de başka bişi istemiyorum. Hayatımda yapmadığım katı dieti(no kaçamak) şimdi yapıyorum ve 3 ay devam edicemdiet bile işe yaramayabilir tarzı konuştu mu sana doktorun canım?
Bence suyu anlamanın yolu doktora sormak en derin cep ölçümü kaç diye. 8in üstünde çıkarsa sorun.merhaba arkadaşlar benim kuzucumda büyüyor inşallah pazartesi günü bana da su biraz fazla dediler ayrıntılı usg de benimde insülin direncim vardı gebelikten önce. Çok acayip canım sıkıldı. salı dayanamadım kendi dr uma gittim. bence bir sorun yok dedi. içim acayip ferahladı bebiş iki seferdir yüzünü göstermiyor yavrum içine kapandıhalbuki camdan mahalleyi izleyen komşu teyzeler gibi dışa dönük yatıp duruyordu. hamilelik ne kadar güzel bir duygu
Arzu hanıma gittimAhahah aşçıoğlu :)
Sen kimin hastasının ki
Referans genelde tsh için 4 oluyor ama doğurganlık çağında hatta gebelikte üst sınırı 2-2,5 istiyorlar o yüzden başlamış olabilir.Tiroidin yüksek mi düşük mü çıktı? Benimki referans değerleri içinde ama euthyrox yazmış. Anlamadım ama kullanıyorum.
Sagol canim allah razi olsun insallahNasıl ya? Şaka mı bu insanlar ?? Bu doğumuna da gelecekler mi??
Evet hem git muayene ol hem de tam kan baktırırsın, geçmiş olsun
Kübracığım geçmiş olsun, lütfen en kötü ihtimali düşünme, çok zor şeyler yaşamışsın ancak tedirginlikle kalan ayları geçiremezsin, Allah sana gönül ferahlığı versin, yavrun iyi ve iyi olcak inşallah. Sen tedbiri elden bırakmamışsın ne güzel, aklına kötü şeyler getirme lütfen
Mikemmel kayınvalideSelam hanımlar. Çok kayınvalide konuşmuşsunuz kaçırmışımkv ile kp eşim 6 yaşındayken boşanmışlar. Tek çocuk. Inanılmaz saygılıdır. Daha 1 gün evin içine karıştığını görmedim. Evinde yemek yapar, arabasıyla getirir kapıdan bırakır gider. Tek kötü yani korkunç sosyete ve asla gelenekçi değil. Daha 1 kez bile bebeğin durumunu sormadı Babanne olacağı için psikolojisi bozuldu
Kızlar benim arkımın oğlu 700 gr 24. Haftada doğdu. Amerikan hastanesiydi, kuveze yoğun bakıma aldılar, kaç ay kaldı hatırlamıyorum ama yoğunbakımda bir ev parası gitti diye söyleniyorlardı
Buarada benim de kontrolüm vardı biri 822 diğeri 917 gr olmuşlar. İkisi de haftasıyla uyumlu. Yalnız şu şeker olayı canımı sıkıyor, inş sıkı diet ve sabahları alacağım ilaç işe yarar. 3 hafta sonraki kontrolüm önemliymiş, bebelerin suyu, bel çevresi vs. Açısından. Değerlerim biraz yüksek ama atla deve de değil, doktor mu bu kadar korkutuyor anlamıyorum...
Tiroidin yüksek mi düşük mü çıktı? Benimki referans değerleri içinde ama euthyrox yazmış. Anlamadım ama kullanıyorum tabii.
Beni arıyor, halimi hatırımı sorup kapatıyorMikemmel kayınvalideama keşke torununu sorsaymış yahu
Bence suyu anlamanın yolu doktora sormak en derin cep ölçümü kaç diye. 8in üstünde çıkarsa sorun.
Arzu hanıma gittimablamda herman beyde doşum yaptı.
Referans genelde tsh için 4 oluyor ama doğurganlık çağında hatta gebelikte üst sınırı 2-2,5 istiyorlar o yüzden başlamış olabilir.
Bizde bilmiyoruz cnm neden oldugunu otopsiye yollamadık simdi aklim olsa yollarmiydim hala bilmiyorum o an Şoktaydim ben ve herkes napcagimizi bilemedik allahim kimseye yasatmasin ama hicbir sorunu yoktuTiroidin yüksek mi düşük mü çıktı? Benimki referans değerleri içinde ama euthyrox yazmış. Anlamadım ama kullanıyorum tabii.
Geçmiş artık canım neden oldu acaba?
Hani neredeyse sona gelmişken..
Her bebiş ayrı aklına olumsuz düşünceleri getirme inş sağlıkla gelir..
Süper canım inş o zaman. Evet hap verdi bana, bakalımmmHap ise sorun yok ben iğneden çekiniyorm .zaten kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her gun ağır gelir bana :)
Aslında diyeti hep yapmamız lazım yaşam tarzımız olması lazım tüm insanlar için ama nerdeeee:)))))
İşe yarar dedi bana ve bir çok kişi diyetle çözebiliyor.
Aynen bende öyle ya, sevmiyorum delmeyi hiçen azından suları normal değilmi canım? Günde 6 kez şeker ölçmekten parmaklarım delik deşik
ben türkiyeyi geçen sene gebe okulunda duymuştum iyi demişlerdi, genelde normale sevk ediyorlarmış ebeleri deneyimliymiş. Sonuçta doktor belli bi açılmadan sonra geliyordur hastaneye, o zamana kadar ebelerle işimiz.
ben koç hast ve aşçıoğlu plazaya gidiyorum. Perinatolog key plazada. Sen nereye gidiyorsun?
Canım sen endokrine nereye gittin, ben gebelikte plesantadan geçtiği için sadece insülin kullanılır oral antidiabetikler yasak diye biliyorum
Canım bu b kategorisi bir ilaçmış. Ataşehir florence nightingale doçent doktor sinan bayraktar canımen azından suları normal değilmi canım? Günde 6 kez şeker ölçmekten parmaklarım delik deşik
O kayinvalideyi klonlayabiliyor muyuz arada bizim kapıya da uğrasaSelam hanımlar. Çok kayınvalide konuşmuşsunuz kaçırmışımkv ile kp eşim 6 yaşındayken boşanmışlar. Tek çocuk. Inanılmaz saygılıdır. Daha 1 gün evin içine karıştığını görmedim. Evinde yemek yapar, arabasıyla getirir kapıdan bırakır gider. Tek kötü yani korkunç sosyete ve asla gelenekçi değil. Daha 1 kez bile bebeğin durumunu sormadı Babanne olacağı için psikolojisi bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?