2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
merhaba arkadaşlar benim kuzucumda büyüyor inşallah pazartesi günü bana da su biraz fazla dediler ayrıntılı usg de benimde insülin direncim vardı gebelikten önce. Çok acayip canım sıkıldı. salı dayanamadım kendi dr uma gittim. bence bir sorun yok dedi. içim acayip ferahladı bebiş iki seferdir yüzünü göstermiyor yavrum içine kapandıhalbuki camdan mahalleyi izleyen komşu teyzeler gibi dışa dönük yatıp duruyordu. hamilelik ne kadar güzel bir duygu

Ahahah aşçıoğlu :)
Sen kimin hastasının ki

Tiroidin yüksek mi düşük mü çıktı? Benimki referans değerleri içinde ama euthyrox yazmış. Anlamadım ama kullanıyorum tabii.

Geçmiş artık canım neden oldu acaba?
Hani neredeyse sona gelmişken..
Her bebiş ayrı aklına olumsuz düşünceleri getirme inş sağlıkla gelir..

Canım biz sürekli yeni doğan yb arası nakiller yapıyoruz beş aydır sahadan uzağım ama şöyle ki bazı hastanelerin kurumlarla hiç bir bağlantısı olmuyor o zaman ücretli yenidoğan, ama ssk anlaşmalı kurumlarda yenidoğan ve kardiyoloji yoğun bakım üniteleri ücretsiz. Bebeğin kimliğini çıkarıp hastaneye teslim ermek gerekiyor yalnız kısa sürede

Tiroidin yüksek mi düşük mü çıktı? Benimki referans değerleri içinde ama euthyrox yazmış. Anlamadım ama kullanıyorum tabii.

tsh değeri normal sınırlarda da olsa gebelik durumunda ve gebe kalmak isterken 2,5 değeri civarında isteniyor bende kullanıyorum bu ilacı aylık takibi var doz ayarlaması için

Moralini bozmak istemem ama çoğu doktor o ilacı önermiyor canım kadın doğum bana yazmıştı endokrine gittiğim de genç iyi vi doktordu yüzünün bir tarafı yaraydı bana o ilacı kesinlikle içmememi yarık dudak olabileceğini söledi benim gibi dedi.sadece diyet yap dedi çok yükselirse insülin dedi oda baya yüksek olursa dahiliye te gittim çarşamba günü o da aynısını dedi tartışmalı bir ilaçmış.ben 3 gün içtim 3. Gün şekerim 59 a düştü elim Ayağım titredi kustum hemen şeker attım ağzıma şekerin düştüğünü farketmeden komayada girebilirdim çok dikkat et canım. Bikaç doktora daha Daniş derim

Selam hanımlar. Çok kayınvalide konuşmuşsunuz kaçırmışım kv ile kp eşim 6 yaşındayken boşanmışlar. Tek çocuk. Inanılmaz saygılıdır. Daha 1 gün evin içine karıştığını görmedim. Evinde yemek yapar, arabasıyla getirir kapıdan bırakır gider. Tek kötü yani korkunç sosyete ve asla gelenekçi değil. Daha 1 kez bile bebeğin durumunu sormadı Babanne olacağı için psikolojisi bozuldu

Bence suyu anlamanın yolu doktora sormak en derin cep ölçümü kaç diye. 8in üstünde çıkarsa sorun.
Ahahah aşçıoğlu :)
Sen kimin hastasının ki
Arzu hanıma gittim ablamda herman beyde doşum yaptı.
Tiroidin yüksek mi düşük mü çıktı? Benimki referans değerleri içinde ama euthyrox yazmış. Anlamadım ama kullanıyorum.
Referans genelde tsh için 4 oluyor ama doğurganlık çağında hatta gebelikte üst sınırı 2-2,5 istiyorlar o yüzden başlamış olabilir.

Sagol canim allah razi olsun insallah

Mikemmel kayınvalide ama keşke torununu sorsaymış yahu

Kızlar benim arkımın oğlu 700 gr 24. Haftada doğdu. Amerikan hastanesiydi, kuveze yoğun bakıma aldılar, kaç ay kaldı hatırlamıyorum ama yoğunbakımda bir ev parası gitti diye söyleniyorlardı

Onun durumu belki özel tedavi gerektirdigi icindir ya da belli bir süreden sonra ödemek zorunda kalıyorsundur. Ya da belki de bazı hastanelerde ücretlidir gerçekten. Ben de bilemiyorum, araştırmak gerekiyor. Önemli bir konu bu

Maşallah kızlara.
Değerlerini bilmiyorum ama sen sana söylenen her unsura dikkat ediyorsan ve gereğini yapıyorsan bir sknti olmayacaktır. Bu gebelikte şeker olayını çok kişi yaşıyor, hele ikiz gebeliklerde daha çok görülüyor sanki çevremdekilerden gözlemlediğim kadarıyla

Allah 'ın izniyle bir şey olmaz, sen gerekeni yap yeter

Referans değerleri arasında olması yetmiyor. Gebelikte birinci 3 aylık dönemde 2 buçuğu geçmemeli. Biz 2. 3 aylık döneme girdik, bu haftalarda 3 -3 buçuk değeri geçmemesi lazım artik

Sınıra yakın bir değerin varsa önlem olarak vermiştir. Kullanmaya devam et, çok önemli

Mikemmel kayınvalide ama keşke torununu sorsaymış yahu
Beni arıyor, halimi hatırımı sorup kapatıyor Valla bende bilemedim ıyi mi kötü mü. Bir de o kadar güzel ki, kendini genç sanıyor hala Hiç ağzından torunum dediğini duymadım ki daha

Akraba çıkıcaz nerdeyse :)
Bende viktorya hanımın hastasıyım

Bizde bilmiyoruz cnm neden oldugunu otopsiye yollamadık simdi aklim olsa yollarmiydim hala bilmiyorum o an Şoktaydim ben ve herkes napcagimizi bilemedik allahim kimseye yasatmasin ama hicbir sorunu yoktu

Süper canım inş o zaman. Evet hap verdi bana, bakalımmm

Aynen bende öyle ya, sevmiyorum delmeyi hiç
Suyum şuan normal ama enteresan bana şimdiden belli olmaz 3 hafta sonra şekere göre belli olur dedi, erken dedi kısaca su yorumu için. Ben de kıl olmasın diye, şimdiden belli olan var demedim..

Canım bu b kategorisi bir ilaçmış. Ataşehir florence nightingale doçent doktor sinan bayraktar canım

O kayinvalideyi klonlayabiliyor muyuz arada bizim kapıya da uğrasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…