2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Beni arıyor, halimi hatırımı sorup kapatıyor Valla bende bilemedim ıyi mi kötü mü. Bir de o kadar güzel ki, kendini genç sanıyor hala Hiç ağzından torunum dediğini duymadım ki daha
herşeyin fazlası zarar işte. Arada benim torun nasıl dese iyi olur sanki. Aslında ben olsam genç anneanne yada babaanne olmak isterdim . Havamı atardım onun yerinde olsam

Senin özel sigortan varmı? Doktorlar doğuma ne kadar alıyormuş ben ilk defa gittim fiyat soramadım sadece hastane sordum
Yok canım ya
Bindik bi alamete bakalım
Bizim tanıdık dr umuz çok eskiden
Ablanın doktoru herman bey de eşimin eski patronun abisi bu arada

Sen beni bi eklesene biyerlerden ya yasak mı burda acaba bilmiyorum ama

Peki canım, insulin çözüm olacak mıymış kesin? Bir de insulin kullandırmaya niye bu kadar son çare olarak bakıyorlar ki acaba?
Canım bizde durumlar şöyleymiş, normal hamilelikten farklı olarak vücutta şeker yükseldikçe iki bebek birden daha çok idrar yapıyor amniyon sıvısı çoğaldıkça uterus inceliyor ve Allah korusun açılıp bebek kaybedilebiliyormuş, yada Doğum sonrası bebekler şeker komasına giriyormuş Allah esirgesin yavrularımızı.. değerlerim yüksek olmamasına rağmen insülin başladılar şekeri sürekli kontrol altında tutmak için. Bugün başka hamilelerle de konuştum bir kadın iki ayrı Doğumda iki bebeğini şeker yüzünden kaybetmiş bizler elimizden geleni yapıp bebeklerimizi Allah’a emanet edicez.. maşallah senin miniklerin de büyümüşler sorunsuz devam edersiniz inş

herşeyin fazlası zarar işte. Arada benim torun nasıl dese iyi olur sanki. Aslında ben olsam genç anneanne yada babaanne olmak isterdim . Havamı atardım onun yerinde olsam
Ayy bu fena valla. Ilk evimizi, düğünden birkaç hafta önce gördü. Ne çeyiz, ne eşya hiçbir şeye karışmadı. Sadece sponsor oldu o kadar Burnu düşse yerden almaz. Cok memnunum aslinda Ama insan arada o tonton annelerin ozlemini duymuyor degil

O işler biraz düşündüğümüz gibi olmuyor galiba canım. Benim annemde kvdemde çok genç babaanne oldular ve ikisi de kabullenmekte çok zorlandılar, hatta kv beni elti gibi görüyordu fln ama şimdi değişti şükür 8 senelik babaanne torunlarına kul kurban

Tamam canım sağolasın baktırayım bi detaylıca

Ayy benimki de olur mu acaba hic bilmiyorum sanmiyorum ama yasayip gorucez

Seninki harbi sosyetikmiş o zaman bir taraftan iyi aslında kafan rahat olur.
elti gibi görmesi de fenaymış benim annemde 47 yaşında babaanne oldu hemencecik olaya dahil oldu garibim benim kv de de fazla sahiplenici gibi bakalım göreceğiz bebekler doğunca inşallah

Bu kadar detaylı açıklamamıştı bana ama riskler aynı. 1. Erken doğum riski 2. İri bebek doğum, doğduktan sonra yoğun bakımda insuline başlama ihtiyacı
3. Kalp durma olasılığı ama hep kontrol altında tutacağımız için bu ihtimali eliyoruz dedi.
Büyüdüler canım ya, allahtan şuan haftalarıyla uyumlular, daha etkilendikleri birşey de yok, hep ilerideki haftalar için önlemmiş bunlar. İnşşş hepimiz atlatıcaz bu dönemleri

Reactions: LaL
Saol canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…