Beni arıyor, halimi hatırımı sorup kapatıyorValla bende bilemedim ıyi mi kötü mü. Bir de o kadar güzel ki, kendini genç sanıyor hala Hiç ağzından torunum dediğini duymadım ki daha
Senin özel sigortan varmı? Doktorlar doğuma ne kadar alıyormuş ben ilk defa gittim fiyat soramadım sadece hastane sordumAkraba çıkıcaz nerdeyse :)
Bende viktorya hanımın hastasıyım
Evet cnm valla öyle...Maşallah mucize bebek desenize
Yok canım yaSenin özel sigortan varmı? Doktorlar doğuma ne kadar alıyormuş ben ilk defa gittim fiyat soramadım sadece hastane sordum
Canım bizde durumlar şöyleymiş, normal hamilelikten farklı olarak vücutta şeker yükseldikçe iki bebek birden daha çok idrar yapıyor amniyon sıvısı çoğaldıkça uterus inceliyor ve Allah korusun açılıp bebek kaybedilebiliyormuş, yada Doğum sonrası bebekler şeker komasına giriyormuş Allah esirgesin yavrularımızı.. değerlerim yüksek olmamasına rağmen insülin başladılar şekeri sürekli kontrol altında tutmak için. Bugün başka hamilelerle de konuştum bir kadın iki ayrı Doğumda iki bebeğini şeker yüzünden kaybetmiş bizler elimizden geleni yapıp bebeklerimizi Allah’a emanet edicez.. maşallah senin miniklerin de büyümüşler sorunsuz devam edersiniz inşPeki canım, insulin çözüm olacak mıymış kesin? Bir de insulin kullandırmaya niye bu kadar son çare olarak bakıyorlar ki acaba?
Aynen bende genel temizliğe kadar dayanamadım.Allaha emanet bebelerimizGardrop bitti canım
Yorulursam direk bırakırım yavaş yavaş halledeyim genel temizliğe çok var dayanamıyorum artık
Ayy bu fena valla. Ilk evimizi, düğünden birkaç hafta önce gördü. Ne çeyiz, ne eşya hiçbir şeye karışmadı. Sadece sponsor oldu o kadarherşeyin fazlası zarar işte. Arada benim torun nasıl dese iyi olur sanki. Aslında ben olsam genç anneanne yada babaanne olmak isterdim . Havamı atardım onun yerinde olsam
herşeyin fazlası zarar işte. Arada benim torun nasıl dese iyi olur sanki. Aslında ben olsam genç anneanne yada babaanne olmak isterdim . Havamı atardım onun yerinde olsam
Sağol canım en kısa zamanda bi baktırayımSağlık ocagindaki doktorun yapar canım. Ama sabah saatinde ac karnına gitmen lazim
Tamam canım sağolasın baktırayım bi detaylıcaCanım grip olacak olabilirsin bi kaç gün vücutta kırgınlık vardı ki nitekim grip oldum . Troid düşüklüğü vücut halsizliğine sebep oluyor mide bulantısı yapıyor ama ağrı sızı yapmıyo yine gitmişken baktırabilirsin. Sağlık ocağında verebilirsin hemogram tit troid falan bakıyolar hepsine
Ayy benimki de olur mu acaba hic bilmiyorumO işler biraz düşündüğümüz gibi olmuyor galiba canım. Benim annemde kvdemde çok genç babaanne oldular ve ikisi de kabullenmekte çok zorlandılar, hatta kv beni elti gibi görüyordu fln ama şimdi değişti şükür 8 senelik babaanne torunlarına kul kurban
Seninki harbi sosyetikmiş o zamanAyy bu fena valla. Ilk evimizi, düğünden birkaç hafta önce gördü. Ne çeyiz, ne eşya hiçbir şeye karışmadı. Sadece sponsor oldu o kadarBurnu düşse yerden almaz. Cok memnunum aslinda Ama insan arada o tonton annelerin ozlemini duymuyor degil
O işler biraz düşündüğümüz gibi olmuyor galiba canım. Benim annemde kvdemde çok genç babaanne oldular ve ikisi de kabullenmekte çok zorlandılar, hatta kv beni elti gibi görüyordu fln ama şimdi değişti şükür 8 senelik babaanne torunlarına kul kurban
Bu kadar detaylı açıklamamıştı bana ama riskler aynı. 1. Erken doğum riski 2. İri bebek doğum, doğduktan sonra yoğun bakımda insuline başlama ihtiyacıCanım bizde durumlar şöyleymiş, normal hamilelikten farklı olarak vücutta şeker yükseldikçe iki bebek birden daha çok idrar yapıyor amniyon sıvısı çoğaldıkça uterus inceliyor ve Allah korusun açılıp bebek kaybedilebiliyormuş, yada Doğum sonrası bebekler şeker komasına giriyormuş Allah esirgesin yavrularımızı.. değerlerim yüksek olmamasına rağmen insülin başladılar şekeri sürekli kontrol altında tutmak için. Bugün başka hamilelerle de konuştum bir kadın iki ayrı Doğumda iki bebeğini şeker yüzünden kaybetmiş bizler elimizden geleni yapıp bebeklerimizi Allah’a emanet edicez.. maşallah senin miniklerin de büyümüşler sorunsuz devam edersiniz inş
Ay bu arada aşçıoğlu plazada benim diş doktorum var. Tankut gürsoy:))Ahahah aşçıoğlu :)
Sen kimin hastasının ki
Aşçıoğlubirlik spor :)Ay bu arada aşçıoğlu plazada benim diş doktorum var. Tankut gürsoy:))
Haftamiz aynı büyüdüler masallah3 dedim bugün tartıldım düşmüş yani 2 kilo benimde şuan bebeğin kilosu önde o yüzden problem yok:)
Saol canım benimmmOnun durumu belki özel tedavi gerektirdigi icindir ya da belli bir süreden sonra ödemek zorunda kalıyorsundur. Ya da belki de bazı hastanelerde ücretlidir gerçekten. Ben de bilemiyorum, araştırmak gerekiyor. Önemli bir konu bu
Maşallah kızlara.
Değerlerini bilmiyorum ama sen sana söylenen her unsura dikkat ediyorsan ve gereğini yapıyorsan bir sknti olmayacaktır. Bu gebelikte şeker olayını çok kişi yaşıyor, hele ikiz gebeliklerde daha çok görülüyor sanki çevremdekilerden gözlemlediğim kadarıyla
Allah 'ın izniyle bir şey olmaz, sen gerekeni yap yeter
Referans değerleri arasında olması yetmiyor. Gebelikte birinci 3 aylık dönemde 2 buçuğu geçmemeli. Biz 2. 3 aylık döneme girdik, bu haftalarda 3 -3 buçuk değeri geçmemesi lazım artik
Sınıra yakın bir değerin varsa önlem olarak vermiştir. Kullanmaya devam et, çok önemli
Biraz bugün biraz yarın bitiririm dedim napim ya olmuyo böyleAynen bende genel temizliğe kadar dayanamadım.Allaha emanet bebelerimiz
Büyüdü valla artık hareketleri daha hızlı sert:)Haftamiz aynı büyüdüler masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?