Elinizden geldiğince bebeleri babanneye ananeye babaya bırakın kızlar hiç pişman olmazsınız yükünüzü hafifletirler onlarda zamanla öğreniyorlar torun sevgisini bakmayı flnAyy benimki de olur mu acaba hic bilmiyorumsanmiyorum ama yasayip gorucez
Vallahi o kadar açık konuştular ki yüreğim ağzımda dinledim senin söylediklerini de söylediler amaçları korkutmak da değil sorumluluklarını mecbur yerine getiriyorlar, inş geçecek bugünler sevinçli haberler paylaşacağız hepimizBu kadar detaylı açıklamamıştı bana ama riskler aynı. 1. Erken doğum riski 2. İri bebek doğum, doğduktan sonra yoğun bakımda insuline başlama ihtiyacı
3. Kalp durma olasılığı ama hep kontrol altında tutacağımız için bu ihtimali eliyoruz dedi.
Büyüdüler canım ya, allahtan şuan haftalarıyla uyumlular, daha etkilendikleri birşey de yok, hep ilerideki haftalar için önlemmiş bunlar. İnşşş hepimiz atlatıcaz bu dönemleri
Elinizden geldiğince bebeleri babanneye ananeye babaya bırakın kızlar hiç pişman olmazsınız yükünüzü hafifletirler onlarda zamanla öğreniyorlar torun sevgisini bakmayı flnSaye-
Şanslısın canım baksınlar yorulduğun yerde yetişir destek olurlar ne güzelbenimki fazlaca sahiplenip bakar canım eminim
Valla hayatim arasira kocamla yemeğe, sinemaya falan giderken baksın o bile yeter banaElinizden geldiğince bebeleri babanneye ananeye babaya bırakın kızlar hiç pişman olmazsınız yükünüzü hafifletirler onlarda zamanla öğreniyorlar torun sevgisini bakmayı flnSaye-
Sağoksunlar bakarlar canım. Ama annemde kv dede farklı yerlerde oturuyor. Benim tek sıkıntı ettiğim aynı evin içinde uzun vadede problem yaşarmıyız. İkisi dönüşümlü bakarız diyorlar. Birde nasipse benim iki bebek bakımında zorlanırlar mıŞanslısın canım baksınlar yorulduğun yerde yetişir destek olurlar ne güzel
Hamilelikte kolesterol bakılmaz normalde çünkü hormonlara bağlı yükselmesi normal hiçbir anlamı yok bana hiçbir kadın doğumcu bakmazken aile hekimi bakmıştı yüksekti benim deKızlar kan tahlilinde kolestrol ve trigliserit yüksek cıkmış bnim.hayatım boyunca bu ikisi yüksek çıkmamıştı sizde de yüksek çıkan var mı? Nette biraz araştırdım hamilelikde yüksek çıkması normalmiş bu iki değerin
Aynı sorun bende de oldu doktor bi kaç hafta ara ver tekrar başla dedi bu kez de ishal yaptı ama sonrasında alıştı vücut şimdi sıkıntı olmuyor akşam yatmadan portakal suyuyla içiyorum emilimi daha iyi oluyor c vitaminiyle alınması çok daha faydalı
Maşallah kuzuya. Yazarsın bize.DÜZENLEME ::Kızlar benim şekerim gittikçe düşüyor geçen bakıldığında 68 idi şimdi ise açlık 61 1.saat 50 mg yükleme sonrası 82 çıktı doktorum yoktu konuşamadık. Bi sorun olur mu bilmiyorumYarın da kızımı renkli görecem inşallah sorun yoktur plesanta arka duvarda, bebiş baş aşağı duruyormuş, 800 gram olmuş kekliğimm
Kız 1 karış boyun var bu neyin derdiSelam kızlar bu da benim düşünceli kızçem 22+3Eki Görüntüle 2249240
Maşallah kuzulara. Canım sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış. Kuzular gayet iyiler baksana annesi. Kocaman kız oldularBuarada benim de kontrolüm vardı biri 822 diğeri 917 gr olmuşlar. İkisi de haftasıyla uyumlu. Yalnız şu şeker olayı canımı sıkıyor, inş sıkı diet ve sabahları alacağım ilaç işe yarar. 3 hafta sonraki kontrolüm önemliymiş, bebelerin suyu, bel çevresi vs. Açısından. Değerlerim biraz yüksek ama atla deve de değil, doktor mu bu kadar korkutuyor anlamıyorum...
Oh oh sen yandın kuzuBenim oğlanlar içerde tekme Tokat Allah ne verdiyse kavga ediyorlar
Ferro sanol dan hiç hoşlanmıyorum. Ağzımın tadı tüm gün kaçıyor bulantı yapıyor vsMerhaba ben de gyno ferro sanol kullandim 3 gün ama karin ağrısı ve ishal yapti. Doktor devam ederse ferifer'e baslicaz dedi. Sizin nasıldı gyno ferro yu ilk aldiginiz zaman
Ben aldirmistim canmKızlar gebeyken polip aldıran bi annemiz vardı, bana yazabilir mi
İşte mesele de bu kendileri görmemiş bizde görmeyelim istiyolar Allah aşkına eşimin yengesiyle tartışcak konuma geldim bi gün dedim ki evi dağıtmasın bana yeter ben ekstrem bişey beklemiyorum çok beklersin çorabı her yerden çıkıcak giydiğini bırakıcak yerde falan dedi valla kusura bakmasın akşama kadar evde değilim onun arkasını toplayamam bende çalışıyorum yemek yapıyorum temizlik ütü yapıyorum dedim. O erkek dedi. Şoka girdim bi kadının bunu söylemesi hemde daha 34ünde istanbulda büyümüş biri. Dedim ki çalışma hayatı ve ev hayatını beraber götürmediğin için erkek diyip çıkabiliyosun işin içinden dedim
Eşin ezdirmiyosa diğerleri kudursun boşveeeeer
[/QUOTE
Eşin ezdirmiyorsa demissin ya ne kadar doğru. Biz oğlumun adına karar vermiştik. Neymiş kayınvalide rüyasında bi isim gormus o ismi koycakmisiz. Ilk oğlumda da kayınpederin adı konulacak diye tutuşmuşlardı. Kabul etmiyorum tabi ki ama baktım eşim beni değil ailesini önemsiyor dün evi terk ettim. Öğretmenim yarın mecbur ilçeye evime dönecem. Eşim hala diretirse bosanicam o kadar doluyum. Isim koymak benim hakkım onun annesinin babasının değil.
Bende de ilk başladığımda kabızlık yaptı ardından ishal fakat bi süre sonra vücut alıştı şu an sıkıntı kalmadı ben gece yatmadan önce içiyorum c vitamini ileMerhaba ben de gyno ferro sanol kullandim 3 gün ama karin ağrısı ve ishal yapti. Doktor devam ederse ferifer'e baslicaz dedi. Sizin nasıldı gyno ferro yu ilk aldiginiz zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?