2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayy benimki de olur mu acaba hic bilmiyorum sanmiyorum ama yasayip gorucez
Elinizden geldiğince bebeleri babanneye ananeye babaya bırakın kızlar hiç pişman olmazsınız yükünüzü hafifletirler onlarda zamanla öğreniyorlar torun sevgisini bakmayı fln Saye-

Vallahi o kadar açık konuştular ki yüreğim ağzımda dinledim senin söylediklerini de söylediler amaçları korkutmak da değil sorumluluklarını mecbur yerine getiriyorlar, inş geçecek bugünler sevinçli haberler paylaşacağız hepimiz

Elinizden geldiğince bebeleri babanneye ananeye babaya bırakın kızlar hiç pişman olmazsınız yükünüzü hafifletirler onlarda zamanla öğreniyorlar torun sevgisini bakmayı fln Saye-
benimki fazlaca sahiplenip bakar canım eminim

Reactions: LaL
Valla hayatim arasira kocamla yemeğe, sinemaya falan giderken baksın o bile yeter bana

Reactions: LaL
Şanslısın canım baksınlar yorulduğun yerde yetişir destek olurlar ne güzel
Sağoksunlar bakarlar canım. Ama annemde kv dede farklı yerlerde oturuyor. Benim tek sıkıntı ettiğim aynı evin içinde uzun vadede problem yaşarmıyız. İkisi dönüşümlü bakarız diyorlar. Birde nasipse benim iki bebek bakımında zorlanırlar mı

Hamilelikte kolesterol bakılmaz normalde çünkü hormonlara bağlı yükselmesi normal hiçbir anlamı yok bana hiçbir kadın doğumcu bakmazken aile hekimi bakmıştı yüksekti benim de

Merhaba ben de gyno ferro sanol kullandim 3 gün ama karin ağrısı ve ishal yapti. Doktor devam ederse ferifer'e baslicaz dedi. Sizin nasıldı gyno ferro yu ilk aldiginiz zaman

Maşallah kuzuya. Yazarsın bize.
Selam kızlar bu da benim düşünceli kızçem 22+3Eki Görüntüle 2249240
Kız 1 karış boyun var bu neyin derdi
Maşallah kuzulara. Canım sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış. Kuzular gayet iyiler baksana annesi. Kocaman kız oldular
Benim oğlanlar içerde tekme Tokat Allah ne verdiyse kavga ediyorlar
Oh oh sen yandın kuzu

Merhaba ben de gyno ferro sanol kullandim 3 gün ama karin ağrısı ve ishal yapti. Doktor devam ederse ferifer'e baslicaz dedi. Sizin nasıldı gyno ferro yu ilk aldiginiz zaman
Ferro sanol dan hiç hoşlanmıyorum. Ağzımın tadı tüm gün kaçıyor bulantı yapıyor vs

Ferrum alıyorum ben çok rahat ettim bide ferplex verdi ek ama onun içinde paraben varmış tadımı kaçırdı bu durum haftada bir iki alırım en fazla

Eşin ezdirmiyorsa dem

Bende de ilk başladığımda kabızlık yaptı ardından ishal fakat bi süre sonra vücut alıştı şu an sıkıntı kalmadı ben gece yatmadan önce içiyorum c vitamini ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…