Bu isim olayına acayip gıcıgım.İsim hakkı anne babanındır.Yok kayınvalide ruyasında görmüş yok yok kayınpeder küser Faso fiso. Ben cocugunun adını bile koyamayacaksam o kadar bile agırlıgım yoksa zaten beni hiç saymamıslar demektirEşin ezdirmiyorsa dem
Ay canım fevri davranma sen yinede evet çok haklısın insan sinirlenir ama sen yinede sakinliğini koruyup tekrar konuşmaya çalışEşin ezdirmiyorsa dem
Onu burdan açıktan paylasmasak, ayrı konferans kursak daha iyi olur sankiAyy kızlar ben hepinizi merak ediyorum konuştukçasoyle kocalarla birer fotoğraf mi eklesek
Bu isim olayına acayip gıcıgım.İsim hakkı anne babanındır.Yok kayınvalide ruyasında görmüş yok yok kayınpeder küser Faso fiso. Ben cocugunun adını bile koyamayacaksam o kadar bile agırlıgım yoksa zaten beni hiç saymamıslar demektir
Çok iyisin canım baya güzel sağlıklı besleniyosunkızlar hepinize günaydın öncelikle.Kiloyla ilgili baya yorum yazılmış, ben de 2 hafta önce tartıldım en son ve sadece 3 kilo almışım. Gebeliğimi öğrendiğim ilk günden beri acayip dikkat ediyorum, Dr 3 ana 3 ara öğün demişti. Ekmek, hamur işi, tatlı, turşu, zeytin vs, kısacası içinde kabartma tozu olanlardan ve tuzlu yiyeceklerden uzak dur demişti. Ben de elimden geldiğince uzak durdum hatta ilk başlarda tam buğday ekmeği yiyordum ama ona bir türlü alışamadım o ayrı :) demir ilacı aldığım için kahvaltılarda süt ürünleri, peynir, yeşillik vs tüketmiyorum, ara öğünlerde ya meyve ya da çiğbadem-kuru çekirdekli siyah üzüm-ceviz tüketiyorum. öğlen muhakkak 1 yumurta, bol yeşillik, yoğurt yiyorum. Her akşam sırayla balık, et, tavuk, baklagil, ıspanak vs. oluyor. Böylece haftanın her akşamı dolmuş oldu. Bir de her gece bir bardak süt içiyorum. Bence bu kilo alımının beslenme şekliyle alakası olsa da bünyeyle de ilgili. ben hep 55-56 kiloydum, yediğini çabuk eriten biriyim. bütün bunlar birleşince de sadece 3 kilo almışım, bakalım sonrası ne olacak?
Bu gobekse benimki gerçekten top
Bu isim konusunda ben de dertliyim ama ailelerden değil. Onları susturuyoruz bir şekilde
Benim sorunum kızım . 6 yaşında ve taa kardeşi karnimda bile yokken "kardesim olursa ismi şu olacak" diye karar vermişti.
Bu konuda o kadar ısrarcı ki bulduğu her yere Arda yaziyo. Öğretmeni bir soru sormuş yazılida. Ailenizde kaç kişi var falan diye. O da "4 kişi ama biri daha gelmedi onun adi Arda" yazmis . Her fırsat bulduğunda Arda yaziyo her yere. Hatta kardeşine nüfus cüzdanı yapmış güya, oraya bile Arda yazmış
Biz bir şey deyince küsüp odasına giriyo. Bize trip atiyo
Ben ise Arda ismini hiç sevmiyorum, çok tiki
Kerem ismi de çok güzelBenimde 4 yaşındaki oğlum da aylardır Kerem Kerem diye dolanıyor.Ben Ensar istiyordum ama oglusu kiramiycaz sanırım Kerem koyucaz.
Maşallah tam bir hamileEki Görüntüle 2249386
26. Hafta merhaba sanirim göbek rekoru bende :)
Eki Görüntüle 2249386
26. Hafta merhaba sanirim göbek rekoru bende :)
Arda ismini sevmesem de kızıöı dinlerdim sanırım canımBu isim konusunda ben de dertliyim ama ailelerden değil. Onları susturuyoruz bir şekilde
Benim sorunum kızım . 6 yaşında ve taa kardeşi karnimda bile yokken "kardesim olursa ismi şu olacak" diye karar vermişti.
Bu konuda o kadar ısrarcı ki bulduğu her yere Arda yaziyo. Öğretmeni bir soru sormuş yazılida. Ailenizde kaç kişi var falan diye. O da "4 kişi ama biri daha gelmedi onun adi Arda" yazmis . Her fırsat bulduğunda Arda yaziyo her yere. Hatta kardeşine nüfus cüzdanı yapmış güya, oraya bile Arda yazmış
Biz bir şey deyince küsüp odasına giriyo. Bize trip atiyo
Ben ise Arda ismini hiç sevmiyorum, çok tiki
Benim kayinvalidemde eşine her isi yaptırmış. Ama iş oğluna gelince aman yorulmasın diye çok korur. Ama en son ki ben sabirliyimdir bir kavga ettim. O gün bugündür ağzını açamıyor. O zaman bende çalışmayım var mı bu işin kadını erkeği demistim. Şimdi bastıra bastıra söylüyorum oğullarımi ins her işlerini kendileri yapabilecek şekilde yetiştireceğim.Emin ol anlamazdı :)
Kayınvalidem ne kadar iyi olsada o zaman düşük tehlikem varken bile temizliğini yap temizlikten kime zarar gelmiş demişti camları sildin mi diye sormuştu kocam sağolsun hadi gidelim temizliğimizi yapalım dedi kaynanamın yanında ve kaynanam karı mısın sen dedi bir ağırıma gitti dedim ki ben erkek miyim ki akşama kadar çalışıyorum ? Tabiki yardım edicek kadını erkeği yok temizlik işçisi olan erkeklerde var dedim sustu hala aynı görüşü savunuyor. (2 kızı var)
Kerem ismi de çok güzel
Benim ilki de böyleydi sanki karnıma top koymuşlar habire sisiriyorlar en son pilates topu oluyorMaşaallah işte tam hamiş göbeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?